fbpx Skip to content

Kérünk mindenkit, hogy mielőtt bármit is tenne a készülékével, figyelmesen olvassa el az alábbi cikkben foglaltakat, és mérlegelje az esetleges lehetséges kockázatokat, valamint készítsen biztonsági mentést a készülékén található adatokról. Az itt leírtak el nem olvasásából vagy meg nem értéséből fakadó problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Az evad3rs csapat kiadta az evasi0n 7-et, amivel az összes, iOS 7-et futtató készülék jailbreakelhető untethered módon. Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzá számítógép, mikor újraindítjuk az adott eszközt.

Evasi0n 7

Az Evasi0n 7 is egy “egygombos” jailbreak lett, tehát nem kell hozzá DFU-ba rakni a készüléket, vagy bármi más, csupán elég megnyomni a jailbreak gombot.

evasi0n_7_mac

7

 • Támogatja az összes, minimum iOS 7.0-t futtató iPhone, iPod touch, iPad és iPad mini modellt.
 • Támogatja az iOS 7 következő verzióit: 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4 és a 7.1b1, 7.1b2.
 • Korábbi iOS-verziókat nem támogat. Ebben az esetben használjuk például a redsn0w-t.

Frissítés iOS 7-re

Ha eddig még nem frissítettük a készülékünket iOS 7.0.4-re, a fejlesztők korábban azt javasolták még az iOS 6-os jailbreak kapcsán, hogy a frissítést restore segítségével tegyük meg iTunes-ban, és véletlenül se OTA-val. Hogy az adataink ne vesszenek el, a restore előtt készítsünk azokról biztonsági mentést.

Ha a készülékünk jelenleg nem jailbreakelt, akkor a mentést megtehetjük iTunes vagy az iCloud segítségével is, majd a 7.0.4-re történt restore után vissza is állíthatjuk azt.

Ha viszont jailbreakelt készülékről van szó, az arról készült backup visszaállítása a tapasztalatok alapján nem javasolt, mert problémákhoz vezethet. Ebben az esetben mentsük le az adatainkat manuálisan, majd a jailbreak után manuálisan állítsuk azt vissza. Bővebben: Hogyan mentsük az adatainkat manuálisan?

Ha iPhone 4 esetén ultrasn0w-val függetlenítesz vagy bármi más okból fontos a baseband verziójának megtartása, NE frissíts iOS 7-re, mert azt jelenleg elvileg csak a baseband frissítésével lehet megtenni, amivel könnyen elbukható a függetlenítés. A Gevey és hasonló megoldásokat használóknak is érdemes lehet várni. A függetlenítésről bővebben: Gyakori kérdések: az iPhone függetlenítése

Ha a frissítés során bármi hibát tapasztalnánk, mindig jegyezzük fel a hiba számát, amit az iTunes feldob, és ellenőrizzük azt ebben a cikkben: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Egyéb teendők

A fejlesztők a következő feltételeket szabták még ahhoz, hogy a jailbreak rendesen lefusson, és ne legyenek problémáink:

 • Készítsünk biztonsági mentést (backup) a készülékről, akár az iTunes, akár az iCloud segítségével, vagy akár manuálisan. Ebben az esetben az adataink akkor is meglesznek, ha valami esetleg rosszul sülne el.
 • Kapcsoljuk ki a jelkódzárat (passcode) a készüléken, mielőtt az evasi0n-t lefuttatnánk rajta, mert a bekapcsolt jelkódzár problémákat okozhat. Ugyanígy kapcsoljuk ki jelenleg, ha jelszóval védjük az iTunes-ban a biztonsági mentést, ekkor egy új backup is készül.
 • Legyünk türelemmel, míg a jailbreak végigfut. Ez nagyjából 5 perc lesz, de ez idő alatt ne indítsuk el az iTunes-t, se az Xcode-ot, illetve a legegyszerűbb, ha hozzá sem nyúlunk a géphez ez idő alatt.
 • Ha megállna valahol a folyamat, akkor nyugodtan újra lehet indítani az evasi0n 7-et, illetve adott esetben a készüléket is resetelhetjük (home+power gomb egyszerre 10mp-ig), majd futtassuk újra az evasi0n 7-et.

Egyéb tudnivalók

Ha valaki OTA frissítette a készülékét a jelenlegi verzióra, az készítsen egy backupot, majd restore-olja iTunes-ban a készülékét, mielőtt lefuttatja az evasi0n-t. Ezzel már korábban is gond volt, valamiért az OTA frissítés és a jailbreak nem a legjobb barátok:

Mivel saurik nem kapta meg az iOS 7-es jailbreaket, így a Substrate-alapú kiegészítők jelenleg nem működnek megfelelően. Aki tehát MobileSubstrate-alapú kiegészítőt használ, az egyelőre várjon, mert az egész jailbreaket kell frissíteni ahhoz, hogy a Substrate új verziója működjön a készülékeken:

Kínai felhasználók számára ugyanakkor az evasi0n a Cydia helyett egy helyi app store-t telepít, ami jelenleg tele van warezzal. A problémát itt elsősorban az jelenti, hogy egyrészt erről semmiféle tájékoztatás nem szerepel az evasi0n oldalán, így sokakban megrendült a bizalom az egész kapcsán. Erre válaszul pod2g azt közölte a twitterén, hogy hamarosan lesz egy részletes írásuk erről az egészről redditen, amiben mindent le fognak írni (és amivel természetesen frissítjük majd a cikket).

Frissítés ennek kapcsán: az evasi0n oldalán megjelent egy magyarázat. Ez összefoglalva arról szól, hogy a kínai TaiG megegyezett velük abban, hogy a kínai felhasználók számára ők legyenek az elsődleges alkalmazás-beszerzési felület, viszont az evad3rs szerződésben kötötte ki számukra, hogy nem lehet warez a TaiG appban. Ennek jelenleg ellentmond az, hogy a TaiG elindításakor azonnal warez ömlik a felhasználó elé. A kínai felhasználók számára tehát a TaiG az elsődleges app, ugyanakkor lehetőség van egy pipával a Cydiát is feltenni a jailbreak során, és utána a Taig eltávolítható. Ugyanakkor ha a TaiG nem pucolja ki a warezt, akkor a szerződés megszegése miatt ki fogják venni a jailbreakből. Ez csak a kínai felhasználókat érinti, rajtuk kívül mindenki más a Cydiát kapja.

Ezen túl közben az evad3rs csapat teljesen kikapcsolta a TaiG telepítését még a kínai felhasználók számára is a felmerült warez-probléma miatt:

Az evasi0n 7 1.0.2 (beta) az iPad 2 Wi-Fi tulajdonosok számára lehet hasznos, mert a jailbreak utáni alma logós be nem töltési problémákat hivatott javítani.

Gyakori kérdések

Ha a folyamat végén az újraindításkor csak alma logó fogad és nem tölt be a rendszer, akkor restore-old iTunes-ban a készüléket (ehhez először nyilván tedd recovery-be vagy DFU-ba), és utána futtasd csak le az evasi0n-t. Ezzel már korábban is gond volt, valamiért az OTA frissítés és a jailbreak nem a legjobb barátok.

Ha eltűnnek az appok az értesítési központból és nem megy a push sem, akkor törölj le egy push-t használó appot, mint mondjuk a Facebook vagy a Twitter, majd telepítsd fel azt ismét. Ezután indítsd újra a készüléket, és elvileg mennie kell.

Jelenleg nincs appsync, nem is lehet tudni, hogy mikor lesz, és mi nem támogatjuk a warezolást. A jailbreak önmagában sosem tette lehetővé a warezolást, és sosem arról szólt, mégis rengetegen rendszeresen és következetesen összemossák a két dolgot. Ugyanakkor a warezolás már több esetben sem igényel jailbreaket, anélkül is megoldható, tehát felesleges a jailbreakre fújni emiatt. Újra és újra szintén felesleges megkérdezni, hogy mikor lesz már appsync, mert ezt csak a fejlesztői tudják.

Az evasi0n egy Costa Rica-i IP címre akar csatlakozni! Ebben az esetben ne essünk pánikba, ez az IP cím ugyanis nem más, mint az evasi0n.com IP-je, ami egy egyszerű pingeléssel is kiderül (ping evasi0n.com –-> 190.93.254.135). Az evasi0n így tudja ellenőrizni, hogy van-e frissítés, illetve a folyamat során innen tölti le a jailbreakhez szükséges package-et:

2

És a 6.1.3, 6.1.4, 6.1.5?

Természetesen azok is tudnak majd jailbreakelni, akik az iOS 6-nak a 6.1.2 utáni verzióit használják még, de erre egyelőre várni kell, és itt elsősorban az A4 processzoros készülékekről (iPhone 4) van jelenleg szó, de ezt hamarosan követi majd az A5+ (iPhone 5 és újabb készülékek) esetén megfelelő frissítés is.

Időközben ih8sn0w kiadta az iPhone 3GS és iPhone 4 készülékekhez a Cydiából telepíthető untether csomagot. Az említett készülékek és iOS-verziók felhasználóinak tehát mindössze annyi a teendője, hogy (semi-)tethered módon jailbreakelik a készüléküket a redsn0w-val a 6.0-t betallózva, majd Cydiából feltelepíteni a “p0sixspwn” csomagot, és kész.

Ugyanakkor jelenleg lekerült a csomag a Cydiából, mert betöltési problémát okozott, így átmenetileg nem érhető el:

Viszont aki szeretné, az letöltheti magát a frissített deb fájlt már most, és manuálisan telepítheti azt például a Cydia AutoInstall funkciójával:

Frissítés: nemrég visszakerült a kérdéses csomag a Cydiába, és egyben javításra kerültek benne a korábban tapasztalt hibák:

Letöltés

Az evasi0n 7 letölthető a http://evasi0n.com/-ról:

download for Mac OS X download for Windows

Jailbreak után érdemes betartani pár aranyszabályt, hogy ne legyenek problémáink. Ez pár egyszerű, és magától értetődő dolog, de tényleg érdemes rájuk odafigyelni. Bővebben: Aranyszabályok, ha jailbreakeltél

Mivel minden új jailbreak esetén a kiadás után kiderülhetnek olyan hibák az óriási érdeklődésnek köszönhetően, amik a szűkkörű teszteléskor nem mutatkoztak meg, így érdemes lehet várni pár napot, amíg ezeket a kezdeti “gyerekbetegségeket” kijavítják.

Ezen túl a Cydia akadozása is várható, hiszen milliók próbálják éppen használni, így ha problémát tapasztalnánk, próbáljuk meg később.

[poll id=”138″]

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül!

spinning-wheel

Olvasd el a hozzászólásokat is

503 Comments

 1. Kedves szifon.com! Lehet tudni miért nem várták meg az IOS 7.1-t?

 2. Megtörtént. iPhone 5S.

 3. iOS 6 downgrade lehetséges lesz vele?

 4. Talamasca.
  Megéri felrakni?

 5. Mire jo ez a jailbreakeles ?

 6. de jó elindítom a konfigurálás 2 végénél hírtelen felhívnak felveszem beszélek lerakom és azonnal reboot remélem ez nem baszta el teljesen

 7. Aztan majd kijavitja az Appla a hibat publikus 7.1ben mielott kijon!
  Kicsit elkapkodtak szvsz.:/

 8. @magyar15: Googla a barátod. 🙂 De addig ameddig ezt megkérdezed, addig szerintem bele se kezdj mert csak gondod lesz belőle.

 9. @Zjunior: Passz. Csak kíváncsiságból tettem fel. 😉
  Most nézek majd körül, hogy van e még valami értelmes indok a Cydia jelenlétére.
  Warez nem érdekel, ha nem lesz pár napon belül értelme, akkor megy vissza a 7.1 beta 2…

 10. I4S-em van, jelenleg 6.1.3-at futtat. Én az ios7-től ódzkodom, de ha nincs más megoldás felteszem. Van viszont két kérdésem azok felé akik megcsinálták és akik tudják h mi a helyzet. Szóval az egyik kérdés az, hogy letezik-e ios6-os kinézetet nyújtó csomag Cydián? A másik pedig hogy feltegyem-e vagy inkább érdemes várni egy 6.1.3 JB-re? (Magyarul lesz-e ilyen egyáltalán)

 11. sztem biztos hogy nem javítják ki még max a 7.1.1/2 ben

 12. nem furcsa hogy i4s-re ios6.1.3-on még nincs jb, de i5s-en meg minden mason amin ios7 van arra meg már van?:00

 13. @iGuy: Nem. Ideje frissíteni.

 14. Elméletileg este jön a 6.1.x-es JB

  Now that evasi0n is public for iOS 7. Will submit the A4 untether to Cydia later tonight when my power comes back 😛 (A5+ will be soon!).— iH8sn0w (@iH8sn0w) December 22, 2013

 15. Mert vannak olyan appok amiket az Apple nem kultival és nem enged a store-ba, ezek tweak formában jelenik meg többnyire a cydiaban és azt csak JB eseten tudod használni

 16. @Dareeo: na látjátok. Aki nem akar ios 7-et, ne rohanjon egybol felrakni, inkább várjunk 6.1.3 JB-re.

 17. iH8sn0w bepánikolt, és miután megjelent a 7.x-es JB, ma este gyorsan kiadja a 6.1.x-est (amit ugye nem ma szándékozott kiadni, így valószínűleg nincs alaposan tesztelve)

  Jay Freeman (a.k.a. saurik) jelezte, hogy a Cydia-val lehetnek gondok

 18. Király 🙂
  ugrik a garancia ha felteszem? restore-al eltűnnek a nyomai?

 19. Restore-al eltűnnek a nyomai, de

 20. …de már nem tudod a 6.1.3-at visszatenni rá.

 21. Hol irjak, hogy jo a 7.1b2 re is?

 22. Mondjuk arra en is kivancsi lennek, hogy van-e egyaltalan valami hasznalhato a cydia-ban, amiert erdemes / erdemes lesz feltenni…

 23. "Támogatja az iOS 7 következő verzióit: 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4 és a 7.1b1, 7.1b2."

 24. @talmasca iOS 7.1b2-n is megy a JB. Pont ezert rakom fel, a 7.0.4 tetu lassu a 7.1 hez kepest.

 25. @norbert05: nem. a jailbreak semmit nem változtat azon, hogy SHSH kell. ha nincs SHSH-d, nem lehet downgrade-elni, illetve iPhone 4S-től kezdve amúgy sem. ez jelenleg sem változott.

  @magyar15: ha ez kérdés, akkor ezt érdemes megnézned: http://szifon.com/2012/04/15/100-ok-amiert-erdemes-lehet-jailbreakelni-a-keszuleket/

  @xnotimeforlovex: támogatja a 7.1 beta verzióit is. nyilván nem adták volna ki, ha tudják, hogy a 7.1-et nem fogják tudni feltörni.

  @talamasca: a warezoláshoz elég régóta nem kell már a jailbreak.

  @JiGSaW113: lesz 6.1.3-ra is untethered, csak arra várni kell – frissítettük a cikket.

  @iGuy: lesz 6.1.3-ra is untethered, csak arra várni kell – frissítettük a cikket.

  @Dareeo: kizárólag iPhone 4-re egyelőre, de közben frissítettük a cikket több részlettel.

  @Szoghy: a garancia sosem veszett el. http://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/

  @asdabasd: a readme.txt-ben, ami ott van az evasi0n 7 app mellett.

 26. @mazsi1911:

  Bétát fel tudom rakni developer acc nélkül?

 27. @Zjunior: felrakni fel tudod, de aktiválni nem. regisztráltasd a készüléked, sokkal kevesebb vacakolás, és nincs ilyesmi gond sem.

 28. @Jadeye:

  tudsz vmi olcsó oldalt?:)

 29. @Zjunior: olvasd végig a 7.1 beta 2-es cikk hozzászólásait.

 30. @Zjunior: udidbeta.com 🙂 nagyon jó gyors és olcsó is egyben 😀

 31. Jadeye:
  Akkor valoszinuleg bootrom exploitot talaltak?

 32. Illetve ha jo a beta 2 re a jb, akkor nemlehet megoldani udid regisztralas nelkul?

 33. @asdabasd: nem írtak bootrom exploitot, de ki tudja, ez majd kiderül.

  az evasi0n csak aktivált készüléken futtatható, tehát nem lehet megoldani, hogy aktiválja neked a beta rendszert. regisztráltasd a készüléked, és kész, minden más csak felesleges vacakolás.

 34. Appsync ios7-hez van már valamelyik repoban?
  Én eddig nem találtam :/

 35. Warezolni lehet JB nélkül jó tudni csak azért kellet volna hogy megvegyem az Igo Európát de ezen túl vagyok már 🙂

 36. @asus14: nem támogatjuk a warezt, mert a jailbreak önmagában sosem a warezról szólt – de az egyes legújabb módszerek esetén már nem is kell jailbreak az egészhez!

 37. Érdemes-e, Ha kijön 6.1.3-ra is a Jailbreak, az Összes tartalom, beállítás törlése opciót benyomni?

 38. Persze mielőtt Jailbreak-ek..

 39. Nekem két kérdésem lenne – tudna valaki segíteni? Gondolkodom azon, hogy az iPad 3-asomat a legfrissebb ios verzióra updatelem, de aggódom az akkumulátor üzemideje miatt. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban, gyorsabban merül ios 7-esen az aksi? Jelenleg az 5-ös ios fut alatta.
  A másik, hogy csak a legfrissebb verzióra lehet updatelni? Vagy megoldható, hogy mondjuk a 6.1-es verziót tegyem fel rá valahogy?

 40. helo, én elkezdtem jailbreakolni az iPad 4emet, és miután végeztem még egyszer újraindult de nem kapcsol be csak az almát mutatja és nem tudom h mit kezdjek vele, valaki tudna segíteni?

 41. folyamatosan frissítjük a cikket, tehát mielőtt feltennéd a kérdésed, frissíts rá!

  ha valaki OTA frissítette a készülékét a jelenlegi verzióra, az készítsen egy backupot, majd restore-olja iTunes-ban a készülékét, mielőtt lefuttatja az evasi0n-t!

 42. nekem ipad2-n ott megvan akadva, hogy állandóan reboot-ol. Nyomhattam neki restore-t 2x, mindíg ott maradt a jb-től(semmi tweak csak szimplán a jailbreakelés legvégén rebootol állandóan és nem megy tovább). iphone 5-n meg kinyírta a notification centert, még a beállításokban sem tudok semmit beállítani értesítéseknél… szóval eddig jó, pedig nincs fent semmi tweak.

 43. Activation Lock-on ez vajon segit?

 44. Nekem is Ipad2-n ugyan ez a hiba!Már 2x ujra raktam és akkor se.Két gépröl is (Mac,Windows).

 45. @Jadeye Azt hogyan lehet jb nélkül megcsinálni?

 46. Sziasztok! egy olyan kérdés hogy most oké, feltelepitem, de régebben ahogy az installous volt és az helyett most honnan lehet rá telepiteni programokat, játékokat?! 🙂

 47. @AAGery: AppCake pl.

 48. @CodeRed:
  Köszönöm !!!

 49. @Jadeye:
  De még a publikus 7.1 nem jött ki.
  Mi van,ha az Apple még módosít rajta?
  Benne van a pakliban nem?

 50. @CodeRed: az evasi0n csak aktivált készüléken futtatható, tehát zárolt aktivációs készüléket nem tud mókolni.

  @asus14: olvasd el a “Leállt a hackulo.us” címkezdetű cikk hozzászólásait.

 51. bocsi, de én még mindig nem tudom h mi lehet a készülékemmel és hogy mit tudnék vele csinálni

 52. @Jadeye:
  Fontos kérdésem lenne a JB-vel kapcsolatban: ha T-Mobile-nál függetlenítettem az iPhone 4emet akkor nem fog eltűnni a függetlenítés, igaz? Jók ezek a lépések?(i4 iOS7.0.4.) 1: iCloud Backup 2. iTunes restore 3. Jb 4. iCloud-ból adatok visszatöltése
  Vagy hogyan kerülnek vissza a mentett adatok a telefonomra?

 53. @boldi44: Tedd DFU ba az ipadot és csinálj gépen egy visszaállítást én is épp itt vagyok ipad2-n!

 54. Nalam elkurta az osszes app push-jat. Ujra kell rakni az appot, addig nem megy :S :S 7.0.4 i5S

 55. Függetlenítés és warez. Másra nem jó a JB mert az iOS7 már nagyon szupi. Ennél több nem kell a telóra.

 56. Arra figyeljetek hogy semmilyen Cydia app/tweak nem fog menni tökéletesen az elején és lehet hogy heteket kell majd rá várni, ahogy az volt az IOS6 JB után is.

  😉

 57. @boldi44: 41. hozzászólás.

  @adam03108: mivel ezt már facebookon megválaszoltam, akkor itt nem ismételném meg.

  @expa: függetlenítésre kizárólag iPhone 4-en, 01.59.00-s baseband esetén jó, semmi más esetben nem. a warezoláshoz meg nagyon régóta nem kell már jailbreak!

 58. @daved14: és utána újra próbálod ajailbreaket?

 59. @Jadeye:

  Nem vagyok fent FB-n, szóval a függetlenítésnek annyi, avagy nem?
  Köszönöm a választ…

 60. Felraktam Iphone 4-re. Igazából még semmit nem lehet vele kezdeni mert ami hasznos lenne az még nem kompatibilis IOS7-re (appsync,LocAllapp.. Stb.) Ipad2 még mindig nem akar menni, pedig minden lehetséges dolgot kipróbáltam.

 61. @bazooka: Nekem is T-mobile által lett függetlenítve, nem kell aggódni független marad!

 62. @bazooka: a hivatalosan függetlenített az természetesen minden esetben független marad.

 63. Köszi Polgártársak, Kellemes Ünnepeket!;)

 64. Szifon cydia nincs t-mobile logo ami jo ios 7-re, meg bill fix?

 65. @mrpappa87: Mindenkit váeatlanul ért sztem a dolog, azért, nemsokára beindul!

 66. Hát tényleg váratlanul ért 😀

 67. @asus14: Én sem találtam még… 🙁

 68. @Zjunior: egyik sincs még, pár órája jött ki a jailbreak, még nem volt időnk ezzel foglalkozni.

 69. boccs az offért de fonti, hogy warez azzal a kínai cuccal?

 70. @iGuy: hogy mi?

 71. irtad, hogy már régóta van warez jb nélkül..ez azzal a kínai programmal, vagy hogy?

 72. @gabo6:
  Találtál már valami megoldást?Nekem is azóta le van akadva a rebootnál?!

 73. Nekem működik ipad 4 en. azt mondja meg valaki hogy lehet warezolni meik progi?

 74. Kedves Szifon olvasok
  Aki csak azért jailbreakkel mert le akar tölteni játékokat meg progikat ingyen az felejtse el az egészet mert azoknak ott van a HIPstore 🙂
  Akik meg másra is azoknak kitartás:) Max 1-2 hét és kompatibilisek lesznek :)Thx és Boldog Karácsonyt

 75. Mi az a hipstore? Bocs még kezdő vagyok icuccok terén

 76. tök vicces sztem felraktam rá (i4s 7.1b2) minden jól ment működött 10 perc nyomkodás és keresgélés után rájöttem hogy semmi jó tweak nem jut az eszembe vagy olyan amit hiányolnék úgyhogy inkább hagytam és csináltam egy restore-t

 77. Szinte még semmi sem kompatiblis majd 1-2 hét múlva

 78. @filac:
  A google be írd be és az első 🙂

 79. @sl790624:
  sajnos nem, elegem lett és csak restore-t nyomtam, jb-t nem. Olvasgattam és mindenhol csak azt mondják, hogy ota-n frissítettél és akkor restore és úgy.. csak hogy már nem tudom hányszor csináltam.. plusz ez az egész előtt se ota volt frissítve

 80. Ez a hipstore tulajdonképpen micsoda??
  Azt írják ehhez is kell jailbreak
  Nem enged telepíteni semmit

 81. Elolvastam pár lehetőséget de a hipstore esetében is és az iexplorer esetében is kéri a JB-t sőt az iE még fizetősnek is látszik 35 dodó…???!!
  Szóval nem igazán működnek ezek a tanácsok…
  Igazából a JB-t nem akarom tartok a hibáktól bár pár tweak jónak látszik… és meg is veszem a progikat egyetlen az iGO ami miatt érdekelne a dolog….azt húzósnak tartom…

 82. @istvan8710:
  Mielőtt téves információkkal látod el a nagyközönséget nézz utána annak amit mondasz! Most próbáltam a HIPstore-t NO JEALBREAK iPhone 5 készülékkel semmit nem enged letölteni!!!

 83. na megint kezdődik a kotyvasztás 🙂

 84. Függetlenítés megoldható vele?

 85. Warezhez régebben tényleg nem kellett jb, amikor a kínai Kuaiyong és társai divatban voltak. Ezeket viszont FOLTOZTÁK! Legjobb tudomásom szerint már NEM LEHET warezolni jb nélkül!

 86. @gabo6:
  És hogy nyomtál restorét?Nekem az itunes sem látja???Vagy nem ott kell restorolni?

 87. @Patrik:

  udidbeta.com-os reggelés mennyi ideig érvényes??

 88. Sziasztok ipad minit valaki már próbált jb-zni meg milyen hatással van rá a 7.1béta? ÉS amúgy aki jb nélkül akar warezolni az a tongbut próbálja ki én is azt használom ipad mini és ha nem szabadott volna ezt ide írnom akkor kérlek javítsátok ki.

 89. @kilrak: 1 év tehát ha most regisztrálod a készüléked és a készüléked minimum i4s akkor jövőre nyugodtan tesztelheted az ios 8-at is 🙂 sőt még a 8.1 betákat is 😀

 90. Tudna mondani valaki par jo okoz a jb-re? Warezen kivul

 91. A JB lassítja a készüléket vagy nem? ( Ipad 4 )

 92. @Patrik:
  Köszi a gyors választ

 93. @Patrik:
  Mikor igazolják vissza hogy regisztrálva van a készülékem?

 94. @kokszy18: a függetlenítés továbbra is a baseband függvénye, ez most sem változott. részletes cikkünk a témában: http://szifon.com/2012/10/14/gyakori-kerdesek-az-iphone-fuggetlenitese/

  @Amyf23: a warezhez már régen nem szükséges a jailbreak! itt van 100 ok (de jelenleg, ahogy a cikkben írtuk, a kiegészítők nem kompatibilisek még az iOS 7-tel!): http://szifon.com/2012/04/15/100-ok-amiert-erdemes-lehet-jailbreakelni-a-keszuleket/

  @Ipeti10: önmagában nem. bővebben: http://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/

 95. @istvan8710: én most kipróbáltam de nem akarja telepíteni az alkalmazásokat, ez mitől lehet?

 96. @kilrak: 10 percen belül, a smapba lesz:)

 97. @Zjunior: Spam

 98. Nekem nem akar bekapcsolni a a teló.. fehér háttér alma logóval és semmi :S

 99. @tarcsaiphoto: olvass vissza, nekem is ez volt, tedd DFU ba a telót és csinálj gépen egy visszaállítást

 100. köszi. rátaláltam. most csinálom!

 101. @Zjunior:
  Hát ez az megtaláltam a vissza igazolást, feltoltam 7.1 beta 2-őt
  de nem lehetett aktiválni:)

 102. Appsync van ios 7-re? vagy hogy lehet ios7re fizetős játékot ingyen rakni?

 103. Hallani valami biztatót Apple TV 3 jb-ről?

 104. Itunessel megprobaltam gta-t ratenni a i5 re de nem mukodik:/ valaki valami otlet?

 105. Ipad air 7.0.4 re kesz!

 106. Még nincs appsync…

 107. Nekem sem telepíti a GTA 5ot iPad 4 iOS 7.0.4 🙁

 108. Sajnos még ló.sza.rt sem ér, használhatatlan. Azt nem tudom minek adták igy ki..

 109. @mlevi1999: egyenlőre nem tudod feltenni rá,mert nincs Appsync

 110. Sziasztok!

  Valaki tudna olyan alkalmazást mondani amiben van magyar billentyűzet?
  Illetve az iGo-t hogy tudom innen felrakni?
  Köszönöm

 111. @Tierzen: ezt csak én nem értem? alapból beállítható a magyar billentyűzet a rendszerre vonatkozóan: Beállítások, Általános, Billentyűzet.

 112. Szép estét. Olyan problémám van, hogy jb-eltem az i4-emet, és amikor kiírta a program, hogy done, akkor feloldottam a telefont, és eltűnt egy csomó alapikon, köztük a beállítások is. Így restore-t sem tudok csinálni, mivel amikor rámegyek az iPhone visszaállítása gombra akkor kiírja, hogy kapcsoljam ki az iphone keresése opciót. Valaki tudna segíteni?

 113. @Jadeye: Mármint hogy a magyar karakterek kint legyenek gombként és ne a sokáig nyomással lehessen előhívni. iPaden érdekes gépelésnél.

 114. Hello!
  Van egy iPhone 4 6.1.3 jailbreakelt rendsn0wan. Ha felteszem a ios 7 et akor fel tudom torni evasional?

 115. @pprika: ha teljesen szűz rendszert teszel fel és aktiválod a telefont, akkor igen! gyári független a készüléked?

 116. @Iszak17: először is indítsd újra többször. ha az nem segít, a restore-hoz tedd recovery-be vagy DFU-ba, és aktiválásnál meg kell majd add az Apple ID-d jelszavát, amivel az iCloudba vagy belépve a készüléken.

  @Tierzen: erre jelenleg nincs lehetőség.

  @pprika: erről szól a fenti cikk. elolvastad?

 117. Hello!
  Abban tudtok segíteni, hogyan tudom a Carrier Bundle file-omat frissíteni a telefonon, hogy be tudjam kapcsolni az LTE-t Telenor hálózaton? Elolvastam a cikket, de részleteiben nem tér ki erre, nekem viszont szükségem lenne rá.
  Örök hálám!

 118. Ell csak nem ertetem eszt a reszt hogy ram vonatkozik e vagy nem
  Ha iPhone 4 esetén ultrasn0w-val függetlenítesz vagy bármi más okból fontos a baseband verziójának megtartása, NE frissíts iOS 7-re, mert azt jelenleg elvileg csak a baseband frissítésével lehet megtenni, amivel könnyen elbukható a függetlenítés. A Gevey és hasonló megoldásokat használóknak is érdemes lehet várni. A függetlenítésről bővebben: Gyakori kérdések: az iPhone függetlenítése

 119. @Jadeye: Köszönöm, sejtettem, hogy ez lesz a probléma, amiért nem ment a korábbi cikk alapján sem.

 120. Appsyncet honnan tudom letolteni iOS 7.04-re ?

 121. @pprika: ultrasn0w-val függetlenítesz, vagy Gevey-t használsz? ha igen, rád vonatkozik. ha nem, akkor nem. függetleníted egyáltalán a készüléked, vagy mondjuk Vodafone-os, és Vodafone-kártyával használod?

  @halaszzoli: sajnos ez van egyelőre, de mindenképp lesz cikk, ha van változás.

  @Ragadoz0: ajánlom a “Gyakori kérdések” részt a cikkben.

  @DaniTm: ameddig a MobileSubstrate nem megy, gyakorlatilag mindegy, szinte minden attól függ.

 122. @viktorio81 de megvan az ipa itunessal elvileg jonak kene lennie

 123. Vodafonos es vodafonal hasznalom

 124. @pprika: akkor nem értem. hol vonatkozik ez rád? hiszen nem függetlenítesz.

 125. @Jadeye: Meg nem frissitettem, varok egy kicsit, illetve meg uj is vagyok ezugyben, erdekessegkeppen masoltam csak 🙂

 126. @asdabasd: Geohot? akkor jó idők várnak ránk

 127. @asdabasd: ez benne van a cikkben (a “Kínai felhasználók számára ugyanakkor …” kezdetű bekezdés alatt), érdemes időnként ráfrissíteni, és újból átolvasni, mert folyamatosan frissítjük.

 128. @Jadeye: Akkor valami gond van nálam, mert nekem nem frissült, csak homokórázik a cikk alján. Bocsi.

 129. @asdabasd: EDIT: Hopsz, benéztem. Bocsi mégegyszer.

 130. @Jadeye:

  az altalad emlitett cikkben sem talani semmi infot arrol, hogyan is lehet JB nelkul appot installani iOS-re (egyebkent ez a nagy baja ennek a “forumnak”, hogy ez nem forum, csak beszologatasok halmaza, amibol baormira nehez barmilyen valos es hasznalhato infohoz jutni, mar elnezest)

 131. Valaki nem tudja hogy appsync lesz-e?:)

 132. Valaki tudna segiteni abban,hogy hiaba toltom le az evasion.exe fajlt nem indul el se xpn (minden frissites fent van) se vistan se win7en!? Mi a problema? Folyamatosan azt irja h a program leall.

 133. iPhone 5 és iPad Air 7.0.4. kész

 134. @tomigonzo: JB nélkül sehogy se tudsz appot installálni csak eredeti appokat.

 135. @Jadeye: Nagyon szepen koszi a turelmedet Orok Hala:)

 136. Hello mindenkinek!
  Én jailbreakeltem (iPad 2 iOS 7.0.3-al) és minden jól ment mindaddig amíg nem döntöttem úgy hogy restartolom az iPadem mert eléggé lelassult (sajnos ez a jailbreak egyik mellékhatása :// ). Mikor ugyanis újraindítottam az iPadem és bekapcsolódott, az összes alkalmazás elveszett a spring boardról (kivétel az Újságos), semmi sem maradt, egy ikon sem.
  Én úgy gondolom ez egy elég nagy bug, és ami a legrosszabb hogy a biztonsági mentést meg nem teszi vissza az iTunes (amit jailbreak előtt csináltam a gépemre mentve mindent), ezért most restore-olnom kell az egészet, ami elég idegesítő.
  Nem tudod szántatok -e ennek a kommentnek elolvasására időt, de ha igen, és tudnátok valamit ajánlani, azt megköszönném ugyanis nem szeretnék restore-olni.

 137. @farkas63:

  25 hozzaszolas itt:

  @talamasca: a warezoláshoz elég régóta nem kell már a jailbreak.

 138. Igazából csak egy dolgot nem értek. Jelenleg nincs appsync a hetes rendszerhez. Oké, nem lehet warezolni, de vegyük ezt a dolgot úgy, hogy a jailbreak nem is erről szól, hanem a jó tweakekről, melyekkel megváltoztathatjuk a rendszer kinézetét, testre szabhatjuk, stb. (bár sok álszentnek megnézném a készülékét, olyanokénak, akik állítják, hogy nem warezolnak, köznem az Apcakeről meg naponta tízesével szedik az appokat, szóval ennyit erről… Persze Tisztelet A Kivétel, tőlük elnézést kérek!) De maradjunk szóval a tweakeknél. Biztosan frissülni fog a Cydia. Talán pár napon belül, bár ezt kicsit kétlem, hiszen Ünnepek a nyakunkon, és azért heckerek ide vagy oda, de azért a Karácsony nekik is Ünnep, nem hiszem, hogy szenteste is ezen fognak dolgozni. De ha most teljesen használhatatlan ez a JB és a Cydia, akkor meg tudja valaki magyarázni nekem, hogy mi értelme volt kiadni?
  Bevallom, imádom az iPhoneomat, de a hetes megjelenése óta kezd elmenni a kedvem tőle. Maga a hetes rendszer olyan amilyen, nem vagyok oda érte. Elkapkodták, és szerintem mégy egyetlen előző IOS-ben sem volt annyi hiba mint ebben. Most meg itt van egy JB, ami olyan mintha félkész lenne, nem tudni mi lesz belőle, egyelőre használhatatlan. Talán csak azért adták ki, mert elkapkodták és már ez is csak a versengésről és a pénzről szól?

 139. @asdabasd: 🙂

  @tomigonzo: nem azt mondtam, hogy a cikkben lesz, hanem hogy a hozzászólásokban. ott több alternatíva is felmerül, de elég itt is visszaolvasni őket, itt is volt, aki már említett ilyet.

  @farkas63: de. újból aláírják az appot, és mint mondjuk a testflightapp esetén a fejlesztőknek a tesztelt appok, ad-hoc módon települnek a tört dolgok.

  @torokabel: a belassulás nem lehet önmagában a jailbreak mellékhatása. az eltűnő ikonokon segíthet, ha restore, majd újból jailbreakeled. miért nem teszi vissza a mentést az iTunes, mi a hibaüzenet?

 140. @Tomigonzo

  Igazad van, nem segitenek itt a forumon. Annyit irnak, hogy olvasd el ezt meg ezt, amibol nem derul ki jailbreak nelkul, hogy lehet feltenni egy appot.

 141. @Jadeye: Olyat modszert emlitettek, ami nem mukodik jailbreak es appsync nelkul.

 142. Valaki tudna segiteni egy kicsivel feljebb levo kommentemben foglalt dologra?:)

 143. @giannni: hát akkor bezárta az Apple a kiskapukat, kell a jailbreak mégis, hogy telepíthető legyen az appsync, de se MobileSubstrate, se appsync nincs jelenleg, ergo kb mindegy, nem lehet warezolni. ha megveszed az appokat, akkor ez nem jelent gondot.

  egyébként fejlesztőként bármi appot alá tud bárki írni a saját, fejlesztői certificate-jével, és fel tudja tenni jailbreak nélkül, tehát van opció rá. igaz, az éves szinten 100 dollár a fejlesztői regisztráció miatt.

  de ettől még a jailbreak alapból nem a warezről szól.

  “Igazad van, nem segitenek itt a forumon. Annyit irnak, hogy olvasd el ezt meg ezt, amibol nem derul ki jailbreak nelkul, hogy lehet feltenni egy appot.”
  azt nem értem, hogy miért kell újra és újra leírni századszor is megkérdezett dolgokra a választ, és miért akad fenn valaki azon, ha kap egy linket, ahol elolvashatja a kérdésére a választ? nyilván nem kényelmes több cikket vagy 600 hozzászólást elolvasni, de legalább több információt magadba tudsz szívni, mint ha csak kapsz egy választ, mert láthatod mások tapasztalatát, stb is.

  @bryen01: rendszergazdai joggal futtatod?

 144. Appot kétféle képpen lehet feltenni jailbreak nélkül.
  Van a http://www.25pp.com amiből van app is amit úgy tudsz feltelepíteni ha előtte gépre letöltött programot megnyitod és itt mar el tudsz igazodni ha meg nem akkor YouTube-on sok videó van.A programban megnyitod az app centert, megkeresés amit le akarsz tölteni, letoltod, telepítés és megy.:)
  A másik a http://www.tongbu.com amiből szinten van app is és az eljárás ugyan az mint a 25pp-nel.

 145. Igen ugyis probaltam sajnos semmi eredmeny,nem tudom mi lehet a baj:/ elinditom es egybol leall:/

 146. Ugye nem csak nekem megy nagyonnehezen az alkalmazas letoltes… Ti hogy vagytok ezzel?

 147. @Jadeye:

  elolvastam az osszes hozzaszolast, abban sem volt, ertelmes legalabb is semmi,
  a kereso kb 0hoz konvergal a hozzaszolasok nem tudasmegszerzeshez szolgalnak informacioval, hanem egymas fikazasa es hulyitese, az altalad emlitett cikk hozzaszolasainak 98% kb arrol sozl, hogyki miert vesz nem vesz 200 ezres telohoz 2-3 szaz forintos programot, es tarsai, en ettol fuggetlenul respektalom a Te itteni munkadat de igy ez a “forum” semmit nem er, legalabbis ugymond “szakmai” szemmel, sok idiota hozzaszolast atragni az embernek nincs ideje, es elege is lesz belole, az ilyen emberektol nem hiszem, hogy varhatok epito jellegu hozzaszolast, netan segitseget barmilyen kerdesben is

 148. @DanTm: koszonom a linket,de en erre a problemara szeretnek valami megoldast talalni amit irtam.:)

 149. @tomigonzo: …Megteheted azt, hogy le idiótázol mindenkit, de azt akkor se várd, hogy egy hivatalos oldalon le fogja írni neked bárki is, hogy hogyan warezolhatsz, vagy magyarul hogyan lophatsz alkalmazásokat. 😀 Még ha meg is tenné valaki, hogy belinkel olyasmit, az meg sem jelenne szerintem, mert már előtte moderáláson megy keresztül. De pont két hozzászólással fölötted azért van mégis van egy kis segítség, ha megnézed…

 150. Folyton csak a sírás 😀
  Ha van JB azért, ha nincs azért.
  Legyetek türelmesek. Ma jött ki.

  Ha warezolni akartok, akkor meg utána kell olvasni, hogy éppen minek mi a menete.
  Lehet appsync nélkül is telepíteni, több módszer is van rá, ha már megvan az IPA fájl.
  Pl. amivel szerintem biztos hogy menne az az iTools
  Link:
  http://www.guidingtech.com/16025/itools-transfer-apps-iphone-without-itunes/

  De a legegyszerűbb behúzni az éppen aktuális ingyenes cuccokat, és várni, amíg lemegy vminek az ára. Vagy ingyenes nem lesz. Addig ki lehet játszani ami most éppen ingyenes.
  Aztán van 1 csomó alternetív alkalmazás is. XY dologra, más alkalmazást is lehet keresni.
  JB tweakek közül is a jobbak mind fizetősek, ott is el lehet költeni seperc alatt pár dollárt.

  Vagy tudtok FMA-zni is, nagyon sokan, legálisan így jutnak “pénzhez”. Kis befektetett idő, és máris veheted ami tetszik.
  Link:
  [Link törölve. Indoklás: sajnos korábban többen folyamatosan, hetekig próbáltak a saját referral ID-s linkjükkel spammelni a lehető legváltozatosabb módokon és helyeken, mikor kifogytak nekik a szponzor appok. Amellett ez a megoldás manipulálja a toplistákat is. Azóta az ezzel kapcsolatos linkeket kivétel nélkül töröljük. -szerk.]
  (Nem kell JB!)

 151. Bryen01 @ Gepre tedd fel az adott program PCs klienset, es Fix crash. Ha kiegeszited a keresest ezzel a 2 kulcsszoval ( fix crash ) jutyub video alapjan is meglesz a megoldas.

 152. FMA spamről nem tudtam, sorry.
  Nem használom, csak ph!-n akik tolják mindig írják mennyi pontot kaptak adott napon és elég jól haladnak. Főleg ha egy kis usa proxyval/VPN-nel rásegítenek még hogy több alkalmazást adjon nekik a tool.
  Megoldásnak viszont megoldás lehet, annak akinek nincs pénze vagy maga szeretne tesztelni 1-2 alkalmazást youtube videók nézegetése helyett… 😀

  Mondjuk elég érdeke ez a történet a kínaiakkal, meg az 1M dollárról.
  Igazi kémsztori.
  Már nem csak az NSA hanem a kínaiak is megfigyelnek majd minket. Mert ugye ki garantálja hogy nem kínai nyelvű készülékre nem kerül fel vmi, ami monitorozza mit csinálok?!

  Maradok a 6.x -es jb-nél, és a mai Cydia frissítéseket sem rakom fel.
  Majd meglátjuk miről mit írnak.
  A telefon és a JB alkalmazások mennek anélkül is.

 153. @KekszNET: semmi gond. 🙂 nyilván nagyon nehéz ezt nekünk is úgy kommunikálni, hogy közben ne mi magunk reklámozzuk véletlenül. így marad a linkek kiszedése.

 154. @DaniTm: koszonom szepen,mar csak egy kerdes,hogy adott program PCs kliensét,ez alatt mit ertesz?:) bocsi ezt a reszt nem ertem:)

 155. Bryen01 @ Tongbu eseten van PC-s resze is, tui.tongbu.com -rol letoltheto.

 156. Koszonom!:)

 157. @DaniTm: nekem ez nem indul el.

  működik ez egyáltalán, hogy jailbreak nélkül feltett már valaki fizetős appot?
  nekem nem megy az a pp nevű kínai fos, hibát ír ki, amikor a rátöltésre megyek, persze kínaiul…

  van valahol egy értelmes működő leírás?

 158. @jacko: a dolog működik, csak meg kell várni amíg lesz appsync iOS7-re. Ezt majd a cydia-ból lehet letölteni, majd újraindítod a telefont és már rakhatod is fel az alkalmazásokat.

 159. Nekem mukodik minden eszkozon. Jutub tele van tutorial videokkal. Tobbire mar ott a google, nem offolok 😀

 160. Sziasztok!
  Létezik olyan tweak, ami blokkolja az lte kapcsolót, és tudnám használni edge-n az i5-öt?? Vagy esetleg valami más megoldás, amivel elő lehetne csalógatni az edge-t?
  Köszi

 161. Van aki használ vagy már fel is tette az Androidlock XT? Mert azt nem mertem feltenni, nehogy behaljon a rendszer. Pár tweak már fent van és jól működnek, pl: icleaner, cleaner, accelerator, swipeselection. (i4 iOS 7.04)

 162. :(( miert nincs mobilesubstreate em :((

 163. @pprika: még várni kell. benne van a cikkben hogy nem működik megfelelően.

 164. Meghalt az appstore, vkinek otlet? 🙁

 165. Sziasztok!

  Elnézést azoktól akik nem szálltak be a témába, de Esetleg a sok warezoló vita mellett nem lehetne, hogy a tweek-kek kompatibilitásáról leírja valaki a tapasztalatait?

  Előre is köszönöm!

 166. Én annak örülnék a legjobban, ha a JB-vel leheten valami Swiftkey ( vagy hasonló ) tweak-et vagy akármit feltenni, amivel használható lenne a billentyűzet… de így…

 167. @fecskeneo: redmondpie pont com-on van lista (persze a teljesség igénye nélkül)

 168. 3GS-re kijött az untethered jailbreak!

 169. a magyar billentyűzet fixet majd frissítitek? 🙂

 170. Engem real racing 3 pénz, arany hekkelés érdekelne. Van már ilyen a cydiaban iso 7-hez?

 171. @ToniSlow: köszi szépen!

 172. Eszrevette valaki, hogy az automatikus fenyero szabalyzas nem mukodik megfeleloen jb utan? Regen, ios6-on is, es most is? Jelenleg 5s, 7.0.4, anno 4s-en is, sok verzioval…

 173. Van mar appsync ?

 174. @Ragadoz0: egy helyen találtam, de nem működik. valószínüleg azért mert mobilesubstrate-et használ, az viszont még nem megy megfelelően.

 175. @ngtv: Eddig se kellet JB a Real Racing 3 hackhez, én anélkül tolom végtelenített arannyal…

 176. Létezik már valamilyen tweak a vezérlőközpont avagy control center szerkesztéséhez?
  Bluetooth helyett a mobilnet ki -és bekapcsolását szívesen oda tenném.

 177. Tudtok most mukodo warez app alkalmazasos oldalt? THX

 178. Mi a helyzet iPhone 5s el? Annál létezik az A6 chiphez is ok a JB?

 179. Tibuka azt hogyan? (Real racing)

 180. Megy a tongbu is szépen! Nem kell jailbreak.

 181. @Tibee86: jelenleg nincs külön csomagunk erre, de ehhez elegendő, ha manuálisan kitörlöd az override fájlokat, ez alapján (jailbreakkel rész): http://szifon.com/2013/02/22/az-lte-blokkolasa-es-a-3g-kapcsolo-visszaszerzese-t-mobile-os-iphone-5-es-ipad-keszulekeken/

  @fecskeneo: jelenleg semmi nem megy, ami MobileSubstrate-ot igényel, ahogyan a cikkben is írjuk. aminek nem kell MobileSubstrate, az általában működik, de az első pár nap mindig ilyen egy jailbreak után, érdemes tehát várni vele 1-2 hetet is, mire frissülnek a dolgok és így minden visszaáll a régi kerékvágásba.

  @jacko: igen, frissítettük is a cikket időközben, de egyúttal jelenleg nem elérhető a csomag, mert hibát okozhat betöltéskor, így marad a manuális telepítés deb fájlból (részletek fent.)

  @vycman: igen, megnézzük.

  @Ragadoz0: le van írva a cikkben, hogy nincs. kérünk, olvasd el a cikket.

  @laby: jelenleg nem létezik, de nagyjából mindegy is, mert a MobileSubstrate sem működik egyelőre, így ha lenne is ilyen, valószínűleg akkor sem menne.

  @trigmegistos: le van írva, hogy minden iPhone, iPod touch és iPad, bármely iOS 7 verzión. a mindenben az iPhone 5s is benne van.

 182. frissítettük néhány új információval a cikket – ha tegnap már elolvastad, most olvasd át újból, hogy a frissítéseket is lásd!

 183. Sziasztok! Korábban olvastam a hozzászólások között, hogy Ipad 2-vel még nem megy a JB. Változott ez tegnap óta valamit, sikerült feltenni valakinek?

 184. Köszönöm szépen, megpróbálkozom vele.

 185. @ooooA6: akinek nem megy, annak jellemzően azért nem ment, mert OTA frissítéssel van fent a készülékén a jailbreakelni kívánt iOS-verzió. iTunes-os restore után mennie kell.

 186. @Jadeye:

  Köszönöm szépen!

 187. [Link törölve: a letöltéshez kérdőív kitöltését erőltető átverés.]
  vki tesztelhetné

 188. AppSync mikorra lesz lehet valamit tudni?

 189. @jacko: nyilván bármi, aminél a letöltéshez kérdőív kitöltésével kell igazolnod, hogy nem bot vagy, hanem ember: KAMU.

  @alibaba34: nem lehet tudni. ha kiderül, nyilván értesülni fogsz róla.

 190. Sziasztok ! Lehet jailbreak nélkül torrent appot rátenni a telora ? Ha lehet mivel ?

 191. Jadeye!
  Az IOS6-hoz kiadott bill fix-etek kompatibilis IOS7-el?

  Illetve valaki tudja, hogy a Zephyr müködik e IOS7 alatt?

 192. @kecskemetiz2: olvasd végig a hozzászólásokat, többször le van írva.

  @twingo16v: a billentyűzet fixünk jelenleg nem megy fel iOS 7-re, mert direkt letiltottuk azt korábban a biztonság kedvéért, mert nem tudtuk tesztelni. viszont nemsoká teszteljük, és ha működik, akkor frissítjük a csomagot, és fel is fogod tudni tenni. megjelenési időpontot nem tudok írni, de igyekszünk.

  a Zephyr ha igényel MobileSubstrate-et, akkor nem fog menni. valószínűnek tartom, hogy igényli.

 193. A tongbut az egy kinai szar rámentem és az itunes stort dobta ki a hipstore meg nem engedi letölteni. Esetleg a tongbut csinálom szarul ?? ( ios 7.0.4)

 194. @Jadeye:

  Köszi

 195. @kecskemetiz2:
  1. megnyitod a safarit a telón
  2. google (a barátod)
  3. írd be: tui tongbu
  az első oldalt amit feldob rámész és ott egy alma jelű gomb rámész, feltelepíted.

  Ezután fennt a telódon egy ikon, rámész a nagyítóra (keresés) letöltöd, feltelepíted, ennyi!

  (Nem minden alkalmazást enged leszedni, pontosan nem értem hogy miért, akinek navi kell a tomtom e.europe lejön szépen.)

 196. Udv. Ha lesz működő Appsync es mobilesubstrate, arról lesz külön cikketek? Csak mert akkor nem nézegetem mindig a commenteket 🙂 koszi es udv.

 197. nekem ipad4-en az történt hogy egyszer már feltelepítettem de letöröltem és most észleli hogy jailbreakelt mikor már visszaálitottam elkezdem a telepitést és az mikor kiírja hogy nyissam meg az ipaden az evasi0n progit akkor megnyitom de csak kidob és a telepitő sem megy tovább valaki tud valamit mit kéne tenne,?

 198. látom megy a szenvedés
  nem kell elsőre minden szarra ráugrani, ezt az előző JB-nél megtapasztaltam 🙂

 199. @Victorinox: ha frissül a jailbreak, arról lesz külön cikk (a MobileSubstrate frissítéséhez magát a jailbreaket is frissíteni kell).

  az appsync mindenkinek az egyéni problémája, mi nem támogatjuk a warezolást, azt majd hozzászólásokban kitárgyaljátok úgyis.

  @fiben01: az, hogy a folyamat közben kidob az iPaden az app, az teljesen normális, de ha végignézed a hozzászólásokat, találhatsz még egy videót is az evasi0n 7 működéséről. ha nem akar menni, akkor érdemes lehet egy restore a jailbreak előtt.

 200. Ok, köszönöm

 201. Sziasztok! Van egy problémám. Felraktam a jailbreaket ahogy szokás és próbáltam a fizetős alkalmazásokat feltenni de csak halványan van fent és nem települ mit kell még letölteni a cydiából?

 202. Ja meg még egy probléma. A facebook, adobe és skype miért dán? Nem tudok nyelvet váltani….

 203. Szerintetek mikor jön IOS 7 Appsync?

 204. @vanvoyage: állítsd át a Beállítások appban angolra a nyelvet, majd állítsd vissza arra, amilyen nyelven használod, és nézd meg úgy.

  @mlevi1999: még mindig nem lehet tudni. ha kiderül, nyilván értesülni fogsz róla. de mint már fentebb többször le lett írva, a warezoláshoz már nem kell jailbreak sem. olvasd végig a hozzászólásokat.

 205. Nekem hívásnál fekete lesz a status bar. Valakinek esetleg hasonló furcsaság? (i4, iOS 7.0.4)

 206. Mi a szitu a függetlenítéssel? Az műkszik?
  Ezekhez kéne! Am nem érdekel másért a JB!

  iPhone 4s
  iOS 7.0.4

  iPhone 5
  iOS 7.0.4

 207. @Nagyhanesz: magyar szolgáltatók?

 208. Köszi a nyelv problémám ok

 209. @ToniSlow: lényegtelen, milyen szolgáltató, mert jailbreakkel egyik készülék sem függetleníthető.

 210. Igen, magyar kártyával szeretném használni a brit O2-es 4s és brit T-mobilos 5 telefonokat. De akkor látom ez mostmár csak álom!

 211. @Nagyhanesz: az attól függ…mennyit ér ez meg neked

 212. Azért köszönöm az infókat! 🙂

 213. @Nagyhanesz: A két készülék függetlenítése 225$ jelenleg ( 75$ 4S/150$ 5)

 214. Sziasztok! Ezt már “vanvoyage” megkérdezte, de nem kapott még választ. Szóval a probléma: felraktam a jailbreaket ahogy szokás és próbáltam a fizetős alkalmazásokat feltenni de csak halványan van fent és nem települ mit kell még letölteni a cydiából? Vagy mi lehet a probléma? AppSync lehet a gond szerintem, de IOS7-hez nem találok.

 215. @ToniSlow:

  Nekem van egy mexikói szolgáltató függő i5-öm. Azt lehet valahogy függetleníteni?

 216. Üdv mindenki , nem olvastam végig a hsz-eket de jól halottam hogy IOS 7 JB -re nincs App sync ?

 217. ToniSlow: Igen lehet , venned kell hozzá R-SIM 8 as kártyát vagy R-SIM 8+ t és tökéletesen működni fog az LTE is . Volt egy ilyen I5 ösöm pluszban és semmi gond nemvolt vele

 218. Ja és nemkell hozzá jb -sem : )

 219. Most viccen kívül… azokat a kínai oldalakat sztem ne tekintsük megoldásnak. Én megnéztem már csak kíváncsiságból is az egyiket. Full kínaiul van minden rajta, nyelv átállítási lehetőség nincs. Beírtam arab betűkkel mondjuk azt, hogy AV Player, de természetesen nem talált semmit ilyen néven, hiszen minden kínai nyelven van ott. Több tízezer alkalmazást meg nem hiszem, hogy bárki is végig fog lapozgatni, hogy megtaláljon egyetlen egyet…

 220. Üdv, valaki tudna egy kis segítséget nyújtani?!

  Adott egy iPhone 3GS IOS 6.1.3 van rajta, ez már jailbreakelhető rendesen?!

  Tehát ugyan úgy ahogy az i4S-em, vagy ehhez még redsn0w kell és utánna a cydia csomaggal pedig befejezi a dolgot?

  Esetleg a cikk írója megtenné hogy kibővíti, pontosítja hogy az IOS 6 verzióval rendelkező készülékek [6.1.3] mi módon jailbreakelhető?!

  Előre is köszönöm a választ!!

 221. @Rollsroycephantom: Igen, ezt sajnos jól hallottad. Egyelőre nincs.

 222. @mada: Szia!
  Azt tudod hogy melyik szolgáltató mexikóban?

 223. @ToniSlow:
  Telcel

 224. @djsad00: ha tethered módon jailbreakelve van akkor csak fel kell rakni a csomagot a cydiaból. Ha nincs akkor marad a redsnow, vagy pedig megvárod amíg frissítik a snowbreeze-t.

 225. SEGITSÉG ! feltettem tonbut-al az angry birdset leszette feltette neg minden. Kin volt az ikonja rámentem, kérte az apple id-t beirtam fekete kép és kidobott.Ugyan ezt megcsináltam pouval és ugyan ez lett ! Valaki mondjon valami okosságot !!!

 226. @frenky: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé, hogy csak úgy tört appokat telepíthess, ez tehát most sincs másképp. az appsync-ről meg a cikk gyakori kérdések része emlékezik meg.

  @mada: ugyanúgy ebben a cikkben találod meg a függetlenítési lehetőségeket: http://szifon.com/2012/10/14/gyakori-kerdesek-az-iphone-fuggetlenitese/

  @Rollsroycephantom: ehhez nem is kell a hozzászólásokat elolvasnod, elég lett volna a cikket, külön le van benne írva, hogy mi a helyzet, gyakori kérdések rész.

  @WOLF09: translate.google.com

  @djsad00: benne van a cikkben lépésenként, hogy mit tudsz tenni 6.1.3 esetén.

 227. @mada: jelenleg egy helyen találtam, de ott is az van hogy “Out Of Stock”, tehát most nincs rá lehetőség. Azt tudom ajánlani hogy regisztrálj a twitteren, és írj @chronic-nak hogy tud-e segíteni. Az oldalán (chronicunlocks pont com) nincs mexikói szolgáltató, de azért egy kérdést megér, biztos jók a kapcsolatai. Én annak idején a horvát telefonomat akartam megcsináltatni, azt sem volt fent, de tudott rá árat mondani, tehát volt rá megoldás.

 228. SEGITSÉG ! feltettem tonbut-al az angry birdset leszette feltette neg minden. Kin volt az ikonja rámentem, kérte az apple id-t beirtam fekete kép és kidobott.Ugyan ezt megcsináltam pouval és ugyan ez lett ! Valaki mondjon valami okosságot !!!

 229. @kecskemetiz2: sajnos ebben nem tudok segíteni, sosem használtam. ha esetleg mégis lesz megoldás, akkor megoszthatod a többiekkel. de a helyedben nem szop@tnám magam ezekkel a kínai szarokkal, hanem megvárnám azt a pár napot amíg lesz appsync, és akkor simán itunes-al is tudsz felrakni alkalmazásokat.

 230. @kecskemetiz2: Jadeye már mondott, 4 hozzászólással feljebb. Miért ismételgeted a kommentedet? (Továbbá ez itt eléggé off-topic szagú…)

 231. @Jadeye
  “redsn0w-val a 6.0-t betallózva”

  Ez azt jelenti hogy vissza kell rakni az IOS 6.0át vagy mégis mit jelent ez a 6.0-át betallózva..?!
  Előre is köszönöm a választ.

 232. @Jadeye: Tudom, nem is ezért szoktam JB-ni. Egyedül csak a Navigont szoktam leszedni.

 233. @H2CO3: pontosabban melyik cikve mondta ? Ha lehetne illeszd ve nekem köszi !

 234. Nem lehet tudni mikor lesz appsync IOS7-hez?

 235. @kecskemetiz2: a legegyszerűbb okosság, ha megveszed, és akkor nincs ez a felesleges szenvedés.

 236. ahogyan a cikk gyakori kérdések részében leírtuk:

  * jelenleg nincs appsync az iOS 7-hez;
  * nem lehet tudni, mikor lesz;
  * több olyan megoldás létezik, amivel jailbreak sem kell a tört appokhoz;
  * nem támogatjuk a warezt.

  az appsync-kel kapcsolatos “mikor lesz már”, “miért nincs”, “nem megy” típusú hozzászólásokat mostantól törölni fogjuk. megértéseteket köszönjük.

 237. @djsad00: nem. redsnowban van egy olyan menüpont hogy select IPSW. Azt megnyomva be tudod tallózni neki az ipsw-t.

 238. @Jadeye: attól hogy valakinek iphone van nem biztos hogy költ 1500 forintokat egy sima játékra ami lehet nem is tetszik !

 239. @kecskemetiz2: 1.79€ = ~530Ft. elmégy bárhová enni valamit (mondjuk McDonald’s?), és már ott többet költesz egy alkalommal, és ezt akkor is ki kell fizetned, ha utána hazafelé rosszul leszel, és kihányod. persze az ételt nem lehet ingyen letölteni. nekem amúgy mindegy, csak így viszonyításként.

 240. De nekem nem ilyen alkalmazások kellenek 🙂 infinity blade 3 ? Gta san andreas ? Gangstar rio ? 500 forintos alkalmazásért nem szórakoznék 🙂

 241. Én az összes játékot megveszem… 300- 2000ftig nem nagytétel… szedd le appstore ról az AppsGoneFree alkalmazást… kiírja a napi ingyenes appokat.. én nekem innnen van meg rengeteg drága app köztük az infinity blade 3 is 🙂

 242. Sziasztok! Én feltelepítettem a cydiát minden rendben volt…Appcake, Zeusmos felment rendben viszont egy programot sem tudtam feltolni a telefonra. Tehát most ott a cydia amiban mondjuk 10% az ios7 es program, és a tört programok sem mennek fel… Hol a hiba? (Iphone 5S)

 243. @kecskemetiz2: mégis az angry birds-t és a pou-t említed, amik az 500Ft-os kategóriába esnek.

  @zeharom: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé, hogy csak úgy tört appokat telepíthess, ez tehát most sincs másképp. az appsync-ről meg a cikk gyakori kérdések része emlékezik meg.

 244. Sziasztok!Nekem az alábbi gondom lenne: iPhone 4, 5.x.x-ről frissítve 7.0.4-re, majd jailbreak lefut.Minden oké, de a mail app nem nyílik meg, kilép egyből.Jó, akkor teló restore.Fw file letölt a netről, de nem engedi felrakni, azt írja, hogy nem kompatibilis a letöltött fw-vel. Kipróbáltam már mindent, de nem engedi. Próbáltam az iTunes-szal is restore-t, de a letöltés végén valami hibát ír ki!
  Valami tipp?
  Köszi!

 245. @hohand: ha azt írja, nem kompatibilis, akkor nem jót töltöttél le. az iTunes esetén jó lenne tudni a pontos hibaüzenetet.

 246. Miota felraktam a jailbreak-et azota ha a fotoknal ha fullscreenbe nezek egy kepet akkor fent ott vannak a terero ido akku szazalek stb. szoval a statusbar.
  Ez masnal is igy van vagy csak nalam van igy? Vagy jb elott is ilyen volt csak nem figyeltem?

 247. @asus14: Nekem hívásnál fekete lesz a statusbar (pontosabban az ikonok stb.). De ezt írtam korábban. Gondolom majd javítják.

 248. @hohand: www pont icj. me/ios innen szedd le a telefonodnak megfelelőt.

 249. @ToniSlow az nekem is.
  Elotte milyen volt? Nem igazan figyeltem

 250. @asus14: Szerintem fehér, mint a homescreen-né…

 251. @ToniSlow: Én is úgy emlékszem, de mondjuk ez mindegy szerintem legalábbis nekem. Viszont a képeknél elég zavaró.. nálad nincs ott?

 252. @asus14: de igen, nekem is ott marad.

 253. @Rollsroycephantom: a kommentekből ítélve működik a dolog…

 254. Megszületett az Appsync ios7 -re 🙂 repo: https://cydia.appaddict.org/
  Tesztelve működik! 🙂 Boldog karácsonyt! 🙂

 255. @Rollsroycephantom: Igen, én kipróbáltam. Ezt is, és még vagy másik kettőt is, de egyik sem működik annak ellenére, hogy forrás (Source) hozzáadása után elvileg tényleg egy 7.x appsync települ fel. Ez lehet azért is, mert talán nem csak az appsync hiánya a gond, hanem a Mobile Substrate sem jó még. De utóbbiban nem vagyok biztos, lehet hatalmas butaságot mondtam. Azt inkább el tudom képzelni, hogy most sok kamu appsync 7 van. Külföldi oldalakat is nézegetek, senkinek nem működik aki kipróbálta. Én azt mondanám, hogy egyelőre ne tegyél fel ilyen megbízhatatlan forrásokból semmit. Lehet, hogy úgy hazavágod a rendszeredet, hogy rakhatsz mindent újra. A Cydiát frissíteni fogják, biztos vagyok benne, h nem marad így. És abban szerintem minden benne lesz “ami kell”. 😉

 256. Értem , és amit " spk.code " linkelt pár hsz el fentebb ?

 257. tesztelve: appsync ios7:)
  cydia.myrepospace.com/lod1/
  boldog karácsonyt:)

 258. @Jadeye: Köszönöm a gyors válaszodat… Jobb felül rákerestem az app sync re, a gyakorik kérdések app sync egy orás keresgélés után sem találtam. Szeretnék kérni egy linket mert béna vagyok nem találom a postot…..Faq t is néztem…..

 259. @spk.code: Köszi szépen!!! 🙂 Boldog Karácsonyt!!! 😉

 260. @Rollsroycephantom: Igen, amit spk.code megadott, az működik végre! 🙂 Előfordulhat, hogy elsőre nem fog működni (látszólag) mert app telepítése után az appnak csak egy halvány ikonja fog megjelenni. Ez esetben töröld az appot, aztán indítsd újra a készüléket. (kikapcsolod, vársz picit, bekapcsolod) Utána működik szépen. 🙂 Még egyszer köszi spk.code! 😉

 261. @zeharom: ebben a cikkben fent keresd a gyakori kérdések részt, de ha végigolvastad a fenti cikket, nagyjából középtájt. 🙂 de inkább az itt lévő utóbbi hozzászólásokat nézd, mert úgy tűnik, már azóta találtak működő verziót.