fbpx Skip to content

Az Apple kiadta a tvOS és HomePod Software 17.4-et, ami pár, teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztéssel szolgál.

A HomePodon Siri megtanulja az általunk előnyben részesített médiaszolgáltatást, így a továbbiakban nem kell belefoglalni a médiaapp nevét a kéréseinkbe.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, vagy a HomePodok esetén nem látjuk rögtön az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés opcióban, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

A HomePodok szoftvere már a 13.4-es verzió óta a tvOS-en alapul, így ha a tvOS maga frissül, akkor azzal egyúttal a HomePod szoftvere is. A HomePodok esetén az Apple a következőket írja a frissítésről:

Ez a frissítés lehetővé teszi, hogy Siri megtanulja az Ön előnyben részesített médiaszolgáltatását, így a továbbiakban nem kell belefoglalnia a médiaapp nevét a kérésébe. Ez a frissítés teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztéseket is tartalmaz.

A frissítés emellett 24 sebezhetőséget is orvosol.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos tvOS 17.4 buildje 21L227, ami megegyezik az RC-vel.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs (sima és 4K) és újabb Apple TV-kre érhető el.

A frissítést HomePod esetén pedig az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés menüpontban tudjuk megtenni, vagy pedig magától frissül, ha bekapcsoltuk korábban az automatikus frissítést.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 17-ről szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 17 címke alatt, a HomePodokról szóló cikkeink pedig a HomePod illetve HomePod mini címkék alatt.

[newsletter_signup_form id=11]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok