fbpx Skip to content

Az Apple az idei WWDC-t egyrészt online fogja megtartani, másrészt pedig idén is lehet személyes részvételre lehetőséget igényelni az Apple Parkba, és ma a dátumot is közölték: június 10-ével indul a konferencia az Apple Developer appban és az Apple fejlesztői weboldalán, és az összes fejlesztő számára ingyenes lesz a részvétel.

Az idei WWDC-n a tervek szerint megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az ősszel megjelenő iOS 18-tól, az iPadOS 18-tól, a watchOS 11-től, a visionOS 2-től, a tvOS 18-tól, és a macOS 15-től is.


Az online konferencián túl az Apple lehetővé teszi majd június 10-én a fejlesztők és a diákok számára az Apple Parkban, hogy megnézhessék a keynote-ot. A helyek most is korlátozottan érhetőek el, és a jelentkezéssel kapcsolatos információkat az Apple fejlesztői oldalán ide kattintva lehet elérni. Ezek alapján tehát idén sem lesz élő keynote, hanem az Apple előre tökéletesre csiszolhatja a bejelentés videójának összes apróságát, ami nyilván sokat dob a minőségen. Talán többen is egyetértenek majd velünk abban, hogy hiányzik az élő keynote, ami nyilván sokkal nehezebb műfaj a lehetséges bakikkal, de talán épp emiatt szerettük sokan.

Immár ötödik éve, hogy az Apple támogatja a programozni szerető diákokat a Swift Student Challenge révén. A Swift Playgrounds egy forradalmi app az iPadre és a Mac-re, ami a Swift programozási nyelv tanulását interaktívvá és szórakoztatóvá teszi. Az idei évi kihívás eredményeit az Apple március 28-án teszi közzé, és ötven szerencsés lehetőséget kap rá, hogy 3 napot tölthessen Cupertinóban és az Apple Parkban.

Greg Joswiak tweetjében az “Absolutely Incredible” nagybetűit több külföldi médium már egyértelműen az AI-ra utaló megjegyzésként értékeli:

A részletesebb programinformációk júniusig folyamatosan kerülnek majd közzétételre az Apple Developer appban, illetve az Apple Developer weboldalán.

Te mire számítasz a borítókép alapján?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok