fbpx Skip to content

Az Apple kiadta a visionOS 1.1.2-t, ami fontos hibajavításokat tartalmaz, de ennél több részlet nem érhető el, a biztonsági frissítéseket felsoroló aloldalon pedig csak annyi szerepel, hogy “This update has no published CVE entries”.

Emellett érkezett még egy frissített build az első visionOS 1.2 bétából is, aminél csak annyit változott a build száma, hogy már 21O5555f a korábbi 21O5555e helyett, tehát ez még nem a beta 2.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Letöltés, telepítés.

visionOS 1.1.2 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja – eredetileg angolul, de lefordítottuk magyarra:

Ez a frissítés fontos hibajavításokat tartalmaz, és az összes felhasználó számára ajánlott.

Mivel az Apple biztonsági frissítéseit felsoroló cikkében azt írja a cég, hogy “Ez a frissítés nem rendelkezik közzétett CVE-bejegyzésekkel.”, így nem lehet tudni, hogy pontosan mit is javítottak, de ez egyúttal nem jelenti azt, hogy nem volt a hibák között CVE. Viszont mivel a visionOS 1.2 bétája esetén is frissítette a beta 1-es buildet az Apple, így elég fontos dolgo(ka)t javíthattak, tehát mindenképp érdemes frissíteni a Vision Pro tulajdonosoknak.

A külföldi oldalakon a passthrough minőségének javulása is felmerült, tehát a valós környezetünk kameraképe lehet jobb, de az Apple semmi ilyet nem említ sehol.

Letöltés, telepítés

A frissítés a Vision Pro-n a Settings, General, Software update (Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés) menüpontba lépve telepíthető.

A visionOS 1.1.2 buildje 21O231.

Linkgyűjtemény

A visionOS 1-ről szóló összes cikkünk megtalálható a visionOS 1 címke, magáról a Vision Pro-ról szólók pedig a Vision Pro címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok