fbpx Skip to content

Több külföldi portál is lehozta azt – és ezzel valószínűleg igaznak bizonyul az a pletyka –, hogy szeptember 10-én lesz a következő Apple Event. Ez nem tűnik meglepőnek, mert az utóbbi években is pont ilyen tájban mutatták be az iPhone készülékeket, és ez egy szokásos keddi napra esik.

Apple-event1-620x555

(Az Apple iPhone eseményének logója 2012-ben)

Amennyiben 10-ére esik az event, úgy várhatóan a rá egy héttel későbbi péntekre esik majd az iPhone-ok forgalmazásának kezdete. Abban már egészen biztosak vagyunk, hogy az eseményen bemutatják az iPhone 5S-t, a végleges iOS 7 rendszert, illetve az OS X 10.9 Mavericks-et is.

Amennyiben a pletykák igazak, nem egy féle, hanem két különböző Apple iPhone készüléket kapunk, amiből a másikat egyelőre iPhone 5C-nek nevezzük. Ez tulajdonképpen egy olcsóbb, “műanyag” iPhone lesz, amit akár több féle színben is megvásárolhatunk majd. Más hardverfrissítésre mi nem számítunk, illetve még a WWDC-n bejelentett új Mac Pro debütálhat végre. Amennyiben érdekelnek még pletykák és az iOS 7, olvasd el a korábbi cikkeinket:

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Szerintem tuti nem lesz olcsó , műanyag iPhone.

  2. lehet a műanyag jobb lesz, mint a “fém” 5… ezen minden apró karc/horpadás meglátszik, és k’rvára melegszik…

  3. Az utóbbi 1-2 hónapban nagyon megutáltam a WP7-es Nokiám, szeretném lecserélni valami normális telefonra. Már alig várom a következő iPhone-t, hogy a régebbiek ára lejjebb menjen kissé. Ezek szerint már csak egy hónapot kell várnom. 🙂

    Ha tényleg lesz “olcsó” szifon, mindenképp elgondolkozom azon is, de valószínűleg maradok a tartósabb, elegánsabb fém készülékháznál.

  4. Nekem az iP5 egyáltalán nem melegszik, csak töltéskor. De ez normális.

  5. Mikor láttatok olyat, hogy az Apple -nél hogy valami gagyibb cuccot kihozott. Én egyszer sem. Színes műanyag iPhonet szerintem nem fogunk látni most sem.

  6. Mivel eddig (szerintem) mindig a gyári képek valamelyikét láttam az iOS7 screenshot-okon lockscreen-ként, félve kérdezem:
    – csak a gyári képek közül lehet választani, vagy ha úgy kívánja kedvem, beállíthatom akár a pöttyös bögrém képét is?

  7. @DJ Q-Cee: természetesen továbbra is azt állítasz be, amit csak akarsz.

  8. Remelem tenyleg megerkezik! Azt mar kivarom.

  9. iPad-ek is jönnek?

  10. a mai politikai és gazdasági helyzetben már most tényleg a fene sem tudja, hogy mit fognak bemutatni…

  11. új ipad és ipod is lesz?


Add a Comment