Úgy néz ki, szeptember 10-én mutathatják be az új iPhone-okat

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több külföldi portál is lehozta azt – és ezzel valószínűleg igaznak bizonyul az a pletyka –, hogy szeptember 10-én lesz a következő Apple Event. Ez nem tűnik meglepőnek, mert az utóbbi években is pont ilyen tájban mutatták be az iPhone készülékeket, és ez egy szokásos keddi napra esik.

Apple-event1-620x555

(Az Apple iPhone eseményének logója 2012-ben)

Amennyiben 10-ére esik az event, úgy várhatóan a rá egy héttel későbbi péntekre esik majd az iPhone-ok forgalmazásának kezdete. Abban már egészen biztosak vagyunk, hogy az eseményen bemutatják az iPhone 5S-t, a végleges iOS 7 rendszert, illetve az OS X 10.9 Mavericks-et is.

Amennyiben a pletykák igazak, nem egy féle, hanem két különböző Apple iPhone készüléket kapunk, amiből a másikat egyelőre iPhone 5C-nek nevezzük. Ez tulajdonképpen egy olcsóbb, “műanyag” iPhone lesz, amit akár több féle színben is megvásárolhatunk majd. Más hardverfrissítésre mi nem számítunk, illetve még a WWDC-n bejelentett új Mac Pro debütálhat végre. Amennyiben érdekelnek még pletykák és az iOS 7, olvasd el a korábbi cikkeinket:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az utóbbi 1-2 hónapban nagyon megutáltam a WP7-es Nokiám, szeretném lecserélni valami normális telefonra. Már alig várom a következő iPhone-t, hogy a régebbiek ára lejjebb menjen kissé. Ezek szerint már csak egy hónapot kell várnom. 🙂

    Ha tényleg lesz “olcsó” szifon, mindenképp elgondolkozom azon is, de valószínűleg maradok a tartósabb, elegánsabb fém készülékháznál.

  2. Mikor láttatok olyat, hogy az Apple -nél hogy valami gagyibb cuccot kihozott. Én egyszer sem. Színes műanyag iPhonet szerintem nem fogunk látni most sem.

  3. Mivel eddig (szerintem) mindig a gyári képek valamelyikét láttam az iOS7 screenshot-okon lockscreen-ként, félve kérdezem:
    – csak a gyári képek közül lehet választani, vagy ha úgy kívánja kedvem, beállíthatom akár a pöttyös bögrém képét is?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!