Hogyan kapcsolódik egymáshoz az iOS 7 szoftver és az Apple hardver dizájnja?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha megnézzük az iOS 7 ikonjait, és összhasonlítjuk őket az Apple más termékeivel, várható lesz, hogy találunk összefüggéseket.

Apple-Hardware-Grid-System

Azt hiszem a fenti kép elég egyértelmű, nem sok magyarázatra szorul. Azt már korábban is tudtuk, hogy Jonathan Ive nem csak egy Apple terméket tervezett, sőt, ahogy látjátok, eléggé hasonlóra sikerült az Apple 2012-es termékpalettája. 🙂

Ezek is egyfajta grid rendszerrel készültek, hogy egységesek legyenek, és most, hogy Ive felelős az iOS 7-ért is, így megkaptuk ezt az új rendszerbe is.

iOS7_icon_grid

Én továbbra sem érzem úgy, hogy ez a helyes út. De mivel még mindig csak egy béta szoftverről beszélünk, ezért elképzelhető, hogy ezek az ikonok a közeljövőben változnak majd.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nem fog valtozni ugysem. Igy legalabb lesz lehetőségem szétnézni más telefongyártók palettáján is. Valahogy kiirtjak azt a gondolatot a fejemböl hogy meg sem érdemes tekinteni a konkurenciat mert ez a legjobb legszebb. 🙂 pápá iphone pedig imádtalak

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!