Új képek az iPhone 5S és a műanyag iPhone 5C dobozáról?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Frissítés: hamisnak tűnnek a dobozok

A Nowhereelse.fr francia oldal megnézte közelebbről is a lenti képet, és több furcsaságot talált rajta. Ti mit gondoltok? (A kép kattintásra nagyobb lesz!)

iP5C-BOXES

***

Ahogy egyre közeledik az ősz, és az új készülék megjelenése, egyre-másra bukkannak fel az újabb állítólagos alkatrészek. Most éppen a műanyag iPhone dobozának egy részéről készült fotó, melyen jól látszik az iPhone 5C megnevezés.

Azt jelenleg egyelőre csak tippelni lehet, hogy mit jelent a C betű, én a Color-t mondanám esélyesnek, de másutt felmerült már a plastiC (műanyag), vagy a Cheap (olCsó), esetleg polyCarbonate (polikarbonát), vagy esetleg China (már ha ez egy csak kínai modell lesz).

iphone-5c-packaging

Összegezve eddig annyit tudunk, hogy az olcsóbb iPhone 5C körülbelül 130-150.000Ft környékén lehet majd kapható és az iPhone 4S hardverét kaphatja majd meg. Emellett műanyag, és több színben is elérhető hátlappal fog rendelkezni és akkora lesz, mint egy iPhone 5.

Nem ért minket meglepetésként, de ugyancsak kiszivárgott pár újabb fotó az iPhone 5S-ről is. Itt csak a kettős vakurendszert vehetjük szemügyre és a nagyobb akkumulátort:

iphone_5s_rear

iphone_5s_interior

Korábban már írtunk az iPhone 5S-ről és az olcsóbb műanyag iPhone-ról is, akik pletykákra vágynak, mindenképp olvassák az alábbi cikkeinket:

Az ilyen pletykák miatt rendszeresen kapjuk a megjegyzéseket: egyszer azért, ha írunk ezekről, máskor azért, ha nem. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni, ezért korábban már úgy döntöttünk, hogy jelentősen csökkentjük az ilyen pletyka-cikkek számát, de 1-1 esetben azért írunk ezekről is, inkább összefoglalva többet egy cikkben. Ráadásul egy pletyka az adott készülék megjelenéséig ugyanúgy pletyka marad, így legkevésbé sem tartjuk azt fontosnak, hogy mikor tesszük ki.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. “Összegezve eddig annyit tudunk, hogy az olcsóbb iPhone 5C körülbelül 130-150.000Ft környékén lehet majd kapható és az iPhone 4S hardverét kaphatja majd meg. ”

    Ezt mégis honnan tudjuk? Főleg a HW-ert?

  2. Gyerekek az Apple nem egeti magat ilyen gagyi termékkel, gondolkozzatok hogy egyre profibb anyagokbol keszulnek( kiveve az I 5:)) es most visszamennenek a a 3g plasztik kategoriahoz??

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!