iOS 7 beta 2 összefoglaló: Időbélyeg és képek az üzeneteknél, kamera cukiság, iPad hátterek (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban is össze akartam nektek szedni ezeket az apróságokat. Az iOS 7 beta 2-t lassan kiveséztük, várjuk az újabb frissítést, azonban érdemes összefoglalni, hogy mivel találkoztunk.

Először is a korábbi cikkeink a rendszerrel kapcsolatban:

Az új rendszerben, ha jobbról balra elhúzzuk az ujjunkat az üzenetekben, akkor megjelennek az időbélyegek is. Ugyanitt, amennyiben többen levelezünk, kapunk kis képeket is az adott kontakt mellé (ha van beállítva kép):

Korábban már mutattunk képeket, hogyan néz ki a hangfelvétel, de most itt egy videó is:

Utoljára pedig egy apró cukiságot mutatnék, ami nem is biztos, hogy a beta 2-ben jelent meg, mindenesetre minden iOS 7 használó kipróbálhatja:

Ígértem még iOS 7 iPad háttereket is azoknak, akik továbbra is az iOS 6-ot használják, hogy kipróbálhassák az új rendszer háttereit. Kattintásra új ablakban nyílnak meg és elmenthetőek:

128167

128159

128164

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az smseknél oldalra húzásnál megjelenő időbélyeg az Összes smsre és a denotification? rendszer miatt must have mindenkinek.
    Denoti: ha kapok egy notit, mondjuk egy facebook üzenetet, az megjelenik ipaden, iphoneon is, de ha azokhoz nem nyúlok, viszont gépen megnézem, akkor automatikusan eltűnik mindkét idevice-on, én erre már nagyon vágytam mert miért írja ki ha egyszer már máshol láttam és ios6ban sztem még nem volt benne

  2. Az ios 6-nál is működik a lezárt képernyőnél az “apró cukiság”..de csak annyi, hogy rátapintasz a kamera ikonjára és az egy picit pattog, de ha felhúzod,akkor lassan visszacsúszik. :D Amúgy szerintetek mennyit fog változni még az ios 7? Remélem, hogy nagyon szép, ízléses és felhasználóbarát lesz :)

  3. 6.1.4-en csinálsz egy (beállítások/álltalános/visszaálliítás/összes tartalom, beállítást törlése)-t és újra beregisztrálod a telót az aktuális simeddel, adatokat nem töltesz rá. regisztrált állapotban, adatok nélkül gépre dugod és betallózod a beta2-t de arra figyelj hogy a “frissítések ellenőrzése” alatt talózd be mert akkor nem fog kérni aktiválást és igy kitudod kerülni a pénzköltést :)

  4. lehet beta2vel is mukodik azt nem tudom, ipadnel mukodott az biztos, valamint adatokat se kellett elotte leszedni rola, majd restoreolni icloudbol, mukodo rendszerre rafrissult siman problemamentesen

  5. Nekem telefonhivasok alatt fordult elo sokszor hogy nem volt ott a letevo sav, igy ha nem raktak ram a vegtelensegig (legalabbis lemerulesig, ami vegre megint olyan jo mint ios6 alatt volt nalam is) vonalban maradtam volna…:P De meglepoen stabil es mukodo a rendszer ahoz kepest hogy csak beta2 es mennyire messze van meg a vege, kopp-kopp

  6. @ nymadwe Nagyon köszönöm a segítséged. Tehát most ha shift+frissítést nyomok és a beta 1et tallózom be a már aktivált rendszerre akkor nem lesz semmi gond hanem szépen felmegy rá a 7 ?

  7. @DjGrafeex: Pontosan, eddig mindenkinek jo volt aki igy csinalta, ha esetleg neked vmiert megsem lenne jo meg mindig visszateheted a regit (vagy ha inkabb visszatenned kesobb) de elmeletileg akkor hiba nelkul telepulnie kellene

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!