fbpx Skip to content

Laza, hétvégi limonádé-hírként némi pletyka az iPad 5-ről, valamint a múltkor felkapott iPhone 5C-ről, mindkettőről videóval.

iPad 5

Szép lassan érkeznek már hírek az iPad 5-ről is, vagyis leginkább arról, hogy milyen lesz a hátlapja. Nemrég ezek a képek kerültek elő ezzel kapcsolatban, melyek egy ezüst színű hátlapot mutatnak meg nekünk, ami vékonyabb a jelenlegi hátlapnál, és az iPad mini vonalvezetését követi:

fanaticfone_ipad_5_shell_speakers

fanaticfone_ipad_5_shell_volume

fanaticfone_ipad_5_shell_inside

Illetve most egy videó is felkerült, azonban az ebben megmutatott a hátlap nem teljesen egyezik meg a fenti képekkel:

A fotókhoz képest, amelyeken még ezüst színű volt a hátlapi Apple logó, a videóban már egy áttetsző, átlátszó logóval ellátott hátlap szerepel. Az Apple 5. generációs iPadje szeptemberben várható, az elképzelések szerint egy retina kijelzős iPad mini társaságában, ami vagy vele egy időben, vagy kicsit később érkezhet a pletykák szerint.

iPhone 5C

Nem meglepő módon az iPhone 5C-ről is érkezett új videó, azonban semmi többet nem mutat, mint a hátlapot:

Az iPhone 5C kapcsán már korábban frissítettük a múltkori cikkünket, amiben a műanyag tokok hevertek egy csomóban, azokkal kapcsolatban ugyanis elég alapos a gyanú, hogy csak egy szerkesztett képről van szó. Érdemes jelentősen kritikus szemmel nézni ezeket a pletykákat, aztán hamarosan úgyis kiderül, mi az igazság.

Korábban már írtunk az iPhone 5S-ről és az olcsóbb műanyag iPhone-ról is, akik pletykákra vágynak, mindenképp olvassák az alábbi cikkeinket:

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. vissza mászik az apple a fára?

  2. apple analóg szeretne lenni a digitális világban…

  3. Még mindig elég sz*rok


Add a Comment