fbpx Skip to content

A cikk címe picit csalóka, mert ezek csak illusztrációk, azonban jól lehet látni az alábbi képeken, hogy hogyan fognak kinézni a népszerű alkalmazások az iOS 7-tel, ha a fejlesztőik követik az új rendszer megjelenését.

Nekem részben tetszenek, részben pedig nem. Ti mit gondoltok erről?

Facebook

tumblr_mp4m9sQcXz1sxe2xio1_1280

Twitter

tumblr_mp17paOWX21sxe2xio1_1280

Vine

tumblr_mp3006ZyH71sxe2xio1_1280

CloudApp

tumblr_mp2nuo6W3n1sxe2xio1_1280

Slopes

tumblr_mp2jocHPDf1sxe2xio1_1280

Unofficial Rdio

tumblr_mp180acciG1sxe2xio1_1280

Instagram

tumblr_mp172s3q251sxe2xio1_1280.png

Skype

tumblr_mp1689p1H71sxe2xio1_r1_1280

Whats App

tumblr_mp1670wLE51sxe2xio1_r1_1280

Limelight

tumblr_mp15rszNO71sxe2xio1_1280.png

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Imádom az almát,5 éve iPhone-om van,de ez amit az utóbbi időben csinálnak annyira kiábrándító.iPhone 5 oké,hozta amit kellett, fehérben nagyon bejön, de ez az ios 7….akármennyire próbálom megszokni/szeretni, képtelen vagyok.
    Évek óta várok és mondogatom magamnak minden keynote előtt, hogy na majd most nagyot szól, most valami új jön, de semmi…Idén is kötelező ráncfelvarrás iPhone 5s néven, a nyakamat rá…Tényleg azt érzem hogy kullognak a konkurencia után.
    Attól tartok hogy Steve mester halálával az Apple-nek is csengettek.

  2. Mi az a CloudApp? 🙂

  3. Sokkal egységesebb lesz az iOS7. Nekem tetszik.

  4. Jajj annyira unalmas már ez a “Steve Jobs-szal meghalt az Apple is”. Nem unjátok még??? Nekem igenis tetszik az iOS 7, ha neked nem vegyél egy 20ezres Androidot…..senki nem kötelez arra, hogy továbbra is Almát használj!

  5. Ismerve az Android rendszert is ,eléggé hasonlóak lesznek kinézetre az appok a robotos alkalmazásokhoz…. a skype és a twitteren nagyon látszik

  6. Nekem tetszik a flat dizájn, a régi iOS UI már eléggé bazári is túlságosan csilivili volt, nem illett egy prémium kategóriás termékhez. Egységesebb és elegánsabb lesz a rendszer, ezenkívül nagyon sok fejlesztés érkezett az új UI -n kívül, amit a sok fikamatyi persze nem említ meg, mert nem látok az orruktól.

  7. @infy: “amit a sok fikamatyi persze nem említ meg, mert nem látok az orruktól.” csak nekem tűnt fel a rejtett rasszizmus ebben a mondatban…? Minden esetre: a régi iOS-ek mondhatni példát állítottak a többi mobil platform, mivel ha jól belegondolsz eleganciát, felsőbbrendűséget követelt ki magának (amit meg is kapott). Most meg az iOS 7 keretein belül (a sok amúgy jónak tekinthető fejlesztés mellett) egy otromba, semmilyen “lapot”, ami annyira hajaz az androidra, hogy lassan az Apple is elmehetne dizájn terén Samsungnak… Persze, az Apple eme döntése szimpla marketing fogás volt (remélem)…

  8. @illichlajos98: A GUI melyik elme hasonlít annyira “az androidra, hogy lassan az Apple is elmehetne dizájn terén Samsungnak”?

  9. Ezt én sem értem, mert engem inkább Windows Phone-ra emlékeztet ez a dizájn.

  10. @illichlajos98:
    A példádon is pontosan látszik, hogy mi a különbség közöttük. A design minősége.
    Persze minden hasonlít mindenre egy kicsit. Andoridon is lehet találni flat designra hajazó guit. Az tény, hogy ezzel az új tervvel, az iOS megint nem talált fel semmit, csak megint megcsinálja jóra.
    Az eredeti iOS gui se nulláról alkotott valamit, hanem jól átgondolt rendszerbe foglalta, amit mások koherencia nélkül összeraktak.
    Egy dolog nagyon fontos: ez a GUI váltás nem összehasonlítható a hat évvel ezelőtti iPhone megjelenéssel. Akkor egy kategória jött létre, ez most “csak” egy létező rendszer fejlesztése történik meg.
    Aki azt várja, hogy akár az Apple, akár más a piacon 5 évente felforgassa a piacot, az nem érti mi ez az egész. Egy jó forradalom egy létező igényre alkot valami zseniálisan természetes választ. Ez az okos telefonoknál megvolt, a tableteknél megvolt. Majd pár évtized múlva talál valaki új válaszokat, az akkorra változó igényekre, de sírva könyörgöm ne várjatok okostelefon szinten forradalmat, mert ez értelmetlen.
    Aki unatkozik, kezdjen el olvasni, dolgozni, alkotni. Aki menő cuccot akar, az vegyen most mondjuk valami cool rucit.

  11. a Whats App-os The Crazy Ones résznél leálltam egy kicsit a görgetéssel :’)
    amúgy részben egyet értek illichlajos98-val. részemről kellemes volt ránézni az ios-re egy android mellett, új rendszer mellett meg nem tudom milyen lesz, de sokban visszafejlődést érzek. de majd meglátjuk a végeredményt..


Add a Comment