fbpx Skip to content

Végül pedig egy rövid videó az iSTYLE Apple Premium Reseller-nél lévő utolsó másodpercekről, illetve az első vásárlókról:

0:00 – iSTYLE, Árkád

IMG_0636

IMG_0639

És Józsi is megcsodálta újra az iPhone 6 Plus 64GB készüléket.

IMG_0647

0:00 – Telekom, Allee

Bálinttól az alábbi képeket kaptuk:

IMG_0860

IMG_0859

23:57 – Telenor, Mammut

Itt már “csőre töltve” vár az első készülék az értékesítésre. Holnaptól több tucat boltban kehet megvásárolni, vidéken is. Aki online rendel, jövő hét elején megkapja. Lesznek kiegészítők is, tokok, kábelek.

unnamed

A karton bábuk pedig becsülettel tartják a sorban a helyet:

IMG_2019

23:49 – Telekom, Allee

Itt is már kiosztották a sorszámokat:

IMG_2314

IMG_2321

23:41 – iCentre, Arena

Már ellenőrizték az előrendeléseket, és ki is osztották az igazoló lapokat:

photo

photo 1

22:35 – Telekom, Allee

A sor már nagyjából 120-130 emberre nőtt. Wasktól kaptuk az alábbi képeket:

IMG_2311

IMG_2313

22:22 – iSTYLE, Árkád

Az iSTYLE Árkádban jelenleg 70-en lehetnek, jó a hangulat, csinos hostess lányok vannak.

IMG_7414

Lehet magunkat fotózni, amivel Beats fülhallgatót lehet nyerni. Például:

IMG_7409

És ilyen képeket készíttethetünk:

IMG_1598

21:47 – iSTYLE, Árkád

Gábortól kaptuk a képet: az iSTYLE-ban már lefüggönyözték az üzlet ablakait, így már nem lehet belátni. A sorban nagyjából 40-50 ember várakozik. Mindenki nyugodt, türelmesen vár, kávézgatnak, beszélgetnek. Megérkeztek a csinos hostess lányok is.

image2

21:36 – iCentre, Arena

Itt jelenleg egyelőre még csak ketten vannak.

IMG_1589

21:34 – iSTYLE, Árkád

Itt már kezd növekedni a sor.

IMG_1587

21:22 – Telenor, Mammut

A sorszámok mellett minden sorban álló kap egy sziluettet is, ami helyettesíti őt a sorban. Egyúttal mozijegyet és popcorn kupont is kaptak, amivel így fel lehet menni a moziba megnézni egy filmet, és nem kell a sorban ülve unatkozni adott esetben. Mindezt kiegészíti, hogy a Starbucks biztosítja a kávét. A sorban legelső este 3/4 7-re jött. Már sok iPhone-ja volt, de kitartott a Telenor mellett. A kiszemelt készülék számára egy 128GB-os iPhone 6 Plus lesz, fekete színben.

image1

fotó

20:48 – Telenor, Mammut

A Telenornál nagyjából 20 ember vár a sorban. A hírek szerint 9 órakor várható a sorszámok kiosztása, némi tájékoztató, kisfilm.

IMG_2005

20:27 – iCentre, Arena

Jelenleg az iCentre-nél még nincs sor, nem áll ott ember. Fotó: hasznaltalma.hu

IMG_5702

20:13 – Telenor, Mammut

Az alábbi képet a Mammutból kaptuk, ahol a Telenornál már építik a DJ-pultot.

IMG_2579

19:45 – iSTYLE, Árkád

Itt továbbra sincs túl nagy sor, így aki független készülékre pályázik, annak egyelőre úgy tűnik, hogy nem kell majd órákat várni éjfél után, hogy sorra kerüljön.

IMG_1581

IMG_1585

18:46 – Telekom, Allee

A sor már nagyjából 60 emberre nőtt.

IMG_1580

Ilyen az iPhone 6-os kis kioszk rész a Telenor boltjaiban:

IMG_1565

16:52 – Telekom, Allee

A sorban már 30-40 ember várakozik, de nincs az a nagy party-hangulat.

IMG_1558

IMG_1559

IMG_1560

14:20 – Telekom, Allee

Károlytól a következő információkat kaptuk:

Egyenlőre semmi izgalmas nem történik, mindenki beszélget egymással, nagyjából 20-an lehetünk. A sorból csak egyesével lehet elmenni (azt is csak rövid időre), a sorban a helyünket meg addig is egy bábu őrzi (lásd a képen). Délután 3 felé ígérnek sorszámokat, este 9-től meg filmet.

photo-2

14:14 – Vodafone

Róbert hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Vodafone Facebook oldalán feltett kérdése alapján náluk csak nyitva tartási időben lesz kapható a készülék, ott tehát nem lesz sorban állás.

13:30 – iSTYLE, Árkád

Még mindig nincs igazán sor, de hamarosan hozzák a kordonokat.

IMG_1553

IMG_1554

IMG_1556

IMG_1555

11:30 – iSTYLE, Árkád

Itt egyelőre hárman várakoznak nagyjából.

IMG_1552

IMG_1551

11:15 – Telekom, Allee

Károlytól kaptuk az alábbi képet, aki a Telekomnál várja a sort az Allee-ban:

Sziasztok, nagyon messze van még az éjfél, eddig 15-en vagyunk a sorban, kettő van, egy az előrendeléseknek ahol senki nem ül jelenleg. iPhone 6 Plus silver 64GB nem lesz, illetve 128GB silver egyik modellből sincs.

Mint már korábban írtunk róla, ma éjféltől lehet hazánkban hivatalosan is megvásárolni az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékeket. Természetesen ezt mi idén is élőben közvetítjük nektek.

iPhone-6-rajt-1

Ebben az évben már nem csak a szolgáltatóknál, hanem a hazai Apple Premium Resellereknél is elérhetővé válnak az új készülékek, ezért több helyen is sorbanállhatsz érte. Összesítjük nektek, hogy mit kell tudni a mai napról:

APR-ek

Először nézzük meg az APR-eket. Az iSTYLE-nál az budapesti Árkádban lehet sorbanállni, van saját eseményük is a Facebookon, ahol már több mint 500 ember iratkozott fel. Egyébként ennyien még egyik Telekom eseményre sem jöttek el. Érdemes elolvasni náluk ezt a cikket, plusz a hozzájuk tartozó hozzászólásokat, ahol rengeteg egyéb dolgot megtudhatsz.

Az iCentre-nél is lehet sorbanállni, ők az Arena Plazaba szervezik ezt. Itt is van esemény.

Szolgáltatók

10696434_10152789451871125_7191838691494855447_n

Egyelőre csak Telenor publikálta hivatalosan a Facebook csatornáján, hogy náluk elérhető lesz a készülék éjféltől. Az ő Facebook eseményükre itt tudsz feliratkozni, és ők vidéki városokba is szállítanak néhány darabot. Erről bővebben itt találsz információt. Náluk egyébként a Mammut I-ben lehet sorbanállni.

A Telekom és a Vodafone egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt. Azonban felhívtuk a Telekom ügyfélszolgálatát és azt mondták, hogy idén is az Allee-ban lehet sorbanállni a készülékekért, és nem csak az előrendelőket, de az új vagy meglévő előfizetőket is kiszolgálják majd.

Az online megrendelt új iPhone-okat a Telekom-ügyfelek az Allee Bevásárlóközpontban található Telekom üzletben 2014. október 31-én, pénteken hajnali 0.01 perctől elsőbbséget élvezve átvehetik, illetve a normál munkaidő kezdetétől, a megrendelés sorrendjében a Telekom belföldön díjmentesen házhoz szállítja azokat.

Tehát, hogy összegezzük: vidékre a Telenor biztosan fog szálltani, azonban nem tudni sem a mennyiséget, sem azt, hogy milyen készülékeket. A Telekom félhivatalosan rendez iPhone 6 rajtot, de úgy látszik, egyelőre nem verik nagydobra. A Vodafone-ról pedig még semmit sem tudunk.

Úgy látszik a szolgáltatóknak nagyon kevés készülékük van, talán emiatt sem reklámozzák annyira az éjféli átvételt. Az APR-ek sem lehetnek könnyű helyzetben, de ott lényegesen jobb a kommunikáció. Ne felejtsük el, hogy már az előrendelés napján is jóval több 64 és 128GB-os készülék fogyott, tehát a sorbanálláskor figyeljünk arra, hogy legyen olyan készülék, amit szeretnénk, illetve hogy időbe álljunk be, különben lemaradhatunk róla.

Közvetíts velünk!

Amennyiben valahol sorbanállsz, írj nekünk emailt rövid üzenettel, információval és 1-2db képpel a [email protected] -ra. 🙂 Ez a cikk folyamatosan frissülni fog majd a mai nap folyamán, nézz vissza később is.

Korábbi cikkeink az iPhone 6 készülékekről:

Olvasd el a hozzászólásokat is

103 Comments

  1. Ki milyet vesz?
    Nem tudom, hogy 4S 16GB után maradjak-e, vagy feljebb lépjek 64GB-re. A 4S en általában van 2GB szabad helyem. A videók miatt vagyok bizonytalan, de azokat jellemzően nem tárolom a telefonon.

  2. Érdemes feljebb lépni, én megszívtam hogy 16gigás 5S-t vettem, fullHD videók plusz nagyfelbontású képek… Elég sok helyet foglalnak, na meg ugye a programokról nemis beszélve, néha úgy kell trükköznöm ha ráakarok tenni egy zenét/videót vagy ha esetleg jön egy szoftver update… :s

  3. @korte: Ha 4S-en épphogy elég a 16Giga és most ráadásul több mindent is akarsz csinálni, akkor tulajdonképpen miért kérdezed? Nyilván 32, 64 is kevés lehet, csak tőled függ. Úgyis akkor törölget az ember, ha már sok minden van a készüléken.

  4. Egy dolgot nem értek, hogy aki sorban áll mi alapján, tudja, hogy ő hanyadik illetve, hogy érdemes-e egyáltalán sorban állnia? Ha jól emléxem estétől volt mindig valami sorszámhúzás féleség és akkor sem volt tuti, hogy van-e raktáron olyan, amilyet szeretnél

  5. En ezeket a sorbanallo embereket nem ertem. Elorendeltem egy iphone 6 64 gigasat a t-mobilnal. Holnap ki is hozza a futar es meg tudok aludni is. Szoval pont ugyanaznap lesz telcsim mint a sorbanalloknak es meg el sem kell mennem erte 🙂

  6. Szevasztok! Nem ertem miert alnak sorba az emberek itt ausztriaban sorban allas nelkul barmikor besetalsz egy apple uzletbe es megveszed!itt sem volt eloszor a 64 gigas de mar van.799 euroert mar viheted is.

  7. Szevasztok,
    A T-nél csak az Allee-ban lesz 00:01-től rajt?

  8. Én úgy szívtam meg, hogy már nem lehet előrendelni T-nél. Szóval ezért kérdezem, hogy hogy van ez az egész. Mikortól van sorszámhúzás? Amúgy a T-nél Alle és az Árkád játszik 00:01-től

  9. @frankie: ha ott várnak már a bolt előtt hárman, te odaállsz negyedikként, akkor tudni fogod, hogy az a három ember van előtted, és te vagy a negyedik, nem? aztán meg kapsz sorszámot is az adott bolt személyzetétől. az első X ember esetén várhatóan biztosan van olyan készülék, amit kiszemeltél. ha már nincs, akkor ez van, de ezt előzetesen felméri általában a bolt személyzete a sorban állás közben. azt nem lehet tudni, melyik bolt mikor ad sorszámot, ez maximum majd a helyszínen kiderül.

    @blake: sorban állni “buli”, illetve nem minden esetben lehet előrendelni.

    @laynorbi: Magyarországon nincs Apple Store (csak online és az APR-ek), és nem érkezik elegendő készlet sem, valamint a készletek állapotára sem lehet rálátni. megesik, hogy X boltban másnap reggel kényelmesen besétálva megvásárolható, de erre építeni nagyjából felesleges. azért állnak sorba, mert utána heteket kell várni, mire lesz újból készleten.

  10. Igen tudom az elso szallitmany itt is elment allig 1 ora alatt.tudom mert itt eiener neustadtban dolgozokna bevasarlokozpontban.en az elsot a media marktban vettem azt eladtam es megvettem a 64 gigasat.azert gondoltam irok felul az ember egy vonatra kijon ide es megveszi.nem kell heteket varni mire jut neki.kocsival sem egy nagy tavolsag pestrol ausztria.egy tipp csak.szep napot mindenkinek!

  11. Én nem állok sorban, én sorban állíttatok, mennyi, indult az emberem 😀 Köszi az infót 🙂

  12. En 24en elorendelten es holnap kezbe is lesz. Nem kell sorba allnom feleslegesen. 🙂

  13. Melyik helyre menjen az emberem már csak az a kérdés, esetleg valami belső infó hányan vagytok eddig srácok? 🙂

  14. Nem tudom cseréljek 5s 64gb ról 6-ra tudna valaki ötletet vagy infót hogy érdemes e?

  15. Geza ! En nem cserelnek !

  16. Nem tudom higy menyibel jobb a 6-os mint az 5s de lehet igazad van köszi.

  17. @geza0117: én 5sről váltottam 6-ra. Nem bántam meg, de mondjuk én minden évben újra váltok és az is igaz, hogy most gondolkodtam először azon, hogy lehet nem kell nekem ekkora, de mint mondtam nem bántam meg

  18. @B. Csaba: ebből vonjál le következtetést :D:D:D

  19. Köszönöm Csaba meg fontolom.

  20. @geza0117: Szerintem egyén kérdése, hogy megéri-e 6-ra váltani, szerintem nagyon egyszerű a kérdés: kell-e Neked nagyobb telefon, szeretnél-e 4″-ról 4.7″-re (vagy 5.5″-re) váltani. Ha nem vágysz nagyobb telefonra és tökéletes Neked az 5S akkor ne válts, szerintem.
    Én mindenképp váltok mert nekem már nagyon kicsi az 5S képernyője, az iPhone 6 szerintem nagyon kényelmesen kezelhető, tökéletesen elfér a kezemben. Mondjuk azt tegyük hozzá nekem már korábban voltak nagy 5-5,5″-ös telefonjaim is.

  21. én váltok, mindig a sima modellem van (i4-i5).
    kb 100-at kell mindig ráfizetni 😀

  22. Észrevettétek, hogy a Telenornál kb. 50.000 Ft-tal olcsóbbak a telefonok? :O

  23. Storno… Benéztem, hogy nem 9990 Ft a havidíj, hanem 13990 Ft. 🙁

  24. Sziasztok.
    Telenornál van üzleti előfizetésem.Ott vásárolnám meg a készüléket de úgy szeretném hogy gyárilag független legyen.Létezik ilyen lehetőség némi plusz költség ellenében?

  25. @Bunyec: ezzel kapcsolatban csak a Telenor tud információval szolgálni, érdemes lehet megkérdezni az ügyfélszolgálatot – mert így, hogy már ők is Apple-partner szolgáltató lettek, már várhatóan Telenor-függő készülékeket fognak árusítani, nem függetlent.

  26. @geza0117: egy dolgot tudok még mondani a mérettel kapcsolatban, ha az 5s mérete pont megfelelt számodra még határon mozgott akkor mindenképpen felejtsed el a 6-ot. Nekem nem kosaras kezem van, elfér a tenyeremben, tudom tartani, de használni nem tudom már egy kézzel.

  27. Alleesok hallott már vki bármilyen infót, hogy egyes modellekből és színekből mekkora készletük van??? Feleslegesen már nincs kedvem elindulni és végig állni a sort. Előre is köszi!

  28. Szerintetek holnap reggel mondjuk a westendben lenne esélyem? Sorbanállás nélkül? Vagy esetleg Apple online storeból rendelni?

  29. nem állok sorba, 3 hete fehér 6+ van… nem bántam meg…

  30. Apple online Store valami info? Mikor lehet rendelni- éjféltől, esetleg reggel 8-tól?

  31. Én vettem iphon 6-ot nem bántam meg nagyon szeretem és azt gondolom jobb mint az 5s többet használom mint elötte a többi Iphonom.

  32. @draft: Nem túl nagy? Az már olyan igazi Samsung méret. Bár lehet, hogy a kijelző kárpótol?! 🙂

  33. felesleges a sorban állás, holnap jön házhoz a gold i6 😀

  34. Srácok mi a tapasztalat, ha elfogy a készlet a szolgáltatónál (Telekom) akkor mennyi időn belül hoznak újabb készülékeket? December 18.-án szeretnék majd venni 6Plust Pécsen a T-nél. Lesz esélyem?:)

  35. Nem nagyon kényelmes és jó rajta olvasni

  36. Tudja valaki, hogy a Westend iStyle üzletbe érkeznek-e telefonok?

  37. Jól értem, h mindenki aki a Telekomtól megrendelte (akár házhozszállítással) átveheti éjféltől az Alleban?

  38. Nekem nincs 6-os, de láttam kitéve egy mobilosnál, és azt kell mondjam ledöbbentem a méretein. Sokkal nagyobb, mint a konkurencia szintén 4.7 coll nagyságú kijelzővel megáldott készülékei, ráadásul elég béna hosszúkás. Sok a kihasználatlan hely alul és fölül. Ekkora méretben már nagyobb kijelzős telefonok is vannak.

  39. Én is hatot használtok úgy 3 hete nem tudom hogy megbántam-e majdnem minden másnap ott motoszkál a fejemben hogy vissza kéne váltani mondjuk ötösre , Volt már ötösöm de most legutóbb négyet használtam ahhoz képest most valahogy ez reggelente nagynak tűnik nem tudom megszokni a méretét. Aztán napközben el vagyok vele

  40. Valahogy a négy már kevés volt és már váltani kellett, megvettem a hatot de szerintem biztos nem váltottam volna ötről , vagy öt s ről

  41. @Lusta: nem

  42. @osy: nem

  43. @Bunyec: Nem létezik

  44. @CodeRed: Igen

  45. Srácok mi a tapasztalat, ha elfogy a készlet a szolgáltatónál (Telekom) akkor mennyi időn belül hoznak újabb készülékeket? December 18.-án szeretnék majd venni 6Plust Pécsen a T-nél. Lesz esélyem?

  46. @Roorszag: Szerintem lépj be az online fiókodba a telekom -nál és kérj készletértesítőt. Rögtön küldeni fog egy emailt amint újra rendelhető a telefon.

  47. Telekomos előrendelők! kaptatok értesítés a GLS Futárszolgálattól a holnapi kézbesítéssel kapcsolatban?csomagszám stb?

  48. Hát én megszívtam A rajt előtt 1 órával derült ki, hogy elfogyott a 64-s asztroszürke modell… Ebbe az a gáz, hogy az összeírást 9 és 10 közé igérték. köszi istyle…

  49. @djmaya: a GLS nem értesített, nem küldött semmit; tegnap hívtak a Telekomtól, hogy személyesen szeretném átvenni a rendelést vagy kiszállítsák pénteken. A második opció mellett döntöttem, a mai délután folyamán a rendelési státusz “Szállítás alatt”-ra változott, illetve a holnapi nap van feltüntetve, az eddigi “Szállításra vár” helyett. 10/24-én 00:11-kor rendeltem, iPhone 6 64GB szürke.

  50. @hoy:
    Mondok jobbat: én az apple store-ban rendeltem meg, éjfél után, mikor elkezdett élni a rendszer.
    ” Kiszállításra kész: 5-7 munkanap
    Kézbesítés: 07 Nov. , 2014 – 11 Nov. , 2014 Expressz szállítás ”
    Apple Store 2014.
    Egy röhej

  51. Nekem ma hozza a GLS – telekom.. 🙂 8-9 között 🙂 akit érdekel, es telekomtol rendelt az ha a webshopos rendelés azonosító elé ír egy 6ost es azt bemásolja a GLS oldalán levő csomag keresőbe meg tudja nézni hol jár éppen a csomagja 🙂

  52. Az iStyle minden üzletében érkeznek telefonok?
    Andrássy út, Westend?

  53. @solarenqu: Köszönöm a tippet. Nekem még sajna a depóban van. Márcsak 32,9 kilóméter választ el minket egymástól. 🙂

  54. A sorbanállók nem rendeltek elö? Csak mert nálunk ugy volt, hogy a sorbanálláshoz, és a másnapi átvételhez is elö kellett rendelni, semmit sem bizva a véletlenre. Aki postai uton kérte megkapta pár napon belül az elsl készletböl, a többieknek sajna várni kell. Szerintem elég gáz ha valaki sorban áll aztán 50-50%, hogy kap amilyet szeretne vagy kénytelen azt venni ami van, és a helyszinen derül ki, hogy elég-e a készlet vagy sem. Én másnapi átvétellel rendeltem elö, bármekkora "buli" a sorbanállás, éjjel inkább alszom 😀

  55. @roLLka:

    Külön készlet van az előrendelésre, külön készlet a boltban vásárlásra. Ha lecsúsztál az előrendelésről (márpedig nem volt nehéz a szűkös készlet miatt…), akkor nem volt más lehetőséged, mint a sorbanállás….

  56. Remélem december 18.-áig marad a Telekomnál 1 db silver 6 plus 16 gb:)

  57. @hujbera: A sorbanállásra nem volt elörendelés? Ez elég gáz, mi van ha valaki potyára áll a sorban hajnalig? A készlet itt is gyorsan elfogyott, a szolgáltató oldala is tul volt terhelve, nem volt nehéz lemaradni az elörendelésröl mindenesetre.

  58. Még jó,hogy csak januárban jár le a hűségidőm,szal ilyen jellegű problémáim nincsenek!:)
    Mire aktuális lesz a csere,addigra úgyis lesz készleten.

  59. Annyira, de annyira örülök hogy Már itt is van 6 os… Alig bírtam aludni az éjjel… JajjjJaj nagyon örülök és alig 50000- el drágább csak a nagykeres áraknál…. Jaj de jó.. Én még 100-al is többet adnèk csak hogy sorban állhassak valahol

  60. Jó nagy birka ez a magyar nép…úgyis mondhatnám: jó nagy marhák vagyunk.

  61. Sziasztok, biztosan én voltam/vagyok láma, és nem követtem rendesen a 6-os ájfón megjelenését, mert nagy naivan elmentem a Mamuszba, ahol egyrészt közölték, hogy 1 órás a várakozási idő, nem baj, a cetliadó embertől megkérdeztem, hogy ne kelljen kivárni a sort, meg lehet-e tudni, milyen 6-os ájfónok vannak készleten. Elmosolyodott, és közölte, hogy semmilyen. Kicsit talán hülyének is nézett, nem baj :). Hozzátartozik a storyhoz, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton ezt talán illene tudniuk, de ott előzetesen úgy tájékoztattak, hogy a boltok készleteibe nem látnak bele, menjek oda, és kiderül, hogy milyen van. De basszus azt nem tudják a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy EGYÁLTALÁN nincs semmilyen készlet a boltokban???
    Egy szónak is száz a vége, egy 6+ 128-asra neveznék be, vajon hogy lehet kideríteni, hogy ilyen van-e bármelyik T-ben?

  62. Megvan. 🙂 iPhone 6 64 gigas, arany.. a kristalyos pink tokom hetfon erkezik.. el se hiszem. 🙂

  63. Mik a tapasztalatok? 6 vagy 6 PLUS?

  64. @Klara: Gratula, előrendelted, vagy épp volt a boltban? (Hol?) 🙂

  65. @Lacek29: tökéletes a méret, sajnos mivel nem nagyon jó a szemem én ezért döntöttem a nagyobb készülék mellett… de No. 1. választás volt

  66. Nekem is megjött a 6+-om. Nagyon kis vékony és kellemes a fogása.

  67. A térerővel kapcsolatban tud valaki tapasztalatokat mondani? Faluban lakom, és a 4 használhatatlan volt 🙁 Folyamatosan ugrált 3d-edge között, soha nem voltam elérhető. Most szeretnék 6-ot venni, de félek hogy azt sem tudnám használni.

  68. Én is tőletek vettem 31-én és volt raktáron. iP6 silver /16gb 🙂 Köszi!

  69. 10 perce hozta meg a GLS az az iphone6-ot, ahogy bekapcsoltam a kijelző közepén fehér pötty, pixelhiba…. hívtam az istylet, nincs egyelőre cserekészülék….nagyon fasza…

  70. Üdv!
    Tudja valaki, hogy a Westendben vagy az Andrássy úton vannak kiállítva új telefonok?

  71. 10orakkor hozta a GLS!Elorendelessel a tmobiltol. Szuper!!!

  72. @ilija: Amúgy ilyenkor neked fáj valahol? Nem mindegy neked hogy ki vette meg azonnal az új iPhonet?

  73. Délután 3kor hozta a futár. Nagyon állat a teló,…!!

  74. @Doxxy: dehogy fáj, csak ekkora hűhót csapni egy ilyen ügyben.. Nevetséges.. Ez hír???? Már egy hónapja simán lehet venni rengeteg telefonos boltban, színvàlasztással, zsugorfóliás csomagolásban, függetlenül…. Ès itt a nagy hír: lehet màr sorba állni, ráadásul drágábban is kapjàk. Na ez van

  75. És ez neked azonnal van????

  76. @TomiBone: Telenortol elorendeltem multheten szombaton, hetfon hivtak a veglegesites miatt, ma meg hozta a futar. Egy 3gs gazdaja voltam eddig, matol pedig van egy 6-os 64 gigas arany telom. Elmondani nem tudom mennyire imadom, a kulonbsegrol meg kar is emlitest tenni, mint eg es a fold. 🙂 Hetfon megjon a szifon.com-tol is a tok, es azt hiszem joideig befejeztem a vasarlast. 🙂

  77. @ilija: miért fáj az neked, hogy valaki a mobilszolgáltatójától veszi meg ~300.000Ft helyett csak pár tízezerért előfizetéssel együtt? ha számára jobban megérte volna a független, akkor szerinted direkt szívatja majd magát, hogy “csakazértis” a szolgáltatótól vegye? nyilván nem. attól, hogy számodra ez nem opció, vannak, akiknek igen. nincs ezzel semmi gond, nem vagyunk egyformák. nekik ez kell, neked meg az.

  78. @Jadeye: azért kár hogy még nem néztél körül árak ügyében, 300000 sosem volt, és pár tízezer sosem lesz…

  79. Jaaaaa Apple üzletekben sokkal drágább??? Hát akkor talán nézzük meg màshol is…

  80. @ilija: ha már ennyire megnézted az árakat, akkor gondolom, feltűnt, hogy a független 64GB-os iPhone 6 Plus hivatalos ára bizony 288.990Ft (ugyanennyi a 128GB-os sima iPhone 6 is), a 128GB-os iPhone 6 Plus ára meg 323.990Ft. ezek közül akkor szerinted egyik sem közel 300.000Ft. ééértem… vagyis nem.

    pár tízezer sosem lesz? ehhez képest noha a szolgáltatóknál az árak változóak, de a Telenornál már nulla (érted, nulla, zéró, 0) Ft kezdőrészlettel felmarkolható bármelyik típusú iPhone: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/apple-mobiltelefon

    de igazad van, a nulla forint kezdőrészlet az még mindig sokkal drágább, mint bárhol másutt.

  81. @Jadeye:
    Ja, a hatból egy meghaladja, egy meg megközelíti a 300 ezret. 4 pedig a közelében sincs.
    Egyébként szerintem ciki, hogy a csórók, esetleg szürkén vásárlók gyorsabban megkapják ezt a szart, mint aki hivatalosan majd 300 ezerért rendeli az apple store-ból. És nem órákról, hanem majdnem hetekről van szó.

    Az apple annyira gagyi, hogy a saját boltjában nincs készlet, azok után, hogy nagy dérrel-dúrral 31-én éjféltől lehet rendelni. Ezt nem hogy profizmusnak nem tartom, kb. az utolsó kínai dzsunka webshoppal van egy szinten. Ha nem tud készletet biztosítani okt. 31-re, akkor nem kell akkorra meghirdetni az indulást. Vagy ilyen erővel lehetett volna akár szeptember elsejére is, készüléket meg akkor kapsz, ha lesz. De akkor nem idegesítem rajta magam, mert tudom mire számítok.

  82. @Bereky Zoltán: az elmúlt évek tapasztalata alapján pontosan lehetett tudni, hogy mire számíthatunk, nem is volt meglepetés. igen, elég ciki, hogy ennyi készülék érkezik. de ez már így van évek óta, az első hetek mindig ilyenek.

    egyébként meg, ha már így bekapcsolódtál az eszmecserébe, javaslom, olvasd vissza a korábbi hozzászólásokat is, mert amire reagáltam, az nem volt más, mint holmi szándékos kötekedés.

  83. @Jadeye:
    Szándékos kötekedés? Miért milyen hazugságot írt? Talán nem lehet már hetek óta beszerezni szürke importból? De.
    Abban is igaza van, a többség nemhogy 300 ezret nem fizet érte, még 200-at se.
    Azok után pedig, hogy az első héten eladtak belőle 10 millió darabot, mostanra az eladások 25 millió környékén lehetnek, itt annak a párszáz (pár ezer) embernek sem tudnak időben mobilt adni, aki az elsők között akartak hozzájutni.
    Megértem, hogy az egész világon ennyit kell várni, de azokban az országokra, ahol éppen bevezetik, nem kellene egy kezdő készletet tartani? Ahogyan azt a mobil szolgáltatók teszik. Képzeld el, hogy sorban álsz a telenor vagy té üzletnél, éjfélkor kinyitják az ajtót, és megmondod milyen iphonet szeretnél, pénzt elveszik, aztán közlik, hogy a készülékért 1-2 héten belül jöhetsz majd. Mert az apple store ezt teszi.
    Számomra ez csak azt mutatja, az apple szarik a vevőire.
    Mint egy ruszki húsbolt. Kinyit, csak áru nincs benne.

  84. @Bereky Zoltán: hol írtam én olyat, hogy hazugságot írt volna? nem írtam ilyet. állítottam olyat, hogy ne lehetne beszerezni máshonnan? nem, hiszen be lehet szerezni. de olvasd vissza az összes hozzászólást, mielőtt az én torkomat akarod kettéharapni. elkezdheted mondjuk ezzel itt. nem tökmindegy, hogy más hol és mennyiért veszi? szerintem teljesen mindegy. az ő pénze. ha tovább olvasol, akkor itt meg azt láthatod, hogy “sosem volt 300.000”, ami egyrészt nem igaz (ez nem “hazugság”, csak tájékozatlanság), hiszen a 128GB-os iPhone 6 Plus bőven több, másrészt én azt írtam, hogy közel 300.000, ami igaz így már a 288.990Ft-ra is. aztán ugyanott még láthatod azt is, hogy “pár tízezer sosem lesz”, ami a Telenor nulla forintos kezdő árai mellett szintén nem állja meg a helyét. de ha szerinted ez nem szándékos kötekedés csak, akkor legyen, nekem aztán mindegy.

    az árukészlettel kapcsolatban kizárólag csak az Apple-nél tudsz reklamálni: http://apple.com/hu/contact

  85. @Jadeye:
    A reklamálásnál többet ér, ha leírom itt, és még elmesélem egy tucat embernek.
    De a leszállítás után majd úgyis megkérdezik, mennyire voltam megelégedve, akkor majd ott is elmondom.

  86. Én szept 12 én előrendeltettem,19én kiszállították,22 én hazahozták az USA ból,igaz 280e. fizettem de nem bántam meg,csúcs az i6!

  87. @laca70:
    USA iPhone működik a magyar LTE hálózaton?

  88. @Bereky Zoltán: természetesen igen. az iPhone 6 és 6 Plus az összes hazai szolgáltató által használt összes frekvenciát támogatja.

  89. @Jadeye: nem a kezdőrészlet sok, hanem számold ki a végét, ha nem voltál himlős a suliban összeadáskor…

  90. @Bereky Zoltán: köszönöm, látom itt nem mindenki begyöpesedett i-guru, akinek minden mindegy csak alma legyen és nem letakarva

  91. @ilija:
    Hát, nincs bennem imádat egy mobil iránt sem, az biztos 🙂

    Ettől még az iPhonet jó mobilnak tartom.
    És van amit jobbnak. 🙂

  92. @ilija: teljesen felesleges ez a személyeskedés, meg az ilyen “begyöpesedett i-guru”-zás. esetleg olvasd el újból, amit írtam.

    de segítek: azt írtam, hogy X kezdőrészlettel a szolgáltatótól megvéve az kijön pár tízezerből, ami nyilván kevesebb, mint rögtön, egy összegben a közel 300.000Ft. nem azt állítottam, hogy összesen pár tízezer lesz. azt írtam, hogy előfizetéssel, amibe egyértelműen beletartozik a havidíj és a készülék részletfizetése, hiszen ezek a csomagok így működnek, már évek óta. erre te azonnal kioktattál, hogy nem néztem körül az árak tekintetében, és hogy nem lesz pár tízezerért iPhone, illetve azt mondtad, sosem volt 300.000Ft. erre én azt írtam, hogy kezdőrészletként akár nulla forintért elvihető a Telenortól. a hűségnyilatkozat ideje alatt kifizetett összegben a havidíj is benne van, amit viszont lebeszélsz. én semmi olyat nem állítottam, hogy ez a végén összköltségben ne lenne drágább adott esetben a gyári független készülék áránál önmagában, hiszen a lebeszélt havidíj miatt is már drágább – de egy gyári független készülék esetén is fizetsz a telefonálásért, úgyhogy az sem csak annyi, amennyibe a készülék került… a közel 300.000Ft-os árral kapcsolatos tagadásod meg azonnal cáfolja az általam felsorolt két modell. de mindegy.

  93. @Jadeye: ma különösen érzékeny vagy, de azért nem tudom miért a legdrágább modellel számolsz, mikor a szolgáltatónál 16 gb-os all-xl csomagban két évig havi 18000 Ft ért 3345 a részlet ami egyébkènt jelenleg függetlenben 205000 forint. Nem is tudom mit nem értesz…a leggyengébb flottás csomagban is 3500 Ft-ért 2 gb lassítós, tehát korlátlan net van, 2-300 perc lebeszélhető … Tehát 18000 Ft fizetsz havonta pluszba két évig…még számológép sem kell hozzá.

  94. @ilija: miért, szerinted mindenki flottás csomagban veszi? de most akkor már végképp nem értem, mi a gondod. hol mondtam azt, hogy a legdrágább modellel kell számolni? azt mondtam, hogy ha valaki nem akar vagy nem tud egy összegben letenni annyit, ami a közel 300.000Ft-os független készülék ára, akkor azt megveheti a Telenortól akár nulla kezdőrészlettel is. nem értem, miért ekkora probléma számodra, hogy van, akinek az felel meg, hogy a szolgáltatótól vegye meg részletfizetéssel és előfizetéssel. ha neked ez nem felel meg, akkor te nem így fogod megvenni (vagy eleve nem így vetted meg). de emiatt miért kell szétfikázni egy cikket vagy lehülyézni azokat, akik így veszik meg? nem teljesen mindegy neked? nem tetszik a cikk? lapozz tovább. nem értem, mit kell ezen feszülni ennyit.

  95. @ilija: az eszedbe sem jut, hogy valaki azért választja a szolgáltatós opciót mert nem tud vagy nem akar ennyi pénzt kifizetni? Ehh…

  96. @Jadeye: hát te ezt nagyon nem vágód, vagy nem akarod. Mindig csak elbeszélsz a téma mellett. Egyébként azt mondtad múltkor hogy ez egy fórum, hàt akkor miért ne írhatnánk le mit gondolunk. Jaaaa hogy neked fáj az igazság, akkor lépj tovább és kèsz. És még egyszer mondom hogy a szolgáltató is 16 gb i6-ostt ad ebben az árban….és ez nem kötekedés, csak egy gondolat volt az elejèn, hogy nagy hűhó a semmiért, és sokan mèg be is veszik az "annyira jók vagyunk,de annyira" közben meg itt a valóság, számok törvénye és kész. Pont

  97. @leslee1340: nem akartam senkit megsérteni, de akinek nincs ennyi pènze, akkor hogy fog fizetni kèt évig havi 21345 Ft-ot?…mert összerakva ennyi. Meg még bennem az fölmerűl, hogy ha nincs valakinek ennyi pénze vegyen olyat, amire van, minek menőzik?

  98. @ilija: En atszamoltam 187x. Havidijam valtozatlan maradt, eddig is annyit fizettem amennyit mostantol fogok, csak a csomag neve mas, a telefon meg 22×9090 Ft. Ez baratok kozott sincs 200.000 Ft. Bocs, a csomagvaltas 990 Ft volt, az adminisztracios dij szinten. iStyleben 253.900 Ft a telo, Telenornal 200.000. Az meg hogy ez Telenor fuggo es nem fuggetlen, az nem erint, mivel Telenoros kartyaval akarom hasznalni. Azert az 53.900 Ft az 53.900 Ft.

  99. @ilija: soha nem mondtam olyat, hogy “ez egy fórum”, mert ez nem egy fórum. továbbra sem értem, miért ekkora probléma neked, ha valaki a szolgáltatótól veszi meg. biztosan átszámolta számtalanszor, mielőtt döntött. az emberek többsége egyébként nem a 16GB-os verziót szemelte ki, hanem legalább a 64-eset, mert a 16GB már kevés, 32-es meg ugye nincs. de fejezzük be ezt a meddő vitát, engem teljesen hidegen hagy, ki honnan és mennyiért veszi meg, az ő dolga, az ő pénze, de nem értem, miért kell emiatt szétfikázni egy cikket, és lehülyézni bárkit…

  100. @Klara: te ilyen szerencsés vagy….

  101. @Jadeye: neked pedig igazad van… Mint mindig…mert ha nem hagyom rád, képes vagy egy évig írkálni

  102. Apple.hu-n rendeltem egy iPhone 6 plus 64GB-os készüléket, de nem zárolták és nem nyúltak egyáltalán a pénzhez. Ez normális? Eddig mindig levonták azonnal. Igaz, szállításra nov. 27 – dec 4 van írva.

  103. Eladdtam a lakásom de van ájfon hatom!


Add a Comment