fbpx Skip to content

Már csak napok választanak el attól minket, hogy hazánkban is elinduljon hivatalosan az iPhone 6 és iPhone 6 Plus értékesítése. Webáruházunkba, a SzifonStore-ba ismét új tokok érkeztek az iPhone 6 készülékekhez, ezekből válogatunk most nektek.

IMG_7351

Őszintén? Az idei első felhozatal kifejezetten tetszik. Az SGP nevű cég kitett magáért, és a sima egyszerű szilikon tokja is jobb minőségű lett, most már kényelmesen benyomható a bekapcsoló gomb rajta. Ismét érkezett vékony, Slim Armor, TPU, és fém tok, ezeket próbáltuk ki, néztük meg, mennyire védi és mennyire kényelmes használni őket.

DRACOdesign Tigris Aluminium – Bumper tok

IMG_7338

Az első kezembe kerülő tok a DRACOdesign új fém kerete, ami úgynevezett bumper tok. Ez csak körben védi a készüléket, azonban elég magas ahhoz, hogy alul és felül se sérüljön az iPhone 6, ha lerakjuk valahova. Ez a legvékonyabb fém keret, 2 csavar tartja ugye össze a készüléken, amihez jár egy csavarhúzó és két darab pót csavar is. Egyébként ezek kellenek is, mert rögtön egyet elkevertem szétszedéskor.

IMG_7344

Összességében egy nagyon szép fém bumper, így annak, aki az ilyenfajta tokokat szereti, mindenképp ajánlom. Plusz pont jár érte, hogy tényleg alig vastagítja a készüléket. Megvásárolni itt tudjátok: DRACOdesign Tigris Aluminium bumper.

SPIGEN SGP iPhone 6 Capsule – Crystal Clear

IMG_7357 (1)

Az SGP Crystal Clear egyfajta TPU szilikon tok, engem rögtön megvett kilóra. Tulajdonképpen bármilyen készülékre ajánlott, mivel egy átlátszó tokról beszélünk. A szilikonnak hála rendkívül kényelmes a fogása, egyáltalán nem csúszik, és körbeéri rendesen a készüléket. Alul, felül, oldalt, és még elöl is véd, tehát ebben biztonságban tarthatjuk.

IMG_7355

Elég magas ahhoz, hogy a kamera lencse se karcolódjon, és a régebbi TPU tokokkal ellentétben mindegyik gomb kényelmesen benyomható. Egyedül azt sajnáltam, hogy a tok mellé nem kaptam kijelzővédő fóliát. Megvásárolni itt tudjátok: SPIGEN SGP – Crystal Clear.

SPIGEN SGP iPhone 6 Aluminimum Fit – Space Gray

IMG_7363 (1)

Az SGP-től eddig Slim Armor S tokot használtam, amivel nagyon megvoltam elégedve, azonban most a kezembe akadt a Fit változat, mely ugyancsak alumíniumból készült. A Fit változat nevéhez hűen vékony kemény tok, ami védi a készülék hátulját is. Felül és alul kivágott, talán ez lehet az egyetlen hátránya. Körbe azonban végig védi, és a Crystal Clear-hez hasonlóan rányúlik az előlapra, tehát esetleg karcoktól is véd, ha kijelzővel előre raknánk le bárhova.

IMG_7366

Ennél a toknál a gombok helyét kivágták, de így kényelmesen nyomkodhatóak, mert rendkívül vékony az SGP Fit. A Crystal Clear után ez lenne az a tok, amit én szívesen használnék, ha lenne iPhone 6 Plus-hoz. 🙂 Megvásárolni itt tudjátok: SPIGEN SGP Aluminium Fit – Space Gray

SPIGEN SGP – Slim Armor Gunmetal

IMG_7369 (1)

Az SGP Slim Armor Gunmetal szinte teljesen megegyezik az eddigi Slim Armor S tokkal. Kívülről gumi és alumínium réteg védi a készüléket, tehát esés ellen is már megfelelő védelmet kapunk. Az új Slim Armor picit vékonyabb lett, lekerekítettebb, összességében szebb.

IMG_7370 (1)

Hasonlóan a fentiekhez itt is védi a kamerát a tok, azonban számomra érthetetlenül kivágták az almajelet. Részemről ez az egyetlen hátránya a mostani Slim Armor-nak, remélem lesz majd olyan, ahol ez nincs kivágva, engem zavar. Megvásárolni itt tudjátok: SPIGEN SGP Slim Armor – Gunmetal.

Ahogy az várható volt, lassan de biztosan megérkeznek a gyártóktól az iPhone 6 és iPhone 6 Plus tokok, csak várjuk ki őket türelemmel.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. @taky1974: rendeltünk, de még nem érkezett meg kellő mennyiség sajnos 🙁

  2. Az ilyen tokokkal csak az a bajom, hogy ha néha fel-le akarod venni őket gyakran többet karcolnak az időközben alászorult por-piszok miatt mintha tok nélkül tartanám… A gyári tokokat azért szeretem mert azok belseje puhák. Milyen olyan tokot tudtok még ajánlani, ami nem karcol fel- le helyezgetés közben?

  3. Admin! Király!!

  4. Takeap!
    Nekem az 5S-en használt gyári “bőrtok” alá is bement a por. És rettentő kényes is volt. És qrva drága. 🙂

  5. Hellosztok!!
    Én egy nemzetközi online. Shoppban, meg a ! Bemutatás ! Elott megrendeltem 3-t fillérekért ! Nagyon megvagyok velük elégedve!!
    Az hogy a feketében ki van vágva az alma jel, az sztem jobb, extra vagansabb mint anélkül…

  6. Tegyel fel ra foliat mind a 2felere es utana tedd tokba, nem lesz karcos 🙂

  7. Nekem spigentől az ultra hybrid jön be.

  8. Mivel autószerelő vagyok nekem is fontos a tok ,de olyan amibe se a por se az olajos kezem által okozott károsodás ne érje a telefont,erre találtam egy tök jót amit megrendeltem 4 hete amire azt ígérték a srácok anno hogy jövő hétre itt van azóta sincs semmi,íme…..
    http://store.ozakiverse.com/245-ocoat-03-hel-oooiphone-6.html
    Ha esetleg tud valaki ilyet vagy hasonlót amit azonnal megtudnék venni kérem jelezze !

  9. @Adam: iPhone 6-hoz én is egy Ultra Hybrid-et rendeltem be feketébe, nekem is nagyon bejön. Neo Hybridem volt 5S-en, imádtam az továbbra is bejön iPhone 6-ra is de nem akartam megint olyat, talán ahogy néztem videókon nagyon nehéz hozzáférni a hangerő és mute gombokhoz. Capsule tokok is elég szépek. Ezek az Armor tokoktól egyszerűen hányingerem van annyira rondák, pláne az Apple logóvál a kerek kivágással. De hát ízlések és pofonok. 🙂

  10. Sziasztok. Milyen foliat ajanlatok ra Iphone 6 ra,milyen arban van?
    Olyan kellene ami elo es hatlapra is van. Koszi valaszokat.


Add a Comment