fbpx Skip to content

Az iPhone 6 készülékekkel új tokokat is bemutatott az Apple, most azonban nem csak bőr, hanem már szilikon tokokat is vásárolhatunk, mind az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekhez.

IMG_6780

Sajnos az Apple kiegészítői jelenleg hivatalosan nem elérhetőek még hazánkban, azonban múlt évben is már előbb volt belőlünk az iSTYLE-ban, mint magából az iPhone 5s-ből. Szóval várhatóan pár hét múlva már meg tudjátok venni. Természetesen mi is kipróbáltuk őket és meglepő eredményre jutottunk.

Az új bőrtok az előző generációhoz képest kevésbé koszolódik, de ettől függetlenül továbbra is vigyázni kell rá. Ugyanúgy oldalt is védi az iPhone pereménél, így a sarkára és kijelzőre eséskor is védelmet nyújt többnyire.

IMG_6785

A tok elég magas ahhoz, hogy kiegyenlítse a hátlapból kiemelkedő kamera által okozott “billegést”. Így akit ez zavar, akkor egy Apple tok teljes mértékben megoldás számára, arról nem beszélve, hogy tényleg minőségi anyagból van.

IMG_6790

A bőr és a szilikon tok belül bársonyos szövet anyagot kapott, ez oldalról is ilyen, így nem találkozhatunk majd olyan problémákkal, hogy a tok karcolja meg a készüléket. A szilikon tok meglepően jó minőségű, kemény szilikon anyagból készült. 1 hete használom és semmilyen kosz nem tapad rá és nem is kopik, kifejezetten tetszik. Így akik nem akarnak a drágább bőr tok mellett dönteni, nyugodtan válasszák a szilikont.

IMG_6404

Végül pedig a védelem. Külföldön kipróbálták, hogy mennyire strapabíróak ezek a tokok, és beigazolódott az, hogy az Apple erre is odafigyelt, rendkívül jól bírják a strapát és nem hagyták összetörni a készüléket sem normál körülmények között:

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Hát ez elég gáz hogy a tok alja nyitott! Nekem i5öm van gyári bőr tokkal és az körbezárja a telót. Ez mért nem?!!

  2. Ez is olyan szutyok minőségű lesz mint a méregdrága i5-höz való gyári bőrtok? Mert akkor nem kérünk belőle köszönjük…

  3. Egyáltalán nem szutyok minőségű az a tok. Jó pár komolyabb véletlen esésnél mentette meg a telefonomat és semmi baja nem lett. Ez a toknak a lényege, az pedig, hogy hogyan néz ki lényegtelen.

  4. Így igaz. Ha azt akarja valaki hogy körbezárt tokja legyen, vegyen akkor vízálló tokot.

  5. én használtam gyári “bőr”hatású tokot … kezdetben nagyon – nagyon szerettem … öröm volt megfogni … de eltelt 2 hét, 3, 4, és “lassan” úgy nézett ki, mint egy 3 éves agyonnyüstölt műbőr 🙁 lekopott, besötétedett, olyan volt mintha zsíros lenne … és amennyit fizettem érte 🙁 a legrosszabb vételem volt iPad mini 16GB-os verziója után … na jó a mininél csak a 16Gb-t volt a rossz döntés 🙂

  6. "Blueatom" Jó poén a vízálló tok. Én csak arra gondoltam, hogy ha az alsó élére esik a teló és nem sima flaszterre mint a videóban, hanem van néhány kisebb kavics is pl. na akkor annyi. És a jelenlegi i5 gyári tokom alul is zárt és az megvédené. Ez nem. Nekem fekete a bőrtok, fél éve nyüstölöm és semmi baja. Lehet hogy szrencsém van, mert az enyémet véletlenül rinocérosz bőrből csinálták? ;0)

  7. én kb minden hónapban rendelek kínából új tokot, pát dollárért. nem unok meg így soha a formát és lefogadom egy ilyen tok annyiba kerul mint azokból 10… és általában jó minoséguek, nem kopnak stb

  8. @diario: a tokok ára kint van az Apple oldalán, így ellenőrizheted.

  9. Csak en gondolom azt hogy az ilyen jellegu tokok (tehat kicsit kilyebb van a tok mint a kamera)valamelyest fenykepezesnel rontjak a miniseget? Vagy ezt csak en kepzelem be?

  10. Húgomnak is van erdeti Apple bőr tokja. Mondjuk ő nem nagyon tud vigyázni az ilyesmire, de az ővé is nagyon randa lett egy év után. Ha vigyáz rá az ember, szerintem nem lesz csúnya.


Add a Comment