fbpx Skip to content

Kérünk mindenkit, hogy mielőtt bármit is tenne a készülékével, figyelmesen olvassa el az alábbi cikkben foglaltakat, és mérlegelje az esetleges lehetséges kockázatokat, valamint készítsen biztonsági mentést a készülékén található adatokról. Az itt leírtak el nem olvasásából vagy meg nem értéséből fakadó problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Az evad3rs csapat kiadta az evasi0n-t, amivel az összes, legalább iOS 6-ot futtató készülék jailbreakelhető untethered módon. Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzá számítógép, mikor újraindítjuk az adott eszközt.

Evasi0n

Az Evasi0n is egy “egygombos” jailbreak lett, tehát nem kell hozzá DFU-ba rakni a készüléket, vagy bármi más, csupán elég megnyomni a jailbreak gombot.

evasi0n_mac

evasi0n_01

  • Támogatja az összes, minimum iOS 6-ot futtató iPhone, iPod touch, iPad és iPad mini modellt.
  • Támogatja az iOS 6 következő verzióit: 6.0, 6.0.1, 6.0.2, 6.1, 6.1.1 és 6.1.2.
  • Korábbi iOS-verziókat nem támogat. Ebben az esetben használjuk például a redsn0w-t.

Frissítés 6.1-re

Ha eddig még nem frissítettük a készülékünket iOS 6.1-re, a fejlesztők azt javasolják, hogy azt restore segítségével tegyük meg iTunes-ban, és véletlenül se OTA-val. Hogy az adataink ne vesszenek el, a restore előtt készítsünk azokról biztonsági mentést.

Ha a készülékünk jelenleg nem jailbreakelt, akkor a mentést megtehetjük iTunes vagy az iCloud segítségével is, majd a 6.1-re történt restore után vissza is állíthatjuk azt.

Ha viszont jailbreakelt készülékről van szó, az arról készült backup visszaállítása nem javasolt, mert problémákhoz vezethet. Ebben az esetben mentsük le az adatainkat manuálisan, majd a jailbreak után manuálisan állítsuk azt vissza. Bővebben: Hogyan mentsük az adatainkat manuálisan?

Ha ultrasn0w-val függetlenítesz vagy bármi más okból fontos a baseband verziójának megtartása, NE frissíts 6.1-re, mert azt jelenleg csak a baseband frissítésével lehet megtenni, amivel könnyen elbukható a függetlenítés. A függetlenítésről bővebben: Gyakori kérdések: az iPhone függetlenítése

Ha a frissítés során bármi hibát tapasztalnánk, mindig jegyezzük fel a hiba számát, amit az iTunes feldob, és ellenőrizzük azt ebben a cikkben: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Egyéb teendők

A fejlesztők a következő feltételeket szabták még ahhoz, hogy a jailbreak rendesen lefusson, és ne legyenek problémáink:

  • Készítsünk biztonsági mentést (backup) a készülékről, akár az iTunes, akár az iCloud segítségével, vagy akár manuálisan. Ebben az esetben az adataink akkor is meglesznek, ha valami esetleg rosszul sülne el.
  • Kapcsoljuk ki a jelkódzárat (passcode) a készüléken, mielőtt az evasi0n-t lefuttatnánk rajta, mert a bekapcsolt jelkódzár problémákat okozhat.
  • Legyünk türelemmel, míg a jailbreak végigfut. Ez nagyjából 5 perc lesz, de ez idő alatt ne indítsuk el az iTunes-t, se az Xcode-ot, illetve a legegyszerűbb, ha hozzá sem nyúlunk a géphez ez idő alatt.

Letöltés

Az evasi0n letölthető a http://evasi0n.com/-ról:

download for Linux download for Mac OS X download for Windows

Vizuális típusok számára itt egy videó az egész folyamatról:

Jailbreak után érdemes betartani pár aranyszabályt, hogy ne legyenek problémáink. Ez pár egyszerű, és magától értetődő dolog, de tényleg érdemes rájuk odafigyelni. Bővebben: Aranyszabályok, ha jailbreakeltél

Mivel minden új jailbreak esetén a kiadás után kiderülhetnek olyan hibák az óriási érdeklődésnek köszönhetően, amik a szűkkörű teszteléskor nem mutatkoztak meg, így érdemes lehet várni pár napot, amíg ezeket a kezdeti “gyerekbetegségeket” kijavítják.

Ezen túl a Cydia akadozása is várható, hiszen milliók próbálják éppen használni, így ha problémát tapasztalnánk, próbáljuk meg később.

[poll id=”83″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

560 Comments

  1. Koszi kisteso … Mit iszunk ???? 😀

  2. yesss! 😀

  3. ha valaki megcsinálta, írja meg a tapasztalatokat!:D

  4. @pokamilan: Megy frakon teso mint a szel 😀

  5. most csinálom mindjárt 😀 irok majd ha megvan i4S 😀

  6. A5 downgrade? Vagy erről szó sem volt?

  7. sztem a megárol töltse le az aki tölti nekem 1 perc alatt megvolt 🙂

  8. kérünk egy cikket a leggyakoribb tweakek ios6/i5 elérhetőségéről/működőképességéről légyszi!! 🙂

  9. @Ragadoz0: na akkor mindjárt megpróbálom én is.. eddig azón filóztam, hogy megszoktam az életet nélküle.. de most hogy ittvan:D

  10. és kész már csak bekapcsol a teló 😀

  11. @boss1337: jogos, hasznos lenne egy ilyen cikk!:D

  12. iPad 4, iOS 6.1, kábel rádug, program futtatása rendszergazdaként, kb 3-4 perc és voálá. El is készült! Működik minden! THX.

  13. mi van akkor ha két napja OTA-val frissítettem? Adjak neki egy restore-t?

  14. na akkor cydia fenn :)))))

  15. Előre elnézést a hülye kérdésért, talán más is belefut ebbe, ezért hasznos lehet. Egy 3GS iPhone-ra (5.1.1) szeretném feltenni először a friss szoftvert, utána jailbreakelni. A probléma az, hogy a készülék külföldről származik, ultrasn0w-val lett megoldva, hogy használható legyen kis hazánkban. Igazság szerint lövésem sincs mi van akkor, ha rápakolom az IOS 6-ot, gondolom kérni fogja a hálózathoz passzoló SIM kártyát, amivel nem rendelkezek. Próbáltam utánaolvasni a kérdéskörnek, de nem jutottam sokra. Ezért is kérdezném itt, hogy ilyenkor mi a teendő? Előre is nagyon köszönöm.

  16. ncsettings totál elérhetetlen, valaki tud olyan repot, ahol működőképesen fent van? bigboss/modmyi nem jók, bad gateway stb

  17. kész már telepítem is a cuccokat semmi baj nem volt i4S-en 😀

  18. Segítsetek légyszives!mi van akkor ha nincs olyan az itunesba h restore?csak frissítés van viszont nem tudom “szűzre” visszaállítani a telót de jailbreakelt rendszerre nem ajánlatos a frissités.ha recoverybe rakom akkor az itunes meg nem látja a telót.Összes beállítás és tartalom törlést is probáltam már.Egyéb ötlet valakinek?

  19. @wouhn: Vársz amíg jön egy frissített Redsn0w/Sn0wbreeze/PwnageTool ami támogatja a 6.1-et.

  20. @boss1337:
    Sinfuliphonerepo,xsellize
    Próbáld ezeket!

  21. ismerősőmnek 3gs van 5.1.1 ultrasnow-al akkor neki is csak egy custom restore 6.1-re jailbreak és mehet is a függetlenítés vagy még várja meg az ultrasnow updatet?

  22. @hSn0wQ: kösz!

  23. @tomika0622: Szedjél le minden apple szoftot a gépről és rakd újra az itunes-t.

  24. auxo i5 -> almalogonál elakad a boot, nem ajánlom senkinek egyelőre :DD

  25. @Patrik: Nincs szoftver amivel tudsz 6.1-ről cfw-t csinálni. Anélkül meg nehéz lesz.

  26. Közben már megpróbáltam azt is de csak újabb itunes ment vissza most.de nem lett jobb sajna….

  27. üdv!Van egy 3GS (6.0.1-el) és 05.13.04 firmware!Itunesból fel tudom tenni simán betallozva a 6.1-et?nem fog hibával kidobni?ha nem akkor gondolom frissül a firmware…azt utána tudom utlrasnowal függetleníteni,mert nekem az kéne?!thx

  28. iPad minin adott cydiaval együtt egy weather appot JB után 😀

  29. miért kapod minden tweek-nél server error-os hibát o_O?

  30. @romanzidan: ha ultrasn0w-val függetlenítesz, NE frissíts, mert a baseband is frissül, amit egyelőre nincs opció kikerülni.

    @Patrik: mert millióan próbálják most letölteni, vagy hibás a source.

  31. Egyszerű kérdés. 5.x alatt Installous volt az, ami lehetővé tette a különböző más forrásból beszerzett programok telepítését. Mivel hackulo.us, és vele együtt az installous is megszűnt, hogyan lehet ezt most megoldani?

  32. @romanzidan: Először is: felesleges az update-tel a hacacáré mert az evasi0n támogatja a 6.0.1-et, másodszor: nem tudsz cfw-t csinálni semmivel 6.1-ről, tehát csak gyári 6.1-et tudsz majd felrakni, így viszont frissül a bb és integethetsz az ultrasn0w-nak.

  33. @hSn0wQ: jah aha tényleg erre nem is gondoltam de akkor gondolom nemsokára frissül redsn0w 🙂 lehet hogy támogatni fogja ezt a jailbreaket is mondjuk nekem nem az fő hanem a custom bb 3gs-re

  34. @Jadeye: a bigboss repo? hibás nemhinném 😀

  35. @Patrik: akkor nyilván nem bírja a terhelést. azt nem írtad, melyik source.

  36. @tomika0622: Akkor nézd meg régebbi itunessel.

  37. @Jadeye: thx….az a bajom,hogy 6.0.1 van fenn,de úgy kaptam javításra,mert semmi sem megy rajta szét vann hullva a szoftver!ezzel az új Jb-vel meg tudom csinálni,hogy a 6.0.1et újra rakja vagy először redsnowal tegyem ujra aztán az uj JB???

  38. Sziasztok!! 🙂 Sikeresen Telepítve! 😉 De lenne egy kérdésem, az ultrasn0w is mostanában fog kijönni?? 😀

  39. Sziasztok!

    Van egy 4.3.5-ös Iphone 4-em ami 4.10.1 BB így ezt mindenképpen meg szeretném tartani. Van rá bármi lehetőség hogy feltegyem az 5.1.1-et SHSH mentés nélkül? Hiányzik az icloud és az untethered JB.

    köszönöm

  40. Sziasztok! A 6.1 megjelenésekor azonnal frissítettem a telefont ota-n. Mentettem, aztán próba cseresznye alapon rányomtam a jailbreaket. Elfutkorászott, majd a rebootnál megállt. Hard reset, majd nem bootolt be kb fél óráig, én időközben elkezdtem letölteni az ipsw-t. Aztán csodák csodájára elindult, már cydia ikonnal. Most minden működik. Szerintetek újrategyem? Mert parázok hogy valami elcsesződött időközben, de azt mutatja a telefon hogy minden ok.

    Szerintetek?

  41. @domesz: SHSH nélkül erre nincs lehetőség. várj, amíg lesz baseband frissítés nélküli lehetőség.

  42. Függetlenítés is megy? Haveromnak iphone 3gs-e van tmobileos de telenoros simkartyaval szeretné használni, 5.1.1-ről siman befrissíthetek ios6.1re feltöröm, ultrasn0w és tudja használni? vagy ez így nem lesz jó?
    Előre is köszi!

  43. @aang: Erről nincs infó.

  44. @romanzidan: ha a baseband verziója fontos, ne csinálj vele semmit, hacsak nem olyan a sorozatszáma, hogy mehet rá az iPad baseband, mert akkor gyári 6.1-re restore, arra iPad baseband, majd downgrade, de ultrasn0w jelenleg úgysincs. én inkább várnék, mert nem biztos, hogy 6.1 esetén megy majd a downgrade rendesen, meg ugye amúgy sincs frissített ultrasn0w.

    @pmark27: ezzel frissül a baseband, és bukta a függetlenítést:

    Ha ultrasn0w-val függetlenítesz vagy bármi más okból fontos a baseband verziójának megtartása, NE frissíts 6.1-re, mert azt jelenleg csak a baseband frissítésével lehet megtenni, amivel könnyen elbukható a függetlenítés.

  45. Iphone 4 GSM működik 🙂

  46. @pmark27: Nem lesz jó mert frissül a bb és nem fog menni az ultrasn0w. Cfw-t kéne készíteni a művelet elvégzése elött, de mivel jelenleg nincs szoftver ami csinálna 6.1-ről cfw-t így ez felejtős. Tehát jelenleg erre nincs mód. Maradjatok 5.1.1-en!

  47. kurva jó ezért felrakhattam semmit nem tudok leszedni még az activatort sem semmit az alapokat sem -.-

  48. Nekem Cydia már frissítést ír a Evasi0n-hoz 😀 amúgy van már van appsync 6.1-hez?

  49. Tudtok nekem segíteni, korábban OTA-val frissitettem 6.1-re, ilyenkor nyomjak egy restort vagy próbáljam meg erre?

  50. @DarkEvil: a Vshare ugyanazt tudja, csak captchák nélkül. 🙂

  51. @Sercy: Nyomj egy restore-t!

  52. csinálok ink egy restore-t majd holnap felteszem hátha akkor jobb lesz

  53. sztem nem csak én idegesítettem magamat hogy a 10. probálkozásra nem jött le a legalapabb cucc pl sbsettings activator stb aki még nem csinálta meg annak a helyében én várnák holnapig mert sztem semmi értelme ma felrakni

  54. Sziasztok!

    Segítsetek! Próbálok programot rátölteni a jailbreakelt 6.1-re (ipad), de folyamatosan, minden program esetén azt írja ki, hogy sikertelen. Mit rontottam el?

  55. @Patrik: nyilván rajtad kívül millióan nyomják egyszerre, amit egyszerűen nem bírnak a szerverek. várni kell, nincs mese.

    @Kacsanoki: milyen programot próbálsz rátölteni? törtet? csak mert a jailbreak önmagában sosem tette azt lehetővé. a jailbreak nem egyenlő a warezzal, sosem volt az: http://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/

  56. @Jadeye: De akkor elvileg a redsnowal vagy a sn0wbreeze újra tudom rakni a 6.0.1-et a firmware megtartása mellett!!! utána pedig ultrasnow és akkor nem is kell nekem az új JB nem?!

  57. Minden simán ment! Ismét lesz sb setings

  58. aktivál-e a cucc?

  59. @Jadeye: igen ezt untam meg majd holnap megcsinálom 😀 addig is legalább nem idegeskedek

  60. nem működik a cydia.xsellize.com, és nem tudom honnan leszedni az iApp crackert, valaki tud egy olyan repot amivel lelehet szedni?

  61. És aki OTA frissítést nyomott 6.1-nél annak ez gond lehet? Miben jelentkezhet ez?

  62. @gazsiazasz: nem aktivál 🙁

  63. @gazsiazasz: várd meg amíg kijön a frissített redsnow. én tuti megvárom

  64. “Ha az eszköz megáll a ‘patching kernel’ résznél, akkor a home+power segítségével nyugodtan rá lehet nyomni, hogy újrainduljon.”

    ezek után meg meg lehet próbálni újra, de ezt érdemes akkor egy tiszta 6.1-es restore-t követően megtenni.

  65. Hali.
    Csak mert nehéz a felfogásom.
    Nemrég kijött a 6.1…
    backup, majd restore, majd sync…
    Most nyomtam egy backup-ot…
    Erre ráengedhetem az evasi0n-t?
    Ha végzett sync-elhetek iTunsal, hogy visszakapjam a dolgaimat?

    Válaszokat előre is köszi.

  66. apple TV-t lehet vele jailbreakelni?

  67. nekem olyan gondom van hogy 6.1 restore-osan megvolt Evasi0n simán lement van minden ami kell, de nem forgatja a kijelzőt a gép 🙁 (nincs zárolva némitógomra álítottam és ha feloldom az ikont kiraklja de mégse megy) másnál nincs ilyen gond mivel elég fontos lenne Ipad 2-n

  68. atv-t szerintem nem, de nemsokára úgyis kijön arra is valami (seas0npass talán)

  69. Muxik!!! YESSSSS!! (iphone5 ios6.1)
    mindjart megyek es adakozok nekik!

  70. i5 minden simán

  71. hello! nekem valami netdb és HTTP/1.1 500 Internal Server Errort ír ki. Mit rontottam el ?

  72. @daved14: Nekem iPadad 2 őn szinte csak a Cydia működik semmi más .. alkalmazásokat se tudok felrakni meg tweeketket sem engedi

  73. Ilyen van nekem is

  74. @Kopiii: én appokat appstorebol tetem rá amiket vettem de cydia szerintem túl van terhelve rendesen és neked a forgatás megy? mert most készülök újra tenni ez egészet !

  75. Üdv!
    iphone 3gs-t 6.0.1-ről (tethered) verzióról frisítettem az új töréssel hogy ne kelljen a gép az indításhoz és most nem megy a hálózat(t-mobile volt de vodát használok rajta). A válaszokat előre is köszi

  76. @bernat: semmit várj levannak terhelve a szerverek nekem is ez volt 10 perce de meguntam és csináltam ink 1 restore-t 😀

  77. Cydia úgy túlvan most terhelve hogy sztem holnap reggelig esélytelen bármit is leszedni. pedig nekem csak 1 ifile kéne, onnan már megy deb-ből a telepítés

  78. @davx2142: mivel nem kellett volna frissítened a baseband-et. aki szoftveresen függetlenít annak custom ipsw-t kell használni. nem ezt tetted. a cikkben benne is van külön kiemelve.

  79. @davx2142: 6.1-re nincs azzal kompatibilis ultrasn0w.

  80. ipad3 wifi 6.1
    hibátlan.

  81. Nekem minden megy csak egy tweaket se tudok feltolni

  82. @Patrik: Ja jó 😀 azthittem rosszul csináltam valamit

  83. @daved14: Nekem a forgatás meg minden alap dolog működik 🙂
    csak mont az nem amit a JB-nek lellene nyújtania ..
    az appokat nekem úgy sem sikerül feldobni ,visszadobja őket hogy az alkalmazások nem telepíthetőek

  84. 5.1.1 volt rajta jailbreakelve, feltettem a 6.1-et. Új telefonként állítsam be vagy mehet visszaállítás Icloudból?

  85. @Kopiii: mert appsync kell hozzá. alapból nem fog menni

  86. akkor minden error a túlterhelés miatt van ?

  87. @mayermartin, @Kopiii: várható volt, hogy a megjelenést követően több kiegészítő nem lesz egy ideig kompatibilis. ez mindig így van.

    @suhanc: jailbreakelt készülék backupjának visszaállítása nem javasolt.

  88. nem 6.1-re frissítettem, maradt 6.0.1-en csak az újraindítást géppel akartam kiküszöbölni. (megjegyzem előtte 6.0.1 tethered verzióval menta hálózat). így is emelkedett a bb szám?

  89. @suhanc: én nem állítanék vissza semmit egy olyan mentésből ami jailbreakelt telefonról készült

  90. ilyen hibát ir ki NetDB:Open nodename nor servname provided, or not known

    meg persze http/1.1 500 internal server error

  91. @davx2142: nem. de nem írtak olyat, hogy rá lehetne nyomni a jelenlegi tetheredre, és akkor abból untethered lenne. először is telepítsd újra az ultrasn0w-t és a MobileSubstrate-ot, hátha az segít. ha nem, akkor restore-old 6.0.1-re (már ha tudod), mindenképp akkor a baseband frissítése nélkül, és próbáld újra a jailbreaket.

    @vetzl: természetesen terheltek a szerverek. türelem.

  92. @Jadeye: számítottam erre de az ingyenes alkalmázásokat se rakja fel-.-

  93. @Jadeye: én az 5.1.1-es backupot visszatöltöttem a 6.1-re, semmi gond nem volt. legalábbis eddig nem tapasztaltam hibát.

  94. Van valami ötlet arra hogy 4.3.3-ról hogyan tudnám lefrissíteni 6.x-re az ios-t? Restorera rányomtam (jailbreakme.com-on jailbreakeltem) de 21-es hibával meghal az egész. (Igen, gyakori kérdéseken is 600ezerszer kérdeztem erről, de szívrepedést kapok az idegességtől) Esetleg ha bevinném Iszervizpont-hoz meg tudnák nekem csinálni a frissítést a jb-elt készülékről?

  95. értem. Köszönöm a választ, megpróbálom akkor 🙂

  96. restore után jb nélkül se megy a forgatás valakinek van valami tippje?

  97. @daved14: nincs beállítva hogy ne forgassa el?

  98. Nincs akkor kint lenn az ikon fent és ha kapcsolok rajta kiteszi, újra kapcsolok ikon nincs de mégse forog:(

  99. Cydia használhatatlan! 🙁 (fél óráig kering még az instal-nak is a helye)

  100. @daved14: akkor passz.

  101. @swayze:
    neked nem ir ilyet ki

    NetDB:Open nodename nor servname provided, or not known

  102. Kedves mindenki,
    Elnézést a buta kérdésért, lehet hogy már valaki leírta, de így munka után sajnos nincs kedvem végig olvasni minden hozzászólást, de megköszönném ha válaszolnátok..! Szóval iPhone 4S 6.1 jailbreak után az itunesból miért nem tudok tört appokat telepíteni? pl. azokat amiket ncoreról töltök le?
    Válaszotokat előre is köszönöm, VM

  103. Hali.

    66-ra valaki tudna válaszolni?
    Egy igen, vagy egy nem megteszi 🙂

    Köszi

  104. 66: Szerintem előtte sync-elj az a biztos, utána mehet az ev..

  105. @proth: backup, ha nem jb-s. ha igen akkor pl itools-al ments le mindent. restore itunes-al, aztán futtasd a amit kell. utána állítsd vissza az adatokat. kb az amit leírtál

  106. @mindenkinek: az ilyen “nodename nor servname provided”, “POSIX: connection timed out” es hasonlo finomsagok halozati hibauzenetek, amiket a Cydia akkor dobal, hogyha a repok tulterheltseg miatt nem elerhetoek (pl. most). Ne varjatok csodat, varni kell (par orat, esetleg holnapig).

  107. Üdv! mindenkinek!
    Az lenne a kérdésem,hogy a cydiaba melyik repoból kell feltenni az appsync 6.0+-t és társait ,hogy működjön a dolog?
    Előre is köszi!!

  108. Vicc h Cydiában bármilyen source-t le akarok tölteni timed outol :@

  109. @ToniSlow: Iphone 5… még szűz.. 🙂

    Köszi a válaszokat

  110. hogy tudom aktiválni az akku százalékos kijelzését mert azt én redsnowal szoktam de hát most nem azzal jailbreakeltem és nem tudom melyik tweaket kell letölteni hozzá 😀 nem szeretnék olyat mint az sbsettings csak aktiválni szeretném a százalékos kijelzést

  111. Kérdésem a következő:
    Ha i5-re felteszem Cydia-ból az Ncsettings-t akkor a 3g toggle switch az LTE-t fogja kapcsolgatni?Merthogy itt már alapból nincsen Edge.
    Esetleg i5nél megjelenik egy LTE kapcsoló?

  112. @vida.mark: megszámláltahatlanul sokszor leírtuk már: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé a tört appok telepítését, és ez most sincs másként.

    a Cydiát jelenleg millióan nyúzzák rajtatok kívül, és nem bírja. legyetek türelemmel, próbáljátok meg később.

  113. @fabi83:

    Köszi szépen a gyors választ! egyenlőre timed out van, de majd meglátjuk később!(mondjuk érdekes,hogy ez az infó sehol nem volt olvasható! )

  114. 3GS
    6.1 hez van ultrasn0w?

    elvileg ha feltolom a 6.1-et, utána ipad bb aztán downgrade, majd jailbreak, ultrasn0w működne?

  115. @Jadeye: Szóval akkor elnézést az értetlenségért, illetve tudatlanságért.. Pontosan akkor mit kell tennem, hogy a tört appok menjenek?

  116. na eljutottam odáig hogy rájöttem hogy megy a forgatás de csak úgy ha fogom lezárom a képernyőt a kívánt pozícióba forgatom és feloldom és máris fekve van XD szúval érdekes….mondjuk javarészt ugyis fekve használom de akkor is idegesít
    amúgy arra kiváncsi lennék hogy ez garanciális csere alapnak jó lenne-e? 😀

  117. @Jadeye: Gore !! Iszunk valamit vagy nem ?? 😀

  118. @jacko: még nincs sem redsnow, sem ultrasnow. ne kapkodj…

  119. @vida.mark: appsync 6 kel hozzá. kicsit visszaolvasol, valaki már bedobott egy repo címet.

  120. @ToniSlow: Nagyon köszönöm a segítséget, és elsősorban a türelmet! 🙂

  121. “Az IPad jelenleg nem tölthető vissza, mert az IPad szoftverfrissítési szerverrel nem lehet kapcsolatba lépni vagy az átmenetileg nem érhető el.”

    Túl sokan restore-olnak, és tényleg terhelt a szerverük?vagy ez más gond lesz?

  122. installust lehet potolni vagy nem

  123. @vetzl: olvass vissza nem írom le még egyszer.

  124. @vetzl: Lehet.

  125. @vetzl: appsync 6 felrak, majd google, keresés, appcake. az installous csak egy gui volt a telefonodra, egy kényelmi funkció. ami kell a tört appok felrakásához az az appsync, utána teljesen mind1 hogy a gépedre töltöd le, vagy egy telefonon lévő appból telepíted. amúgy az appcake-nek is van alkalmazása, vagy ott a vshare.

  126. @filmak: Túl sokan restore-olnak.

  127. 3gs ipad baseband telón fog működni? ha 6.0-t felteszem és utána jb

  128. Hali iPhone 5 re probálom rádobni 6.0.2re de rádugom és a Jailbreak-jel nem akar felvillani, na ez miértvan ?!

  129. Sziasztok, iPhone 3gs-el JB 5.0.1-ről frissítettem iTuneson keresztül 6.1-re. Amint a frissítés elkészült a telefonom beragadt recovery modeba. Hiába akartam restore-olni, Eleinte végig futott a “Az iPhone visszaállítás ellenőriztetése az Apple vállalattal…” szöveg, aztán kidobott 3014-es hibakóddal, viszont amikor csináltam egy gép újraindítást még bajosabb lett a dolog, amint lefutott a csomag kibontása kidobott a restore, hogy jelenleg nem elérhető. Valakinek valami ötlete hogy miként hozhatnám újra életre a szifont? (tiny umbrellaval mentettem még az update előtt nem tudom ez ér-e valamit)

  130. ipad 2 6.1: belépek a cydiába és egyből kilép, ezt mért csinálja? próbáltam újraindítani, de akkor 5 percet tölt, fekete lesz a kijelző és újra 5 percet tölt az apple logo, majd ha végre elindul, ugyanolyan a cydia, erre mi a megoldás?

  131. Hi.. i4s telefonom van 6.0.1 szoftverrelo
    O2 kartyaval használom, de drága… .kèrdèsem az lenne hogy jb-vel meg tudom függetleníteni a készüléket hogy a helyi kártyával tudjam használni?! Vagy várjak vele??!

  132. @BPeti:
    /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/ mappába elgyalogolsz és az N81AP.plist-be beírod a

    gamekit

    alá, hogy:
    gas-gauge-battery

    majd újraindítod a készüléket, és a settings-ben a general->usage alatt aktiválod.
    Legalábbis 6.0.1-en így volt.

  133. Megcsináltam mindent a leírás szerint és mondom újraindítom a telefont.Nem indul el..iPhone 5-ről lenne szó.Ötlet valakinek? 🙂

  134. @ToniSlow:

    letudnád nekem vezetni hogy hogyan kell és emailben eküldenéd ez az cimem [email protected] köszi

  135. @BPeti:
    Na szal
    gamekit

    alá írd, hogy:
    gas-gauge-battery (space nélkül)

  136. Sziasztok,

    iPhone 5 iOS 6.1 JB után folyamatosan ezt dobja ki a Cydia:
    NetDB: open nodename nor servname provided, or not known

    nem tudok semmit letölteni. Hálózat alaphelyzetbe állítása, amit írtak sok helyen nem segít. Mit lehet tenni?

    Üdv,
    Zoli

  137. @hSn0wQ: Bazzeg mé nem írhatom le, hogy “”, meg “”, meg “”… :S

  138. @ssdbtc:
    Terheltek a cydia serverek!
    Próbáld később vagy inkább holnap!

  139. Nekem ezt írja az evasi0n, mikor elindítom a jailt:
    ERROR:hmm…restore failed (-205)
    Ötlet?

  140. @SinkaT: Nem.

  141. Ipad minin 6.1 minden rendben.

  142. @Supermanmalta: Nem. Gevey Ultra S-sel tudod függetleníteni. Jb-vel nem.

  143. @hSn0wQ: mert a blogmotor automatikusan kiszedi a kacsacsőrös dolgokat — legalábbis feltételezem, hogy azok lehettek, mert már a hozzászólásodból is kivette. írd le sima zárójellel, de értelemszerű, hogy mire kell cserélni. ez a használható html tagek miatt van így, nem bug, hanem feature.

  144. És tényleg kiadták… Kemény! Nem gondoltam volna.

    Van 1-2 cucc, amit összeírtam hogy majd lehet érdemes lenne felrakni, szóval Igen-t nyomtam a kérdésre, de más miatt igazából nem érdekel, talán a “miért ne” válasz 😀

  145. Köszönöm a válaszod….:) rendeltem is holnap..:)

  146. cydia beindult mint az állat

  147. @vetzl: inkább skype holnap? úgy 1szerűbb lesz…

  148. Én a full restore-on gondolkozom, és csak a játékmentéseim hiányoznának…

    Azt hogy tudnám lementeni és utána felrakni hogy menjen is?
    Mikor az Ipad-om “cseréltem”, akkor nem sikerült iFunbox -val lementeni a játk könyvtárakat majd felrakni, nem töltötte be a mentéseimet.. 🙁

    Ha ez az egy menne vhogy, pl. iCloud-ba csak ezeket raknám fel, és utána csak azokat rakná vissza iCloudból. Csinált már vki ilyet?

  149. ilyen hibát ir ki NetDB:Open nodename nor servname provided, or not known

    meg persze http/1.1 500 internal server error

  150. @k4tai: Tiny Umbrellaval sikerült 5.0.1-et visszatennem, úgyhogy ugyan ott tartok mint ahol elkezdtem. Szerintem várok 1 hetet aztán nekilátok normálisan, nem kapkodva.

  151. @k4tai: a host file-od lehet a gond. belenyúl a tinyumbrella. pucold ki. van itt cikk róla

  152. @Jadeye: Igen a kacsacsőrökre gondoltam.

  153. @boris.smith:
    appsync 5.0+ jó 6.1hez is! iPad mini!

  154. CYDIA IS BACK!!!!!:DD

  155. @BPeti: No akkor újra neki futok:
    @BPeti:
    (key)gamekit(/key)
    (true/)

    alá írd, hogy:
    (key)gas-gauge-battery(/key)
    (true/)

    (a “()” jeleket kacsacsőrként kell értelmezni 😀 )

  156. @ToniSlow:
    oké majd akkor dobj egy levelet és akkor beszélünk skypon vagy facetimon

  157. @hSn0wQ: Köszönöm szépen sikerült 🙂

  158. @hSn0wQ: Az első magyarázatodból is megértettem 😀 köszönöm

  159. @nanofan: Nekem csak maga az a fájl kellene, amivel másolhatok tört programokat az iPodomra. Az installous meg ilyen eddig is csak körítés volt, mindig gépet használtam szinkronizáláshoz.

  160. SEGÍTSÉG SZAKTÁRSAK!!!
    Nekem ezt írja az evasi0n, mikor elindítom a jailt és elteli kb 1 perc:
    ERROR:hmm…restore failed (-205)
    Szerintetek ez mit takar?
    Mit kéne csináljak, hogy végig is csinálja?
    Előre is köszi!

  161. No akkor tört App-ok telepítése (kipróbáltam, működik):

    Cydiában adjátok hozzá a következő repo-t: http://cydia.myrepospace.com/Bl00dra1n
    -innen mehet az AppSync 6.

    Alternatív Installous:
    Cydiában adjátok hozzá a következő repo-t: http://cydia/iphonecake.com
    -innen mehet AppCake (még nem kompatibilis az iOS 6-al).

    Cydia már bírja 🙂

  162. @DarkEvil: Rakj fel egy appsynce-t ami ios 6-osra van ozt kész.

  163. @hSn0wQ:

    de melyikbe van olyan ami jó a 6 hoz mert nem találok olyat

  164. @vetzl: írta valaki hogy az is jó ami 5.0+-os. próbád ki. max leszeded

  165. Igen ez az Appsync igen nagy probléma….
    Nélküle mit ér az egész jailbreak project???
    Legalább egy .deb filét kapnánk.

  166. @fabi83: ez a módszer tuti működik? én a jailbreak-et konkrétan csak emiatt rakom fel évek óta 🙂

  167. @vetzl: Pl.:cydia.myrepospace.com/Bl00dra1n/
    elvileg itt van appsynce ios 6-osra.

  168. Van update evasionhoz cydiaban! Appsync 5.0+ feltett nekem mindent, iFunboxal!

  169. APPSYNC 5+-el működik fent maradnak a dolgok.

    Appsync 5+ innen töltsd le:

    http://www.repocydia.com

    Iphone 3GS-es tesztelve!!!!

  170. AppSync for iOS 5.0+ -al megy itunes-al is a feltört alkalmazások telepítése. KIPRÓBÁLVA!

  171. Hello 🙂
    Nekem ipone5-öm van jelenleg 6.0-ás rendszerrel,
    jailbreakeltem és annyit kérdeznék hogy működik még az Installous ?
    Mert a cydia.hackulo.us repo nekem nem megy 🙁
    Előre is köszi.

  172. @Jadeye: Terveztek Bill. fixet iOS 6 alá? Köszi!

  173. @xjastaax: Persz hogy működik. Írtam is.

  174. * Iphone 5

  175. @hSn0wQ:
    probáltam mindegyiket és nem rakja fel

  176. @fabi83: Frankó! Holnap töltöm is. 🙂 Ugyan úgy netről lehúzod az app-ot, iTunes-ba be, majd szinkron? Nem dobál ki? Hol találtál rá egyébként az AppSync 6-ra? 🙂 Én mindig netről(PC-ről) húzom le a tört appokat, és leginkább az AppCake-et használom. Iszonyat jó, ha most már nem kell külön gépen letölteni, hanem mehet egyből a telóra. 🙂 Frissítéseket is jelzi? (Bocs, ha butaságot kérdeztem 🙂 )

  177. @xjastaax: Az AppCake-el még én is ismerkedem. Az Appsync tuti megy. Most szedttem le nCore-ról játékokat és már fennt is vannak az iPad-en.

  178. Sziasztok!

    Nekem ezt a hibát dobja ki: ERROR: Could not get com.apple.mobile.installation.pllist mi a tosz? (most restoreoltam 6.1re)

  179. @mikes: tervezni persze tervezünk, csak már a 6.0-ban az Apple masszívan megkavarta a dolgokat, és már nem úgy megy az, mint korábban, így egyelőre nem tudtuk megoldani. természetesen lesz róla cikk, ha megvan.

  180. @fabi83: Még egy kérdés. Restore-ral, vagy anélkül érdemes felrakni a 6.1-et az i4-re? Szerintem célszerű lenne egy restore, és régi készülék visszaállítását alkalmazni, de az iTunes 11-be nem is látok olyat, hogy restore, csak olyat, hogy frissítés. 😀 Tudnál ebben tanácsot adni hogyan csináltad? Előre is nagyon köszönöm! 🙂

  181. @fabi83:

    honnan raktad fel mert nekem nem megy appsync mert csak kérdőjel van a nevek előőt a cydiaban

  182. meddig irja meg azt ki hogy patching kernel mar 5 perc is eltelt

  183. Xjasaax: Én full tiszta telepítést ajánlok jailbreak esetén. Ez a tiszta.

    Vetzl: írtam repocímet de leírom mégegyszer: http://cydia.myrepospace.com/Bl00dra1n -ezt a repot hozzáadod majd innen telepíted az AppSync-et és mehetnek is fel a dolgok. Ha nem megy elsőre akkor az azért lehet mert le van terhelve a Cydia.

  184. Üdv!
    1 hónapja vettem egy Iphone 4s-t, T-mobilnál
    (azthiszem 30.-án) Felfrissítettem a telefont 6.1
    Sikerülhet feltennem rá a Jailbreak-et?
    Esetleg ha sikerülne. Mennyi az esélye hogy kilőjék a telefonom?
    És ha netán valami baja lenne a telefonnak (kijelzőtörés,…) Visszalehet e tenni mindent úgy, mintha semmi nem történt volna?
    (elnézést ha hülye kérdéseket teszek fel, de Apple területén még gyerekcipőbe mászkálok)

  185. nektek is ilyen patching kernel volt sok ideig bekapcsolasnal?mar kezdek aggodni

  186. megvan ,bocs a paráért :):)

  187. attól nem kell féljek hogy kilővik a telefonomat vagy iesmi?

  188. @Laczko: a szolgáltató nem látja, hogy jailbreakelt-e a készüléked, vagy sem. nem is az ő dolguk.

  189. @Jadeye: Köszönöm
    Még egy olyan kérdésem lenne hogy ha felteszem akkor semmien esetre ne frissítsem ha netán a telefonom értesít ujjabb frissítésre?

  190. ilyet csinál mikor fel akarom tenni a appsyncet
    netdb:open modename nor servername provided or not known ez van kétszer majd downloading appsync
    done appsync
    és utána megint kétszer netdb -s szöveg

  191. @fabi83: Szóval restore és telepítés, majd visszaállítás, ahogy leírtam? Restore-t iTunes 11-ben hogy tudok csinálni? 😀

  192. @Laczko: ha a telefon értesít, arról nem is fogod tudni frissíteni, mert jailbreakelt készülék menüből történő frissítése nem lehetséges. iTunes-ban se nyomj rá.

  193. Jailbreak után ha rádugom a telómat gépre ugyan úgy hagyhatom hogy szinkronizáljon az itunes-al?
    Ha nem akkor hogyan kell kikapcsolni?

  194. Jó, hogy van JB, de most napokig nem lehet majd feltenni egyetlen tweaket sem, amíg az emberek le nem szakadnak a Cydia -ról 😀

  195. @ToniSlow: igen…UK O2..miert kérdezed??!

  196. Sziasztok! iphone 5 6.1 -en JB után jelentkezett valami problémája? vagy működik minden? ill tescos repot nem tud véletlen valaki az auxo számára?

  197. mit tudok csinálni akkor ha frissítettem 6.1-re 5.1.1-ről a telefonomat, és az appstore finn vagy valamilyen értelmezhetetlen nyelvű? Illetve új telefonként ismerte fel. így kb. semmit sem tett vissza, miután beállítottam, hogy frissítsen icloudból. pedig ott van elmentve minden, pl. sms-ek. Hogy tudnám az appstore nyelvét átállítani, illetve valahogy visszatenni a dolgaimat?
    Nagyon köszi előre is a választ!

  198. @suhanc: az App Store nyelve a rendszer nyelve. de annak semmi köze nincs ahhoz, hogy mi van a backupodban.

  199. @Jadeye: köszi, de a rendszerem nyelve magyar, próbáltam, hogy átállítom angolra, de akkor is az appstore nyelve finn marad. mit lehet tenni.
    Hogy tudnám újra tenni a rendszert, és utána icloud-ból visszatenni a régi beállításokat?

  200. iPhone 5-öt jailbreakeltem, minden rendben ment.
    Viszont ha a telfont újraindítom, akkor bootolásnál beragad az alma logónál és úgy marad, csak hard reset segít. Ha kikapcsolás után is bekapcsolom a telót, akkor is szokta csinálni a beragadást.
    Restore-t már csináltam és újra jailbreakeltem, de nem segített. mit tudok vele csinálni?
    Nemcsak nekem van ilyen problémám, a twittert olvasva rengeteg embernek.

  201. @ToniSlow: Köszönöm, utána keresek!

  202. @giannni: igen, nagyon valószínű az apple aktiválási szervere is túlterhelt a sok restore miatt, nem tudom ennek van-e köze a reboothoz, de elképzelhető. nekem iphone 5 6.1 van. jb után közvetlenül kellett a hard reset, azóta csak eddig egyszer kellett újraindítanom a winterboard miatt, elsőre elindult a telefon. úgyhogy ez alapján arra tippelek nem a jb-kel van a gond.

  203. Kedves Szifon.com csapat!
    Frissítést kérek a magyar billfixhez ios 6.1 alá! Köszi 😉

  204. Sziasztok nekem a köv írja ki az iphone nem tölthető visza mertva szerverrel nem lehet kapcsolatba lepni vagy átmenetileg nem érhető el restorolni szeretnek iphone 4 jailbreakelt mi lehet a gond varjak ? köszi

  205. nekem ez jeleniti meg az evasi0n :

    “ERROR
    The attached device has a backup password set. You need to disable the backup password in iTunes before you can continue.
    Start iTunes, remove the backup password and start this Program again.”

    nem találom a megoldást erre ,mostanáig kerestem ,ha valaki tudja árulja el .köszönöm

  206. @Supermanmalta: Talan azert, mert ha nem tudnad esetleg maximum 15fontert hivatalos fuggetlenitese=t kapsz, ha felhivod a szolgaltatod es kered a fuggetlenitest. En Threes vagyok es nekem ennyibe kerult, i5 os szeptember 21.en vettem oktoberben mar fuggetlen volt 2 ev huseggel… 15font, ami 5rongy… Magyaron 10+fizesd ki a huseg hatralevo x reszet… Nme vacakolnek gevey simel

  207. @ToniSlow: Félig meddig sikeres volt a tipp amit köszönök szépen, csak sajnos kidobott az iTunes (error 6-os hibakóddal). Az alma logó után újraindul a telefon, recovery modeba betudom tenni de a tinyumbrella-val ha kiszedem akkor is elkezdi ismét. Sajnos. Megpróbálom valahogy ismét életre kelteni, aztán tényleg békén hagyom szegény öreg 3gs-t 😀

  208. Lockinfo, biteSMS ami miatt jbzek leginkabb, + par kis tweak nagyon hianyzott, kar, h ennyire le van terhelve a server, de biteSMSt sikerult mar felrakni 🙂

  209. @Jason: sajnos már a 6.0-ban az Apple masszívan megkavarta a dolgokat, és már nem úgy megy az, mint korábban, így egyelőre nem tudtuk megoldani. de természetesen lesz róla cikk, ha megvan.

    @macz: egyszerűen kapcsold ki az iTunes-ban a készülékről készülő backup esetén a jelszavas védelmet, ahogy írja.

  210. nagyon leterhelt a szerver :S 1db tweaket nem lehet feltenni

  211. @onderon: Nem értem, hogy ha az aktivitási szerver leterhelt, annak mi köze, hogy nem bír bebootolni a telóm és megáll az alma logónál.

  212. Az első linket tévesen tettem be. A másodikat vegyétek figyelembe.

  213. Sziasztok.Mit kellett volna tennem,hogy a frissítés előtti cydia-s csomagom most vissza tudjam rakni?Válaszokat előre is köszi.

  214. @giannni: nekem is ugyan ez a problémám, iPhone 5 6.1-es szoftver, jailbreak. Újraindításnál az Apple logonál befagyott, de még a hard reset sem segített, csatlaakoztatni kellett iTuneshoz. Ha nincsen nálam gép, ezt nem tudod, hogy hogyan lehet kiküszöbölni?

  215. 6.1-re OTA-val frissített i5 némi elakadás és újraindítás után hibátlanul megy.

  216. Miért van az,hogy torrentröl szedek le appokat és nem telepíti a telóra:”A telepítés sikertelen volt”

  217. @KissDavid007: Hát az a legkellemetlenebb, ha a hard reset sem segít. Remélem megoldják mihamarabb ezt a problémát, mert így nagyon nem frankó. Twitteren nagyon sokan vannak ilyen hibával, azt biztos olvassák és akkor remélhetőleg javítani fogják.

  218. Nem tud vki vmi olyan Cydia tweakről, ami a naptárbejegyzéskhez rendelt “alerteket”, addig zörgeti/hangjelzi, amíg vagy snooze-t nyomok neki, és pl akkor 10 perc múlva újból küldi, vagy le nem OKézom?

  219. sziasztok! nagyon erdekes dolgokat csinal a telcsim. egy 5.1.1-es jailbreakelt sima iphone4.leszedtem egy 6.1-es ipswt es dfu modba felakartam rakni…a restore kozben kiirta az itunes,hogy 1601-es hiba, nem rakja fel. megprobaltam siman shift+restore-al itunesba ott 21-es hibat irt, utananeztem es azt irjak erre a hibara,hogy rakjam dfu-ba es ugy probaljam meg. ugye ez megtortent mar rogton az elso probalkozasomkor.megprobaltam siman rafrissiteni az itunes-al de az is visszadobta restore kozben 3194-es hibaval….egyszeruen sehogy nem tudok rafrissiteni a telcsire .valakinek valami otlet esetleg? nem is ertem ezt az egeszet…:\

  220. @Jadeye: Nem lehet kikapcsolni ,bármit csináltam szürke marad ,és nem lehet kivenni a pipát

  221. sziasztok.aki ota-val frissített 6.1re az mit csináljon???próbálta valaki így vagy inkább várjak?előre is köszi!

  222. Figyu,lenne egy kis bajom! Tegnap jailbreakeltem és éppen ma amkor tettem föl a wifi iconnevü tweaket a telefion ujraindulni kezdett de az alma logonál lereagadt mit tegyek? iTunes pedig nem ismeri fel!

  223. home plusz power gombok hosszan nyomvát már próbáltam

  224. home plusz power gombok hosszan nyomvát már próbáltam!!!!

  225. Pls. Az a baj hogy még sohase jailbreakoltam ez az első

  226. @Supermanmalta: 50 dollárért függetlenítheted

  227. Ipad mini jb szép + időjárás app megjelent. Csak miután a cydia befrissítette az evsi0n-t meghalt az időjárás app.=( Ötlet?

  228. @Mayermartin Bootolas kozben tartsd nyomva a lefele (vagy talan felfele?) hangerohombot, ekkor a MobileSubstrate kikapcsolja az osszes tweaket, engem mentett mar meg restore-tol.

  229. Én is beleszaladtam ebbe az újrarakàsba itunesba hogy nem tud a szerverrel kapcsolatot lètesíteni. Mindent megpróbàltam win8 legfrissebb itunes mindig ezt írta ki aztàn kiderült, hogy win8 sz@r xp simàn megoldotta. De újraraktam win8 azóta műxik rendesen.

  230. Aki szeretne JB után ingyen appokat, az vagy Torrentről lekapja az *.ipa fájlokat, majd itunesből felrakja az iEszközére, vagy leszeditek erről az oldalról: http://v.appvv.com/en/ az a bizonyos IPA fájlt, majd szintén ezt is itunesból telepítitek, és lám lehet leszedni az appokat. Szerény személyem szerint még jobb is, mint az Installous volt anno. Egy darabig még ne csodálkozzon senki sem, hogy miért nem akarja letölteni gyorsan a dolgokat, de elég csúfosan le van terhelve a Vshare.

    Amúgy iPad 3 van a kezemben, tegnap este megkapta a JB-t hibátlanul működik minden része, eltekintve attól hogy a repokat igen nehézkesen lehet még felvenni szintén túlterheltség miatt.

    Valaki aki majd megtudja hogy hányan szedték le a JB-t tegnap este, azt kérem hogy ossza meg, mert nagyon kíváncsi vagyok! 🙂

  231. Ahogy a cydiába új Repo-t teszek, jelentkezik az újraindítása probléma. Ezért gondolom, hogy a Cydia lehet a ludas, a reboot beakadásánál. 4S 6.1

  232. Sziasztok!
    A leírás alapján minden rendben ment a JB vel!(i4 en)
    eddig annyi hibát tapasztaltam h a gyári időjárás app elindul de azonnal le is áll, tapasztalt valaki ilyet rajtam kívül?
    illetve még egy (NEM TUCAT) kérdés cydiával kapcsolatban: amit megvettem appot cydiában, azt hogyan tudom újra felrakni? Vagy erre nincs lehetőség?
    köszi!!

  233. @Freerider89: az időjárás app javítása folyamatban van. tudnak a hibáról. a megvásárolt cydia-s cuccokat simán újra tudod rakni.

  234. iPhone 5, SB Setting, hiába állitom be, hogy szerepeljen a 3G kapcsolo, nem teszi be. A többit igen.

  235. @H2CO3: Kösz most jelenleg nincs nálam a telóm de ez stem mükodni fog mivel tweak okozta a hibát! nagyon kösz

  236. @ToniSlow:
    nagyon köszönöm a gyors választ! megnyugodtam! A cydiás appnál csak tudnom kéne gondolom melyik app volt pontosan amit megvettem (amúgy a call counterről van szó)

  237. Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha restore-olok, akkor után JB és a mentés visszaállítása, vagy fordítva?
    Üdv

  238. Sziasztok. Azt tudja valaki ha nekem i4 5.1 SAM fuggetlenites van rajta akkor ezen modszer (6.1 fel es jailbreak) utan a SAM altal lementett fajlokat visszamasolva fuggetlenedik a telo? Vagy az buko?

  239. @set79:
    restore, JB, mentés viszaállítása vagy manuálisan vagy backuppal, attól függ volt a jb zve eddig a telód. Bár én személy szerint a manuális visszaállításba hiszek ilyen esetekben

  240. oké, köszi!

  241. Valami hír esetleg ATV 3 JB–ről?

  242. Sziasztok!

    Tapasztalatok, IPhone 4S, IOS 5.1.1-t használtam Jailbrakelt. Frissítettem, de nem engedte az Itunes, és hibára futott. Utána restore-t ajánlott, és feltette a 6.1-t.
    Aztán backup-ból vissza tettem mindent, és nagyon szépen működik mindenem meg van, IOS 6.1 alatt, annka ellenére, hogy ezt nem ajánlották. Majd Jailbrakeltem, és az is hibátlanul működik, Appsync is fent van a IOS 6-ra, amit egyébként cydiában a Bl00dra1n repoban megtaláltok. Mivel ez a post nem erről szól, többet nem írok erről a részéről.

    Jadeye:

    Kérdésem az lenne, hogy várható-e, szifon cydia frissítés, a napokban, vagy erre még várni kell? Értem ez alatt, a Billentyűzet fixet a 6.x-re.
    Továbbá, hogyan tudom beállítani a T-mobile logót, anélkül, hogy nekem kellene a telefonban piszkálni, mivel nem értek ehhez a részéhez, hiába van cikk róla, akkor sincs bátorságom, de viszont látom, hogy erre régi rendszereken vannak csomagok a szifon repoban, várható erre frissítés tőletek, T-mobile, Vodafone, és Telenor téren?

    Nagyon szépen köszönöm előre is! Üdv Mike

    UI: Bátran Jailbrakeljetek, ajánlani tudom! 🙂

  243. Köszi mindent! Eddig remekül pörög, kivéve, hogy a régebbi iOS-en futó, torrent-ről letölthető app-ok nem telepíthetőek iTunes-ból.

  244. Sziasztok!
    Valaki belefutott abba a hibába, hogy nem megy az időjárás?
    iPhone 4 felment a 6.1 iOS rá a Jailbreak és ha az időjárást nézném be sem tölt csak egy pillanatra hozza be és már ki is lép belőle. Minden más tökéletesen megy.

  245. Nincs még lehetőség 3GS Ipad basebandes-t megcsinálni ezzel, meg kell várni mig frissül az snowbreeze?

  246. @Syssye: tudjuk. a fejlesztők is tudják. javítás alatt van.

  247. @Jadeye: beleraknád a cikkbe hogy az időjárás app kilépése ismert probléma és hogy dolgoznak rajta a fejlesztők? csak hogy ne kelljen többször leírogatni….bár abban sem vagyok biztos hogy ha oda kerül akkor elolvassa valaki…..

  248. @macz: ezt nézd meg, elvileg egy restore utáni új készülékként való beállítás megoldja – igaz, akkor a backupban lévő adatoknak lőttek: http://support.apple.com/kb/HT4946?viewlocale=hu_HU

    @Mikemouse: a billentyűzet fixet megnézzük, a logót nyugodtan felteheted T és Voda esetén, ahhoz még jailbreak sem kell.

    @ToniSlow: nem fogják elolvasni, ahogyan sokan még most sem értik, noha több külön cikk is van róla, hogy a jailbreak az nem warez, és sosem volt az, és így a tört appok nem mennek azonnal. a hozzászólásokban is tucatszor le volt már írva, hogy miért akadozik a Cydia, a cikkben is benne van, mégis megkérdezik. ez ilyen, ilyenkor nagyon sokan nem olvassák el sem a cikket, sem a hozzászólásokat, hanem felteszik a saját kérdésüket, noha azt már vagy a cikkben leírtuk, vagy a hozzászólásokban válaszolták meg mások számtalanszor.

  249. Kint van már az új snowbreeze windowsra! 😀

  250. @ToniSlow: Köszönöm a gyors választ! Bocsi ha volt már válaszban, mert akkor átfutottam rajta.

  251. @Jadeye:
    azért szerintem érdemes a cikkbe beletenni az időjárás problémát, reggel én is megkérdeztem (bevallom a hszeket nem olvastam végig, 20 percig kerestem, aztan ctrl f, gondoltam megkérdezem, lehet h már előttem is kérdezték)
    De amúgy nekem az egyetlen probléma ez volt a jb óta, szóval ettől el tekintve hibátlan cucc!

  252. Sziasztok,

    Tegnap megcsináltam IPad 4 wifi-re a jailbreak-et, de az utolsó fázisban nagyon sokáig nem csinált semmit. Azt írta ki, hogy “finding offsets” utána nem ment tovább. Nyomtam neki egy hard reset-et (home+kikapcs), utána újraindult, és volt cydia stb. Muxik rendesen. Valakinek esetleg hasonló tapasztalat? Csináljam újra az egészet? Restore és minden elölről, vagy jó ez így, ha eddig semmi gebaszt nem tapasztalok?

    Köszi szépen,

  253. Minden rendben, simán felment, tökéletesen mükszik Iphone 5 6.1

  254. sziasztok.aki ota-val frissített 6.1re az mit csináljon???próbálta valaki így vagy inkább várjak?előre is köszönöm!!!

  255. @spidy666: elvileg nem probléma, de a fejlesztők az iTunes-os frissítést/restore-t javasolták. nyomsz egy backupot, majd restore-olsz iTunes-ban, aztán vagy rögtön az aktiválás után jailbreakelsz, vagy még előbb visszaállítod az adataidat backupból, és csak utána.

  256. Miért nem telepíti a manuálisan (file-ból) felvitt app-okat az iTunes?
    Elkezdi feltenni, de visszadobja őket, hogy a telepítés sikertelen.

  257. @jaffa212: mert a jailbreak nem warez. a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé a tört appok telepítését. ez most sincs másként.

  258. Köszönöm szépen. Pofátlanság lenne megkérdeznem, hogy akkor mi a recept? 🙂

  259. Ok, megtaláltam a megoldást. Bocsánat.

  260. @vidobali: szerintem ezért:
    “Miután frissítettük az iPhone 5 készülékünkön a T-Mobile hálózatbeállításait, vagyis a carrier-t, megjelenik a 3G-s kapcsoló helyett egy LTE-s kapcsoló. Ez esetben a 3G már nem kapcsolható ki a készüléken, tehát ha nem érhető el LTE hálózat, akkor a 3G-t, majd pedig ha a 3G sem érhető el, az EDGE-t fogja használni a készülék.”

    Forrás: Szifon.com

  261. Üdv!
    4.1-en vagyok és szeretnék frissíteni. 6.1-et mellőzném mivel ultrasn0w kell a függetlenítéshez. 6.0.1-hez van shsh-m de a redsn0w nem támogatja a custom fw készítést a 6.0.1-hez sem. Van valami megoldás ebben az esetben?

  262. Van megoldás arra, hogy csináltam mentést, utána restore, majd JB. Akarom visszatenni a dolgaim, de csak azt a mentést ajánlja fel, ami már a restore után volt. Megnéztem a backup könyvtárba, de abban is csak 2 mentés van és sajnos nekem a régebbi kellene.
    Mindenem odaveszett?? :O

  263. @Jadeye: cool 🙂

  264. @Jadeye: köszönöm szépen!!!

  265. Ez nem igaz… Azért tüntettem el a tethered jb-t meg restoroltam hogy megint egy hibát kapjak? Hmm… restore failed (-205) Valami megoldás? Már nagyon zabos vagyok….

  266. @Jadeye: Köszönöm szépen!

  267. @Cydie:
    1. miért nem vársz pár napot amíg javítják a gyerekbetegségeket?
    2. ha tethered volt akkor A4-es eszköz. van rá már új snowbreeze. próbáld meg azt.

  268. de jó kösz 🙂 nagyon nem láttam hogy 1 emberen kívül rajtam problémája lenne vele…

  269. Sziasztok segítsetek légyszíves felraktam ezt a jailbreaket ios 6.1 van a telon iphone 4 cydiaba letöltöttem az appsync 6 ot de itunessal nem rak fel semmien tört játékot mi lehet a hiba?

  270. @krea: reboot megvolt?

  271. @krea: BL00DRA1N ről szedtem az appsync 6 ot eddig működött tethered jailbreakkel

  272. 283-ra valaki?

  273. @ToniSlow: hol?? vagy hogyan?? Érdekelne minden info..

  274. @Supermanmalta: nézz körül itt:
    chronicunlocks pont com. ha itt megveszed itunes-re rádugod, restore és gyári függeteln lesz. természetesen a válasz email-t meg kell várni.

  275. Azért egy kicsit vicces, hogy az iphone felhasználók 90%-a váltig állítja, hogy nincs jobb rendszer az ios-nél, neki úgy jó ahogy van, az android mehet a fenébe, de amint kijön a jailbreak már teszi is fel, hogy változtasson rajta. Van olyan ismerősöm aki hitelt vett fel, hogy iphonet tudjon venni. Alig várta a jailbreaket, hogy használni tudja a telefont, mert egy 1 dolláros alkalmazást se akart megvenni. Gondolom nem ő az egyetlen. (egy, az alkalmazásokat megvevő, ezáltal a fejlesztőket támogató iphone felhasználó)

  276. @errant: nos igen, a fő probléma pont ez: “Alig várta a jailbreaket, hogy használni tudja a telefont, mert egy 1 dolláros alkalmazást se akart megvenni. Gondolom nem ő az egyetlen.”

    ez többek közt annak is az eredménye, hogy sok oldal rendszeresen és következetesen összemossa a jailbreaket a warezzal, így már a köztudatba is azt vitték be, hogy ha jailbreakelsz, akkor azonnal tudsz warezolni is, noha ez nem igaz, önmagában sosem volt erre elég csak maga a jailbreak. de ha megnézed itt a hozzászólásokat, aki erre rákérdez, az mind azt hiszi, hogy csak jailbreakelni kell, és már megy is a warez. nem egyszerű.

  277. @krea: Szia!

    Nekem régebben voltak hasonló tapasztalataim. Lehetséges, hogy Az utolsó Jailbreaked óta, újra húztad a géped? Ha igen akkor be kell lépni Itunesba, és újra érvényesíttetni kell az Itunesban a gép hozzárendelését, addig hiába próbálod rátenni a programokat nem engedi, hiába van fent az appsync 6.x.

  278. @Mikemouse:szia igen most huztam ujra a gépet 1 hete hol tudom érvényesíteni? itunes 11 be?

  279. @Mikemouse: köszönöm sikerült 🙂

  280. @ToniSlow: nincs ebbe semmi átverés?!

  281. Ha az új sn0wbreez-el készítek egy baseband preserv-es custom 6.1 fw-t akkor a 3gs-emen működni fog az ultrasn0w unlock?

  282. @Supermanmalta: nincs. chronic már egy tudtommal eléggé régóta foglalkozik ilyesmivel. de ha gondolod írj neki twitteren, vagy email-t a will@chronicunlocks pont com-ra.

  283. na ez jó magyartalanra sikerült…

  284. Sziasztok!

    Nem vagyok rutinos jb-ben, le tudná írni valaki lépésről lépésre, hogy pontossan mi után mit kell csinálni hozzá? 4s-em van 5.1.1 jbvel.

  285. @ToniSlow: ertem..:) gond hogy csak paypal-l tudok fizetni..:S

  286. @ToniSlow: mert nem enged regisztrálni paypal-ra..:S ez a gond..:)

  287. @set79:
    283 esetleg?

  288. @Supermanmalta: pedig nem vészes a reg. lényeg hogy olyan kártyád legyen ami internetes vásárlásra alkalmas.

  289. @ToniSlow: az meg van..de valamiért nem enged..semmit…

  290. @krea:
    Nagyon szívesen, már többször is jártam így! 🙂

    @drmilo:
    Tegnap ugyan ezt végre hajtottam leírtam már egy kommentben, hogy mit csináltam. Ugyan ez a készülékem van.
    1. lépés rádugod a telót a gépedre!
    2. Itunesban megvárod amíg készít a géped egy friss backupot.
    3. Restore a 6.1-re
    4. letöltöd a jailbreak progit.
    5. elindítod rendszergazdaként.
    6. Követed a lépéseket. (ez egy kattintás, majd jelzi, hogy mit csinálj)
    7. Ezután felszólít, hogy evasi0n ikont nyomd meg a telon.
    8. Vagy manuálisan, vagy Itunesba(nem javasolják, de nekem teljesen működött) vissza tolod a backupot.
    9. Cydia
    10. Cydiában source hozzáad: http://stable.szifon.com (Itt tetszőlegesen azt teszel fel amit akarsz, persze ügyelj rá, hogy ios 6 kompatibilis legyen)
    11.Cydiában source hozzáad: http://cydia.myrepospace.com/Bl00dra1n/ (Itt pedig telepíted az appsync 6.x-t)

    Szerintem, így a legegyszerűbb! Remélem tudtam segíteni 🙂

  291. @adamok: mert a Jailbreak csak warezra való. epic fail

  292. @Supermanmalta: lényeg ha ezt megoldod akkor a függetlenítésed is megoldódik. megéri hogy az ember kicsit kínlódjon vele. vagy kérj meg valakit hogy fizesse ki paypal-on, te meg odaadod neki a kp-t.

  293. @Supermanmalta: az lesz..:) köszönöm szépen az infót..:)

  294. @kbflash: elvileg jött ki az este ultrasn0w fix 6.1-hez!

  295. @Zzz: Igen, én is olvastam, de nem tudok kapcsolódni az iparelhos repora

  296. @Zzz: Illetve azt is írja az oldalán, hogy nem is kell neki a 6.1 fix, hanem működik a sima ultrasn0w

  297. @kbflash: Valóban, nekem is hibaüzenetet dob. Várni kell… Bocs, nem olvastam vissza, 3GS-ed van?

  298. @Zzz: Igen, 3gs, most 4.1 van rajta viszont van shsh 6.0.1-hez, de ha működik 6.1en az ultrasn0w akkor csak egy BB preserv-es custom fw-t kellene csinálnom az új sn0wbreez-el.

  299. @kbflash: Én is ezen gondolkodom, hogy nekiálljak-e! Elvileg meg tudja csinálni a sn0wbreeze, tegnap próbáltam, de mégsem csináltam meg… 😀

  300. @Zzz: 2.9.8-al próbáltad? Neem jó lenne a 6.0.1 is, de shsh-t tenni hozzá és bb preserv egyszerre nem tud csinálni, bb-met meg nem akarom kockáztatni mert végre sikerült downgradelni

  301. @kbflash: Otthon megnézem, melyikkel próbáltam, tegnap este szedtem le, az biztos. Nekem 5.0.1 van fent most, eddig van shsh-m.

  302. @Freerider89: Cydia fooldal, manag account, belepsz amivel korabban is beleptel, fb. vagy gmail, en gmailt hasznalok, es ott lesz a lista amiket megvettel, nem kell emlekezned semmire 🙂

  303. @Supermanmalta: 222.es hszemet ezek szerint nem olvastad… miert fizetnel 50dodot a bizonytalanert?

  304. Én megcsináltam és jól működik! 🙂

  305. Van megoldás arra, hogy csináltam mentést, utána restore, majd JB. Akarom visszatenni a dolgaim, de csak azt a mentést ajánlja fel, ami már a restore után volt. Megnéztem a backup könyvtárba, de abban is csak 2 mentés van és sajnos nekem a régebbi kellene.
    Mindenem odaveszett? Vagy?

  306. Kis segítséget szeretnék kérni. Bár nem tartozik szorosan a JB-hez.

    1-2 Appból szeretnék kinyerni képeket.
    Sajnos azonban betették egy .assets kiterjesztésű fájlba (megjegyzem androidon is abban van)
    Tud valaki valami programot erre, hogy azt ki lehessen bontani?
    Nem sima csomagolt fájl, tehát Total Commanderrel nem lehet belenézni.

    UI: a régebbi kérésem, hogy nem tudom a játékokat magyarosítani megoldódott a JB-kel. Sajnos anélkül iPad minin nem lehet belenyúlni az Appokba.

  307. Sziasztok. 4S en megcsináltam a restort, majd ráfutattam a progit és ujraindulás után, a program nem reagált arra, hogy megnyomtam a Jailbreak icont a telefonon. Most délután ujra megcsináltam, most tovább ment viszont azt irja a program, hogy ” Could not connect to lockdown -3 “.

    Ötletek?

  308. Hali!
    Most akkor tényleg fenn áll az a probléma, hogy az Evasi0n untethered JB után egy esetleges telefon újraindításhoz restore vagy hard reset szükséges? :F Bármelyik iOS 6-on, elsősorban az i4 esete érdekelne.

  309. Sziasztok!

    Miért nem működik a cydia.xsellize.com?

    Ezt írja ki:

    Did not find repository! The indicated repository could not be found. this could be because…

    Lehetséges, hogy meg van halva a szerverük a nagy érdeklődés miatt?

    Köszi előre is a válaszokat!

    Üdv. Joker

  310. Sziasztok!
    Legyen szives valaki segitsen abban hogy Jailbreak után minden müködik rendesen csak a kontaktlistából nem tudok kitörölni semmit.Mit kellen tennem hogy a felesleges neveket ki tudjam törölni.

  311. sziasztok!Van egy iphone 3gs-em.Az új snowbreezezel feltettem az ios 6.1 et, ami fel is ment, minden szuper, csak egy problémám van, mégpedig hogy az itunes nem érzékeli a telefonomat.Már újraraktam az itunest, frissítettem, ki be kapcsolgattam mindent, de semmi.
    Valakinek ötlet?
    Előre is köszi

  312. @se87tet: esetleg másik usb port? másik kábel? másik gépen?

  313. Hát sztem nem ez a baj, mert ha dfu módba ra
    kom a telót, akkor felismeri az itunes.Már újraraktam az iost is, de így sem jó.
    🙁

  314. 334-re valaki?

  315. @fabi83: Hogy kell torrentről leszedett fileokat feltenni a telora? Appsync6 már rajta van a telon/ipadon de szinkronizáláskor nem csinál semmit a legfrissebb itunes.

  316. @Br4z1L: telefonra katt az itunes-ban, alkalmazások fül és ott az adott alkalmazásnál kiválasztod hogy telepítés

  317. Nem tudom nektek mi a tapasztalatotok az iz iOS 6 jailbreakkel, de nekem nagyon labilis lett a teló! Minden második bekapcsolásnál jb nélkül kapcsol be! Másnál is előfordult ilyen?

  318. @davx2142:

    Sikerült hálózatot találnod,csinálnod?

  319. @ToniSlow: Benne van a listában, de nem tudom telepíteni. Mik legyenek be/ki pipálva, hogy tudjak telepíteni?

  320. @kbflash: redsn0w 0.9.15b3-mal lehet feltenni 6.1-et bb megőrzése mellett.

  321. Sziasztok!
    Van esetleg valakinek tippje hogy az iapcracker miért nem megy?
    Mindig kilép a programokból ha extra coint vagy upgradet nyomok…
    Esetleg valami alternatíva?
    Előre is köszi!

  322. @iGor: kicsit bonyolult a telefon vasarlasom ezert..:)) nem lopott meg ilyenek..csak bonyolult..:)

  323. @se87tet:
    Szia,
    Sajnos én is ebbe a hibába estem.
    Neked van valami előrelépés?

  324. Jelen pillanatban ” telepítve lesz ” státuszban van két appom, de szinkronizáció után nem teszi fel őket, hiába drag and droppolom a telefonra az ikont. Viszont a telefonról tudok törölni appot .. azt megcsinálja 😀 Esetleg kisebb APPSYNC verziót kéne használnom a 6 os helyett?

  325. @sixaxis: @se87tet: a snowbreeze fejlesztője azt írja hogy akinek nem jelenik meg az itunes-ben a készülék az rakja fel a cydia-ból az evasi0n csomagot mert ez fogja megoldani

  326. @ToniSlow:
    Szia,

    A problémám pontosan:
    A legújabb Snowbreeze-el készítettem egy cfw 6.1 (iPhone 3gs; 05.13.04 BB).
    iFaith módban csináltam a 6.1 shsh segítségével. A program elkészítette a cfw-t, az iTunes-al feltettem, viszont a végén, amikor végzett a frissítéssel, csak az alma logo jött be, és itt lefagyott az egész.
    Tudnátok segíteni, mi lehet a probléma?

  327. @sixaxis: minek az shsh? csinálj egyet simán és kész. lehet az kavar be

  328. Köszi, délután megpróbálom.

  329. Sziasztok!

    Thetered redsn0w JB-el használok egy O2 függő 3GS 05.13.04 modem firmware-es iPhone-t 6.0.1IOS-el
    Nem állt szándékomban az új evasiont használni, de ma cydia update-ben frissült az ultrasnow-m, azóta Nincs szolgáltatás.

    vissza tudom csinálni valahogy?

    @Jadeye ?

  330. @pgal74: telepítsd újra az ultrasn0w-t. egy teszt készüléken most nálam is frissült, de azon még 4.2.1 van, és megy hibátlanul.

  331. @Zzz: Te azzal csináltad? Sima restore?

  332. @Jadeye

    Újratettem, nem ment, a fixer-t is újratettem, újra indítottam.. Nincs szolgáltatás.. 🙁

  333. @kbflash: Még nem csináltam meg, mert van, akinek megy az ultrasn0w, van. akinek nem, nekem meg kell a telefon… Először sn0wbreeze-zel próbáltam cfw-t csinálni, de nem fut nálam, elindul, és egyből megfagy…

  334. @Zzz: Értem. Több helyen olvastam, hogy működik 6.1-en az új ultrasn0w, szóval nekiugrok egy BB preserv cfw-el, aztán meglátjuk mi sül ki belőle 🙂

  335. @kbflash: Írd már meg légyszi, hogy mire jutottál! Meg hogy nem lassul-e nagyon a 3GS a 6.1-gyel! 🙂

  336. Sziasztok!
    Nekem sikerült de alul a changes gombnál van egy frissités…
    “evasi0n6.x Umtether névvel és ki van pipálva …
    Azt frissítsem akkor?
    PLS Help!!!
    Csomó appot nem tudok igy feltenni rá…

  337. @Jadeye: Köszi!

    Elképzelhető, ha ráengedem az evasiont maradva 6.0.1-en új ultrasn0w fix-el működni fog?

    Előre is köszi!

  338. @Jadeye:

    Megoldódott!!

    http://www.jailbreakqa.com-on találtam

    “just uninstall ultrasn0w fixer…it will work fine. it might be that ultrasn0w 1.2.8 does not require any constant fixing”

    Leszedtem a fixert, mert az 1.2.8-as ultrasn0w már nem igényli!
    Ha valaki ugyanebbe szaladna bele..

    Üdv!

  339. @rolka83:
    rámenjek az upgrade-re?

  340. @rolka83: nyilvánvalóan igen.

  341. @ToniSlow:
    köszönöm

  342. Kovetkezo lenne a kerdesem: Jelenleg egy iPhone 4es keszulekem van 4.2.1 iOS-el,kanadai szolgaltatofuggo, fuggetlenitve van Gevey Simmel. Ha felrakom ra a 6.1-est es jailbreakelem evasiOnnel, akkor nem csak jailbreakeli,hanem unlockolja is a keszuleket?
    Elore is koszi a valaszokat.

  343. Sziasztok.
    IPad minim van 6.1-el de lefuttatom az evasion-t és kéri,hogy inditsam el a jailbreak appot akkor belépek de nincs semmilyen új app,már többször lefuttatam,nemtudom mit tegyek.
    Esetleg valakinek fentállt már ez a probléma, vagy valaki nemtudja hogy hogy kell megoldani?

  344. @aladar: nem. és ha most lefrissíted akkor bukod a gevey-t is, mert frissül a bb. melyik szolgáltató pontosan?

  345. srácok, mi az az app amivel a slideshowt összetudom húzni ? mert nem ugrik be, sík ideg vagyok ! 😀 köszi

  346. ERROR:hmm…restore failed (-205)?! ezzel találkozott már valaki?

  347. @Jadeye: Bizony. Kicsit szomorú. Tény, a 2G-n még én is jailbreakeltem, de az egy kicsit más volt, akkor még nem volt magyar itunes account. Amióta van szépen veszem is az alkalmazásokat. Oh, hogy mennyit szívtam az 1.1.4-es rendszer óta a jailbreakekkel. Örülök, hogy vége van számomra 🙂

  348. Sziasztok !
    Még új vagyok ebben a műfajban…(Jailbreak)
    Van egy iPad3 am de nem sikerül…ERROR:hmm…restore failed (-205)?!
    A leirtak szerint csináltam mindent…
    Segitsetek légyszi 🙂

  349. @ToniSlow:
    Kanadai Bell szolgaltato. Es nem tudod esetleg melyik verziora tudom frissiteni h jailbreak es unlock is legyen,mert ezzel az iOS.el,mar szinte semmi appot nem tudok letolteni es frissiteni.

  350. sziasztok, végigolvastam az egész fórumot, és nagyon vegyes nekem ez a kép, egy csicska kis senki vagyok ezekhez a hacker csavókhoz képest ugyhogy nem áll szándékomban senkit lefikázni, Isten ments! De!!!! Nagyon szép és nagyon jó hogy megjelent a Jailbreak 6….IOS ekre, mind ezt vártuk, ki ezért ki azért ebbe nem fogok most belemenni. Ami érdekelne, és tényleg pár értelmes választ várok, hogy akárhogy számolgatom itt sokkal több az olyan ember akinek ez a Jailbreak beszart (nem indul az iphone, csak hardresettel, vagy géppel, ez a baj, az a baj….stb), vagy akinek sikerült az nem is ir be????Van a családban Iphone 4S,5, Ipad 2,4 és ezeket azért szeretném megcsináni ezzel a “végtelenül egyszerű” egynyomásos jailbreakkel (nagyokosok kiméljenek hogy nem tudok kifizetni 0.99EUR egy programért, de ki tudok, sőt, a legtöbb programot veszem, nem ezért kell a JB!!!!) Csak valahogy nekem ez igy nagyon gáznak tűnik, eddig nem mertem neki se kezdeni mert a 4 Apple cuccomból, az itteni statisztika szerint 2-3 at biztosan elba…na, akkor meg minek???
    Akkor ez most milyen Jailbreak? Random??Beta? van akinek működik van akinek nem? Szerencsefüggő? Igen vagy Nem? 50-50??? vagy most mi van?? Érdemes várni meg lesz ez csinálva rendesen mint ahogy az eddigiek? vagy ez marad, aztán meg szerviz? Én látom ezt csak igy vagy tényleg az eddigiekkel soha nem volt ennyi szop..s???

  351. @aladar: neked úgy kell frissíteni hogy a bb megmaradjon, tehát custom firmware-t kell gyártanod. jelenleg a snowbreeze tudja ezt, de az is bugos 6.1-el. szóval még várj egy kicsit.

  352. Sziasztok új vagyok még a témában , egy olyan kérdésem lenne hogy nekem nem nagyon jön be ez a 6.1 mert nem működik az ultrasn0w 6.1 fixer a 4.12.05 bb miatt. A kérdésem a következő, valahogy nem lehet megoldani hogy 5.1.1 re visszarakjam az iphone 4 es szoftvert amin a régi bb van amit még támogat az ultrasn0w függetlenítő? SSH mentésem nincs mert 6.0 val kaptam a készüléket segítsetek kérlek köszönöm! 🙁

  353. @ToniSlow:
    Ertem. Es mas esetleg nincs,ami mondjuk az 5os softvert tamogatja? Nekem teljesen megfelelne ha az 5os kerulne fel ra.

  354. @ToniSlow:

    Ezer hála, tényleg müködik a dolog, már látja az itunes a 3gsem.

    krea
    Hiába is raknád vissza az 5.1.1-et a baseband maradna a jelenlegi, ezt nem nagyon lehet már változtani.
    Az ultrasnow csak 01.59.00basebanddel mükszik iphone 4 alatt, azt meg már elvesztetted a 6.1 felrakásával.

  355. Miért irja nekem ezt az ERROR:hmm…restore failed (-205)?!
    Segitsetek !!!

  356. Sziasztok! Nekem valamiért nem működik se a hackulo se a myrepospace 🙁 Fetch error meg GPG error. Most ez mi? Nem képes feltenni egyik csomagot se. PLEASE HELP ME!

  357. @Zzz: Üdv!
    Sikerült feltenni, minden zökkenőmentesen sikerült. Új sn0wbreez-el készült BB preserves cfw-t tettem fel iTunes restore-al, aktiválás után futtattam az evasi0n-t, majd cydia-ból az ultrasn0w 1.2.8-at leszedtem. 4.1-hez képest nem sok változást érzek a sebességben, akksit jobban szívja de végre tudom használni az újabb alkalmazásokat is 🙂

  358. @se87tet: és a BB-t nem lehetne változtatni mert az uj ultrasn0w 6.1fixer ezekkel kompatibilis
    04.26.08
    05.11.07
    05.12.01
    05.13.04
    01.59.00
    06.15.00

  359. @krea: Van új 1.2.8-as ultrasn0w, tehát nem kell a fixer,

  360. @Micskoo: Minden jb-vel ennyi volt a szopás, ezen nem köll meglepődni. Olvass vissza (nem csak itt) régebbi posztokat. Én nekem most kb 1 napja adta ide az ipodját egy ismerősöm, hogy mivel eddig semi-tethered 6.0.1-es jb volt a touchán csináljam meg neki, hogy untethered legyen, megcsináltam neki (evasi0n 6.x Untethere csomagot leszedtem a Cydia-ból), eddig minden jól megy, gond nélkül bebootol, megy a cydia. Egyedül az időjárás appot kell még megcsinálnom. Ha nem akarsz ilyennel szívni mert azt gondolod nem éri meg szívni ezzel azért, hogy teljesértékű készüléket csinálj az iCuccaidból akkor ne állj neki. A jb mindig is ilyen lesz, volt. Szerintem annyira nem bonyolult és megéri. De, ahogy érzed.

  361. @kbflash: Nem hiszem el hogy minden zökenőmentes 😀

  362. @szaki1974: Hát ami azt illeti az út ugyan kacskaringós de zökkenőmentes 😀
    Nálam a függetlenítés miatt bonyolultabb, de maga az evasi0n JB hibátlanul működik. Írták többen h az itunes nem érzékeli a készüléket a sn0wbreezes cfw-es restore után, de cydiaban csak frissíteni kell az evasi0n pakkot és az is meg van oldva

  363. @Krea: Azok az i3Gs/ i3G bb-kben lévő bb chip-ekkel kompatibilis modem fw-k. Az i4-ben más bb chip van. Ott kizárólag a 01.59.00-s bb függetleníthető Ultrasn0w segítségével. Ha frissültél 04.12.05-re akkor az nem downgrade-elhető, az csak frissíthető. Tehát mivel a te esetedben lőttek a gevey-nek is és az ultrasn0w-nak is te neked maradt a gyári függetlenítés, valamint a félhivatalos függetlenítési lehetőségek.

  364. sziasztok

    nálam ipad 2 és iphone 4-nél hibaüzenetet ir ki vmiér 🙁 azt irj hmmm. failed (-205)
    vkinek vmi ötlete? teljesen ujratettem mint a kettőm eszközt és backup nélkűl megis ez van 🙁

  365. ezek amiket írtál 3gs basebandek, vagyis neked nem lehet ezek közül a basebandek közül egyik sem.

    Ha megnézed a cydiában az ultrasnow leírását, benne is van hogy iphone 4en csak a 01.59.00 basebanddal mükszik.

    Amikor felteszed az aktuális legújabb iost, az felteszi magával az aktuális legújabb basebandet.
    Ezzel csak az a baj, hogy az ultrasnow mint már írtam nem használható csak azokkal a basebandekkel amik a leírásában szereplenek, ezek pedik nem a legújabb basebandek, sőt ezek igen régiek.Az újakban már javították azt a hibát ami lehetővé teszi az ultrasnowt.
    Szval újabb basebandot lehet feltenni, de visszafelé nem müködik, tehát régebbieket\downgradeelni a basebandot nem lehet, hiába rakod vissza pl az ios 4.3.3 mat, nem fog változni a basebandod.
    (Érekesség, hogy minden amit itt leírtam már nem teljesen igaz, elvileg van egy eljárás, amivel lehet downradelni a basebandot de csak iphone 3gs alatt ha jól tudom.)

  366. most komolyan senki nem tud válaszolni????

  367. Cydiaban fent vannak a javítások ! Persze akinek már sikerült a Jailbreak !

  368. hmmm. restore failed (-205)!!! ez mit jelent? nem megy fel a jailbreak :/ ipad 2 és iphone 4 pedig teljesen ujra van rakv!Vki ötlet?

  369. @OliverG: @OliverG:

    Figyu, fogalmam sincs mi lehet ez, de próbáld meg snowbreezzel, hátha nem lesz ilyen probléma.

  370. köszi a sok jo választ!!ebből is látszik mindenki csak okoskodik itt de ha vki kérdez komolyat senki nem tudja mi van!!!!előszőr és utoljára akartam jailbreakolni mert kiváncsi voltam milyen!!!!na látjátok ezért nem bajlodom ilyen szarságokkal!!!
    jó nekem ugy ahogy van,mert amugy is évek ota gyárin használom az eszközeimet!!!

  371. @kbflash: Szia! Köszönöm, hogy megírtad! Még egy kérdés: mivel aktiváltad a telefont? Volt eredeti kártyád?

  372. @OliverG:

    Fogalmam sincs mi lehet ez, de próbáld meg snowbreezzel, hátha nem lesz ilyen probléma.
    Lehet azért nem válasszol senki, mert nem tudják, vagy mert szerda délután van, ilyenkor nem sok ember van gép előtt.

    Az meg hogy jailbreakelsz e vagy nem csak a te dolgod és mindenki csak abban a hibában tud segíteni amivel már találkozott, ez pedig nem tűnik túl gyakori problémának.

  373. @Zzz: Igen, kaptam kölcsön egy t-s kártyát és azzal aktiváltam. Elméletileg egy letiltott kártya is megteszi, az a lényeg, hogy a szolgáltató stimmeljen.

  374. @Zzz:

    Snowbreeze tud hacktiválni, nem kell eredeti kártya.
    Ha hacktiválsz, nem mennek a push üzenetek, mint pl az imessage.

  375. @se87tet: de megy. csak meg kell csinálni sam-el.

  376. @se87tet: Nekem ugyan ezt csinálta!!!

  377. Sziasztok!!
    Segítséget szeretnék kérni!!!
    Amikor a cydiában beírom a repocydia.com-ot és szeretném h telepítse a végén a következő üzenetet kapom!!
    GPG error: http://repocydia.com ./ Release: The following signatures were invalid: NODATA 2
    Mit tudnék én csinálni ezzel?
    Előre is köszönöm a válaszokat! 🙂

  378. @OliverG: K*rvára igazad van senki nem tudja semmire a választ, szégyen!
    Először is: mindenkinek van saját élete -> ne várjál gyors választ! Ha mondjuk 48 órán belül nem kapsz választ akkor reklamálj
    Másodszor: Lehetnél kreatív, türelmetlenkedés helyett megnézhetnéd például van e bármi amivel (semi-)tethered jb-t tudsz csinálni a te készülékeden lévő fw-re, ha nem akkor megnézni tudsz e dg-elni olyan fw-re ami mondjuk 6.x-es, de nem a legfrissebb, azon csinálsz semi-tethered jb-t, azt meg már untethered-é lehet tenni a Cydia-ban elérhető evasi0n 6.x Untethere-el.
    De az nem járja, hogy te 1 óra után már panaszkodsz és szidod mindenki annyát, hogy “mé nincs má válasz”. Emellett tele van a net az evasi0n-nal, a hibakódodra is rákereshetnél.

    A jb meg (elvileg) “hackelés” , vagyis adott esetben szívni kell vele.

  379. Appsync gondom volt, feltettem a [ http://smolk.myrepospace.com/ ] bol az AppSync for iOS 6.0+ progit és azonnal jó lett 🙂

  380. @ToniSlow:
    Nézegetem ezt a sam-et, de nem igazán vágom a dolgot. Elvileg már nem lehet ezt használni….vagy mégis?Nekem csak a push miatt kellene.
    Ha mégis meg lehet oldani valahogy, tudnál abban tudsz segíteni hogy?

  381. @hSn0wQ: tudod kreativ voltam és semmi ilyen hibakodra nem találtam semmit pedig két nyelven beszélek és mindehogy beütöttem de semmi :/ amugy meg nem kell kioktatni és nem szidom itt senki anyját!!!!

  382. @se87tet: repo.bingner.com-ot vedd fel a cydia-ban. onnan telepítsd a sam-et. ha ez megvan akkor settings app, sam. majd ott utilites, revert lockdown to stock. ha ez is megvan akkor clear push. visszamész a sam főmenüjébe, ott megnézed hogy enabled-e, a metódust hagyd automatán ha ultrasnow-t használsz. eztán dugd rá itunesra, kiírja hogy csatlakozik az áruházhoz, ha nem dob hibát akkor kész vagy. reboot. ezek után leszeded a store-ból az iPusher nevű ingynes appot, és megnézed hogy megy-e a push. próbálhatod wifi-n is, nem kötelező a 3g. ha elakadsz akkor írj

  383. @se87tet: Kösz az infót!

  384. @kbflash: Értem, köszi!!

  385. @OliverG: próbáltad esetleg másik gépen?

  386. @ToniSlow: Át kell nevezni a SZÁMITÓGÉPET angolra mondjuk :MY COMPUTER és menni fog

  387. @szaki1974: OliverG hibájára írtad?

  388. @ToniSlow: tudod szar most a gépem és ezt is kölcsönkértem mára :/ ezért bosszant a dolog mert gondoltam megcsinálom ma :/ de ahogy látom nem fogom 🙁 kerestem a neten ezt a hibakodot de sokan csak azt irják hogy nekik is ez a gondjuk

  389. @szaki1974: ezt megpróbálom 🙂 köszi a tippet 🙂

  390. @OliverG: sanszos hogy random jön elő ez a hiba és ezért nincs még rá megoldás. várj pár napot szerintem.

  391. @ToniSlow: oksa 🙂 szerintem is 🙂 következő frissitésnél gondolom nem lesz gond 🙂 az ok hogy ott van a sn0wbreeze és az iphoneom feltörhetem de nekem az ipadom kellene hogy tudod tudjak vele töltögetni filmeket meg stb… nekem csak ennyire kellene a jailbreak!de nem halok bele ha nem lesz szoval ezért nem izgat annyira mostmár 🙂

  392. @ToniSlow:

    Szia!Hát nem sokáig jutottam, ugyanis amint rányomok hogy “revert lockdownd to stock” egyből “stockification failure” hibát dob ki.
    Nem tudom mi lehet ez.

  393. @se87tet: repo.bingner.com-ról szedted? ha igen akkot várni kell, lehet valami kompatibilitási probléma a 6.1-el, tudtommal utoljára 5.1.1-nél volt az a csomag frissítve. milyen eszköz amúgy? 3gs? vagy 4?
    snowbreeze-el csináltad?

  394. és az Apple ma kiadta a fejlesztőknek a 6.1.1 bétáját. Nem lepődnék meg (mert ilyet nem nagyon szokott csinálni az Apple, hogy be is zárja a rést és direkt csinálja). Amúgy hasznos új dolgok jönnek ami a navigációt illeti.

  395. @ToniSlow:

    3gs, snowbreeze.Nem probléma, eddig is meg voltam nélküle.Majd kicsit késóbb még próbálkozom, azért köszi a tippet, ma is okosabb lettem.

  396. Sziasztok.

    evasi0n felment az iPh4-re, de miután rákattintottam az új evasi0n ikonra az eszközön, az App a Mac-en jelezte, hogy complete a jailbreak, de sajnos a iphone-on kifagyott ott, hogy “loading remount payload” vagy valami ilyesmi.
    Force restart megvolt, a cydia fent van rendesen, működik is.

    Érdemes a telefonon újrahúzzam a 6.1-et és újrakezdeni a jailbreak-et, vagy jó ez így?

  397. Sziasztok!
    Nagyon nagy segitség kellene.Ezidáig 5.1.1 Jailbreak volt az iPhone4-en.Simán müködött az iExplorer-el ez a leirás:
    1. Csengőhang kiválasztása mp3 formátumban.
    2. Az mp3 fájl megvágása, ha csak 1 rész kell a zenéből (mp3DirectCut 2.05)
    3. Az új, vágott zene mentése az asztalra; innen behúzni az Itunes Music Librarybe
    4. Jobb gomb, create AAC version (szokott módon), az új, zeneszámunkkal azonos nevű fájlra bal klikk, Ctrl+C, majd egy másik mappába helyezés
    5. Total Commanderben a kiterjesztés .m4a-ról .m4r-re változtatása
    6. Csatlakozás WinSCP-n keresztül a telefonunkra
    7. Az .m4r fájl bemásolása a /private/var/stash/Ringtones mappába

    Ezzel a módszerrel bármilyen hosszú csengőhangot be tudunk másolni telefonunkba, ráadásul nem az Egyedi csengőhangok, hanem a “Gyári”-ak közé kerül.
    Most viszont az uj Jailbreakkel nem lehet megcsinálni kiirja hogy valami olyan mappát keres amiben az eredeti csengőhangok vannak.Tehát egyszerüen semmit nem lehet bemásolni az Iexplorer alatt.
    Tud valaki erre valami megoldást.

  398. Üdv!
    Lenne pár kérdésem a JB-el kapcsolatban, amikre nem igen találtam választ.:/
    iphone4
    1. Ha Jb-t rakok a telómra, rátudom rakni az iCloud mentéseket?(sms, névjegyzék,stb)
    2. Ha nem tetszik a JB,és restore-olom a telót, akkor visszatudom rakni azt a mentést is,amit akkor csináltam amikor JB-elve volt a telóm?(sms,nevek,naptár,stb)
    3. Megéri feltenni a JB-t? Kíváncsiságból akarom, és a tweakek miatt.

  399. @ianlot:
    1: igen
    2: nem ajánlott
    3: ezt neked kell eldöntened. még sok a bug. én még várok kicsit…

  400. @toto63: van egy olyan nevezetű program h iFunbox ezt szedd le ez is olyan mint az iexplorer csak ha pl csengőhangot akarsz felrakni akkor nem kell a mapákat kutatnod hanem ezzel gyorsan felrakhatod kiválasztod hogy ringtones bal oldalon majd a kivánt csengőhangot behúzod és berakja ugyanezt meglehet csinálni háttérel is jah és ugy látja mintha alap csengőhang/háttérkép lenne de ezt csak melékesen irtam remélem segitettem 🙂

  401. Hogy hogy felment ugyanaz a program iPadra és iPhonera nem? Mind2n ugyanaz a JB / OS / appsync 6+ van. Ötletek?

  402. @Br4z1L: milyen készülékek és mi az app?

  403. @ToniSlow: Igen neki irtam …nekem is ugyanez a hibakód jött …és ez a megoldás

  404. Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Jailbreakeltem a telefon! És bemegyek a cydiaba és teli vagyok minden féle hibákkal! Illetve nem enged telepíteni hanem azt írja ki hogy újratölt? Ez miért van? Köszönöm előre is a segítséget!

  405. Sziasztok!

    Tegnap be JB-tem a telefonomat. Nem ment az időjárás előrejelző progi. Ma kirakott a cydia egy kötelező frissítést amit fel is telepítettem. Azóta megy az időjárás app, de a cydia meg nem. Mi lehet a probléma? Valaki ha tud segítsen. Köszönöm! 🙂

  406. @tobyka1989: kicsit hosszú de megy 🙂
    1.letölttöd a Mobileterminalt a cydia-ból
    2.beirod hogy “su root” majd beirod a password-hoz hogy “alpine” majd enter
    3.jobb alsó sarokban kiválasztod a beállítások/gestures és ott kiválasztod a double tappot majd azon belül az enable/disable copy$paste
    4.vissza mész az alap oldalra ezt bemásolod oda #!/bin/bash
    chmod -x /usr/libexec/mobile_installation_proxy
    killall -9 mobile_installation_proxy
    rm /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore
    launchctl stop com.apple.mobile.installd
    launchctl start com.apple.mobile.installd

    while [ ! -f /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist ];
    do
    sleep 1
    done
    while [ ! -f /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore ];
    do
    sleep 1
    done

    sleep 10

    chmod +x /usr/libexec/mobile_installation_proxy
    sync
    reboot
    5. megvárod míg lefut és ujra indul a teló elvileg ennyi ja és ha fentvan az appsync akkor azt töröld le mielőtt ezeket megcsinálod miután ezeket megcsináltad és müködik a weather app akkor azután nyugdtan vissza rakhatod az appsync-et nagyából ennyi remélem segítettem 🙂

  407. @peti1100: milyen hibát ír az is lehet hogy hibás az adott source vagy régi a tweek

  408. @peti1100: vagy akár ha semmi sem jó akkor probáld meg azt hogy bemész a beállítások/wifi ott azt amelyik wifin vagy arra rányomsz mármint hogy jobb oldalára hogy lásd a beálításait ott a dns-st a biztonság kedvéért kimásolod és berakod a jegyzetekhez majd vissza mész a beállítások ba és ott a dns-st kicsréled erre : 8.8.8.8 ha ez megvan zárd be a cydiát és próbáld ujra ha nem jó a akkor cserélj vissza mindent és probálj egy restore és egy ujra jb-t remélem segítettem valamit 😉

  409. Meg sem nyitja a cydiat

  410. @Tobyka1989: /Applications/-ban ozt Cydia.app mappád egyáltalán van-e?

  411. @tobyka1989: akkor restore :S

  412. mennyi idő? kb? elkezdtem, de már csinálja vagy 20 perce

  413. @Patrik: Köszi a segitséget müködik is a másolás csak az a baj,hogy mikor kivélasztom a dalt a csengőhangok közül élesben már nem müködik azaz amikor jön a hivás néma a telefon.Viszont a csengőhangoknál a kiválasztásnál pedig csak rezeg.
    nem tudom miért van ez talán jailbreak bug?

  414. @Patrik: Ezer hála a segitségért megoldodott elfelejtettem atirni m4r kiterjesztésre

  415. belementem a beállítások – általános – visszaállítás – minden adat és beállítás törlése. eddig még csak egy kör megy körbe körbe, és nem történik semmi. lehet megfőtt a teló????

  416. Sziasztok!
    Jailbreakelni szeretném a iphoneom, viszont ios 6.0 vagy 6.01 volt rajta eredetileg, amit én wifiről frissítettem 6.1-re. A kérdésem az lenne, hogy vissza tudom e állítani eredeti állapotára ios 6ra a készüléket. Előre is köszi!

  417. @Tobyka1989: Jb-elt rendszeren SOHA ne nyomj rá az általad említett opcióra!!!!!!!!!!!!
    Akkor csak az fog majd segíteni, hogy DFU módba rakod a kütyüd, majd restore-olod.

  418. @Zugrol: Igen, restore-olj és kész. De egyes visszajelzések alapján lefut azokon a készülékeken is amik OTA-n lettek frissítve.

  419. @tobyka1989: iTunes-bol csinalod a restoret ? Ugye ?

  420. nem

  421. @tobyka1989: Azt meg minek csinaltad?! Patrik azt irta, h restoreoljal, miert nem azt csinaltad?

  422. @Tobyka1989: Az általad említett opció használata jb-elt rendszeren TILOS!!!

  423. @zenter: Nekem válaszol valaki? Ugyan minden működik, de kitudja.

  424. @tobyka1989: Ezt ugye nem jailbreakes rendszeren próbáltad 🙂

  425. Megjelent az Evasi0n 1.1!

  426. @hSn0wQ: Viszont ha restore-t nyomok ez a hibaüzenet ugrik fel: az iphone jelenleg nem tölthető vissza, mert iphone szoftverfrissítési szerverrel nem lehet kapcsolatba lépni, vagy az átmenetileg nem érhető el”… Már ellenőriztem a hosts fájlt is, az is jó, kikapcsoltam a tűzfalat, de egyikre se oldódott meg a problémám. Valami ötlet esetleg?

  427. @Patrik: i4S & iPad3 wifi – TomTom és iGo. iPadra minden gond nélkül felment, iPhonera meg nem

  428. iPhone 5 6.0.2 modem firmware: 1.01.00. Ha frissitem 6.1-re,akkor ehhez van ujabb baseband is vagy restore itunes mehet nyugodtan es ugy JB?! KEsobbiekben valo fuggetlenites miatt kerdeznem ezt.. Koszi

  429. @zugrol: ellenőrizd a hosts fájlodat, majd próbáld újra: http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/

    @Ombika: a későbbiekben való függetlenítésre kár számítanod, az iPhone 4 legelső basebandje, a 01.59.00 óta nincs új szoftveres függetlenítés, iPhone 4S-re sosem volt, így ezzel eleve nem érdemes számolni, hogy bármikor is lesz. (egyébként frissíti a basebandet)

  430. @Jadeye: Két kérdésem lenne:
    1. A billentyűzet fixet mikor teszitek elérhetővé iOS 6-ra? Ez a legjobb dolog a jb-ben, megőrülök enélkül.
    2. Mi a helyzet most a “ne zavarjanak hibával”. Tegnap tettem fel az ios 6-ot, a dnd ki volt kapcsolva. Ma reggel nem ébresztett a telefon a beállított 7.30-kor, de 7.39-kor, amikor felkeltem és megnyomtam a home gombot, azonnal megszólalt az ébresztő. Ez mi?

  431. @iben: sajnos csak akkor tudjuk kitenni, amikor meg tudtuk oldani, hogy megint menjen. a 6.0-val kezdődően az Apple teljesen átvariálta a billentyűzetet, és már nem egy könnyen átszerkeszthető plist fájlban vannak a magyar billentyűk, így nem lehet csak úgy belenyúlni. természetesen lesz róla cikk, ha megvan. türelmedet kérjük.

    a ne zavarjanak kapcsán én nem tapasztaltam hibát.

  432. @Jadeye:

    Akkor restore-bol megy, aztan ,ha kell gevey.. Koszonom

  433. @nagyB: Sikerült megoldani,nekem is ezt írja ki?

  434. hmm… restore failed (-205)

  435. Sziasztok!

    Az ihacksrepo-ban van az iapcracker amiv elég sok proginak elérhetővé tette a prémium részét ingyen!
    Ez most sajnos nem megy hanem az adott programból mindig kilép ha rákattintok az upgrade re!:(
    Valaki tud errről infót,vagy valami alternatívát esetleg?
    Előre is köszi!!!

  436. mongi80: AppStore, vedd meg…

  437. AKINEK EZT A HIBÁT ÍRJA KI: failed (-205) ITT A MEGOLDÁS:

    Nevezzétek át a számítógépeteket angolra. (Ami nagyjából annyit tesz, hogy az ékezetes betűket cseréljétek le ékezet nélküli társaikra. Nekem pl. Ádám-Pc volt most Adam-Pc és működni fog.) Arra figyeljetek, hogy az átnevezés nem a felhasználó neved átírása, hanem a számítógépnév megváltoztatása ami újraindítást igényel!

    Nekem is ez volt a hiba, de így már jó.

  438. Hello Mind! Kis help kell. Frissíteni akarom restore-al 5.1-ről 6.1-re, probáltam simán frissítésként és recovery módban is mind két esetben a következő történik: a frissítés a telefonon (töltési csík) felmegy kb az alma logó 2/3-áig itunesban pedig a csík majdnem teljesen, de itt mindig megakad. Probáltam úgy rádugtam másik iphone-t a gépre frissítés alatt és azonnal végig vitte a frissítési folyamatot de csak másik iphone rádugásával (akkor kezdi a firmware-t kicsomagolni csak). Valakinek ötlet ez mitől lehet, és miért nem lehet csak simán restorolni ?

  439. Sziasztok.

    Ha van rá lehetőségetek, akkor légyszives nézzetek már utána.
    A mostani Jailbreak után. “iPhone 4S 6.1”

    1. Az iMessage-vel csak szöveget lehet küldeni, képet nem!!!

    2. A Ne zavarjanak funkció, ha be van kapcsolva 23-06 ig, akkor nappal sem engedi be a bejövő hivásokat.

    Nézzétek meg, nálatok mi a helyzet ezekkel a funkciókkal.

  440. szerintetek ez mitől lehet mikor beakarok lépni az sbsettingsbe ?? hiába választom bármelyik választási lehetőséget ujrainditás után se lép be.
    “Permissions Error: An ad blocking host file is installed. The app cannot run this way. Would you like to unblock the elements we need? (The app will need to be restarted after).”

  441. @RBHorvika: Ha fent van egy Adblocking hosts csomag akkor nem fog menni az SBSettings.

  442. MODERÁLÁS!!!!!!!!!

  443. @hSn0wQ: utoljára írom le: a moderációs rendszer automatikus. írhatsz csupa nagybetűvel, de ha egyszer megfogta a rendszer X okból a kommented, az csak akkor kerül engedélyezésre, ha ránézünk az adminra, és észrevesszük.

  444. @Jadeye: Én csak jelzem. Pontosan azért mert nem biztos, hogy @admin-nal észreveszitek. Hátha így láthatóbb.

  445. @hSn0wQ: nem láthatóbb. nem vesszük tőle észre jobban, vagy hamarabb. ha egyszer ránézünk az adminra, és látjuk, hogy olyat fogott meg, amit nem kellett volna, akkor úgyis engedélyezzük. teljesen felesleges többször beírni.

  446. @Jadeye: Ok. 🙂

  447. Sziasztok! nekem olyan kérdésem lenne hogy van egy i3Gs amin van egy jailbreakelt ios 6.1. Mindene tökéletesen működik viszont nem tudom függetleníteni. Fent van a ultrasnow 1.2.8. de hiába van benne a sim akkor sincs hálózat, semmi. Mit tegyek?

  448. @Mohhoj: Milyen baseband van a telón?

  449. ipad bb 06.15.00

  450. honnan tudom meg hogy le van tiltva??

  451. @Mohhoj: például ha az eredeti szolgáltatójához tartozó kártyával sem megy, jailbreak vagy függetlenítés nélkül.

  452. Hát ezt ugy vettem használtan hogy elvile T-mobilos és volt rajta egy restore és mivel a tulajnak már nem volt meg az eredeti SIM kártya ezért az aktiválás résznél nem jutott tovább. Aztán én ráraktam az ios 6.1 jailbreaket és szeretném használni T-mobilos sim kártyával.

  453. még ezt a SAM-es módszert nem használtam, nemtudom hogy azzal működne e?! Az se lenne baj ha ios 5 lenne rajta csak tudjam használni mint telefon.

  454. @Mohhoj: a SAM-es függetlenítést az Apple pár nappal a dolog felbukkanása után bezárta. korábbi iOS-verzió csak mentett SHSH esetén rakható vissza, de ha le van tiltva, akkor teljesen mindegy, mert azon ez nem segít.

    de nem értem. ha eredetileg is T-s, és te is T-s kártyával használnád, akkor semmi szükség a függetlenítésre. ha viszont a gyári 6.1-et tette fel az iPad basebandre, az inkonzisztens lett tőle, ilyenkor újra fel kell tenni az iPad basebandet, mert a gyári 6.1 belepiszkált, és noha felülírni nem tudta, hibás lett tőle. ha újra feltetted, akkor aktiválnia kell bármely T-s kártyával (már ha eredetileg is T-s ugye), és utána baseband downgrade, és kész.

  455. Huuuh….ezekről tudnál linket küldeni? nem vágom ennyire a témát… 🙁

  456. Akkor is muszáj újra feltennem az ipad basebandet ha én cfw-t tettem fel??? vagy mehet egyből az ipad bb downgrade??

  457. sziasztok segitsetek lègyszives, nem tudom volt e valakinek ilyen problèma, de 6.1 et jailbreakeltem ipad 2 őn, minden rendben is volt vagy 3-4 napid, de ma letöltöttem egy app ot az appstore bol, ingyenesen, ès az app a “vàrakozàsnàl” megakad, ott van a kèpernyőn, de halvànyabb mint a többi, az van kiirva alà hogy vàrakozàs, az appstore bol “open” el meg tudom nyitni, de ha kintről az ikonra kattintok akkor semmit nem csinàl, se nem nyitja meg az appot, semmi…. ha törölni akarom ès nyomva tartom rajta az ujjam 🙂 (ahogy törölni kell) akkor a többi ikon elkezd “rezegni” ès megjelenik az x a jobb felső sarkukban, de ennèl az appnàl nem, tahàt mèg csak törölni sem tud, :(((( ha valaki tud segitsen lègyszives

  458. Nagyon köszönöm!
    Tiszta Mac-es feeling… csak egy klikk, és megy minden, mint a karikacsapás…

    ByKa

  459. Sziasztok!

    A mesterekhez szeretnék fordulni egy luzer kérdéssel:
    Van egy T függő iPhone 4, benne iOS 6.0.1(10A523), és 04.12.02 modem firmware.
    Lefutott rajta az evasi0n gond nélkül, fent van a Cydia, le is frissült a kezdeti túlterheltség után. Szeretnék beletenni egy Voda kártyát, de szolgáltató nincs… Nem is lesz? Vagy itt még a valamit állítani kellene a Cydia-ban, vagy ez nem is erre való? A Cydia home oldalán az van kiírva, hogy SHSH: 5.1.1, 5.1.1.r1, 6.1.
    Előre is köszönöm a segítségeteket! 🙂

  460. @Jadeye: Akkor erre a készülékre nemhivatalos szoftveres lehetőség nincs is (ha jól értem a baseband verziója miatt), csak a szolgáltatón keresztül lenne lehetséges? Bocsi az értetlenkedésért, csak szeretném kizárni az összes más lehetőséget, mielőtt a szolgáltatóhoz fordulnék…
    Köszi a segítséget! 🙂

  461. @Bond007: így van, csak a hivatalos.

  462. Üdv!
    Iphone 4-em van. Gevey simmel függetlenítve. Custom firmwaret akarok rátenni 6.0.1-et és utána ezzel az evasi0n-al jailbreak-elni.
    Az lenne a kérdésem hogy az evasi0n aktiválja a telefont vagy azt az eredeti függő simkártyával aktiválnom kell és utána jl-ni a telót?
    Köszi a segítséget! 😉

  463. @TakacsB: 6.1-et rakjál rá snowbreeze-el. az csinál neked cfw-t ami aktivált is. evsi0n nem aktivál. de ha vangyári kártyád az a legjobb.

  464. Múltkor próbáltam a 6.1-et snowbreezel akkor még nem tudta megcsinálni cfw-nek.
    De amit a snowbreezel megcsinálo ctw-t az aktivált? Mert ezt nem tudtam? Eredeti kártyám sajnos nincs… 🙁

  465. @TakacsB: igen. 2.9.9 a legújabb. készítésnél megkérdezi hogy aktiválj-e. tudod hogy milyen függő a telefon?

  466. T-mobile.

  467. @TakacsB: akkor a sam nevű progival újra tudsz aktiválni, és a push is menni fog. de ha már ott tartasz és elakadsz akkor írj, segítek

  468. De azt írtad a sn0wbreez aktivál az nem jó akkor?

  469. @TakacsB: de igen. viszont a push értesítések nem fognak menni, ez miatt jobban merül a telefon. tehát érdemes a sam-es sztorit végigzongorázni.

  470. és azt hogy? Milyen sorrendben csináljam?
    Tegyem fel a 6.1-et utána mi következzen?
    Köszi hogy segítesz! 😉

  471. @TakacsB: snowbreeze-el csinálj egy 6.1-es custom-ot, ami aktivált. pwned dfu-ba rakod, a snowbreeze segít neked. ha nem sikerül elsőre a pwned dfu akkor sincs baaj, a snowbreeze bal felső sarkában van egy ireb menüpont, ha követed az utasításait akkor pwned dfu-be hullik a telefon. ha ez megvan akkor itunes, shift+restore, betallózod neki cfw-t, ami az asztalon fogsz megtalálni, oda készíti a snowreeze. ha felment, elindul a telefon már rajta lesz a cydia. megnyitod, felrakod a frissítéseket amit felajánl. pl evasi0n-hoz update. ha ezekkel megvagy akkor felveszed a cydia-ba a repo.bingner.com forrást, abból pedig felrakod a sam progit. beállítások-ban megtalálod, majd telepítés után de rak ki ikont is. első lépésként a sam-ben bemész a utilities-t, ott rányomsz a revert lockdown to stock gombra, ha minden jól megy kapsz egy success üzenetet. ha ez kész akkor visszamész a sam főmenüjébe, ott a sam-et enabled-re állítod ha nem azon van, a method-ot pedig manual-ra, mivel gevey-t használsz. itt kiválasztod hogy ország/szolágáltó alapján akarod használni. beállítod: magyarország, t-mobile, és kiválasztod a sim id-t. ha ez kész akkor itunes nyit, teló rádug, és simán csatlakozik az áruházhoz hibaüzenet nélkül. ezek után a sam-ben a more information-nél wildcard activated feliratnak kell látszania. reboot. ezek után a store-ból ingyenes letölthető iPusher alkalmazással ellenőrzöd hogy mennek-e a push üzenetek.

  472. Köszönöm a kielégítő választ 🙂
    Remélem menni fog, ha elakadok majd jelzem.
    Köszönöm!!! 😉

  473. @peugeotmate: ott a válasz a képen: fent van már az appsync valahonnan, és a bl00dra1n-ről származó azt akarná felülírni. egy csomag csak egy source-ról lehet fent, nem fogja engedni felülírni. szedd le a már telepített csomagot, és úgy telepítsd fel.

  474. @Tatau: si

    Sikerült már megoldani a problémát?
    Nekem ugyanezzel a hibával szállt el!

  475. megosztanék egy kis apróságot ami sokaknak segíthet…
    3gs old bootos külföldi függő telefonom van..5.1.1 ment rajt 05.13.04 el..
    viszont nem mertem frissiteni 6.1re mert csak aktivált telefont lehet jailbreakelni..
    elgondolkodam h mit is lehetne tenni…
    letöltöttem legújab redsnow-t- ami ugye 6.1et nem tudja olvasni…viszont kipróbáltam 6.0 még tudja…ez a 09.15.b3 as verzió..
    hát gondolam próba szerencse…feltettem a 6.1 es cfw-t…ugye aktiválni nem tudtam…majd elinditottam a redsnowt betettem 6.0 át és elinditottam jb…és láss csodát megcsinálta:) minden gond nélkül felment betudtam lépni .. aktiváltam sam-al…függetlenitettem ultrasn0wal…és minden tökéletesen működik…wifi gps push…minden kifogástalan…
    remélem sokaknak segitett ez a bejegyzés mert gondolom nem csak én vagyok úgy hogy jb kell a függetlenítéshez de aktiválás nélkül nem tudok jb…

  476. @balapapa: ez így majdnem jó. a friss rednsow még nincs kint, és ezzel egy kevert oprendszert csináltál. az 1etlen progi jelenleg ami támogatja a 6.1.2-őt és lehet vele cfw-t csinálni az a snowbreeze, és az is aktivál. amúgy a sam pedig nem kompatibilis még a 6.1.2-vel, majd ha frissítik akkor az lesz.

  477. @balapapa: minden úgy van, ahogy @ToniSlow írja. a dolog problémás része a kevert rendszer, hiszen most 6.0-s fájlokat erőszakoltál bele a 6.1-es rendszerbe.

    kövesd, amit @ToniSlow írt, csinálj egy custom-öt. de leginkább szerezz egy gyári kártyát. milyen függő eredetileg?

  478. akár kevert akár nem működik :)) de én a sima 6.1 ről beszéltem nem a 6.1.2 ről :)) nem tudom milyen függő eredetileg…

  479. olvasgattam snow-rol…de nem volt egyértelmű h ha a generalnal beállítom a hack-et akkor a bb megmarad e…ami most nekem a legfonosabb volt…

  480. @balapapa: azt mondtad aktiváltál sam-el. akkor menj be a more information-be, és a sam details-nél írd de ide az imsi első öt számjegyét. akkor meg tudom mondani milyen függő

  481. 21670…

  482. ami ha jól tudom a vodafone magyarországé…és vodás vagyok

  483. @balapapa: nem a sim-é kell, hanem a sam-é. van külön sam details, meg sim details.

  484. @ToniSlow: ő elnéztem bocsi 🙂 22801 🙂

  485. @balapapa: svájc, swisscom

  486. @ToniSlow: na ilyen kártyát érdekes lenne szereznem…de igazából most igy amit én csináltam az nem hiszem hogy annyira rossz megoldás lenne…de azért még mindig nem értem hogy a snow tud olyan cfw-t csinálni ami nem frissiti bb-t de aktivál?

  487. @balapapa: pontosan. a snowbeeze soha sem frissíti a bb-t. amúgy átszámítva 15e lenne a függetlenítés.

  488. @ToniSlow: de mindenhol utána olvastam és mindenhol azt irták hogy akkor használjam a bb-t nem frissitő opciót ha függetleniteni akarok…ha soha nem frissiti akkor miért rakták bele külön ezt az opciót?

  489. @balapapa: szerintem ez a redsnow-nál van csak külön. a snowbreez mindig is ilyen volt.

  490. @ToniSlow: ugye van a simple mod..az expert…és van a baseband preservation mode…és ez csak egy bb-t nem frissitő cfw- csinál…a simple ugye csak egy előre jb-elt cfw-t…az expertnél meg belehet állitani pár dolgot…ezért gondoltam azt hogy csak a bb preservation mode az ami nem frissiti a bb-t…a többi igen …

  491. @ToniSlow: Simple Mode: Szimplán egy előre jailbreakelt firmwaret tudunk ezzel az opcióval készíteni. Tehát a Cydian kívül nem kapunk semmit az új szoftverhez.
    Expert Mode: Ebben az esetben hozzárendelhetünk az szoftverünkhöz néhány plusz opciót. Ehhez kattintsunk a General fülre, majd ott az alábbiakat tudjuk hozzárendelni:
    Enable Battery-Percentege (Akkumulátor százaléka)
    Acitvate The iPhone [Hacktivating] (Hacktiválás, Sn0wbreezes függetlenítés)
    Install SSH (Feltelepíthetjük az SSH kilenst, így kommunikálhatunk az iKészülékünkkel egy Terminal segítségével)
    BaseBand Preservation Mode: Ez az opció a függetlenítésnél lehet fontos. Ebben az esetben lehetőségünk nyílik egy olyan szoftvert készíteni, mellyel a BaseBand nem frissül, a telefonunkon lévő aktuális modem firmware marad meg. Ezzel lehetővé tehetjük, hogy a továbbiakban is tudjuk függetleníteni telefonunkat az ultrasn0w, vagy a Gevey SIM segítségével.

  492. @balapapa: 1ik sem frissíti. a bb pres mód arra való hogy simán megtartja a bb-t, viszont se nem hacktivál, se nem jb. neked a simple mód jó lesz. megkérdezi majd hogy aktiváljon-e. mondod neki hogy igen. ireb-el pwned dfu-be rakod, vagy redsnow-al rakod pwned dfu-be, tökmind1. ha kész akkot itunes-ben shift+restore, betallózod neki a cfw-t a snowbreeze az asztalra csinált. felmegy, cydia már rajta lesz, ultrasnow fel és kész is vagy

  493. @ToniSlow: áhá…igy már akkor világos…nem voltam benn nagyon jártas tudod…és csak biztosra akaram menni…irhatták volna h egyik sem frissiti a bb-t…kicsit könnyebb dolgom lett volna…de akkor ezt ma megcsinálom…sőt…ez akkor mükszik 6.1.2 re is? és akkor nem lesz szükségem sam-re?most már akkor minden kétséget kizárnék 🙂

  494. @balapapa: igen megy 6.1.2-vel. 2.9.11-es verzió. a sam ugye arra kell hogy ha hacktiválsz, mert akkor nem megy a push, és sam-el újra lehet aktiválni. nyugodtan rakd fel, de mivel még nem kompatibilis nem működik normálisan, ugyanis ott az első lépés az hogy rányomsz a revert lockdown to stock gombra, aminél normális esetben success üzenet kell kapnod, 6.1.2 alatt viszont failed-et kapsz, de majd a fejlesztő frissíti a csomagot. szóval minden működni fog csak a push nem, de idővel ez meg fog oldódni

  495. @ToniSlow: az úgy komoly 🙂 mert én is nézegettem és mindenhol sucess-t kellett volna kapnom 6.1 re…de én már ennél is csak failed-et kapam..viszont megy a puch 😀 wildcartActivate van…:D szval én nem értem hogy 😀 de megy push mint szél 🙂

  496. @balapapa: és mivel tesztelted? ipusher?

  497. @ToniSlow: fennt van ipusher is…de pl fb messenger mielött nem volt fennt sam nem kaptam értesítést ha üzit küldtek…feltettem sam..megcsináltam amit kell Failed üzenetet kaptam de most jönnek az értesítések …

  498. @ToniSlow: sokat olvastam erről az akku gondról 6.1 nél..én nem használom azt a levelező szervert mégis 8-9 óra alatt lemerül úgy h nem is használom…megcsinálom 6.1.2 őt a push meg majd akkor megoldódik

  499. megy push…másodszorra sikerült megoldani…méghozzá csak simán feltettem sam…nyomtam egy restore aktiv.-ot…vissza dugam itunes…és jó lett…

  500. Nekem a következőt írja: “Sorry, the version of iOS of the attached device is not support” Jelenlegi sw verzióm: 6.1.2 (10B146). Vki esetleg tudna segíteni? Előre is köszönöm. ( :

  501. @chrissvok: mert nem a legfrissebb evasi0n-t használod. töltsd le a legújabb evasi0n-t.

  502. Frissitettem, ugy néz ki eddig minden rendben, majd ha valami változik irok mindenképpen, Iphone 4, 6.1.2 (10b146)

  503. ŐŐŐ Jailbrake-eltem.:D Még uj vagyok bocsi a nyelvbotlásért.

  504. Sziasztok!
    Most jailbreakeltem a Iphone 4S-emet és miután hibátlanul végigfutott minden, nem látja a hálózatot, telenoros vagyis djuice-os kártya van benne, és benne is volt mikor csináltam ezt az egészet. Mi lehet a probléma?

  505. modem firmware-em 04.12.02

  506. @Doki074: ilyen basebanddel az csak egy sima iPhone 4 lehet, mert iPhone 4S-en nincs ilyen baseband.

    korábban működött ezzel a kártyával? gyári független készülék? hálózati beállítások törlése volt már?

  507. @Jadeye: akkor rosszul tudtam a típust. Korábban AT&T hálózatfüggő volt a telefon, hálózati beállítások törlését is megcsináltam, de semmi. A kártyát amivel használni szeretném mikor kell belerakni vagy ez nem annyira fontos?

  508. @Doki074: na de függetlenítve lett valahogy? működött ezzel a kártyával korábban már?

  509. most olvasom hogy így nem is a 1.5.3-as evasi0n kell, hanem csak a 1.5.1-es. A sn0breeze meg a redsn0w is kell hozzá?

  510. @Jadeye: nem volt függetlenítve, teljesen At&T függő

  511. Szóval elolvastam azt a cikket amit küldtél, meg még több minden jó dolgot is. Ugye azt tudom honnan származik a telefon, még a kártyája is megvan amivel használva volt. De azért leellenőriztem biztosra honnan származik és azt írta hogy sim lock van rajta. Lehet rosszul értelmeztem de akkor most az eredeti kártyával kellene aktiválni /ami ugye benne volt – AT&T / és utána jailbreak? Számítok segítségedre, mert már fél éve megvan a telefon és hát eddig csak a fiókomban volt :/

  512. @Jadeye: amit megcsináltam jailbreaket az ugye nem működik jelenleg, restore-oljam a telefont?

  513. @Doki074: nem. ha restore-olod, és nincs mentve a 6.1.2-es SHSH, csak 6.1.3 megy fel, és bukod a jailbreaket. de a jailbreakhez már most is aktiválva kell legyen, mert akkor nem tudtad volna jailbreakelni. de ettől még továbbra sem fogja elfogadni a kártyádat.

    összehasonlításként a jailbreak olyan, mint amikor egy ajtón van egy kis ablak, amit kinyitva belülről lenyomod a kilincset, és így be tudsz menni az ajtón. de ettől még másik kulccsal nem fogod tudni kinyitni azt az ajtót. a másik kulcs lenne a másik SIM.

    ha nincs függetlenítve a készülék, akkor csinálhatsz vele bármit, nem fogja elfogadni a nem-At&t-s kártyádat.

    tehát először függetleníteni kell. ehhez például ezt olvasd el: http://szifon.com/2013/02/13/swiftunlocks-att-s-iphone-ok-fuggetlenitese-2-dollarert/

  514. @Jadeye: Értem akkor, köszi a magyarázatot 🙂 Akkor nincs más teendőm mint elküldöm a 2 dollárt és akkor aktiválva lesz a telefon és a frissítések is menni fognak mint a gyári függetlennél ugye? Most nem tudom melyik lenne jobb, mondjuk lehet ugyanaz a kettő, de tesóm kint él usa-ban és szóljak neki hogy ezt intézze már el vagy hagyjam mert teljesen egyforma?

  515. Hello már régóta keresem de még nem sikerült sehol rábukkanom olyan módszerre ahol bekapcsoló gomb nélkül dfu módba tudom rakni a telefonomat sajnos teljesen behalt a gombom de baseband/függetlenítés miatt/ szükségem lenne a dfu módra bármilyen tanács vagy ötlet esetleg leírás nagyon jól jönne előre is köszi.

  516. @Doki074: nem. az aktiválás az most is megy az AT&T-s kártyával, de az csak azt teszi lehetővé, hogy hozzáférj a készülék menüjéhez. a 2 dolláros függetlenítéssel a készülék gyári független lesz, tehát frissíthető nyugodtan, de ha hivatalosan, az AT&T-nél intézteted, az is jó. bár szerintem a swiftunlocks gyorsabb.

    @gmwarior: a redsn0w tud ilyen DFU-s IPSW-t csinálni, de nem minden firmware esetén. sokkal egyszerűbb lenne, ha megjavíttatnád a gombot: http://iszervizpont.hu/kapcsolat

  517. igen azt tudom hogy a redsn0w tudja csinálni de ahoz dfu-ba kell rakni a telefont maga a program nem rakja be dfu-ba csak azt írja ki mit kell megnyomni hogy dfu-ba kerüljön a telefon. már annyira szakadt a 3gs-em hogy már nem akarok rá költeni ezért mert nem sok haszna van a bekapcsoló gombnak töltőre dugva bekapcsol a telefon kikapcsolni meg lezárni sb-vel letudom.esettleg valami kissebb leírást tudnál adni nekem ha esettleg én tudom rosszul és a program tényleg kpes fu-ba rakni a telefont köszi.

  518. @Jadeye: Ha az oldalon azt írják ki hogy unlocked akkor utána milyen kártyát rakjak bele az iTunes-el való restorehoz, a saját telenoros kártyám vagy a régi kártyát ami volt benne az at&t-et?

  519. @Jadeye: Imádlak!! Finally hajnali 3/4 5 kor sikerült beüzemelnem a telefont!! Nagyon szépen köszönöm a segítséged! 🙂

  520. Sziasztok. 6.1.3ra is műküdik?:)

  521. Először járok itt… 🙂

  522. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  523. 6.1.3 alatt ez működik? a jailbrake

  524. @becike97: nem. 6.1.2 utáni rendszert az evasi0n jelenleg nem támogat.

  525. nekem most 6.0.1 van ezzel az evasi0n untethered jailbreakel, és nem tudom, hogy frissítsem-e 6.1.3-ra és tethered jailbreakelm, vagy maradjon a 6.0.1, 6.1.3 mennyivel jobb?


Add a Comment