fbpx Skip to content

A jailbreakről szóló cikkünk végén írtuk, hogy mindig érdemes pár napot várni a jailbreakkel, míg az új törés gyerekbetegségei kiderülnek. Nem is lett ez másként: míg az iPadeken megjelent az iPhone-os Időjárás app, addig az iPhone-okon pedig működésképtelenné vált.

weather-icon

Időjárás app az iPaden

Az iPadekre egy hiba következtében került fel az app. Természetesen csak iPhone-os méretben nyílik meg, hiszen az iPadre nincs külön app, és alapértelmezetten ennek is rejtve kellene lennie a fájlrendszerben. Persze a jailbreak (nem is kicsit) belenyúl a rendszerbe a mobileinstallation.plist fájlt is módosítva, és ennek mellékhatásaként ez a rejtett app is előbukkan.

Hagyd figyelmen kívül azt az plusz appot (na melyiket?), ami az #evasi0n használata után előbukkan az iPaden. Az alapból ott van a rendszerben, de egy plist bejegyzés miatt rejtett.

Az app itt egyébként hibátlanul működik, de természetesen az Értesítési Központhoz nem adható hozzá widgetként, mint az iPhone-on.

Időjárás gondok iPhone-on

Nem csak az iPad esetén van kavarodás az Időjárással, mert iPhone-on mondhatni épp fordítva működik a dolog. Ott megvan ugyan az app, de nem indul el, rányomva azonnal kilép. Itt is hasonló okok állnak a dolog hátterében.

Jelenleg az egyetlen megoldás – már ha az ablakon kinézés nem elegendő 🙂 -, ha az Értesítési Központot lehúzva nézzük meg az időjárást, ott ugyanis működik. Persze ha ott rányomunk, akkor az megint az appot nyitná meg, ami viszont nem indul el. Az Értesítési Központban viszont az utoljára kiválasztott város időjárása látszik, így ha az éppen más, mint ahol jelenleg vagyunk, akkor marad az ablakon való kinézés, vagy más app használata. Ha viszont a Helyi időjárás engedélyezve van, az GPS alapján mindig az aktuális tartózkodási helyünknek megfelelő értékeket fogja mutatni.

Érkezik a javítás

A fejlesztők már dolgoznak a probléma javításán, és egyrészt nemsoká kiadnak majd egy frissített evasi0n-t, másrészt Cydiában is meg fog jelenni egy gyorsjavítás, patch, amit a már jailbreakelt készülékekre egyszerűen csak fel kell telepíteni majd:

Tudjuk, hogy hogyan javítsuk az Időjárás app hibáját. Jelenleg az evasi0n app frissítésén dolgozunk, és Cydiában is elérhető lesz egy gyorsjavítás a már jailbreakelt készülékekre.

Egyelőre tehát várni kell, és utána pedig egyszerűen csak telepíteni kell majd egy csomagot a Cydiából. Mi továbbra is azt javasolnánk, hogy aki még nem jailbreakelt, az inkább várjon még további 1-2 napot, míg az összes felmerült hibát javítják, és finomítanak a jailbreak folyamatán.

Manuális megoldás

Aki nem retten meg egy kis kihívástól, az saját maga is megjavíthatja a következő bash script használatával, amit pod2g tett közzé a cikkünk megjelenésével egyidőben.

Először is mindenképp készítsünk mentést az adatainkról. Inkább legyen meg többször valami, mint egyszer sem.

Aztán a következő scriptet másoljuk be egy szövegszerkesztőbe, mentsük el, majd a kiterjesztését módosítsuk, hogy .sh legyen. Ezután a scriptet futtassuk le a készüléken, hogy az újraépítse a mobileinstallation.plist-et:

#!/bin/bash
chmod -x /usr/libexec/mobile_installation_proxy
killall -9 mobile_installation_proxy
rm /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore
launchctl stop com.apple.mobile.installd
launchctl start com.apple.mobile.installd

while [ ! -f /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist ];
do
sleep 1
done
while [ ! -f /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore ];
do
sleep 1
done

sleep 10

chmod +x /usr/libexec/mobile_installation_proxy
sync
reboot

Ha ez túl bonyolult a számunkra, akkor inkább várjuk meg a Cydiában hamarosan megjelenő javítást, és kész.

Ha valakinek kérdése van a jailbreak kapcsán, mindenképp olvassa el előbb az arról szóló cikket, és a hozzászólásokat is, mert nagyon sok kérdést már többször megválaszoltak az olvasók: Megjelent az evasi0n – untethered jailbreak iOS 6-ra!

Olvasd el a hozzászólásokat is

109 Comments

  1. A boot problémáról is írhatnátok (telefon kikapcsolás, majd elindítás vagy újraindítás után megakad a boot az apple logónál, csak hard reset segít).
    Ez a probléma sok embernek fennáll és az időjárás gondtól sokkal kellemetlenebb szerintem.

  2. @giannni: a boot probléma okáról még nem igazán volt megoldást jelentő tweet. egy tiszta restore-t lenne érdemes megpróbálni, amikor az aktiválás után rögtön megy a jailbreak, és az adatokat csak azután állítod vissza. ha az nem segít, akkor várni kell. folyamatosan figyeljük a twittert, ha lesz rá megoldás, rögtön megírjuk.

  3. @giannni: nekem ez úgy oldódott meg, hogy újra ráraktam a 6.1-et. Utána Restore from backup (tudom ez nem támogatott, de segített) és a végén jailbreak.

  4. Sajnos nekem ez nem segített és tudok mégegy emberről akinek szintén nem.:(

  5. @Jadeye: Értem, köszönöm szépen előre is.

  6. @jimny: sziasztok, nekem is hasonló volt tegnap. jailbreak, indításnál megakadt a telefon, másodszorra elindult, és időjárás kilépett. utána visszaállítás gyári beállításokra, majd restore from back up, és minden tökéletes, indulás és időjárás is. üdv, Zsolti

  7. @jimny: “(tudom ez nem támogatott, de segített)”

    Csak akkor ha már jailbreakelt állapotban készült a backup.

  8. Örülök magamnak, hogy hallgattam az előző cikkben leírtakra és megvártam a gyermekbetegségek javítását.

  9. Nekem az összes (!) gyári alkalmazást eltüntette a JB egy reboot után. Értitek, se telefon, se beállítások, semmi. Üres oldalak, meg a telepített egyéb alkalmazások. Szépen festett 😀

    Egy egy iPhone 4-en volt, de az otthoni iPad 4-re megpróbálom majd felvarázsolni, ha kap valami patch-et a dolog. Ja és csakis az XBMC miatt, érthetetlennek tartom, hogy november óta tart ez az AC3 mizéria 🙁

  10. @jimny: hogy ne lenne támogatott, eleve ostoba aki manuálisan szarakodik amikor meg se próbálta az automatikus visszaállítást…

  11. @fleshman: jailbreakelt készülék backupjának visszaállítása problémákat okozHAT. nem kézenfekvő, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon sok esetben, amikor jailbreakes backup került visszaállításra, utána megmagyarázhatatlan hibák jelentkeztek. ismétlem, ilyet okozHAT, tehát szerencsére nem minden esetben okoz gondot, de lényegesen nagyobb az esélye, mint anélkül. ezt több év, és több ezer készülék alapján mondom, MuscleNerd hasonló véleményével.

  12. iPad 3 nem jelent meg az időjárás, iPhone 5 hibátlan az időjárás jailbreak után , mindkettő 6.1 friss rendszer!

  13. Ez az eddigi legfosabb JB amit valaha felraktam , JB elott iOS utanna bugOS. Az apple logo beragadasa , ill. weather app beszarasan kivul , amit javitani fognak majd vmikor 😀 1-2 tweek utan beszarik a springboard es csak safe mode van …
    Gratulalok evasionfos en biztosan ra fogok kattintani a : Support Us { PayPal} -re 😀

  14. @Jadeye: Elárulom hogy több ezer vagy tízezer ember ad a véleményetekre Magyarországon és ezen emberek azt hiszik hogy az iTunes backup és restore nem jó semmire mert ti ilyen felesleges riogatásokkal rájuk erőltetitek a manuális szarozást amikor se idejük, se kedvük nincs hozzá, simán csak azt hiszik hogy ezt csak így lehet.
    Ahelyett hogy normálisan fogalmaznátok: Amennyiben a jailbreakelt rendszerről készített backuppal problémák lépnek fel akkor itt lehet manuálisan kiemelni az adatainkat és itt lehet a backupból kiemelni az adatainkat. Ugye mennyire egyszerű?

    Szerencsére én bő 3 éve elkezdtem a gyári visszaállítást használni, azóta 3 készüléken fordult meg a backup (iPhone és iPad is volt köztük) és minden egyes untethred jailbreaknél fel voltam törve. Semmi olyan hiba nem jelentkezett amit töretlen rendszeren nem lehetne előídézni, illetve még a 4.0-ás időkben megmaradt a custom carrier törés után. Ennyi. El nem tudjátok képzelni mennyi fölösleges fejfájást okoztok egy csomó embernek ezzel ez egy mondattal. Ti is látjátok hogy a feltételes módot minden kis vérpisti is tényként kezeli…

  15. iPhone 5
    iOS 6.1
    Weather app hibatlanul megy

  16. @Jadeye: azt írják a twitteren hogy boot hiba eléggé random. gondolom ezért nincs “még” megoldás.

  17. @fleshman: normálisan le van írva, hogy “nem javasolt”, és nem az van leírva, hogy tilos. természetesen nem kötelező a manuális backup és visszaállítás, cserébe viszont sok felesleges problémától megkíméled magadat, és nem kell órákon keresztül feleslegesen nyomozni, mi lehet a gond, ha már az elején kiderül, hogy jailbreakes backupot sikerült feltenni.

    amellett MuscleNerd is osztja ezt a véleményünket, majd megkeresem az erről szóló tweetjét, ha már a mi tapasztalatunk és véleményünk számodra csak egy “felesleges riogatás”.

  18. Jadeye!Egy kerdes,restore utan visszamegy a back up de utana amiket visszateszem appok azok uresek,azok adatai nincsenek benne a backupba?Pl Viber,Skype?Miert van ez?

  19. @Wask: az appok adatai is benne kell legyenek a backupban.

  20. Az ellen mit lehet tenni, ha a cydia fut, de nem tölt be egyik oldal sem, se a források, se a feltelepített tweakek, egyszerűen üres az egész cydia. Ezek után a vshare sem akar betölteni. Van cydia restore ,vagy egy újabb JB megoldja ? :O

  21. @prjk07: frissítsd a source-okat, és várj, hogy frissüljenek is. ha üres, akkor nem frissült megfelelően. ne engedd, hogy automatikusan lezárjon közben a készülék.

  22. Ma tettem fel a 6.1-et, utána jailbreak, majd Cydia és már ott is volt a javítás. Működik az időjárás app és a boottal sincs gond. Eddig semmi hibát nem fedeztem fel 🙂

  23. Lefuttattam az új JB-t 3gs 6.0.1-en(05.13.04)…minden oké lett viszont nem tudok függetleníteni cydiából,mert nem települ az ultrasnow!Nem tudom mit csesztem el,de a repo.iparelhos.com-ot sem tudom hozzáadni!!!valaki tudna segíteni hogy tisztán lássak :D???thx

  24. @Jadeye: Megcsináltam, amit írtál, de nem segített így sem, hogy restore, majd új iphone-ként beállítottam, ezután rögtön jailbreak. A jailbreak után vissza sem tettem e backupot a biztonság kedvéért. Már azt hittem, hogy frankó lesz, újraindítottam, leálítottam, mindent csináltam vele, jó volt egy ideig, aztán megint megakadt az alma logónál az egyik újraindítást követően.:(

    Ez a sok hard reset nincs káros hatással a telefonra?

  25. @fleshman:
    én nem foglalkozom konkrétan ezzel, de a saját telefonjait magamnak jb ztem, és tapasztaltam már hibákat lassulást jb utáni backup tól, a hiba megoldódott ha manuálisan állítottam vissza az adatokat.

    teljesen korrekt az előző cikk is, akinek ez fejfájás, már mint a manuális mentés visszaállítás az vagy ne jb zzen, vagy backupoljon és aztán még az is LEHET h jó lesz

  26. Iphone 4 6.1
    Az időjárás alkalmazás tökéletesen működik:D Nincs semmi probléma

  27. Akinek megy a weather iP5-ön milyen teljójuk van?
    Így értem:

    iP5 – 32 GB – Voda függő

    ezen egyébként hibátlanul megy az időjárás:)

  28. @hurricane: ja és 6.1 – OTA frissítéssel… már ha ez számít:)

  29. @Ragadoz0: azt megnézted, hogy a tweak iOS 6 kompatibilis? Én felraktam az Appscentert, rögtön Safe mód lett. Mióta leszedtem, nincs semmi ilyen jellegű problémám.

  30. Jadeye, akkor lehet az a baj hogy elöbb a Backupot rakom vissza és csak utána az appokat?

  31. @Wask: nem kéne baj legyen, mert a backup visszaállítását egy automatikus szinkronizálás követi, ami felteszi a kiválasztott appokat. ugyanakkor a backupból az összes adat visszakerül, még azoknak az appoknak az adatai is, amelyeket esetleg nem szinkronizálod vissza mégsem. de tégy egy próbát, veszteni valód gyakorlatilag nincs.

  32. Halló valaki PLEASE?
    Csináltam egy restort az i4s en és jailbreakelni szeretném.Le is töltöttem a progit Windows ra, utána kicsomagoltam és futatam.Rádugom a telot és nem tudok rányomni a jailbreakkelt ikonra.Már próbáltam két külömbözö gépen is xp és 7 de sajnos semmi 🙁

  33. 555 restoret nyomtam már életembe utána backup és hiába synceltem vissza appokat mindig 0 beállítással jelentek meg… ezért is kérdeztem meg, de akkor kibarkobázom, köszi! Igen láttam én is hogy a backup tartalmazz app settinget meg datat, ezért is kérdeztem meg…

  34. Létezik, hogy még mindig nem megy a Cydida?

  35. Ja igen T-mobile 16GB Black i5 weather app nem megy! (de a köpönyeg azóta igen :D)

  36. @swayze:
    Létezik!! hírekbe is benne van h mindenki ezt tolja. gondolj bele tegnap este kiadták, a kemény mag felrakta, írják h műxik (nekem is többek közt) így most a napokban szépen mindenki elkezdi felrakni aki nem merte első nap, szerintem az első 3 nap simán ilyen lesz

  37. Akkor jó! köszi!

  38. Én is tegnap a megjelenés után pár perccel JB-ztem, és nekem se a Boot-tal sem az időjárás app-al nincs problémám. Tökéletesen működik. iPod Touh 4G 8GB, már a Cydia sem lassú! Apropó Cydia, jóljönne egy post, amiben összegyűjtitek a legjobb/hasznosabb tweakeket! Köszi előre is!

  39. @istvan8710: ugye van iTunes az adott gépe(ke)n?

  40. @Jadeye thx. Nincs mert nem az enyémek voltak mert az én laptopom megadta magát és még nem volt rá időm megcsináltatni.
    Na de most akkor megyek és csinálom is.
    Ja és Jadeye hálám üldözőn 🙂

  41. Jelentem: iPhone 4 6.1 Weather hibátlanul működik. Elsőre elindult, váltottam várost is, azt is megjelenítette.

  42. Ha backupot raksz vissza, valóban nem mennek fel az appok. Én már évek óta úgy csinálom, hogy először appok aztán backup vissza.

  43. I5-ön jailbreak után hibátlanul megy az időjárás app.

  44. sziasztok! Nem tudok repot hozzáadni cydiaban. uheliost nem találja iphonecake üres. Hol találhatok még appsyncet?

  45. sikerült megoldani, de azt nem tudom, hogy valami info appsync 6.0+ról? jön nem jön? jó e a 5.0+?

  46. @Ragadoz0:

    Felnyomtam ezt az appsync 6-ot a ruszki appsync 6 helyett és végre nem fagy bootolásnál az alma logónál.
    Köszönöm, hogy megosztottad.

  47. @giannni: Semmi gaz majd leisszuk 😀

  48. @giannni: Tévesdtem, sajna ezzel is befagyott most. Pedig vagy ötször elindult hibamentesen, akkor úgy látszik nem ez a baja…:(

  49. Hát, nekem semmi bajom nincs!! 😀 iPhone 4S 6.0

  50. Az időjárás app probléma megoldódott újratettem a telóra a 6.1-et jb. és simán működik az időjárás app.

  51. En tegnap frissitettem es jailbreakeltem a 4-es iphonet es minden tokeletesen mukodik. Az idojaras app is.

  52. i4S – iOS6.1 – jb tökéletes, weather app tökéletesen fut

  53. Hali, Miért van az, iPad 3mam és iPhone 5öm is csinálja, ha valamit clear-olni akarok notification centerből összeomlik az egész rendszer… valaki segítsen!!!!!

  54. @brunoxxs: Meeegvan, a Badgeclear volt a ludas.

  55. @Ragadoz0:
    Nekem nem akarja hozzárakni.

  56. nekem i5-ön nem jo az idöjárás.cydiába hol találok megoldást?

  57. http://www.ihackintosh.com/2013/02/fix-iphone-stuck-on-apple-logo-evasi0n/

    Itt írnak a bootolás közbeni beakadás lehetséges megoldásáról.

    A 2.-nál azt írja, hogy dfu-ban kell csinálni a restore-t. Hát én nem úgy csináltam, hanem simán, akkor lehet azért nem javult meg.

    A dfu-ban történő restore miben különbözik a simától?

  58. Üdv mindenkinek! Nekem Szifon 5 ön tökéletesen megy minden…….

  59. iOS 6.0.2 Iphone 5
    Időjárás hibátlan.

  60. Sziasztok!
    Jailbreak simán fölment, semmi probléma, i4 6.1, de a hackelt játékok nem mennek föl. Erre tud valaki megoldást?

  61. @aKoshh: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé tört appok telepítését, és ez most sincs másként. olvasd el a hozzászólásokat, számtalanszor le lett írva, mi kell hozzá. a jailbreak önmagában nem teszi lehetővé a warezt.

  62. @rollerpig:

    helyesbítenék! egy kis használat után már nem megy az időjárás app.
    amit csináltam: cydiába beraktam az xsellize és a szifon repot
    telepítettem az iFile-t, a MobileTerminalt, az ldone-t és az NCSettings notification widgetet. eközben voltpár respring és reboot.
    (i4S, iOS6.1)

  63. Sziasztok le tudná írni valaki pontosan h mi kell ahhoz h a gépről fizetős programot tudjak a telefonra rakni a program az már a gépen van amit fel akarok tenni rá

  64. Évek óta nem jailbreakeltem, most megtettem, de egyelőre nem tökéletes a szájízem. Az NCSettings nekem eddig teljesen kimaradt, amikor jailbreakeltem még nem volt NC, most felraktam, nagyon jó kis tweak. Kb itt meg is állt a tudomány, bár nem is vagyok benne biztos, hogy szükségem van másra.
    VISZONT: Boot probléma jelentkezik, gyakran fagy be a telefon az almánál. Időjárás app is meghalt, megcsináltam a fent leírtakat, le is futott a bash script, meg is javult a weather app, de egy idő után (talán újraindítás, vagy nem tudom, nem tudom eseményhez kötni), azt vettem észre, hogy már megint nem megy. Újrafuttatva a scriptet, újból működik.
    DE ami a legzavaróbb: ha indítok egy hívást, majd a fülemhez teszem a telefont, a kijelző ugyebár lekapcsol, és utána hiába veszem el, vissza már nem kapcsol. Egyedül letenni tudom a felső gombbal. Bejövő hívásnál nem volt lehetőségem kipróbálni, de a kimenő hívások mindegyikénél jelentkezik a probléma. Így számomra borzasztó kényelmetlen, és használhatatlan. 🙁 Ti tapasztaltatok ilyet?

  65. @IMisi4s: kérlek, olvasd el a hozzászólásokat, többször le lett már írva.

  66. az időjárás app-ban a ludas a respring/reboot lehet!

  67. @rollerpig: a fejlesztők leírták, hogy mi okozza a hibát, nem a reboot, hanem egy fájl hibája.

  68. Egyenlőre tökéletes, az időjárást mondjuk meg nem is néztem, mert nem használom a gyarit. Elsőre ment, nem is szűz rendszerre, semmi adatvesztesem nem volt, minden ok. Appsync megy akit érdekel az 5.0+ os. Kiváncsi lennék ki milyen módon csinál téglát a telefonjabol egy ilyen egyszerű muvelettel, a 2g-s korszakban nem tudom mi lett volna velük 🙂

  69. Nekem nem sikerül az időjárás alkalmazást üzembe helyezni. A fenti “script”-elős megoldást valaki leírná lépésről-lépésre? Iphone 4s
    Köszi

  70. Valaki mindja mar meg, hogy a nagyon sok hard reset arthat a telonak? Tegnap jo sokat csinaltam, mert a boot problemat teszteltem.
    Haverom valahol azt olvasta regebben, hogy art. De nem igazan ertem, hogy miert arthat…

  71. @stamm: Igazából nem sok értelmét látom, én már háromszor futtattam le a scriptet, de mégis mindig meghal a weather.app, de:
    Telepíts egy openssh-t, cydiából. Ha unix rendszert használsz (osx, linux, stb.), akkor szimplán terminal-ba: ssh root@telefonodIPcíme, amikor visszakérdez, bepötyögöd, hogy yes, ha jelszót kér, az pedig: alpine. Windows esetében töltsd le a PuTTY-t, ez sajnos nincs előttem, de egyszerű, a grafikus felületen állítsd be, viszonylag egyértelmű, telefon IP, felhasználó: root, jelszó alpine.
    Hozz létre egy file-t a gépeden, tetszőleges szerkesztőben, pl. notepad, vagy mac-en textedit. Másold bele a fenti kódot. Mentsd el weather.sh néven.
    Mac-en pl. Cyberduckal (új kapcsolatnál módnak SSH-t állíts be, és ugyanúgy root a felhazsnáló, és alpine a jelszó), Windows-on WinSCP-vel jelentkezz be a telefonod filerendszerébe.
    Navigálj el a /Library/Wallpaper mappába, itt jó helyen lesz a script, töltsd fel ide a gépedről a weather.sh filet, amit az előbb létrehoztál.
    Menj vissza a terminálba, vagy PuTTY-ba, ahol a telefonodra vagy bejelentkezve SSH-n, másold be a következő parancsot, idézőjelek nélkül: “chmod +x /Library/Wallpaper/weather.sh” majd “/Library/Wallpaper/weather.sh” Kb. 10-12 mp múlva ujraindul a telefonod, és elvileg működni fog a weather.app

  72. Sziasztok, a következő problémám lenne iPad 2 iOS 6.1 jailbreakeltem, minden oké, kivéve a hangerő gombot: ha megnyomom a lefelegombot, akkor nem egyesével csökkenti a hangerőt hanem egyből a nullára teszi :S
    valaki valamilyen ötlet?

  73. @Ragadoz0: Mivel rendszeresen futtatnom kell a scriptet, nem tudom melyik a jobb megoldás. De ha már itt tartunk, szerintem ennél egyszerűbb SSH-ba copy-paste-elni a scriptet, mint mobileterminal-ban idétlenkedni. 🙂 Egyébként nálam már nem is működik a dolog, mire 5.-jére meghalt a weather.app, és futtattam le a scriptet. 🙁

  74. nem tudom miért van mindenki besózva. a cikkben írták h a fejlesztők már dolgoznak a hiba javításán, egy frissített evasion on, illetve a már jailbreakelteknek pedig cydiaban lesz egy gyorsjavítás. szerintem érdemes azt megvárni mint úgy mókolni, hogy sose csináltunk még ilyet. (szól ez kizárólag a magamfajtáknak)

    offtopic: legjobb időjárás jelentő app: wheather pro, pár euróért vettem 1000 éve. 2 éve napi szinten nézem, a csapadék % os jóslása hibátlan, reggel eszerint ülök motorra/kerékpárra. Tényleg pontosan jelez. ajánlom!!!

  75. Nekem az aksi jobban birja miota jailbreakeltem, ez erdekes!!!

  76. @surda35:
    én is hasonlót “éreztem”, azért még el kell telnie 1-2 napnak, hogy biztosan mondhassam, de eddig nekem is meglepően jól bírja az akkumulátor, pedig épp az ellenkezőjére számítottam.

  77. Cydiaban fent vannak a javítások !

  78. @ha0rex: Boot problémára feltettek egy frissítést a cydiában nemrég.

  79. A nem rég feltett javítást cídiában ajánlom. Boot hibát javítja a leírás szerint, nekem nem volt ilyen problémám, felraktam és az időjárás is megjavult!

  80. @Freerider89: Szia!Nálam nem működik mit csináljak?

  81. Még mindig nem jó az időjárás app

  82. akinek fentvan bármiféle appsync, az ne csodálkozzon, ha problémái vannak:

    “Nem maga az AppSync okozza az Időjárás app hibáját, ugyanakkor a mai javítás működését meggátolja. Emellett valószínűsíthetően az iCloud szolgáltatásait is megzavarja. Mindennek ára van.”

  83. Ja nekem mar a cydia is beszart , miutan felraktam a frissitest …

  84. @sultan:
    Passz, itt írják h az appsync problémákat okozhat, de lesz még frissítés úgy is!

  85. @sultan: Mi nem megy nalad ?

  86. @Jadeye: “Nem maga az AppSync okozza az Időjárás app hibáját, ugyanakkor a mai javítás működését meggátolja.”
    Nem gatol az meg semmit megy frankon , bootol mint a szel …
    Piracy has costs NEM = Mindennek ára van

  87. @Ragadoz0: engem nem érint, nem használok tört appokat. én csak azt fordítottam le, amit MuscleNerd írt. a szó szerinti fordítás nem minden esetben jelenti azt, ami az eredeti értelme.

    vagy szerinted “a kalózkodásnak ára van” talán ‘magyarabb’? te is lefordíthattad volna. értelmét tekintve gyakorlatilag semmi különbség nincs.

  88. @atikaaa19: nekem is ugyan ez a gondom ipad minin hogy ha le akarom venni a hangerőt rögtön leugrik nullára. valakinek van még ilyen gondja vagy esetleg megoldás rá valakinek?

  89. letöröltem az appsync-et majd lefuttatam a mobileterminalban a @Pod2g által adott parancssort és utána bebootolt és ment a weather app majd vissza raktam az appsyncet majd ujabb reboot és megy minden rendesen a weather app is 🙂

  90. közben az Apple kiadta az iOS 6.1.1 beta 1-et 🙁 nem sokáig lesz jb 🙁

  91. @Patrik: nem kötelező frissíteni. ha nem frissítesz, akkor mindaddig, ameddig újra tudod húzni a 6.1-et, menni fog a jailbreak is.

  92. @Jadeye: igen és ha kijön a frissitett redsn0w akkor szerinted lesz olyan hogy az adott szoftrol pl mint régen 5.0.1-ről rehet restore-olni 5.0.1-re shsh segítségével úgy hogy már kint volt a 5.1 szerinted előrfodulhat ez 6.1nél is?

  93. Hello!

    Cydia-n megjelent a JB frissítése. Frissítettem, újraindult a teló, de az időjárás még mindig nem működik. Tud erről valaki valamit?
    Előre is köszi.

  94. Nálam a mostani frissítés óta működik az időjárás, és be is kapcsol.

    T-s i5 16GB Fekete

  95. @tviktor20apple: Nincs véletlenül fent az appsync?

  96. @giannni: Telepítve van.

  97. Azért nem jó akkor.

    Először le kellett volna törölni az appsyncet, majd felnyomni a frissítést a cydiában, ezután működött volna az időjárás és akkor utána vissza lehetett volna nyugodtan tenni az appsyncet.

    Így ha már felnyomtad az update-et, már hiába törlöd le az appsyncet…
    Biztos megoldás a restore és újra jailbreak az új 1.1-el, ezután jó lesz az időjárás és akkor már mehet rá az appsync. Ettől lehet. hogy van egyszerűbb megoldás, de én azt nem ismerem, hátha valaki tud még segíteni.

  98. @giannni: Nem bonyolítom túl, inkább letöltöttem az időképet. Köszi a segítséget.

  99. Nincs mit. Hát az is egy megoldás.

  100. iPhone nem szinkronizálható, mert a szinkronizálási munkamenet elindítása meghiúsult. Ezt miért írja ki az iTunes JB-t követően?

  101. Nekem az a problemam, hogy random kifagy a rendszer. Becsikoz a kinelzo, szepen lassan elfeketedik, es rebootol. Teljesen random, nem fugg apptol, gesztustol, semmitol. Appsyncet toroltem, utana is csinalta, ezek a dolgok vannak felteve: safari dowoader, mail attachment saver, ikeylog, auxo, barrell, flux, ifile, activator, applocker, iapfree, swipeselection. Csak macera lenne egyesevel feltenni, leszedni oket, es varni a hibara. Nincs valakinek otlete, melyik lehet a ludas?:/

  102. @punkass: korábban nem volt ilyen? az akku rendben van? mert a becsíkozó kijelző kissé olyan, mintha az akku dobná el magát. tiszta restore-t meg kéne nézni, mert ha úgy is teszi, akkor az hardveres lesz.

  103. Nem nem. Minden jo volt, jb ota csinalja. Most egy ideje jo, toroltem appsyncet, mert rajottem, h minden van ami kell:D es eltuntek az appjaim (vagyis egy reszuk) irtatok, h majd visszajon, de nem jon 😀 gepemhez meg alkatreszt varok, nem tudom hasznalni, igy a restore meg felejtos:/

  104. Amióta fenn van az első JB nem megy az Angry Birds Rio. Nem indul el, ugyanaz a jelenség mint az Időjárás app-nál. Holnap restore…

  105. Sziasztok,

    Nekem most ,,romlott el” az időjárás app, az első verziós törésnél simán elindult, mióta viszont kijött a jailbreak frissebb változata, nem indul el… (pedig elvileg ez orvosolta ezt a hibát…)

    Valakinek ötlet?

  106. Hali! Feltettem a 6.1.6-ot jb-vel és frissitettem mindent, appsync is fent van. De az időjárás app nem működik. Van mar erre valami megoldas?

    Köszi!

  107. Már megoldotta a sinful repoból a weather app fix. 🙂


Add a Comment