Hivatalos: “Far out” iPhone 14 esemény szeptember 7-én!

Az Apple a következő eseményt szeptember 7-én fogja tartani, amiről most már a hivatalos meghívó is megérkezett, és ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.

A menetrend szerint szeptember 7-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez szokás szerint 19 órára esik.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje. Ha pedig az oldal közepén látható logóra koppintunk, akkor most is egy kiterjesztett valóságos animációt kapunk, amiben a csillagok közé léphetünk, és megjelenik köztük az Apple logójának sziluettje:

A keynote-on elsősorban az új iPhone-okat jelenti majd be az Apple, amelynek kapcsán például az alábbi cikkeinket érdemes elolvasni:

Ezen felül a hírek szintén megemlítik az Apple Watch Series 8-at, amely talán új designt kaphat, amire szintén sokan várnak, illetve hőmérő funkcióval is rendelkezhet. Szintén régóta szó van már az AirPods Pro újabb generációjáról.

Amire viszont valószínűleg nem számíthatunk, az az új Mac-ek bemutatása, mert azokat a pletykák egy októberi vagy későbbi eseményre tippelik inkább.

Szoftveres oldalról pedig megtudhatjuk majd a jelenlegi béta szoftverek hivatalos megjelenési idejét is, bár az iPadOS 16 már biztosan októberre csúszik, és rögtön 16.1-ként jelenik majd meg, és a macOS Ventura sem várható ennél hamarabb.

Te mit vársz a szeptember 7-i bejelentéstől?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Biztos 7.-e? sose tartott meg keynotet szerdan az Apple vagy nem emlekszem ra, mindig kedden szoktak tartani. Es az is fura, hogy 2 hettel elotte kuldtek ki a meghivot pedig csak 1 hettel elotte szoktak.

  2. Áhh kitudja, szerintem inkább jövőhónapban lesz! :smiley:

  3. Jadeye says:

    ez van az Apple weboldalán, ha megnézed.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!