Nemzeti parkok Apple Watch kihívása augusztus 28-án

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, volt már köztük korábban többször is nemzeti parkos, de anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, hálaadásnapi, összefogásra ösztönző, táncnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is újból megrendezésre kerül évente.

Az idei nemzeti parkos kihívásnak most sincs semmi különleges apropója azon túl, hogy megünnepelhetjük a nemzeti parkok nyújtotta természeti értékek szépségét.

A kihívás már pár nappal ezelőtt fel kellett bukkanjon az Apple Watch-on értesítésként, illetve az iPhone-on a Tevékenység appban a díjak között:

 

Aki szeretné megszerezni ennek kihívásnak a teljesítéséért járó jelvényt és iMessage matricákat, annak idén is egy legalább 1 mérföldes, vagyis 1,6 kilométeres edzést kell teljesítenie, ami lehet séta, futás, túrázás vagy kerekesszékes edzés is.

A kihívást teljesíthetjük az órán található Edzés alkalmazással, de bármi más, olyan app segítségével is, ami HealthKit-támogatással is rendelkezik.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. kezd az oldlal nagyon ciki/olvashatatlan lenni a reklamoktol

 2. Jadeye says:

  sajnos ez ilyen kényszer… én konkrétan gyűlölöm a Google hirdetéseit, és irtjuk is közülük folyamatosan a szenny hirdetéseket, de a vírushelyzet eléggé keresztbe tett mindennek.

  az olvasók számára a legkevésbé fájó megoldás a hirdetések megjelenése – amikre használhatsz reklámblokkolót, sok más oldallal ellentétben mi nem teszünk még szándékosan is keresztbe azoknak, akik reklámblokkolóznak, pedig sok helyen ez is teljesen bevett szokás.

  a másik opció a szintén sok helyen egyre inkább előtérbe kerülő előfizetési rendszer, amikor ráadásul adott cikkeket kizárólag akkor tudsz elolvasni, ha fizetsz érte akármilyen rendszerességgel.

  vagy kérhetnénk pénzt támogatási céllal is, de nem tesszük. (bár aki ettől függetlenül szeretné ezt megtenni, az Patreonon keresztül már egy ideje megteheti, amiért kimondottan hálásak is vagyunk mindenkinek, aki így dönt!)

  véleményem szerint az információ korlátozások nélküli átadása többet ér, mint egy paywall mögé behajítani bármit (vagy pláne mindent…), hogy aztán fizessen mindenki, mint a katonatiszt, ha olvasni akarna:

  hiszen az egy dolog, hogy sokaknak minden ingyen kell, de szerintem nem lehet senkit sem diszkriminálni az anyagi háttere miatt, ha egyszerűen nem engedheti meg magának az előfizetési díjat.

  az oldal üzemeltetése viszont pénzbe kerül, azt meg valahogy elő kell teremteni. használd például az AdGuardot, ha a hirdetések megjelenésével sem kívánod támogatni az oldal működését.

 3. Jadeye says:

  (Ennek a hozzászólásnak a tartalmát csak előfizetőink olvashatják. Az előfizetéshez kattints ide.)

 4. yes… amikor megnyomtam, és YT… már leesett, de köszi! :smiling_face_with_three_hearts:

 5. gunar says:

  Ahogy látom elég keveseknek esett le, hogy ez mit is takarhat. Sajnos! Bár titkon remélem hogy csak kevesen látták és azért.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!