Nemzeti parkok Apple Watch kihívás augusztus 25-én

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, volt már köztük korábban is nemzeti parkos, de anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is újból megrendezésre kerül évente.

Az idei nemzeti parkos kihívás apropója a Grand Canyon Nemzeti Park alapításának 100 éves évfordulója, de az Apple világszerte elérhetővé tette ezt a kihívást, hiszen nemzeti parkok másutt is vannak.

A kihívás majd augusztus 25-e előtt pár nappal bukkan fel az Apple Watch-on értesítésként, illetve jelenik meg az iPhone-on a Tevékenység appban a díjak között:

Aki szeretné megszerezni ennek kihívásnak a teljesítéséért járó jelvényt és iMessage matricát, annak egy legalább 3 mérföldes, vagyis 4,8 kilométeres edzést kell teljesítenie, ami lehet séta, futás, túrázás vagy kerekesszékes edzés is.

Ez a táv megegyezik a South Kabibab Trail és a Cedar Ridge közötti útvonalnak oda-vissza.

A kihívást teljesíthetjük az órán található Edzés alkalmazással, de bármi más, olyan app segítségével is, ami HealthKit-támogatással is rendelkezik.

Ha pedig valaki a Grand Canyon kapcsán kedvet kapott a túrázáshoz, annak Magyarországon érdemes például a Bükki Nemzeti Parkban található Páris-patak szurdokvölgyét meglátogatnia:

(Fotó forrása: Wikipedia)

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!