fbpx Skip to content

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, volt már köztük nemzeti parkos, anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, és még hálaadásnapi is, ezek közül több is évente újból megrendezésre kerül.

A nemzetközi jóganapot 2015 óta tartják, és azért június 21-én, mert ez a leghosszabb nap az évben. A kihívás teljesítéséhez mindössze egy 15 perces edzést kell végezzünk.

A nemzetközi jóganap ötletét Narendra Modi, India miniszterelnöke vetette fel még 2014-ben az ENSZ közgyűlésén tett beszédében.

A jóga India ősi tradícióinak felbecsülhetetlen ajándéka. Megtestesíti a szellem és a test, a gondolat és a tett, az önuralom és a megvalósítás egységét, az ember és a természet közötti harmóniát, és egy holisztikus megközelítése az egészségnek és a jólétnek. A jóga nem elsősorban a mozgásról szól, hanem hogy felfedezzük a saját magunkkal, a világgal és a természettel való egységünket. Az életstílusunk megváltoztatásával, és a tudatosság kialakításával segíthet a jólétben. Ezért javaslom, hogy vezessünk be egy nemzetközi jóganapot.

Aki szeretné megszerezni ennek kihívásnak a teljesítéséért járó badge-et és iMessage matricát, annak egy legalább 15 perces edzést kell teljesítenie. A kihívást teljesíthetjük az órán található Edzés alkalmazással, de bármi más, olyan app segítségével is, ami HealthKit-támogatással is rendelkezik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok