fbpx Skip to content

Az Apple Watch felhasználók bizonyára jól ismerik már a Tevékenységek alkalmazásban levő jelvényeket, amelyeket különböző célok elérésével szerezhetünk meg. A napokban megjelent egy új jelvény, amelyet csak július 15-én tudunk megszerezni, nem is akárhogyan.

Diablo tó

Nagyon szeretem gyűjtögetni ezeket az emblémákat, engem motivál, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. 🙂 Ahhoz, hogy megszerezzük a gyűjteménybe ezt a matricát, most szombaton egy picit mozognunk kell.

Ezen a napon 5,6 kilométeres távot kell megtennünk egyben gyalog vagy futva, vagy természetesen akár kerekesszékes edzéssel is teljesíthető ez a feladat. Ez a távolság egyébként megfelel a híres Yellowstone Nemzeti Park Old Faithfultól a Mallard Lake-ig tartó túrájának.

Az edzéskor akármelyik fitnesz alkalmazást használhatjuk, a lényeg, hogy az Egészség appal szinkronizálva legyen – sajnos azonban szükségünk van egy Apple Watch-ra is ahhoz, hogy maga a Tevékenység alkalmazás elérhetővé váljon a készülékünkön.

Apple Watch jelvények Apple Watch jelvények

Korábban volt már több hasonló kezdeményezés is az Apple részéről hasonló feltételekkel, természetesen mi ezeket a jelvényeket is begyűjtöttük, és ez most sem lesz másképp. Hajrá, edzésre fel! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ha kerékpárral tekerek 5,4 km vajon megadja a badge-t?

  2. Nem latom a jelvenyt. Mit csinalok rosszul? Regio mar usara allitva oran es keszuleken is es mindkettot ujrainditottam. Semmi. Na ilyenkor rohadtul gyulolom az applet. A telefon a falhoz vagnam legszivesebben a maradvanyokat es az orat meg feltomkodnem cook seggebe. Motivacio magasfokon. Van jelveny de te nem latod. Allits at ezt aztan kopogd a titkos kodot a kijelzon aztan shift le le fel alt es space. Anyad! ????????????Bocs. Szoval hogy lathatnam a redvas jelvenyt vegre..? ????

  3. @stierd: Először is a redvás jelvényhez nem kell valószínűleg régiót állítani, én magyar régióval is látom. Másodszor én ma reggel kaptam meg róla az értesítést a magyar régióval. Tekintve, hogy te amerikai állítottad a régiót, ahol még a jobb helyeken is csak hajnal van, máshol még vastagon húzzák a lóbőrt, lehet ,hogy csak később lesz látható. De ami a legfontosabb: ez az egész a holnapi napra vonatkozik, nem a maira.

    De nyugodtan küldd a falhoz a telefont is meg az órát is és utána jól taposd is meg őket.

  4. Eloszor is ha lattam volna regio allitas nelkul akkor nyilvan nem allitottam volna at es nem keresnek megoldast. Masodszor: segiteni nem tudsz de eszt osztani szeretnel. Okos vagy. Teljesen megszeppentem a szarkasztikus kioktato hozzaszolaodtol. Most magamba szallok es elgondolkozom h mennyire szanalmas vagyok… Ja, nem. Segito szandekuaktol tovabbra is orommel fogadok tippeket a helyzet megoldasara. Fika Ferdinandok es Okos Ottok kimeljenek.

  5. Köszönöm. Megnézem.


Add a Comment