fbpx Skip to content

Az Apple is belátta végre, hogy az okosórájának sportolásért megszerezhető díjai a régebbi felhasználóknak már nem elég motiválóak.

A hálaadásnapi 5 km-es futás/séta/kerekesszékes mozgásért begyűjthető jelvény után januárban egy újabb, különleges, csak ekkor megszerezhető díj kitűzéseit próbálhatják meg teljesíteni az Apple Watch tulajdonosok.

November végén az amerikai Apple Watch tulajok egy, az ünnepkör rengeteg rengeteg ételének ledolgozására buzdító, csak egy napig teljesíthető kihívást próbálhattak meg teljesíteni. Ekkor 5 km-t kellett vagy futni vagy sétálni, de persze a kerekesszékes felhasználók is megszerezhették a jelvényt, ami mellé még egy extra iMessage matrica is járt. Az Apple januárban nemcsak az amerikai felhasználókat akarja motiválni, hanem világszerte mindenkit, egy speciális tökéletes hét kihívással.

Az Apple Watch a mozgással kapcsolatos adatokat három karikában méri: állás, edzés, mozgás. Ha ezek bármelyikét is betelítjük egy teljes héten át, akkor kapunk érte egy díjat, de ha mindhármat teljesítjük akkor egy tökéletes hét díjat is. Amennyiben többször is megszereztél egy ilyen díjat, akkor csak a leírásában látszik, hogy azt hányszor teljesítetted, nem jelenik meg többször, egy idő után már nincs motiváció, hogy ezeket is gyűjtsük. A tökéletes hónap már egy nehezebb dolog, mert ott mozgás célt kell minden nap teljesíteni, de a többit nem, így aki elfelejt óránként felállni az is tudja teljesíteni. Az Apple most azzal szeretné motiválni a karácsonyi ünnep után az Apple Watch felhasználókat, hogy egy különleges, tökéletes heti díjat szerezhetnek meg, ha január bármelyik teljes hetében betöltik mind a három mozgás karikát.

A kis jelvényen túl iMessage matrica csomagot is kapnak azok a felhasználók, akik ezt a kihívást teljesítik. A haladásnapi kihívás csak egy matricát adott, ami nevetségesen kevés volt, de sejttette, hogy idővel a többi díj is megjelenik matrica formájában is.

Téged motiválnak még ezek a díjak?

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Pont tegnap vettem egy orat,meg baratjozom vele de eddig tetszik:)

  2. Mondjuk én megkaptam a hálaadásos jelvényt, pedig sem US accountom nincs, se nem teljesítettem edzésként az 5km-t (edzésen kívül igen).
    Kíváncsi leszek milyen díjak lesznek még, engem motiválnak, aztán majd egy év után kiderül, hogy akkor is motivál-e ????

  3. Én sokáig agyaltam rajta h mi legyen és sokszor írtam h van fittbit blaze órám de menyasszonyommal úgy döntöttünk h veszünk egyet neki is és nekem is. Kíváncsi vagyok ☺️!


Add a Comment