fbpx Skip to content

A Föld napja alkalmából egy speciális jelvény avagy badge szerezhető meg, és ehhez mindössze csak 30 percnyi mozgásra van szükségünk.

Apple Watch föld napja kihívás

Április 22-én ünnepeljük együtt a Föld napját: gyalogoljunk, fussunk, biciklizzünk, vagy folytassunk bármilyen más sport tevékenységet legalább 30 percen keresztül. Ezért az Apple a Tevékenység alkalmazásban ad nekünk egy jelvényt.

Érdekes, hogy a mostani a jelvény megszerzéséért nem muszáj, hogy az Apple Watch legyen a kezünkön, más alkalmazással is mérhetjük az adott mozgást, csak legyen szinkronizálva az Egészség appba. Persze az már más kérdés, hogy a Tevékenység alkalmazás, amiben a jelvény van, nem érhető el az Apple Watch nélkül. A jelvény mellé egyébként iMessage matricákat is kapunk. Eddig két nyilvános kihívás volt elérhető, ami jelvényt adott nekünk: az egyik az Újévüdvözlési kihívás, a másik pedig a Hálaadáskor megrendezett esemény.

Tehát, most szombaton 30 percig mozogjatok, és szerezzétek meg a fenti jelvényt! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Nekem MI Band 2 van és nem szinkronizál. Az MI Fit-ben pedig be van állítva.

  2. Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az iPhonnál van-e olyan alkalmazás, amit ha win10.gépen is futtatok és a telefonomon is akkor az wi-fin keresztül összeköti a két gépet. Pl.: az sms megérkezik a számítógépen futó progira is és a telefonomra is, és a számítógépen is elküldhetem a választ. (Eddig androidos készülékem volt, és ott több app is lehetővé tette ezt. Előre is köszönöm a segítséget

  3. @Csaba55: és a beállítások,adatvédelem,egészség engedélyezve van a mi fit? több min fél éve használom a mi band-ot,és hibátlan a működése.

  4. Mitől jelenik meg ez a mai jelvény az eredmények között? Sportoltam ma elegendőt, nem kaptam semmit. Plusz külföldi cikkek képeiben láttam olyan képet, hogy előre ott volt az eredmények között ez a földnapi kihívás jelvény szürkén, és teljesítéskor színeződött be (mint a többi). Én eredményeim között nem látom ezt a jelvényt.

  5. @Vucctok: magától meg kell jelennie szürkén. megszerezni pedig akkor lehet, ha: “gyalogoljunk, fussunk, biciklizzünk, vagy folytassunk bármilyen más sport tevékenységet legalább 30 percen keresztül”. Watch-on az Edzések appban indíts egy edzést a fenti tevékenységek valamelyikével, de például a simán “egyéb” kategóriás mozgással nem fogja odaadni.

    ha ma nem sikerült megszerezni, állítsd vissza a dátumot a Watch-on és az iPhone-on is, és próbáld meg holnap újból, aztán ha megvan, akkor állítsd be a helyes dátumot.

  6. @Jadeye:Koszi a valaszt! Runtastic appban van ma 23km biciklizesem. Tobb mint 30p 😉 Egeszseg alkalmazasba is atintegralodott, en ugy ertettem ezzel is sikerulhet. Megsem? ;(

  7. *-at
    [idegen szavakat altalan nem kell igekotovel ellatni.]

  8. @ Jadeye: a magatol meg kell jelennie szurken reszt ertem. De ez nem tortent meg nalam. Megis mikor es mitol megy fel az appba? Nem a legujabb watchOS van rajta, ez lehet ok?

  9. @Vucctok: én is így jártam, Nike-val futottam 43 percet, Health-ben benne van, de jelvényem. nincs 🙁


Add a Comment