Nemzeti parkok Apple Watch kihívás augusztus 30-án

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, volt már köztük korábban többször is nemzeti parkos, de anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is újból megrendezésre kerül évente.

Az idei nemzeti parkos kihívásnak nincs semmi különleges apropója azon túl, hogy megünnepelhetjük a nemzeti parkok nyújtotta természeti értékek szépségét.

A kihívás már pár nappal ezelőtt fel kellett bukkanjon az Apple Watch-on értesítésként, illetve az iPhone-on a Tevékenység appban a díjak között:

Aki szeretné megszerezni ennek kihívásnak a teljesítéséért járó jelvényt és iMessage matricákat, annak egy legalább 1 mérföldes, vagyis 1,6 kilométeres edzést kell teljesítenie, ami lehet séta, futás, túrázás vagy kerekesszékes edzés is.

A kihívást teljesíthetjük az órán található Edzés alkalmazással, de bármi más, olyan app segítségével is, ami HealthKit-támogatással is rendelkezik.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Hát ezt elengedem :grinning: 13 fok meg szakadó eső van.:pensive:

  2. Otthon berakod sétába :smiley:

  3. Vagy csak egyszerüen hozzáadom a Health appban :smiley:

  4. szorian says:

    én megcsináltam mégsem kapom meg… pedig már 2x is lementem direkt ez miatt és nem pedig simán az órán indítottam el a séta meg a futás tevékenységet.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!