Újabb Siri Parancsok, avagy jó reggelt Siri!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhányszor már írtunk a Parancsok alkalmazásról, és különböző Parancsokról is, avagy hogyan parancsolj a Siri-nek magyarul! Legutóbb például a SZÉP kártyát egyenlegünket kérdeztük le a Siri segítségével.

A mostani két videót Shane Whatley készítette. Az elsőben néhány Parancs tippet, míg a második videóban egy jó reggelt tájékoztatót kapunk, amiben az aktuális időjárást, naptár eseményeket és egyéb automatizációkat adhatunk meg. Ezen kívül egy egészen érdekes alkalmazást is bemutat a kolléga, amivel akár úgy automatizálhatjuk, futtathatjuk a Siri Parancsainkat, hogy nem vagyunk otthon. Nézzétek meg a videókat!

A PushCuts segítségével egy iOS rendszeren futtathatunk egy Shortcut, avagy Parancsok szervert. Ő futtatja a parancsainkat, időhöz, illetve egyéb automatizációkhoz mérten. Ezekre különböző példákat is kapunk YouTubertől, érdemes végignézni a videót.

Korábbi Parancsok cikkeink:

Ezen kívül érdemes a HomeKites cikkeinket is elolvasni, hogy mik vezérelhetőek a Sirivel, avagy a Parancsok alkalmazással:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. katoga says:

  Tiszteletem,
  Nekem valahogy nem akart működni.
  Angol nyelven csináltam meg a paracssort viszont a telefon az magyar.
  Lehet ez a gond?

 2. Ez biztos nem gond, próbáld meg újra.

 3. katoga says:

  Főleg a jelenlegi helyzetet nem ismeri fel, pedig minden GPS vagy helyzet meghatározás be van neki kapcsolva

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!