fbpx Skip to content

Egy héttel az iOS 11.0.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 11.0.2-t.

Az új kiadás hibajavításokat tartalmaz, többek között az iPhone 8 és 8 Plus esetén tapasztalható recsegő hívásokkal kapcsolatban.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple mindössze a következőket írja:

Az iOS 11.0.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy hibát, amely miatt recsegő hangokat lehet hallani telefonhívások közben néhány iPhone 8 és 8 Plus készüléken
  • Megold egy problémát, amely miatt néhány fotó esetleg nem látható
  • Kijavít egy hibát, amely miatt az S/MIME-titkosítással védett e-mail-üzenetekben lévő mellékletek nem nyílnak meg.

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Az Apple egyelőre továbbra is aláírja a 10.3.3-at. Frissítés, 2017.10.05. 00:00 – Az Apple már nem írja alá az iOS 10.3.3-at!

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Frissítés után nem küldi el a hívószámomat!

Ez az iOS 11 megjelenése óta folyamatosan előkerülő kérdés, pedig már akkor is külön bekezdésben ejtettünk szót róla. Elsősorban Telekom-előfizetőknél jön elő. Ilyenkor a Telekom alkalmazásban vissza kell kapcsolni a számküldést. Ha ez nem oldja meg, hívjuk fel az ügyfélszolgálatot, és állíttassuk be velük.

[appstore id=”588993858″]

Telenor vagy Vodafone ügyfélként ez elvileg nem fordul elő, de ha mégis, akkor a Beállítások, Telefon alatt kapcsoljuk ki majd vissza a Hívó ID-m mutatása opcióban a kapcsolót. Ha ez nem oldja meg, hívjuk fel az ügyfélszolgálatot, és állíttassuk be velük.

Letöltés

Ha valaki szeretné lementeni a 11.0.2 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Ezen túl a másik fontos cikkünk a használat közben felmerülő hibák lehetséges megoldásairól: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha furcsa dolgokat produkál a készülékünk?

Linkgyűjtemény

Az iOS 11-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 11 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

183 Comments

  1. Valaki telepítette már ?

  2. Valaki telepítette?

  3. @admin ????????

  4. Nekem most települ egy i6-ra.

  5. Most nem azért, de androidban is vannak hibák miután megjelenik, de nem nagyon láttam heti javításokat egyik droid használó cimborámnál sem. Persze lehetne ennyi teszt után jó isv jobb, de azt se felejtsük el hogy pl az új szérián nem tudom mióta tudták reálisan tesztelni, de nem hiszem hogy a nyár elején már sok lett volna kézben, főleg nem annyi mint az elődökből, amiken ha csak a publikus betat használók mindig visszajeleztek volna minden tapasztalt hibát akkor talán a megjelenő is jobban sikerül. De csak olvasgassunk itt a forumon kicsit és egy cikknél annyi olyan kérdés olvasható ami ha a kérdező elolvasná és tudná értelmezni amit olvasott és nem késztetne többeket arra hogy feltételezze dislexiás a pasi, akkor mit várunk ezt kivetítve milliókra milyen visszajelzések lehetnek az Apple “postaládájában” sztem a zömét olvasva azt sem tudják szegények mit is szeretne az illető közölni, gondolom lehet ez az összesnek kb 75 %-a, így az amugy sem sok visszajelzésből csak 25% használható talán, persze lehet nem jól tippelek és rosszabb az arány vagy talán jobb picivel. Azért nem kell megsiratni őket csak talán kicsit érthető és elgondolkodtató hogy legalább tesznek vmit az ügy érdekében.
    Arról nem is beszélve hányan várják hogy személyesen kapjanak visszajelzést, s ha nem jön akkor ” pusztuljon az epöl felkiáltással, én ugyan nem küldök be nekik mert minek” valóban többé nem írja le mi a nyűgje.
    Azért én ezután is írom nekik amit el szeretnék érni a qatch-on és az iphone-on, hátha 1x sikerül és akkor majd azt hiszem hogy direkt nekem csinálták meg! Milyen jó lesz húúú de jó. 😀

  6. I7+-ra most telepul. Nagy gubancok lehetnek a hatterben ha ilyenek miatt adnak ki uj verziot.. az a 3 dolog amit odairtak az ha nem is kamu de szerintem nem ezek a fobb dolgok…

  7. Akku idő javult? Laggol? Valaki próbálta? I7

  8. @tomika24: mindössze 47 perce jelent csak meg… logikusan végiggondolva szerinted lehet már bármi érdemleges tapasztalata bárkinek is?

  9. @tomika24: Ez most komoly? Akku idő 5 perc alatt nem merült semmit akkor 24 óra alatt gőzöm sincsen mennyit fog.

  10. i6 végre kezdi az iOS 10 sebességét hozni. Egyenlőre tetszik. Nem akad végre meg, a Safari és Beállítások sem 20mp alatt nyílik meg. Nyilván hosszabb idő kell az akku teszthez, ez holnap kiderül.

  11. Botrány! Hogy ezek mennyire bénák! Soha nem jelent meg szoftver, hogy ne kellett volna javítani. Szerintem a bétákat meg lehetne szűntetni, semmit nem ér.

  12. Az 5S-en is első pár megmozdulás hasonlót mutat.

  13. Ja igen az akku nem merült vészesen az elmúlt 10 percben.

  14. Jövő héten várhatjuk a 11.0.3-at, azután meg a 11.0.4-et, és szerintem 11.1 előttig még lesz 11.0.6 is. 🙂

  15. Jöhet,mert laggol,szaggat. (i8)

  16. @Ferenc1: tényleg botrány. tojhattak volna magasról az adott hibákra, majd kiadnak X héttel később egy frissítést, nehogy problémát okozzon már valakinek, hogy már megint 10 percig frissít a készüléke. botrány.

    @farkas63: pár éve még szinte mindenki alig várta a frissítéseket, és azon volt a problémázás, ha X elvárással szemben ritkábban érkeztek frissítések. most meg rögtön mindmeghalás van, mert jött egy frissítés.

  17. @weber770531: Az gáz, de tényled aki tudja kb mikortól tudják az újakat nagyobb számban tesztelni írja már le..
    Sztem a megjelenés után megy az igazán reális teszt, mert addigra kerül kézbe elég db. (gondolom én)
    Na ezért kellene a visszajelzés minél több nekik.

  18. Valaki tapasztalt olyat hogy hiába van bekapcsolva a hívó id, mégis magánszámon hív néha ? Baráti körbe egy 5s és egy i7plus csinál ilyet!

  19. @Jadeye: Igen ha nem ide meg még pár forumra írná le csak a legtöbb user a baját, meg azt hogy “már megint elbaszták” hanem oda is ahová kell, akkor lehet előrébb lendülne a javítása a hibáknak. Na de mindegy.

  20. Amiota fent van az ios11 a hivo ID m sokszor nem jelenik meg, valamint neha tok random rezeg a relefonom mintha uzenet jott volna. Hasonlot tapasztalt valaki? Megoldas? (Iphone SE)

  21. @Jadeye: Ez nagyon szuper,de miért nem lehet úgy ahogyan eddig is. Mert egyrészt céges előfizetésnél nem olyan egyszerű ez csak telefonon lehet másrészt magam szeretném eldönteni ahogy eddig is. De az ilyen kiszámíthatatlan dolgokat nem szeretem.

  22. @Sanyy: végigolvastad a cikket, ugye?

    @atirag: csakhogy a jelek szerint ez a Telekom oldalán lévő probléma, aminek felbukkanása történetesen épp egybeesett az iOS 11 megjelenésével.

  23. @Sanyy: Hát nem tudom de én is SE-t hajtok az első beta-k óta fent van a 11 és soha senki nem szólt azaz nem is volt ilyen hiba nálam. Telekom üzleti előfizum van kék csop.

  24. Vki frissitett? ???? iSE

  25. @Jadeye: Számomra hihetetlen, hogy ennyi év után is türelmesen válaszolsz a sok troll, logikátla, okostalan és olvasni nem tudó kérdésre. Minden elismerésem…

  26. @Jadeye: Valóban azt gondolod,hogy nem az új szoftver miatt van? Nekem kizárólag olyan telefonom csinálja ezt ami új szoftverrel van és a kollegáimnak is csak azok. Amelyiken még 10 van azzal egyikkel sem és itthon sem. Azért ez szerintem több mint véletlen egybeesés:)

  27. @U.P.: Hasonlóan!

  28. Fasza kis protube alkalmazással nem tudjátok mi lett? hova tünt az app store-ból?

  29. Mindenképpen dicséretes az Appletol hogy foltozza a hibákat, de ha vissza emlékeztek.. iOS 10 után is ez volt. Most meg a nagy okosok pont ilyenkor mondjak hogy maradok a biztos 10.3.3.-nál, ami kiforrott.. nekem valósággal megtámadta a memória kezelést az új oprendszer… végre minden “ott van, ahol hagytam”.. szégyen vagy nem, de 10nél voltak ilyen jellegű problémák, most 11.0.1-en vagyok. És maradok is! Gyors! Fluid! Smooth! Finomabban jönnek-mennek az animációk.. Aksiidő 2 nap! Minden azonnal történik! I Love it!
    (7+)

  30. Sebesség nem lett jobb viszont a mail app szinte minden 3. Mail megnyitásakor crashel, eddig nem volt a mail alkalmazással probléma , viszont a sebesség 10.3.3-hoz képest meg mindig siralmas. iPhone 7+

  31. Persze gáz ha béták után is olyan rendszert adnak ki amit hetente kell javítani, de inkább javítsák, minthogy hónapokig kellene várni a frissítésre. Ezen a téren androidnak van mit tanulnia az biztos. ( bár lehet ott rögtön jó verziót adnak ki) 😀
    @U.P.: Jadeye bírja a tempót, pár éve már ezt csinálja. Kellene neki csinálnunk valami trófeát érte. (meg Adminnak is) 😀

  32. ez a frissites sem jó aki még nem tette fel nem ajánlom

  33. @bacsk Ne szépíts. i6+ gyakorlatilag használhatatlan IOS 11-el.

  34. Yadeye, az a botrány, hogy képtelenek kiadni egy működő szoftvert. Lehetnek benne apró hibák, de ne már, hogy használhatatlanná teszi a telót. Elfogult vagy, kötekedésnek veszed, amit írok, de attól, hogy én írom, még rettenetes a cucc. Azért lehetnének profik, pénzük volna rá.

  35. Yadeye, még annyit, hogy a frissítés nem lenne akkora gond. A baj az, hogy fel sem tesszük, már tudjuk biztosan, hogy nem javít semmit. Ja, hogy leírták mit javít? Na bumm. Még nagyobb baj, hogy mindenki tudja már, mióta Jobs helyett amatőr vezetés van ott, hogy főfrissítést kb. fél évig nem szabad feltenni, mert addig tart kijavítani nekik valamit, ami előtte még működött. Lehet elfogult ellenvélemény, ez tény.

  36. @Ferenc1: “már tudjuk biztosan, hogy nem javít semmit”
    nem, tudni nem tudod. nem értesz a szoftverfejlesztéshez, csak elvárásokkal vagdalkozol, és terjeszted, hogy te ismeretlenül is már előre tudod, hogy minden rossz, és soha semmi sem jó.

    de ugyan magyarázd meg nekem azt, hogy ha “használhatatlanná teszi a telót”, akkor miért olvasható számtalan ellenpélda folyamatosan, hogy épp, hogy jobb lett a frissítés után? hiszen az iOS mindegyiken ugyanaz, akkor pedig mindegyiknek használhatatlannak kellene lennie! de nem azok…

    és hát persze Steve Jobs. mert ugye Steve ideje alatt nem voltak ám hibák. persze dehogynem, sőt. csak neki volt akkora arca, hogy elsüsse, hogy “rosszul fogod”. azóta meg a történelem mindent megszépített, és most ha valami nem megy, akkor legegyszerűbb erre fogni.

  37. Yadeye, de igen, előre lehet tudni, hogy rossz lesz, mert sajnos ezt szoktuk meg tőlük. Nem tudsz objektív lenni és mindenki hülye, aki mást tapasztal.

  38. @Ferenc1: akkor újból megkérdezem: mivel magyarázod, hogy ha te tudod, hogy márpedig mindig minden rossz, hogy lehet, hogy vannak, akiknek mégsem rossz? szerinted akkor ők a hülyék, hogy nekik nem rossz? vagy csak beképzelik, és egyébként nekik is rossz? tökmindegy, én mit gondolok, nézd végig a hozzászólásokat, látni fogod, hogy noha szerinted mindig minden rossz, mégis ennek ellentmondóan sok az, akinek valamiért mégsem rossz.

  39. @Jadeye

    Színészek, mind színészek…

  40. Valakinek aku idő javulás i7? 🙂

  41. @Jadeye: Szerinte ennek a Feri gyereknek nincs is iPhone-ja. 😀

  42. Tenyleg annyire kivancsi vagyok hogy vajon mi szallt el konfigban vagy barmi masban annak a telojan akinek ilyen hibai vannak hogy a mail app crashel… ujrarakas volt???
    Szep dolog meg ennyi ev utan is SJal jonni pedig akkor sem voltak jobbak a szoftverek..
    Viszont sokkal kevesbe voltak komplexek:
    Multitasking gyakorlatilag tiltva volt, max gps es zenelejatszas hasznalhatta, semmilyen user app nem lathatott ra a masikra.. ez hirtelen ket dolog amin mostmar nincs akkora korlatozas. A korlatozasokkal egyszeru volt fluid es smooth rendszert csinalni…

  43. @AppleFan: Ja jó verziót! 😀 Amikor a haver 230e-ért vett droidján 2x is frissítések után vissza kellett raknia az utolsót amivel rendesen működött, mostanában meg napi 3x tölti amire azóta cserélte, pedig az iphone árban van és nem sziamiau, bár mondtam neki lehet ez a baj.
    Igaz a “főnököm” sziamiaukat is árul és mégis vett egy iphone-t újra magának, lehet nem jött be mégsem?

  44. Akku 5 óra alatt 10% 5S-en az akkubúvároknak jelentem. 🙂

  45. Az SE pedig reggel öta -25% 11.1 beta, pedig használom, de ma ez lett 1/2 9-től. Ez nem is olyan rossz az elmúlt napokhoz képest, bár akkor is ilyenkorra még volt benne 40% legalább.

  46. 11.0.1 alatt 2 hónapos iPhone 7 rendszeresen kifagy, ilyenkor semmire sem reagál.
    Rendkívül gyorsan merül.
    A control centerben zenét nem lehet váltani, nem nyílik meg a zenelejátszó sem.
    Kamera gyakran csak fekete képet ad.

    Nos, valakinek hasonló?

    10-es oprendszer alatt egyik probléma sem volt jelen, ötlet valakinél?:)

  47. Jadeye, neked hibátlan volt a 11? Kár vitázni veled, mert nem látod objektíven, így semmi értelme. Az a baj nem azt nézed mi van odaírva, hanem ki írja. Megsértettelek, mert kritizálom az apple-t, mellesleg joggal. Te mivel magyarázod, hogy van, akinél rossz? Ugye ez a több, de mégis csak Te vagy a szakértő, tudnod kell!
    Azt meg, hogy előre tudni rossz lesz, nem nehéz kitalálni. Sosem volt jó egyik kiadás sem, a 12-nél erre fogadni is merek bátran, akár veled, pénzben.

  48. @gunar: kösz kösz ????????

  49. Hacsi: Szerintem nem csak ájfonja, de élete sincs. 😀 Folyamatosan ezt csinalja. Csak azt nem tudom hogy akkor mi a picsat keres itt? 😀 Vegyen masik telefont ami uber kiraly aztan valahol mashol sztarolja azt. Ennyi ido utan mar unalmas. Csodalkozok hogy Jadeye meg birja 😀

  50. 6s-en eddig jónak tűnik. Kellően gyors és stabil. Remélem az akksit sem fogja úgy leszívni, mint az előző verzió. Csak nekem bántja a szemem az “ előzmények, kedvencek”, stb- nél használt betűtípus vastagsága?

  51. Sziasztok. Ritkan irok ide kommentot, de minden uj iOS es update utan kenytelen vagyok megragadni az alkalmat. En i6 plust hasznalok miota piacra kerult, es soha egyik iOS verzio frissitese utan nem tapasztaltam ilyen hibakat amiket itt sokan leirtok. A jelenlegi iOS 11 ota meg ugy erzem egy i6S plus van a kezemben. Az animaciok sokkal finomabban, akadasmentesen mukodnek. Az egesz rendszer latvanyosan jobban mukodik, akku sem merul ugy ahogy tobben irjatok. OTA frissites volt, nem iTuneson keresztul, tehat erre sem lehet fogni. Mar ugy volt valtok ez evben az uj generacios iPhonera, de az iOS 11 telepitese ota annyira jobban,gyorsabban, gordulekenyebben mukodik az i6 plusom, hogy biztos nem cserelem le meg ez evben. Tehat nemigazan ertem a sok negativ kommentet ez ugyben. Mindig arra gondolok, hogy a hiba a felhasznaloban lesz nem pedig az keszulekben. Mivel egy ilyen zart rendszeru ezkozben, nemlehet ekkora kulombseg a konfiguracioban, hogy bizonyos embereknek folyamatosan gondot okoz az uj iOS, minden egyes frissiteskor.
    Lenyegeben csak azt szerettem volna elmondani, hogy i6 pluson 150%-an mukodik az iOS11. 😉

  52. @Ferenc1: nem állítottam sosem, hogy hibátlan lenne, de a tapasztalt problémákról vettem fel hibajegyet, és előbb-utóbb kijavítják őket. de érdekes módon sem ezt a szokásos “úristennagyonmerül”, sem a “lefagyakadozikösszeomlik” mindmeghalásokat nem tapasztaltam. de biztos én rontok el valamit, hogy nálam nem jelentkeznek ezek. ha meg linkelni merem azokat a cikkeket, amik a tapasztalatok alapján megoldhatják, akkor is mindig jön a hangulatkeltő válasz tőled, hogy szerinted nem oldhatják meg, mert szerinted az iOS hibás.

    de továbbra sem tudsz választ adni arra, hogy hogy lehet, hogy vannak, akiknek mégsem rossz?

  53. Jadeye, a választ nem nekem kell megadnom arra, hogy miért nem rossz egyeseknél, hiszen én vevő vagyok, nem fejlesztő. Az én dolgom, vagyis jogos elvárásom, hogy hibátlan terméket kapjak. Azt értsd meg, nem a kötekedés a célom, hanem irritál az apple hozzáállása, miszerint, ha valami nem működik, akkor lehessen az addig működőt használni.
    Amikor megoldást linkeltél és megoldotta, akkor elismertem. Nem egyszer volt, hogy kritikáim ellenére leírtam, hogy ez oké volt. Nekem is volt anno akku gondom, addig azt én sem tapasztaltam. Itt olvasgatva arra jutottam, hogy valami alkalmazás beragadt, ami dolgozik a háttérben, újra tettem és jó lett. A mostani akku gond, amiket többen írnak, a 11 hibája. Azt tegyük hozzá, az itt kommentelők többsége viszonylag ért ehhez és hiba statisztikát mi innen állíthatunk fel, de legtöbben nem szakértők, azt sem értik, amit itt leírtok.
    A hibajegyekkel kapcsolatban meg inkább hagyjuk, küldtem én is, de az adott hibát akkor leszarták.
    A pár hozzászólóra, amelyik szerint nincs iphonom nem is kell reagálnom, egyszerű beosztottként megtanulták hogy kell nyalizni, de lényegtelen.

  54. Iphone 5s jóval gördülékenyebb, gyorsabb a 10.0.1-hez képest. Ajánlom! Akku idő változásról még nem tudok beszámolni. Azzal már a 10.0.1-nél sem volt problémám.

  55. Tudja azt az Apple is hogy egy rakás szar!! Azért írja még alá a 10.3.3 at! Ennyi ideig sosem hagyta még nyitva!!

  56. Tudja azt az Apple is hogy egy rakás szar!! Azért írja még alá a 10 et! Ennyi ideig sosem hagyta még nyitva!!

  57. Jadeye: tudjuk neked mindig igazad van !!!????

  58. +1 pozitív tapasztalat 🙂
    2 napos iPhone SE-re raktam fel a 10.3.2 helyett, amivel jött az Apple-től a 11-et, majd upgrade 11.0.1-re (a 11.0.2-vel nam vacakolok, mert nem tapasztalok semmi problémát). A régi 5S-ről az iCloud-ból raktam vissza a korábbi mentéseket.
    Eddig semmi panaszom nincs. Minden simán megy akadás nélkül és tetszenek az új funkciók. Mondjuk egyes app fejlesztők is összeszedhetnék magukat, mert jópár használhatatlan lett (gondolom maradt 32 bites).
    Akkuidő is jó, habár nagy tapasztalatom még nincs. Az 1 napot simán kihúzza.

  59. @Ferenc1: tehát nem tudsz rá válaszolni. hibajegyet sem küldesz, mert nem küldesz. értem. ez majd mind biztosan megoldja. elvárásaid vannak, oké, legyenek. de attól semmi sem fog megoldódni, hogy elvárásaid vannak, és hogy szerinted minek hogyan kellene lennie. ha nem úgy van, akkor szerintem célszerűbb nekiállni minden lehetséges információt megadni a fejlesztők számára, hogy orvosolják, mint az a hozzáállás, hogy csak azért sem teszi meg valaki, mert oldja meg az Apple. meg persze mindig könnyebb nekem beszólogatni, hogy szerinted ez meg az úgysem oldja meg, hiszen te tudod, hogy nem oldja meg, csak mert én számodra “kézzel fogható vagyok”, az Apple meg kevésbé.

    @themes: “ennyi ideig sosem hagyta nyitva”
    de, nyitva hagyta, még sokkal tovább is, legutóbb például éppen egy évvel ezelőtt: ugyanis az iOS 10 2016.09.13-i megjelenése után a 9.3.5-öt az Apple 2016.10.18-áig aláírta. (illetve nyilván azokra a készülékekre, amelyekre a 9.3.5 a vége, azokra most is aláírja értelemszerűen, de az nem ér.)

  60. @Ferenc1: Pedig ez ragálás “A pár hozzászólóra, amelyik szerint nincs iphonom nem is kell reagálnom, egyszerű beosztottként megtanulták hogy kell nyalizni, de lényegtelen.” 😀

    Az pedig, hogy ki nem objektiv az nem kérdés! Hibátlan szoftvert vársz el 🙂 .
    Lennél olyan kedves mondani egyetlen terméket a piacon amiben hibátlan szoftver fut és egy picit bonyolultabb egy faéknél?

  61. @Hacsi:
    Pontosan!
    Az itt fentebb említett haverom, kb fél évet várt mire javították az akkor új OS-t a telójára, már feldobtunk rá főzött rom-ot az xda-ról hogy lássa milyen is lesz az új, meg pár dolog miatt kellett.
    A samu is volt már amikor több hónap után tett vmit az általa készített telón futó szintén általa arra átalakított OS-ben lévő kardinális hibák javítására, etz egy másik cimborám napi szinten mondogatta anno. Szóval nekik csak annyi a szerencséjük ezzel, hogy ugye a droid ennyiben szabadabb OS terén, lehet oda-vissza pakolgatni, de ennek is megvan a hátulütője a biztonság terén ugye.

  62. @almacsiga: Nincs is sok baj az SE-n, akinek van esetleg ott érdemes körülnézni mi is az oka, mert tutira nem az új IOS.

  63. Yadeye, ha megsértettelek, elnézést kérek, nem ez a célom, nincs veled semmi gond, csak azt hiszed kötekszek veled, pedig nem.
    Volt, hogy adtam meg infókat, de semmi eredménye nem volt. Akkor csináltam azt, hogy havonta cseréltettem gariban, hogy szórakozzak én is velük.

  64. apple es az iphone a legjobb. akinek nem tetszik, arra ellehet menni —>

  65. @Ferenc1: Én hónapok óta írom nekik ugyanazokat és eddig nem javult a szitu, de egy cpy-paste simán belefér minden újabb beta megjelenése után ha nem változik a helyzet. Legalábbis szerintem.
    A cserélgetéssel nem az apple-t szívatod hanem a helyet ahol cserélsz.
    @wolphov: Hát sajnos ez sem teljesen igaz, de sokan mondják akik mindet próbálták évekig, hogy ha nem is a legjobb, de mindenképp a legstabilabb a használható rendszerek és eszközök között.

  66. I6-on nagyon rossz még most is, kontaktok között rámegyek, hogy üzenet küldés és csak az üzenetek rész hozza be, nem lép bele, hogy írhassam is a szöveget, apróság de bosszantóan sok ilyen apróság van…

  67. @wolphov: Így van. De azért köszönd meg a Samsungnak is 😀

    “a Samsungnak gyakorlatilag érdeke, hogy minél sikeresebb legyen az iPhone X.
    Ennek oka, hogy az Apple új csúcskészülékében a dél-koreai gyár OLED-kijelzője van, és minden egyes eladott, 1000 dolláros készülékből
    110 dollár a Samsungot illeti”

    “4 milliárd dolláros bevételre számíthat az iPhone X-ből”

    Ezek jó barátok, egymásból élnek. 😀

  68. Sziasztok! Segítséget szeretnek kérni! Zárolt képernyő közben szeretnek készíteni fotót. Viszont egy szürke kis sáv eltakarja az opciókat. Ezzel lehet valamit kezdeni? Köszönöm szépen!

  69. Nem iPhone SE készülékem van.

  70. Nem ilyen jellegű a sav és csak zárolt képernyővel van olyan mint alul a tálca csík!

  71. Érdekes ha jadeye ről írok valamit, hát rögtön eltűnik!! Érdekes.
    Pedig csak azt írtam hogy: tudjuk hogy neki mindig igaza van!!!
    Nem bírja ha kritizálják!! Ennyi.

  72. Mondjuk ezt már jelezte más is! De akkor hol van a szólásszabadság??

  73. Samsung gyártja???? Ezt nem is akarom elhinni!!! Csak majd nehogy az legyen ennek a vége is mint i6 esetében a procik amik szintén samuk voltak és lényegesen szarabbul muzsikáltak mint az apple!!

  74. Ez persze csak viccnek szántam, nem kell komolyan venni ????????

  75. Ez persze csak viccnek szántam, nem kell komolyan venni ????????
    Bocsi

  76. @themes: te se lehetsz normális, az egyszer biztos. A bejegyzésed pedig nem lett eltávolítva…

  77. Istu, a Samsung nem gyárt rosszat. A Samsung telefonok (felső kat.) nagyon is jók, a felhasználóknak az androiddal van gondjuk, nem a készülékkel. Samsung sok olyat használ, amit mondjuk az Apple pár év után másol le. Pl. a vezeték nélküli töltés sem Apple innováció, de a keret nélküli kijelző sem, stb.

  78. @themes: mi lenne amúgy, ha konkrétan meg is néznéd a hozzászólásaidat, mikor ott van, és nem lett letörölve? de innentől akkor az összes offtopic hozzászólást töröljük, kivétel nélkül.

  79. Na, látom megint összefújta a szemetet a szél egy helyre…

  80. Akkuidő nálam végre jó lett a frissítés után. Fagyás, akadozás nincs. I7+

  81. Egyelőre egy olcsóbb középkat. telefonnak felel meg. Ezt a laggtengert,elképesztő. Remélem javítják,mert most jelen pillanatban visszasírom az i7-temet. (i8)

  82. @Istu82: “nem a Samsung tervezte, a Samsung csak legyártja.”

    @Agent_H: Üdv a klubban akkor 😀

  83. Iphone 5s-en valakinek van még tapasztalata? Bár nekem néha egy pici lag van most is de nem vészes. Bár nem bánnám ha eltűnne

  84. @Nrbrtbgg: Nálam lassú. Még a szamológép is laggol, mikor megnyílik. A Safarinak 4-5 másodperc kell még elindül üres oldallal. A levelező rendszeresen crash-el bezáródik. A repülőgép járat információk nem űködnek. A wifi radnom szerűen lekapcsol. Az bluetooth sokszor nem tud csatlakozni csak manuálisan az Airpods-boz. Az üzenetek vissza gombja többszöri megnyomásra működik csak, a logokhól látszik, a háttárben hibákat dob. A weather widget nem frissül, csak telefon újraindítás után, akkor is csak egyzser.
    Szomorú. A szoftver volt az egyik erőssége az Apple-nek, ez az IOS 11-el eltűnt. Az egy dolog, hogy mackós lett az 5s, de ha beruházok egy 8-asba, akkor ezek a szoftver hibák ott is jelentkezni fognak.

  85. Akkor a hiba nem az appleben van meg nem a 11-ben hanem nálad nem stimmel vmi. A paromnak az 5S-e nem csinál ilyeneket és itt ha olvasnád amit előtted többen os írtak láthatnak hogy azon kevés kivételt képez a telod amin vmi hibás telepítés v más miatt nem fut rendesen meg ha 5S is

  86. Ferenc: Nem gyárt rosszat a Samsung? Olvastál már a Note7ről? ???? A Samsung remek mosógépeket gyárt és kb ennyi. Jobb lett volna, ha megmaradnak azon a szinten.
    Amúgy nekem 6Sen semmi gond, akinek baja van, tisztán újra kéne húznia és ennyi. (Érdemes amúgy minden nagy verzió váltást tisztán rakni, nekem az a tapasztalatom, bár a 11nél sima OTA mód is jó volt)

  87. Ferenc1!
    Azt ugye nem gondolod komolyan hogy a Samut másolja az Apple?
    Bár ha azt nevezed másolás nak hogy amiket a következő iPhone a jósolnak sokan azt a Samu gyorsan és nem kicsit ócska kivitelben sok estben bepakolja az aktuális vasba majd az ha megjelenik valóban az iphoneban már rendesen működik hat akkor a Samu és más pedig az első iPhone-t másolja mióta az megjelent

  88. Jecy!
    Azok a remek mosógépek kozepkategoriasok csak ha használ vki egy Miele-t utána sosem vesz Samut az tuti biztos a tv ik is hat nem is tudom de azonos árban az lg is jobb

  89. A tisztán újrahúzással az a gondom, hogy akkor a mentésnek semmi értelme, még a tel.számokat is írhatnám be egyesével.

  90. @nemecsekerno köszönöm a részletes leírást. Azóta feltoltam én is de nálam az általad leírt hibák nem jelentkeznek. Nekem talán meg kicsit gyorsabb is mint a 10.0.1 de ha nem is gyorsabb akkor ugyanolyan.

  91. Nekem a főképernyő oldalak közötti váltásnál lagol néha kicsit

  92. @Ferenc1: Nálam OTA mennek fel folyamatosan a beta-k és sehol semmi hiba, bár a most kiadott 11.1 beta kicsit rosszabb még mint a 11 GM / hivatalos volt, mert ez már csinált pár hülyeséget, de nem fagyott le nem laggol, csak az jobban működött érzésem szerint. (SE)

  93. az Apple már nem írja alá az iOS 10.3.3-at, így aki eddig nem tette vissza, az már nem tudja visszatenni.

  94. @AppleFan: mindösszesen kettő(!) darab készülékről van szó, amit nyilván azonnal cserélt az Apple. de hát kattintásért ebből is cikket kell csinálni.

  95. Egyre nevetségesebb, amit csinálnak, ami nem lenne gond, ha ezzel egyenes arányban nem válna az iOS egy kalap …rá.
    iPad Air 2 —> https://sendvid.com/ieaht1ba

    Vertikális nézetben beakadó horizontális nézet, vagy fordítva, mikor mi, ez eddig nem volt, most van, remek. Ha ezen dolgoztak a mérnökök hónapok óta, akkor jelentem jól sikerült, működik az új fícsör.
    A másik remek újdonság az ikon tánca, mikor a már említett új fícsör működésbe lép, az ikonra hosszan nyomva, magától (nem én mozgattam) a videón látható mozgást produkálja. Ilyenkor törölni, áthelyezni nem lehet, mert csak annyit tud, mint, ami a videón is látszik, táncol, ugrál.
    Persze mindkét jelenségre van megoldás, „kapcsolja ki, majd be a készüléket”, ja, csak nincs kedvem random ki-be kapcsolgatni a készüléket bmg.
    Igazából ahhoz lenne kedvem, hogy rendesen tudjam használni, mint régen, és ne kelljen iOS alatt android emulációt tapasztalnom. Ha androidot szeretnék használni, majd veszek azt futtató készüléket.
    Aztán persze lehet, hogy nem is az új iOS egy kalap …..r, hanem az Air 2 szar, vagy valamelyik app miatt van, vagy a holnap érkező hidegfront az oka, vagy egy napkitörés, vagy nem olvastam el egy itteni cikket.

    Szóval, aki eddig még nem rakta fel a „frissítést”, az jól gondolja át, hogy jó lesz-e neki ha megteszi!
    Laggolni laggol, mert a memóriakezelése is …r, ezen a téren nincs változás, ez csak netezésnél nyilván nem jön elő, komolyabb appoknál viszont gyönyörűen szaggat az egész, és ráadásul az app bezárása után sem üríti a memóriát. Így fordulhat elő, hogy pl. 1,7gb szépen beragad, és az a szöveg, hogy safariban többé nem tölt újra egy weblap sem, mert nézd user, mennyi, de mennyi memóriát tettünk bele, na az maga lesz a hazugság netovábbja. Tudom, az appok a …..rok, meg azok fejlesztői.

    Windowsnál természetes volt, hogy fórumokat kell bújni, mert nem működött normálisan, androidnál szintén, majd most ott tartunk, hogy iOS-nél is fórumozi kell, linkekre kattingattni, próbáld meg ezt, nézd meg azt, menj végig ezeken, csak mert nem működik normálisan. És ezek után még mindig van olyan, itt is, aki androidozik, hogy az mennyire ….r már, bezzeg az iOS.
    Bezzeg az iOS most kapott fél gigányi frissítést (1-2), mert jó, azért ugye? Ez hány százaléka is az egész rendszernek? Csak egy-két kisebb hibát javít ki, a leírás szerint…Aha.
    És örüljünk, hogy de bezzeg az Apple az küldi neki a frissítéseket, mint állat, há’ most is küldte, meg 1-2 hét és megint küldi.
    Na akkor lenne örömködés, ha az apple PRO fejlesztői, PRO mérnökei, a PRO fizetésükért, az Apple saját …..rjaira hegesztenének végre egy olyan rendszert, ami nem lesz annál …..rabb, minél nagyobb a verziószáma.

  96. @Ferenc1: “A tisztán újrahúzással az a gondom, hogy akkor a mentésnek semmi értelme, még a tel.számokat is írhatnám be egyesével.”
    Na ezekbol a hozzaszolasokbol gondolom, hogy nem hasznalsz iPhone-t igy az iOS 11.0.2-ot sem. Teljesen fogalom nelkul probalod itt lehuzni az iOS-t es osztani az eszt.

  97. Közben van egy kis akku tapasztalatom is egy SE-n: 1 teljes nap után 50% felett maradt a nap végére az akkuból.
    Továbbra is minden ok, semmi akadozás, fagyás 🙂

  98. Hacsi, az most mindegy mit gondolsz, mert teljesen irreleváns. A válaszom lényege nem ez volt. Szándékosan nem írtam oda, hogy DFU módban és mentés visszatöltése.
    Ha úgy érzed osztom az észt, akkor komplexusos, alárendelt vagy, viszont ezt nem itt tudod megoldani.

  99. Jadeye köszönöm, átnézem.

  100. Tényleg nem írja alá a 10.3.3-at. Még szerencse hogy tegnap este visszatettem. ????

  101. Nekem még mindig gyorsan merül a 6s ☹️

  102. @Nrbrtbgg: Nekem minden remekül működik 5S-en! Az akku idő is rendben van. 1 nap aktív használat után 35%-on van a telefon. Akadozást már sehol nem tapasztalok.

  103. @nemecsekerno: csinálj egy gyári állapot visszaállítást (minden adat törlésével), nekem a 11.0-nál minden általad is tapasztalt problémát megoldott. Azóta mindkét frissítéssel egyre gyorsabb lett, az akadások megszűntek, az appok gyorsan nyílnak meg, az akku idő is jobb mint ios 10.3-nál volt. Hajrá!

  104. Nekem olyan problémám van egészen a 11.0-óta, hogy egy bizonyos dátumnál régebbi SMS-ek időpontja eltűnt. Ez úgy jelentkezik, hogy újraindítás után ezek a beszélgetések felveszik a bootolás időpontját (minden újraindítás alakamával). Tehát ha megnyitom az üzeneteket mindig ezek az ezer éves beszélgetések vannak legfelül (egészen addig amíg nem érkezik egy aktuális, mert akkor nyilván az kerül a lista elejére). Persze itt még nincs vége a bughalmaznak, mert ha ezek közül a rossz dátumú üzenetek közül megnyitok egyet, akkor hirtelen felveszi a megnyitás időpontját… ezt minden alkalommal megcsinálja amikor újraindítom az üzenetek alkalmazást. Mit lehet ilyen esetbe tenni? Sajnos már nem garanciális a készülék, mert legszívesebben visszavinném a Trémobilba… Természetesen a legfrissebb IOS van fent, illetve próbáltam már restoret, nem segített… Lehet az iCloudba van gond? Azt meg lehet valahogy nézni?

  105. @Thomas1979: Még isteni szerencse…

  106. @herczeg473:
    Ez annyira jól hangzik, hogy még a végén a páromnak átadott 5S-re is felteszem a 11-et 🙂

  107. Mit tudok csinálni, ha 8 Plis esetén nem megy 3d Touch? Elvileg be van kapcsolva a funkció, de nem tudom előhozni!

  108. @Ferenc1: Teljesen irreleváns, hogy DFU-val törlöd a telót vagy menüből. 😀
    Az Apple ID-val a kontaktjaid vissza jönnek a felhőből (Persze lehet neked a Google tárolja a kontaktjaidat vagy más szolgáltató de akkor értelem szerűen azzal is be kell jelentkezni).

  109. @serius: szoftveres problémával hiába viszed be szervizbe. az iCloudnak ehhez nincs köze, nem érhető el az üzenetek iCloudban tárolása, az Apple egy béta után kivette, és azóta sem tette vissza. vegyél fel nekik hibajegyet erről, lehetőség szerint képernyőrögzítéssel készült videóval, amiben ez pontosan látszik is: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

    @totopad: ezeken menj végig, ha semmi nem oldja meg, még a restore sem, irány a szerviz: https://szifon.com/2012/12/21/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-furcsa-dolgokat-produkal-a-keszulekunk/

    @Hacsi: vagy az is lehet, hogy nem tárolja a kontaktjait semmi szolgáltatásban, és akkor mindez mindegy. ilyenkor persze az iTunes mentésben benne vannak, amiből ki is szedhetők, visszarakhatók.

  110. @Ferenc1: Akkor nincs mit tenni, irány a legközelebbi samu bolt és le kell cserélni az ájfont. Minden probléma megoldódik. Lesz egy szuper gyors atom biztos telefonod, nekünk se fáj utána a fejünk a kérdéseid és problémáid miatt, mindenki örül/boldog…

  111. Aki 5s-re akarja ezt felpakolni én ajánlom. Nekem semmi bug és hiba nincs benne….féltem én is de ahogy használom úgy látszik hogy egyik gyári appban sem jelentkeznek problémák

  112. @Jadeye: Ez a feedback dolog már megtörtént még az előző update körül, de semmi. Az SMS-eket ha jól tudom az iCloudban tárolja a telefon, onnan is állítja vissza, ezért gondolom, hogy ott lehet a hiba. Bár ki tudja… Minden esetre baromi idegesítő dolog ez. Érdekes az is, hogy iPhone 3G óra használok szifont, de soha ilyen mértékű buggal nem találkoztam még. Konkrétan zuhan a színvonal szerintem 🙁 Persze régen fele ennyi funkció nem volt, de legalább ami volt az jól működött.

  113. @serius: nem, nem tárolja az üzeneteket az iCloudban, volt rá opció a béták során, de az Apple kivette, és még nem tette vissza.

  114. Na f@sz@. 3 kilós telefont vihetek vissza, nem megy rajta a 3dTouch -> végig toltam a procedure-t és nem tudom elővarázsolni… 🙁

  115. @totopad: Más meg egy 40 millás Mercit visz vissza mert a fényre sötétedő visszapillantó tükörből kifolyt a folyadék a fehér bőr belsőre, vagy épp 4 hengerrel indul a 6 helyett. Mással is előfordult már.

  116. @almacsiga: Ajánlom! Az akku idő valami elképesztő most! 10.3-mal nem bírt ki egy napot aktív használat mellett, de most másfél napra növekedett az üzemidő egy töltéssel. Hozzá kell tegyem, hogy a háttér-alkalmazásfrissítés mindig ki van kapcsolva.

  117. Kígyósi Gergő fájjon csak a fejed, erre vagy jó!

    Hacsi fogalmad sincs mi a helyzet.

  118. @Ferenc1: De most őszintén…ha folyamatosan fikázod az iOS-t mert véleményed szerint ez a rendszer nem jó (vagy a Te igényeidet nem elégíti ki), mindig mindenben találsz valami problémát, akkor minek használsz ájfont?? Miért nem váltasz át olyan másik készülékre, ahol minden tökéletes és happy?

  119. @Kigyósi Gergő:
    Nem használ, csak faszságokat beszél.
    Ignoráld, az ilyeneknek az a legrosszabb…

  120. iPhone 6 katasztrófális!! Lassult sokat, akad sokszor stb….. ezt jól elcseszte az alma!!
    Reméljük rendbe tudja hozni valahogy, mert ha nem akkor részemről csere minimum 6s re.

  121. Agent, nagyon egyszerű vagy! Sajnálom az ilyeneket, komolyan!

  122. Themes, akkor nagyon kiszúrsz az Apple-el, ha cseréled az iPhone-t iPhone-ra. 🙂 Mindenesetre tetszik, szerintem poénból írtad 🙂

  123. @themes: az nagy váltás lesz akkor…

  124. @themes: Végig próbáltál mindent amit ilyen gondokra javasoltak feljebb? Vagy el sem olvastad? A többség akik szintén hasonló gondokkal küzdöttek, már túl vannak ezen és azóta jó lett nekik, ilyen v olyan vasakon is. Lehet nem az apple a hibás, bár könnyebb rájuk mutogatni mint többet dolgozni a frissítéssel ha OTA nem lett jó.

  125. Gunar: 6-6s közt azért van bőven különbség, nézz utána bátran ha nem tudod???? ( bár lehet akkor már 7)
    Ferenc1: úgy értettem hogy azért cserélek hogy ne kínlódjak tovább ha így marad esetleg.

  126. Gunar: bevittem Apple márka szervízbe ahol újra rakták az egész rendszert és átnéztek rajta mindent. Nem azt mondom hogy használhatatlan, de jóval lassabb mint volt, illetve néha szaggat is itt-ott????
    Megvalami: ha fel ill le akarom venni az oldalsó gombbal a hangerőt, akkor a képernyőn nem jelenik meg az eddig megszokott ábrája.
    Tapasztalta ezt valaki?

  127. @themes: Beállítások, Hangok és haptikus jelzések, Állítás a gombokkal.

  128. Jadeye: lehet én vagyok bamba, de Bem találom ????

  129. Nem*

  130. @themes: pedig ennél egyértelműbben nem lehet leírni, de hát akkor használd a keresési funkciót a Beállítások app legtetején.

  131. Jadeye: köszönöm szépen, közben meglett!!

  132. @Jadeye Köszi. Viasz tettem a 10.3.3.-at. iPhone 6 Plus. Majd meg veszem az X-es. Azzal meg úgy sem lesz gond gondolom. Ott majd szépen muzsikál az IOS 11. Üdv.

  133. Ma tetted vissza?

  134. Egy kérdés. Az normális, hogy 5 napos i8 + akkuja két progival is megmérve 2900mah helyett 2700mah ?!

  135. @themes: Akkor vegyél 8-ast inkább, lehet kicsivel többe lesz de az tutira most új mindenben.
    Amugy mivel SE-m van tudom milyen gyors a 6S

  136. @themes: Mentést csináltak róla és visszarakták? Mert akkor lehet nem javult sokat, de 1-2 nap kell neki mire helyrejön.

  137. @Nrbrtbgg: biztos, hogy még korábban, mert ma 0 órától már nem írja alá az Apple a 10.3.3-at.

    @szanyizoli: az App Store-os appok nem tudják ezt lekérdezni.

  138. Üdv . Egy kérdés ?
    i8 telo, ios 11.0.2 Egy emlékeztető beállítás volt a mai napra (08:30h) ez szépen meg is jelent, ezt követően “befejezettnek” lett jelölve. De ahányszor lezárom a telot és utána felveszem újra megjelenik az emlékeztető. És azon a megjelenésen nem tudok semmit csinálni. Egyszerűen nem reagál semmire. Ezt követően töröltem az emlékeztetőből, de most is ugyan úgy felugrik nekem! Most ilyenkor mi van ?

  139. Próbálj egy restartot ha azután is marad akkor az gaz és jelezd az Apple fele mindenképp ha ismétlődik.
    Én ilyenkor pár tesztet csinálnék hogy 1xi hiba volt vagy ez a hiba bármikor jelentkezik.

  140. iSE: az előző is hibátlan volt, ahogyan ez is. Nincs lag, nem lassul, az akkuidő teljesen rendben van (ha nem pokemonozok), és kiírja a számom ha hívok valakit. Az itt említett hibák egyikét sem tapasztalom.
    Az alkalmazás-fejlesztők viszont nagyon le vannak maradva. A FB app is szarabb lett 11 alatt (rendszeresen elfelejti hol tartottam, és újra tölt), a MolBubi meg el sem indul (32bit). Igen, tudom, ez nem almáék hibája, de már nagyon rég kint van a fejlesztői béta, hihetetlen hogy az app-fejlesztők nem tudtak rá felkészülni 🙁
    Viszont maga az iOS11 szerintem jó lett…

  141. Off: a szifon-app viszont sajnos még mindig nem jó…
    Más appokba ha bejelentkezek, többé soha nem kell csak ha letörlöm és visszarakom. Ez meg max 2 napig jegyez meg.
    Az meg hogy a főképernyő 400MBit/s wifin 6 másodperc, egy cikk betöltése meg 8, az röhej… Már bocs…

  142. @tzolesz: A bejelentkezés javítva lesz, mivel frissítjük majd az iPhone X-hez is. A betöltődés két dologtól is függ. Jelenleg direkt áll a főképernyőn 6 másodpercig, hogy ha valakit érdekel a cikk akkor eltudja olvasni. Amikor Pusht küldünk több száz ember egyszerre nyitja meg a telefonját, ott már szerver szinten lassul az oldal, azzal jelenleg nem tudunk mit kezdeni, pushnál bizony várni kell.

  143. @admin: A betöltődésnél lévő várakozást most levettem 4 másodpercre, a héten pedig kikapcsolom majd, mivel nem lesz aktuális.

  144. @admin: köszi! És az hogy tényleg véglegesen megjegyezzen, nem orvosolható?

  145. @tzolesz: Meglátjuk, egyelőre még nem beszéltem a fejlesztővel ezzel kapcsolatban, csak jeleztük a túl rövid időt. Szeretnénk majd az iPhone X-hez kiadni egy frissítést, és akkor abban ezt is javítjuk.

  146. Lehet én vagyok béna de van vagy lesz olyan beállítás ahol az App-storeból lehet majd leszedni iPhone alkalmazásokat ipadre? Van pár magyar ami külön nem jöttek ki ipadre és pl utálom kisméretben nézegetni. Köszi a választ előre is

  147. @Jazz618: nem lesz olyan beállítás, az iPhone-os alkalmazásokat az általad említett módon tudod használni iPaden.

  148. @Jadeye: Köszi. Csináltam egy full törlést,nem nagyon jó. Csinálok mégegyet és újként fogom beállítani. Remélem jó lesz. Olyan dolgot is felfedeztem,hogy a kamera indítás kicsit lassú,de ez még nem is lenne annyira nagy gond,hanem a fókusz sebesség botrányos. Ilyen lassú fókuszálást csak a 200e forinttal olcsóbb A5 produkál. A kezem a kamera elé rakom,majd elveszem,majd megint vissza….van hogy kézzel megérintem a kijelzőt,hogy fókuszáljon,mert homályos marad a kép. Szóval elképesztő. Abban bízom,hogy szoftveres a gond minden téren,mert nem akarok rohangálni szervizbe.

  149. @Jadeye: Még egy hiba…youtube nézése közben,bejövő hívásom volt,majd a youtube nem halkult el,hanem szólt a háttérben,közben telefonáltam. 🙂 OMG.

  150. Sziasztok!

    Valaki találkozott már olyan hibával, hogy iOS 11 óta nem megy a diktálás? Arra gondolok, hogy a gyári billentyűzetről eltűnt a mikrofon gomb. I6S+

  151. Sziasztok!

    Múlt hét pénteken vettem az usa-ban i8-at. iOS 11.0.1 van rajta gyárilag. Tökéletesen működik hiba nélkül! A hívószám küldését kellett telekom appon belül beállítani és kész. Telepítsem szerintetek a frissitést a nemlétező hibák javítására vagy még várjak? Előre is köszi!

  152. Sziasztok! Nekem egy i7 és egy ipad air-em van, a telón az ios 10.3.3 az ipaden pedig a 10.2.1-es ios van rajta. Le szeretném frissíteni őket az ios 11.0.2-re, de a kommenteket olvasva egy kicsit elszörnyülködöm és nem értem, hogy pl. két ugyanolyan típusú készüléknél miért van az, hogy az egyik embernek tökéletesen működik minden a másiknál meg tele van bugokkal az egész rendszer. Én mióta megvannak a készülékeim eddig mindig úgy frissítettem, hogy itunes-on keresztül restore, majd visszaállítottam a biztonsági mentésemet amit előtte készítettem a gépről vagy icloudból és eddig semmilyen problémába nem ütköztem se az i7nél se az ipad airnél, most viszont nem tudom, hogy merjek frissíteni vagy várjak még 1-2 alverziót. Ipad airnél félek egy kicsit, hogy mivel régebbi típus, hogy az új rendszer, hogy futna rajta, esetleg ha vannak tapasztalataitok szívesen olvasom. Köszönöm a segítségeteket!
    Nikosz

  153. Sziasztok. Telekomos felhasználók, 4Ghang adat hívás közben nem működik! Vagy csak nálam?

  154. Hali!
    Felraktam , nagyon pöpec! VOLT! Ahogy telik az idő egyre lassabb egyre jobban laggol!!! Mi a fene baja van??
    Iphone 6

    üdv

  155. Sziasztok!

    Korábban írtam, hogy a 11.0.2. Iphone 5S-en szépen muzsikál… úgy tapasztalom, napról – napra egyre rosszabb a helyzet…sajnos! Az akku használat a frissítést követő 1-2 napban szuper volt, most viszont indokolatlanul gyorsan merül. Ugyanazok az appok, ugyanazokkal a beállításokkal. A gyári alkalmazások időnként összeomlanak, nem reagálnak. Várok még, hátha kidobnak a közeljövőben egy frissítést, ahol korrigálnak, aztán egy gyári visszaállítással megpróbálkozom. Ha ez így marad, akkor visszatérek Android-ra.

  156. @nagyfej: Ugyanezt tapasztalom 5S-en. A frissítést követő 1-2 napon nagyon gördülékeny volt a rendszer, szuper volt az akku idő, de így 6 nap után, mintha nem ugyanaz a készülék lenne a kezemben…nem pozitív értelemben. Iphone 4S produkált anno ilyesmit IOS9-nél…

  157. @Nikosz93: Azt tanácsolom, hogy várj még!

  158. Én 8 Plus-on is hasonlókat tapasztalok, csak nem nagy mértékben. A rendszer hiper gyors, de laggok, akadások, vannak, az aksin, meg, ha minimálisan is, de én is érzek 1-7 után romlást.

    Direkt új backup-ot csináltam neki, csak a kontakt listám vittem tovább.

    Ma amúgy szervizes lesz, mert a 3d Touch-ot nem sikerült továbbra sem működésre bírnom.

  159. Várok még hátha a 11.1 jobb lesz 🙂

  160. A 10.0.2-ben hog lehet bekapcsolni a Sirit? Mivel bekapcsolom a kapcsolót és utána egyfolytában ugrál fel hogy a síri engedélyezése meg alattam hogy mégsem. Viszont ha rámegyek hogy engedélyezés akkor megint ugyanúgy alulról ugyanaz ugrik fel és végtelenségig lehetne játszani és nem kapcsol be

  161. Bocsi 11.0.2-ben

  162. Sziasztok!En most vettem eszre hogy a facetime on hiaba van bekapcsolva a net nem lehet hasznalni.Feszt azt irja hogy kapcsoljam be az adatforgalmat vagy csatlakozzak wifire.Masnal is van ilyen problema?

  163. @Zsolt81: Szia! Milyen szolgáltatónál észlelted ezt? Én pont a mai nap futottam bele ebbe Telekom esetén.

  164. @gunar:

    Köszi a választ 🙂
    A restart után meg szűnt a probléma. A többi teszt sikeres volt a hiba nem jelentkezett újra.
    Három nap múlva, egy olyan szintű képernyő “fagyás” jelentkezett, hogy semmire sem reagált, nem tudtam elindítani egy app-ot sem, nem lehetett oldalra lapozni, stb. AssistiveTouch-ot sikerült elindítani, majd onnan egy újraindítást kérni! Ez a hiba nagyon hasonlít az előző hibára, mert akkor is “értesítőben” fagyott le az emlékeztető, most meg egy sms “fagyott bele az értesítésekbe”! Úgy néz ki, hogy bármely app. amiben be van állítva az ‘állandó értesítés’ az mind oda fagyhat a képernyőre ?? 🙁

  165. Hello!
    Most telepítettem újra egy 5S-re a 11.0.2-t és mikor végzett, az alábbi várt:
    http://photouploads.com/image/ati
    A “Térképek” és az “iBooks” nem telepítődött. Ott várakozik már vagy 15 perce és nem történik semmi.
    Ilyenkor mi van, mert még az életben nem láttam ilyet.

  166. Az a gáz, hogy már másodszor próbálkozok, mert tegnap a “Jegyzetek”-kel játszotta el ugyanezt.
    Ezzel az iOS 11-gyel valami kurva nagy gáz lehet, mert az 5S-annyira akadozik, hogy valami vicc.

  167. Admin:Szinten Telekomos vagyok.

  168. És yeeesss…negyedszerre sikerült telepíteni az iOS 11.0.2-t.

  169. Még egy hiba. Bluetooth kapcsoltatot eldobálja,akadozik,recseg a hangszóró. Másik telefonokkal próbáltam,a hangszórónak nincs baja.
    Amikor pl. lezár a képernyő és feloldom,leáll a zenelejátszás 10-7 -szer. Ekkor megszakad a bluetooth kapcsolat,majd 10 mp. múlva újra csatlakozik.

  170. Sziasztok!

    Nálam egy probléma van az új IOs 11.0.2-vel.
    Amikor kamerával panoráma fotót készítek, akkor azután 15 percen belül a teljesen feltöltött akkumulátort leszívja teljesen. Úgy tudom kiküszöbölni, hogy újraindítom utána a telefont és akkor már nem szívja le az akksit.
    Bár csak a kijelző szerint szívja le az akksit, mert ha újraindítom akkor visszaáll a rendes töltöttségre…
    Nem tudom ki tapasztalt ilyet, de ha tud rá megoldást akkor megköszönném.
    Én más hibát nem tapasztaltam.

  171. @makimano: Akkor peches vagy vele, mert a páromén semmi gáz nincsen vele minden műxik szépen


Add a Comment