fbpx Skip to content

A Bloomberg Apple specialistája, Mark Gurman a „Power On” hírlevélben megosztotta legújabb jóslatait.

A mostani előrejelzések különlegessége, hogy a konkrétumok helyett a Mac-ek következő másfél évéről nyilatkozott nagyobb vonalakban. Nézzük is meg, hogy mit hoz számunkra az év második fele és 2022!

Tavaly novemberben az Apple azt ígérte, hogy 2 éven belül minden Mac-ben Apple Silicon chip lesz és Gurman tippeli, hogy ezt épp hogy csak össze tudja majd hozni a cupertinói vállalat.

2021

Idén érkezik egy „M1X” chippel szerelt, újratervezett MacBook Pro család, amit kicsivel később egy új, combosabb specifikációkkal felvértezett Mac mini is követni fog.

Az új MacBook Pro-ról már rengeteg pletyka volt, sokan úgy várják, mint a messiást és ez igazából teljesen érthető is, hiszen rengetegen csalódtak a 2016-os designban.

2022

A következő évre is bőven lesz feladata az Apple mérnökeinek, ugyanis a nagyobb iMac-et is újratervezik az Apple Silicon chipek által megnyitott lehetőségeknek köszönhetően, valamint érkezni fog egy Apple Silicon Mac Pro is.

Utóbbi előtt azonban még várható egy utolsó mohikán, egy Intel processzoros Mac Pro, amibe elképzelhető, hogy az Ice Lake Xeon W-3300 fog kerülni.

A tömegeket azonban jövőre egy teljesen újratervezett MacBook Air fogja a leginkább megmozgatni, sajnos azonban erről többet nem tudott felfedni Gurman. Ennek ellenére a korábbi pletykákból következtethetünk arra, hogy min dolgozik az Apple:

Ennyi izgalmas pletyka után csak tűkön ülve lehet várni 2022 novemberét, hiszen addigra be kell mutatnia az Apple-nek legalább a nagyobb iMac-et és az újratervezett Mac Pro-t is, hogy be tudják tartani tavalyi ígéretüket.

Te mit vársz a legjobban az eljövendő Mac-ek közül?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok