fbpx Skip to content

Miután a héten Ming-Chi Kuo közzétette legújabb előrejelzéseit az Apple-lel kapcsolatban, mások is úgy érezték, hogy elő kell rukkolniuk valamivel.

A Digitimes-nak most annyi sikerült, hogy nagyjából egyetértenek Kuo-val, amit már az Apple szemüveg kapcsán is láthattunk. Ezúttal azonban a 16 colos MacBook Pro-ról elmélkedtek.

Kuo azt nyilatkozta, hogy az Apple miniLED kijelzőt tesz 2021-ben a frissített 14 és 16 colos MacBook Pro modellekbe és bizonyos iPadekbe egyaránt.

Ezek után teljesen sokkoló lesz a Digitimes jóslata:

Az Apple állítólag azon dolgozik, hogy miniLED kijelzőket tegyen az új iPad és MacBook Pro modellekbe 2021 során, miközben a Samsung Electronics valószínűleg egy miniLED táblagépen és az MSI egy miniLED laptopon dolgozik, gyártósori információk alapján.

Forrásaink arra számítanak, hogy a 11 és 12,9 colos iPad Pro modellek és a 16 colos MacBook Pro modellek 2021-ben érkeznek az új miniLED kijelzőkkel és az új technológia 2022-ben kerül be a MacBook Airbe.

Ha ez igaz, akkor az új MacBook Pro új designt is kapna, amivel már sokak fantáziáját beindítaná.

Egy új Apple M-szériás chip, frissített design, egy jelentősen jobb miniLED kijelző már egy közel ellenállhatatlan csomag azoknak, akik épp a gépvásárlás határán vannak.

Elképzelhető lenne, hogy az Apple ezzel a géppel mutatná meg igazán azt, hogy mire képesek, ha mindent beleadnak.

Szerinted lesz idén miniLED kijelzős termék az Apple-től?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.