Dylandkt: az M2 chip 2022-ben érkezik az újratervezett MacBook Air modellekben

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy “Dylandkt” néven ismert szivárogtató szerint az Apple 2022 első felében azt tervezi, hogy újratervezett MacBook Air modellekben dobja piacra az M2 chipet.

Twitterén Dylandkt azt állítja, hogy az új ‌MacBook Air‌ modell 2022 első felében érkezik, M2‌ chip fogja hajtani és emellett színesebb dizájnt is kap. Azt is olvashatjuk, hogy az M1X chipet az Apple a csúcskategóriás Mac modellek számára tartja fenn, amelyek magába foglalhatja a MacBook Pro-t és egy nagyobb, erősebb iMac modellt is.

Dylandkt állítása nem újkeletű, hiszen Jon Prosser már korábban előrevetítette a következő generációs ‌MacBook Air‌ teljes átalakítását, számos – a már az új iMac esetében is megismert – új színnel felvértezve és M2 chippel megspékelve.

Dylandkt a korábbi bejegyzéseiben is határozottan nyilatkozott arról, hogy az M1X a következő generációs MacBook Pro “motorja” lesz, míg az ‌M2‌ előreláthatóan egy alacsonyabb szintű chip lesz a ‌MacBook Air‌ modellek számára. Érdemes megjegyezni, hogy ez kissé eltér Mark Gurmannak, a Bloomberg újságírójának az Apple közelgő Mac modellekhez tervezett chipekkel kapcsolatos vízióitól.

Dylandkt egyébként már több esetben is később beigazolódott tippekkel szolgált az Apple termékeivel kapcsolatban a bemutatókat megelőzően. Tavaly novemberben – öt hónappal a készülék megjelenése előtt – például azt állította, hogy az új generációs iPad Pro M1 chippel érkezik majd. A 24 hüvelykes ‌iMac‌ év eleji bevezetése előtt pedig szintén bejött a tippje, hogy az új átalakított ‌iMac‌ a jelenlegi kisebb képátlójú belépő szintű ‌iMac helyébe lép, és M1X helyett ‌M1‌ chipet tartalmaz majd. Ezért is tűnik hihetőnek Dylandkt “jóslata” az M2 chip esetében.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Bob says:

    Csak jönne már az az M1X-es Pro

  2. expa says:

    Neked a 15%-al kevesebb teljesítmény már nem is elég?

  3. Vajon hány mag lesz benne?? MHz?

  4. Bob says:

    Nem nem elég, mint ahogy az 1”-el kisebb kijelző se, és a touchbar se;)

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!