fbpx Skip to content

Szeptemberben befutott az Apple Watch Series 6 és az iPad Air 4, októberben követte őket az iPhone 12 család és novemberben pedig bemutatásra kerültek az első Apple Silicon chippel szerelt Mac-ek.

Sokan azonban több mindenre számítottunk az Apple-től az őszi hónapokban. Idén valószínűleg nem lesz már bemutató, így felmerülhet a kérdés, hogy mik maradtak ki?

AirTag

Az Apple Tile-szerű kütyüjéről tavaly jelentek meg az első pletykák és miután az iPhone 11-be bekerült az Apple U1 chip, szinte biztosak voltunk benne, hogy 2020-ban meg fog jelenni a kütyü.

Aztán az Apple nyáron a WWDC-n bejelentette, hogy a Lokátor alkalmazás pont ilyen követők támogatására is fel lesz készítve, ami további olaj volt a pletyka tüzére. Sajnos azonban a rengeteg kiszivárgás, render, gyártósori információk mind semmisnek tűnnek, hiszen az AirTag továbbra is várat magára.

Persze a soha be nem jelentett állapot még mindig jobb, mint ahogy szegény AirPower járt a maga idejében.

Ide bökve megnézheted az összes, AirTaggel kapcsolatos hírünket.

AirPods Studio

Az AirPods Pro megjelenése után nem sokkal felmerültek az olyan pletykák, hogy az Apple már egy AirPods családon dolgozik és hogy hamarosan érkezik az Apple fejhallgató is.

Ezt követte az állítólagosan kiszivárgott AirPods Studio név, majd egy állítólagos kép, de hiába ígérte az összes elemző 2020-ra a fejhallgatót, az Apple valahogy mégsem mutatta be.

Az AirPods Studio-val foglalkozó cikkeinkért bökj ide.

Új Apple TV

Az Apple TV külsőre nem változott 2010 óta és sajnos belsőre sem 2017 óta. Pedig az Apple bőven tett le új chipeket az asztalra az elmúlt 3 évben, ezért nem nehéz elképzelni, hogy minimális erőbefektetéssel jelentősen jobb eszközt tudnának készíteni.

Év közben a pletyák új távirányítóról, A12 vagy A13 chipről és Dolby Atmos támogatásról álmodoztak az Apple TV kapcsán.

Az Apple TV-vel kapcsolatos híreinket itt találod.

Fitness+

Bár az Apple saját fitnesz előfizetése itthon nem lesz elérhető kezdetben, csalódást okozhat, hogy a szeptemberi ígéretüket most sem pontosították.

Az új Apple Watch Series 6 és iPad Air 4 bemutatón azt állították, hogy a Fitness+ valamikor az év vége előtt érkezik. Lassan itt van a december, talán kéne már valamivel előállniuk?

16 colos MacBook Pro és újratervezett iMac

Személy szerint már nagyon várom az új 16 colos MacBook Pro-t és tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Miután kiderült, hogy az Apple M1 chip milyen jól teljesít, egyre többen kíváncsiak arra, hogy vajon mit tud majd tenni az Apple a 16 colos MacBook Pro-ba.

Az iMac-re pedig igazán ráférne egy design frissítés. Legutóbbi cikkünkben például pont pár koncepcióképet mutattunk be, amik elképzelik, hogy hogy festhetne egy all-in-one asztali gép 2020-ban.

Neked mi hiányzott a november 12-i bemutatójából?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok