fbpx Skip to content

Most, hogy tudjuk, az Apple első Apple Silicon Mac-jei teljesen ugyanúgy néznek ki, mint elődeik, játsszunk el a gondolattal, hogy vajon milyenek lesznek, ha az Apple kihasználja az új architektúra előnyeit.

Ebben segítenek a szlovák Svetapple cikkének képei, amiken az új 24 és 32 colos iMac-et hozzák át a 2020-as évekbe néhány látványos koncepcióképpel.

Mark Gurman és Ming-Chi Kuo is megmondta már idén áprilisban, hogy az Apple egy újratervezett iMac-en dolgozik, ahol a kisebb modell 24 colos lesz, a nagyobb pedig 32-es és hogy csökkenni fog a kijelző körüli keret.

Ez a gép nyilván nem érkezett meg 2020-ban, de nagyon is valószínű, hogy az Apple jövőre vagy két év múlva előrukkol valami hasonlóval.

Az iMac nagyon régen kapott legutóbb design frissítést, ezért tökéletes alapot jelentene arra, hogy az Apple megmutassa, mire képesek az Apple Silicon chipekkel egy asztali all-in-one számítógépben.

2012-ben még jól mutatott az iMac kijelzője körüli keret, manapság azonban már telefonunkon is alig kell keretet látnunk, így mondhatni “őskorinak” tűnik a jelenlegi formavilág.

Ha az Apple egy ilyesmivel állna elő, akkor ismét leeshetne az állunk.

További képek a Svetapple cikkében: iMac 2021 – exclusive renders from svetapple.sk.

Neked hogy tetszene egy széltől-szélig érő kijelzős iMac?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.