fbpx Skip to content

Ahogy arra számítani lehetett, az Apple bejelentette az első csomag előfizetését a szolgáltatásaihoz, melynek segítségével egyetlen havidíjért hozzájuthatsz az Apple Music-hoz, az Apple TV+-hoz, az Apple Arcade-hez és több iCloud tárhelyet is kapsz.

Ráadásul ha a világ szerencsésebb részén élsz, akkor még az Apple News+-t és az Apple Fitness+-t is megkaphatod egy nagyobb csomaggal. Nézzük meg, hogy miért jó ez nekünk!

Az Apple saját oldalán „A tökéletes ár-élmény arány” címmel illeti az Apple One előfizetést, de közel sem ilyen egyszerű a dolog, ugyanis még itthon is két opció van.

Az Egyéni csomag havi 3350 forintért tartalmazza az Apple Music-ot, az Apple TV+-t, az Apple Arcade-et és 50 GB iCloud tárhelyet. Ez a belépő szintű csomag, amit az Apple az egyéni felhasználók számára tervezett és ezzel körülbelül havi 2219 forintot spórolhatsz.

Ha már nem egyedül élsz egy fedél alatt, akkor a Családi csomag 4450 forintos havidíjért 5 családtag élvezheti egyszerre az Egyéni csomag előnyeit és a 200 GB-os iCloud tárhelyet. Ezzel havi 2519 forintot spórolhat meg a család.

2020 végén érkezik a Premier csomag a szerencsésebb országokba, mely egy részhalmaza lesz az Apple Fitness+ országainak (vagyis Ausztrália, Kanada, Írország, Új-Zéland, Egyesült Királyság, Egyesült Államok). Ebben a csomagban már az Apple News+ és az Apple Fitness+ is megtalálható 29,95 dolláros havidíjért, amivel havi 25 dollárt lehet spórolni.

Sajnos az egyetlen igazán jó akciónak szerintem a Premier csomag tűnik, ami itthon (egyelőre?) nem lesz elérhető és az is csak azért csábító igazán, mert az Apple túlárazta az Apple Fitness+ szolgáltatást, az ugyanis önmagában is 9,99 dollár havonta.

Mindenesetre a családi csomagért való 1000 forintos felár abszolút nem túlzás, és az is jó, hogy az Apple az oldalán kitért arra, hogy az Apple One tovább bővíthető iCloud tárhely-opciókkal is rendelkezik.

Az Apple One azokat célozza meg, akik már jelenleg is ennyit vagy majdnem ennyit hagynak ott minden hónapban az Apple-nél a több különböző szolgáltatásuk előfizetési díjaként, őket ugyanis könnyű lesz átcsábítani egy egyszerűbb, egyértelműbb, és olcsóbb előfizetési modellbe.

Egyelőre pontosan még nem tudjuk, hogy mikor rajtol el az Apple One csomagos előfizetési lehetőség, de valószínűleg nem kell sokat várnunk rá, mert az Apple őszi érkezést ír az oldalán.

Te azt kapod majd az Apple One-tól, amire számítottál?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Nalunk a csalad csak 200 GB iCloud es Apple TV±ban erdekelt, ez a ketto igy egyelore olcsobb havi szinten, mint a Family Apple One. Szoval nalunk nem hozott elonyt.

    Persze addig, mig az Apple engedi igy az elofizetest es nem kezdi el emelni az arakat, vagy kivonni a szolgaltatasokat.

  2. Úgy gondoltam, hogy egyből váltok erre ahogy megjelenik, de nekem most 200GB iCloud tárhelyem van. Na most az 50GB nem lenne jó, kérdés, hogy ha átváltok Apple One-ra, majd az 50GB-os iCloudot egyből módosítom 200GB-ra, vajon akkor is jobban megéri még árban?

  3. Én csak a musicot használom. Kérdés mikor kényszerít bele az apple a one szolgáltatásba? Vagy külön a music és a többi is előfizethető marad?

  4. Avatar for asrob asrob says:

    Jelenleg a legnagyobb iCloud csomagot használjuk a családban + Music és 1 éves ingyenes TV+ előfizetéssel. Ha elkezdeném ezeket összeadni egyenként akkor lehet jobban kijönnénk az Apple One-al + nagyobb tárhellyel mint most, szóval elgondolkodtató.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for vkleszken Avatar for Szifon Avatar for asrob Avatar for kristofAcs