fbpx Skip to content

Ahogyan az várható volt, az idei első őszi eseményen az Apple bemutatta az Apple Watch Series 6-ot és az olcsóbb Apple Watch SE-t. Idén a pletykák szerint még két eseményt várhatunk, októberben az iPhone 12-eset és novemberben egy Mac-eset.

Az Apple Watch Series 6 újdonsága véroxigénszint-mérés, az S6 processzor, ami 20%-kal nagyobb teljesítményű az előző generációnál, és a magasságmérő. Új színeket is kaptunk, mely a sport változatnál piros és kék. Természetesen új szíjakat, számlapokat és még sok mást is bemutatott az Apple, lássuk őket!

Apple Watch Series 6

Az új, 6-os széria lényegében az S6 processzorra és pulzoximéterre épül. Az S6-tal nem csak nagyobb sebességet kapunk, hanem fejlettebb energiagazdálkodást, aminek köszönhetően az állandó megjelenítéssel a számlap dupla akkora fényerőre képes nappal, ezáltal például sportolás közben nem kell megemelni a kezünket, látni fogjuk a rajta lévő adatokat. Az S6 egyébként tartalmaz magasságmérőt is, így azok, akik sziklát másznak, túráznak, sokkal több adatot kapnak már a magassággal kapcsolatban.

Véroxigénszint-mérés

A véroxigénszint a fittség egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogy a szervezetünk milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 új érzékelőjével bármikor ellenőrizhetjük a véroxigénszintünket. Az óra emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeket az adatokat bármikor áttekinthetjük. Ez lényegében hasonlóan működik, mint az EKG, csak itt ugye nem kell rárakni az ujjunkat a koronára.

Az új véroxigénszint-érzékelőt négy LED-csoport és négy fotodióda alkotja. A hátlapba épített kristályban található, melyet alapjaiban átterveztünk. Az érzékelő a Véroxigén appal együttműködve teszi lehetővé a véroxigénszinted meghatározását.

A zöld, vörös és infravörös LED-ek megvilágítják a csuklódban futó vérereket, a foto­diódák pedig megmérik a visszavert fény mennyiségét. A kapott adatból fejlett algoritmusok meghatározzák a véred színét, amely megmutatja a vérben jelen lévő oxigén mennyiségét.

A fentieken kívül kaptunk a sport változatnál két új színt, ami a (PRODUCT)RED és kék. Nekem egyébként mindkettő tetszik, de a már meglévő szíjfelhozatallal viszonylag nehéz váltani a megszokott fekete vagy ezüst típusról. Viszont akik most lépnek be az Apple Watch világába, érdemes elgondolkozniuk a fenti két szín vásárlásán. Ti mit gondoltok az új színekről?

(Balra a sport, jobbra a rozsdamentes acél tokozás színei láthatóak)

Ezzel lényegében le is tudtuk a hardveres újdonságokat Series 6-nál. Várható volt, hogy ez egy ráncfelvarrás lesz új hardverre, amire Series 5-ről nem biztos, hogy érdemes váltani. Én Series 4-ről talán tavasszal váltok, de alapjában véve nem instant get.

Apple Watch SE

Az Apple Watch SE lényegében a Series 6 kistestvére. Külsőre effektíve megegyezik a Series 6-tal, tehát a tokozás kialakítása, illetve alap színei esetén ugyanazt kapjuk, kivéve persze az új színek. Az Apple Watch SE tulajdonképpen a Series 5 processzorát kapja meg, de nem kapja meg EKG, illetve véroxigénszint-mérést. Ettől függetlenül értesít alacsony vagy magas pulzusról és szabálytalan szívverésről, de nem rendelkezik EKG alkalmazással. Ezek mellett nincs benne “mindig bekapcsolt” kijelző sem. Bővebben az Apple összehasonlító oldalán.

Tehát ha mondjuk EKG-s készüléket szeretnénk vásárolni, akkor érdemes még most megvenni a kifutó Series 5-öt, amit a napokban biztos akcióznak majd.

Az Apple úgy döntött, hogy a palettán hagyja az Apple Watch Series 3-at változatlan, 77 990Ft-os áron és a „csúcs” Series 6 pedig maradt annyi, mint eddig a Series 5 volt: 159 990Ft-os ártól indul. Az új Apple Watch SE a kettő közé toppant be 109 990 induló árával, ezzel bomlasztva az eddig egyértelmű termékpalettát.

Új Apple Watch számlapok

Rengeteg új számlapot kapunk, köztük profibbat, bohókásabbakat, illetve egy egészen elvontat. A watchOS 7-tel merőben megváltoznak a számlapjaink, mivel egy-egy alkalmazásnak már nem csak egy komplikációja lehet, hanem több féle is. Így egy egészen új, adott eseményhez, edzéshez, kiránduláshoz is létrehozhatunk egy külön felületet már.

Ezek egyébként elérhetővé válnak majd az App Store-ban, illetve megoszthatjuk weben majd a saját, általunk “kifejlesztett” számlapot is. Ezen kívül számos új designnal is találkozhatunk órától függően. Például a Nike+ órák is kaptak új számlapot, de az csak a Nike+ változatokon érhető el, vagy például a Series 4 felületre tervezett számlapok is csak adott kijelzőn érhetőek el. Íme néhány:

Új Apple Watch szíj típusok, színek

Az Apple két egészen új sport szíjat mutatott be, aminek a neve Solo Loop, avagy Körpánt. Lényegében ez egy nyújtható szíj, mintha csak egy karkötőt vennél fel, csak bedugod a kezed és már rajta is van a csuklódon. Folyékony alapanyagú elasztikus szilikongumiból készült óraszíj mindenféle csat vagy kapocs nélkül a kivételes kényelemért.

Természetesen nem csak szilikonból, hanem szövetből és bőrből is kaptunk új szíjakat. A fonott körpánt szíj több mint 16 ezer újra­haszno­sí­tott poliészterből készült szál szövete és szilikonszálak egyvelege – texturált, nyújtható és gyönyörű. Végezetül de nem utolsó sorban pedig kaptuk új Leather Loop-ot is, ami most szimplán Bőr szíjként említ meg az Apple.

Ezen kívül számos új színt kaptunk, például a Nike lyukacsos szíjakból is vannak újabb fajták, illetve a sima sport változatból is találkozhatunk újabb színekkel. Nézz körbe!

Apple Watch árak és vásárlás

Az Apple Watch Series 6 sport változat induló ára 40mm esetén 159 990Ft, 44mm esetén pedig 169 990Ft. Amennyiben LTE-s változatot szeretnénk, akkor 40mm esetén már 199 990Ft-ot kell leszurkolni hazánkban, míg 44mm esetén ez 10 000Ft-tal drágább, tehát 209 990Ft-ba kerül.

Az Apple Watch Series 6 rozsdamentes acél induló ára 269 990Ft 40mm-es tokozással, ez ugye már LTE-képes, 44mm-es változatban pedig 289 990Ft.

Az Apple Watch SE 40mm-es változatának az ára 109 990Ft, LTE-vel 129 990Ft, 44mm-es változatban 119 990Ft-ért kaphatjuk meg, ugyanez LTE-vel pedig 139 990Ft-ba kerül.

Hazánkban ugyan nem lehet hivatalosan Apple Care+-t vásárolni, de a sport és SE változathoz igencsak ajánlott: ebben a cikkben írtunk arról, hogy ezt mégis hogyan lehetséges megoldani jelenleg. Szintén érdemes elolvasni az LTE-s használatról szóló cikkünket is, ha korábban még nem tettük meg.

Fontos tudni, hogy az Apple idén már nem ad hálózati adaptert az órák mellé, csak az USB-s vezeték nélküli töltő jár, és persze a választott szíj.

Konklúzió

Az Apple Watch Series 6 ugyan nem lett egetrengető frissítés, azonban érdemes lehet rá váltani régebbi generációról. Például Series 2 és Series 3 esetén hatalmas sebességnövekedést, jobb kijelzőt, jobb akkumulátor időt, és persze újabb tokozást kapunk, ami már önmagában olyan, mintha egy teljesen más készülék lenne a csuklónkon. Az Apple Watch Series 4 és Series 5 tulajdonosoknak nyilván ez kevésbé imponáló frissítés, de akinek valami tetszik a Series 6-ból, az nyugodtan vásárolja meg, várhatóan nem fog csalódni benne.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. a szoftveres ujdonsagok a regiekre is jonnek?

  2. Ez a magasságmérő miben új feature? Előzőekben is volt már barometrikus…

  3. Avatar for Criton Criton says:

    Nekem a Series 6-ban ami újdonság az a vér-oxigénszint mérés, a magasságmérő eddig is volt. Azt hiszem maradok a Series 5-nél.

  4. Igen :slight_smile: Series 4-től felfele a legtöbb.

  5. Jó tudom, csak hogy így ki lett emelve, hogy az s6-ban van és hogy állandóan mutatja…:slightly_smiling_face:

  6. Sziasztok. Ezen az eseményen szokták bemutatni a végleges szoftvert. Miért nem jött az IOS 14, mikor várható a végleges? Zsolt

  7. Ma este jön ki, gondolom a szokásos 19:00-kor.

  8. Avatar for ha5abe ha5abe says:

    Az Apple oldaláról: “A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.”
    Ez azt jelenti, hogy ennyire pontatlanul mér?

  9. Is-is. Ez egy egyszerű jogi megfogalmazás arról, hogy ez nem egy orvosi műszer csak egy játék. Egy orvosi műszer mérésein életek múlhatnak, ez pedig csak tájékoztat. De arra viszont jó lehet, hogy ha többször is arról tájékoztat, hogy a szívritmusod vagy a véroxigéned nem megfelelő, akkor egy valódi orvosi műszerrel is megvizsgáltasd magad.

  10. Mondták is, hogy ma kijön. A szoftvert már rég bemutatták.

  11. Ha jól értettem a watch-hoz se jár töltő?

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    töltő jár, hálózati adapter, tehát amit a konnektorba bedugsz, az nem. egyelőre csak a Watch esetén említette ezt az Apple, más készüléknél még nem.

  13. Az Air-nél benne hagyták, de gondolom azért, mert az most váltott USB-C-re. Szerintem az iPhone-nál is el fogják hagyni. A kisebb modellekben szinte biztosan, a Pro készülékeknél lehet meghagyják (már csak a gyorstöltés képessége miatt is).

  14. Sziasztok, nekem nagy csalodas volt a tegnapi keynote arrol nem beszelve, hogy elegge ossze lett csapva szerintem az egesz! A zene meg borzasztoan idegesito volt amikor egy masik eloadora valtottak.
    Viszont amirol nagyon nem esett szo, hogy még mindig keptelen roamingolni az apple lte watch?!?! Ha igen, akkor ez nagy hiba, mert elobb utobb azert megszunnek az utazasi korlatok

  15. Mondjuk mar tavaly sem ertettem, hogy egy lte apple watchnal hogy lehet korlatozni azt hogy Te kulfoldon is tud hasznalni az oradat ugy hogy nem viszed magaddal a telot, erthetetlen szamomra

  16. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen ez egy igazi hülyeség náluk sajnos. De náluk ez nem probléma gondolom, mert van egy földrésznyi országuk,

  17. Avatar for Czo Czo says:

    Pedig sajnos, ez teljesen “logikus”. A MultiSIM szolgaltatas nem minden halozatban mukodik jol roaming eseten, azaz elofordulhatnak “doccenok”. Peldaul nem csorog ki csak a fokartya, vagy ha hivast inditassz a MultiSIM kartyarol, akkor a tuloldal nem a fokartya telefonszamat latja, hanem egy olyan telefonszamot, ami az adott orszag halozatahoz tartozik, amin eppen roamingolsz (tehat nem a technikai szamot latja a tuloldal, hanem valami helyi szamot), sott olyan is elofordulhat, hogy a technikai szam latszik.

    Amig van legalabb egy olyan szolgaltato a foldon, ahol ez elofordulhat addig a figyelmeztetes (marmint a MultiSIM Roaminggal kapcsolatos dolgai) szerepelni fognak a szolgaltatok honlapjan. Amig pedig ez igy van, az Apple le fogja tiltani a roamingot, mert nem tud egy nagy, egesz, szolgaltatast adni.

  18. Avatar for gunar gunar says:

    De jó hogy ez annyira fontos nekik, azt ellenben magasról lesz…k, hogy amikor az óra leszakad a telóról teljesen semmi komolyabb figyelmeztetést nem ad a gazdájának, csak az mini ikon!
    MInt fejlesztőtől kérdezem, nem lehetne erre vmi jó appot írni, többféle lehetőséggel benne a jelzésre, stb? Én még meg is venném a store-ból (szvsz nem csak én), arról nem is beszélve, hogy biztonságos is, mivel ha vhol ottfelejted, kis távolságon belül megtudhatod, mert jelez normálisan az app. Ami még nincs sajnos :roll_eyes:

  19. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezt hiába kérdezed meg újra és újra, jelenleg nem lehet. ha lehetne, szerinted senkinek nem jutott volna még eszébe?

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Bevehetik az applenél, mert hiába bombáztam őket ezzel többször is semmi sehol eddig.

  21. Hat nekem ez az apple watch ezert felejtos, marmint hogy keptelenek megoldani azt hogy androiddal is kompatibilis legyen es menjen rajta a roaming! Pedig sokkal nagyobb volument e ltudnanak adni ezekbol! En androidos vagyok de ezek a kotottsegek megorjitenek az applenel! Pedig jo cuccokat csinalnak de erthetetlen ez a szuk latokor naluk. Regen en is apple fan voltam, de megelegeltem naluk azt hogy mar a csillagos egekben vannak az araik es kizarolag a penz motivalja oket amit ugy probalnak beallitani hogy jajj de jo hogy nem adunk tolto adaptert sem a keszulekeinhez mert ovjuk a foldet de az arazasuk nem csokken soooot! Mar azt fogom varni hogy mikor hagyjak el a dobozt is vicc, hogy az eco tudatosssagra fogjak

  22. Akkor jól járok a telefonnal is. 2 havonta cseréltetem újra. :joy: idegen töltő hamar tönkre tudja ba…ni

  23. Avatar for atirag atirag says:

    Több dolog miatt is felejtős, de leginkább az 1 napos üzemidő ami leginkább durva 2020-ban:)

  24. Avatar for Czo Czo says:

    Miert durva egyebkent? Hatalmas teljesitmenyu szamitogep, folyamatos adatkapcsolat, stb. Ehhez kepet kesz csoda, hogy ketto napig kibirja azzal a pici akkuval.

  25. Egy Honor okosóra 3 hétig bírja egy feltöltéssel. :smiley: Egyik barátnőmnek van olyan. Persze nem hasonlítottam össze, hogy pontosan miket is tud amiket mondjuk az Apple Watch is, de hogy lehetne hova fejlődni.

  26. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    szerintem próbáld ki, és hasonlítsd össze.

  27. Nem veszek okosórát, klasszikus óra párti vagyok. :smiley:

  28. Avatar for Czo Czo says:

    Nem igazan talaltam ertelmes dokumentaciot es SDK-t, forumos utalasok alapjan pedig a hardvere meg az elso generacios Apple Watch hardvert sem eri el. Ezek utan nem is tudom, hogyan lehetne osszehasonlitani. Ha nem tudom ra lefejleszteni a Holabuszt pl, akkor nem is kellene okosoranak hivni.

  29. Avatar for gunar gunar says:

    Jó de sokaknak csak az a lényeg, hogy hány hétig jó az akkuja egy töltéssel és el tudja olvasni róla amiket kiír, hellyel közzel és látja ki keresi (talán) !
    Az hogy ennél sokkal többre is képes egy valóban okos óra, mint pl az Apple Watch, már a legtöbb embert meg sem mozgatja, csak akku idő és pár dolgot lát, ennyi. Arra jók azok is fele vagy kevesebb pénzért.
    Persze sajnos a A-Watch -ot sem tudja kihasználni aki ki is szeretné és nem mert a telót akarja vele kiváltani, csak kényelmi dolgokra is használni, mint pl én és még van pár hasonszőrű haverom, akiknek szintén lenne igénye rá, hogy olyan dolgokat is vezérelhessen róla amiket amugy meg lehetne, csak nincsen rá az órán app, mert a fejlesztői sem gondolkodnak életszerűen. A másik gyártók hasonló árú órái sem tudnak közel sem ennyit mint az A-Watch és akkuban sem sokkal többet, szóval még mindig ez a jelenleg elérhető legjobb alternatíva a piacon szvsz ha sok mindenre akarja vki használni.

  30. Avatar for expa expa says:

    200.000-ért ugyan úgy csak 1 napot bír ki? :smiley:

  31. Avatar for Czo Czo says:

    Mi a baj az 1 nappal egyebkent? Amekkora akku van benne, kb szerintem ez is csoda.

  32. Szerintem is gáz. 5 napot bírhatna. Vagy ha annyira ragaszkodnak a rövid üzemidőhöz akkor legalább lehetne a telefonról feltölteni. Rengeteg nagyobb tudású óra van a piacon ennyiért vagy olcsóbban. Csak hát az operációs rendszer az a nem mindegy. Így marad az Apple

  33. Avatar for gunar gunar says:

    Melyikek is azok amelyek többet tudnak összességében ? Érdekelne tényleg, mivel próbáltam már párat én is de valahogy ez maradt a befutó és nem mert apple fan vagyok Persze ez is használó függő.

  34. Én is Apple fan vagyok de galaxy watch 3 egy töltéssel minden feture-t használva folyamatos pulzus mérés sok zene hallgatás stb 4 nap után mondta hogy éhes.

  35. Meg akartam venni a series 6-ot de ez a töltő adapter mizéria annyira felba…tt hogy kihagyom. Majd veszek ha észhez térnek vagy meg tudják oldani hogy akár telefonról is lehessen tölteni

  36. Avatar for gunar gunar says:

    Én amikor vettem a series 1-et, abban sem volt adapter és nem is hiányzott. Jó régen volt, emlékeim szerint nem kavart nagy felháborodást akkor sem. (újként vettem boltban T-nél)
    Az akkura csak annyit, hogy szvsz senki nem tussol v fürdik órában, ami kb 25p, addig az óra elfér a töltőn és kb vissza is tölti a maxra. Igaz lehet olyan eset, hogy ez gondot okozhat, de eléggé ritkának ítélem.
    A haver igaz az még a galaxy watch 2 volt, párszor töltöre tette napi töltés mellett is, mert sokat használta. A GW3-at még nem tudja, de én bizton állíthatom, hogy azzal is elő fog nála fordulni.

  37. Én személy szerint akkor is keveslem. Sofőr vagyok és elmegyek reggel majd csak másnap délután vagy este érek haza. Így az 1 napos üzemidő karcsú nekem. Az asszony galaxy watch 3 asát használom 1 hónapja és eddig soha nem merült le egy fuvar alatt. Inkább a 4 napot tartja nálam. Jelzem folyamatosan megy a zene, hívások jönnek mennek, üzenetek is. Pulzusmérő szintén rengeteget aktív illetve a vér oxigén meg a stressz mérő is megy. Ezek nyilván nem orvosi szintű adatok de jó viszonyítási adat

  38. De ha tényleg kihúzna 2-3 napot rögtön meg venném. Így viszont mindig kínlódni a kocsiban a töltéssel nekem nem jó. Pedig nagyon vágyok rá

  39. Neked 4 napig bírja az akksija egy Galaxy Watch 3-nak ilyen intenzív használat mellett? Csak mert az összes tesztelő aki eddig próbálta a 45 mm-es modelt annál 2 max 2,5 nap volt a készenléti idő. De az is csak teljesen átlagos használat mellett, amúgy a samsung is 56 órát ír átlagos használatnál. A 4 nap elég hihetetlenül hangzik, főleg ennyire strapálva.

  40. Pedig annyit megy. 4 napon szokott teljesen kifulladni. Volt már hogy 3 nap este jelzett

  41. Sajnálom amúgy :confused: Pedig jó az Apple Watch csak neked kevés az akkumulátor idő.

  42. Avatar for gunar gunar says:

    A két nap alatt gondolom nem alszol, nem fürdesz/tussolsz 1x sem, amíg simán tölteni lehet és hoppá nem is merül le szegény. Rossz a példa, mert autóban pont megoldható simán egy töltés. Ha rendszeresen tóráznál v vmi hasonló a természetben, vadászat stb. ami több napos is lehet és a powerbank is necces, hát azt mondanám jogos. De persze ha neked elég a GWatch tudása akkor nem szóltam.
    Csak azért mert a haver aki használja és neki nem tart ennyire az akku, sok olyanra ami pl nekem teljesen normális az AWatch-on nem használja mert nem az igazi.

  43. Ha Te mondod akkor biztos úgy van :joy::joy::joy::joy:. Te pontosan tisztában vagy az én munkámmal és a munka körülményeimmel. Amúgy is a samu óra csak egy példa volt amit fel tudtam hozni. Te biztos rengeteget használod hogy ennyire tudod :joy::joy::joy:
    Írtad hogy autóban simán megoldható egy töltés. Nem akarom és nem is fogom autóban tölteni az órát. Az nem arra van. Azt szeretném hogy mikor el jövök otthonról fel legyen töltve és mikor haza érek akkor még legyen benne valamennyi. De te ezt személyes támadásnak vetted és úgy reagáltál mintha tied lenne az Apple részvények 51%-a (ki tudja) :blush:

  44. Avatar for gunar gunar says:

    Bár az enyémek lennének azok a részvények, de sajnos nem. A személyes támadásnak Te veszed a reakciódból ítélve, de hagyjuk, mivel én sem vezetek keveset és régebben én is sok időt töltöttem autóban, volt más lehetőség hiányában aludtam is benne (személyautó és nem volt hotel a pálya mentés ami szabad lett volna, stb, ) nem túl pihentető, de a töltés tudom hogy megoldható annak aki akarja is. A samu órát meg kb az elsők óta ismerem, a barátom eleget használja, sőt még mint alternatíva teszteltem is iphone-nal, de nem vált be, mivel keveset tud nekem. Ellenben az jelzi amikor VOIP-on keres valaki és ezt teszi valós időben míg az AWatch nem és GWatch sem a maga környezetében. Szóval lehet tudok róla pár dolgot. Erre csak ennyit. :thinking:
    UI: Azt el is felejtettem, hogy nálad az az óra 4 napot megy intenzív használat mellett, ami másoknál érdekes módon 1-2 esetenként 2,5 napot is tudott. (tudod ha az ember sokat teniszezik megszokta, ha hálónál áll és jön a labda, akkor leüti. :crazy_face:)

  45. Értem én, hogy nincs adapter hozzá és nem is zavar(na), de azért a kábel lehetne már usb-c. :grinning: Na de remélem kárpótol az óra ez miatt. Nem bírtam magammal :smile: Amúgy ezt hívják manipulációnak @SzifonAdmin. :joy:

  46. ohhhhh :slight_smile: uj dobozka? :slight_smile: Mi csak jovoheten kapunk tesztet. De lesz szifon kek es piros is!

  47. Új bizony, és kb 30%-al kisebb is doboz.

  48. Avatar for gunar gunar says:

    Én csak azt hiányolom, hogy az adapter helyére nem tesznek az LTE verziókéba pl egy AirPods-t :crazy_face: Csak hogy meglegyen az élmény.

  49. Akko 300 helyett 400 lenne mar ezt is kevesebben veszik. Nyilvan nem a sport melle adnak.

  50. Amúgy meg nekem az tetszene, ha meg lehetne szíj nélkül is venni. Az apple most jól megvariálta ezt a kábel, adapter dolgot. Mondjuk még az iPhone 12 nem jött ki, de ha marad lighting akkor, ha veszel egy iPad Air-t, egy Watch-ot meg egy új iPhone-t akkor szükséged lesz 3 kábelre és két adapterre. 2éve ez még 2 kábel 1 adapter volt, így nem nagyon tudom követni ezt a zöldebb felfogást :joy:

  51. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen lehetne az iPad-okban vezeték nélküli töltés, ami pl a droidos tabokban is hiányzó opció, akkoe nem kellene annyi kábel, ja az óra is tudhatna QI szabványt végre

  52. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy itthon még csak a hivatalos Apple bolton keresztül lehet megvenni az órát? Esetleg szolgáltatón keresztül mikor várható? Szerintetek melyik érné meg jobban, tudom árban különbség van, EKG appon kivül nem igen látok különbséget a 6 és az SE között.

  53. Telekom facebook oldala szerint ott szerdától (szeptember 23.) lesz elérhető a honlapjukon az új Watch, boltban pedig október 6-tól.

  54. úgy tudom az órák tudják a vezeték nélküli töltést (Series 5 & 6)

  55. Avatar for gunar gunar says:

    A vezeték nélküli töltést miond tudja, csak a normál QI-t nem sajnos. Annyira nem, hogy a series 3-ig volt egy jó töltőm és a Series 4-et már nem töltötte

  56. Avatar for Czo Czo says:

    Ez fura, en a Series 0-val kapott toltot beleragasztottam egy ebayen vett Apple Watch tartoba es azota az osszes orat azon toltom, ugyhogy fura, hogy van olyan tolto ami nem tolti az ujabbakat.

  57. Az SE-ben lévő proci eggyel korábbi, nincs EKG és nincs VO2 szenzor és nincs always on display. A többi ugyanaz.

  58. Avatar for gunar gunar says:

    Igen a gyáriakkal nincs is gond, én az utángyártottakra gondoltam, az enyém egy Baseus volt, pont itt is az oldalon volt róla szó mikor kijött ez probléma az S4 kapcsán. Volt olyan töltőpad amit vissza kellett küldjek emiatt, mert a webshop ráírta az S4-et is és azzal csak elindult a töltés, majd kilépett csendben és várhatta az ember, hogy feltöltődjön.
    Igazából nem értem mire jó ez az Apple-nek, hogy nem tölt sima QI töltőn a watch?

  59. Közben kiadott az Apple egy USB-C töltőkábelt Watch-hoz. Ráadásul nem is drágább mint a régi. Ezek után már tényleg nem értem miért nem tudtak azt a dobozba tenni 🤷🏻

  60. Ennyivel lett kisebb a doboz, s4 vs s6. Most lettem rá figyelmes, hogy már nem Nike+ a neve hanem csak simán Nike.

  61. Mar az S5-nel megfigyelheto volt ez a fajta meretcsokkenes. En is ma pakoltam a szekrenyt, akkor tunt fel.

  62. Ott én még nem vettem észre mert a series4 nike+ pont akkora csomagolású volt mint a series 5 sport. A series3 volt nagyobb (hosszabb).

  63. Gyönyörű szép élőben a (RED). :slight_smile: A csomagolása is nagyon szépen van kivitelezve, és az eddigi legkisebb doboz.

  64. Ez tényleg jól néz ki :star_struck:
    Megkérdezhetem, hogy miért ezt a típusú szíjat választottátok és miért nem mondjuk az új csatt nélküli (PRODUCT)RED Braided Solo Loop-t?

  65. Ezt adjak hozza. A fonott piros korpantra meg oszinten sajnalok 38 eFt-ot.

  66. Élőben nem valami jó a tappintása szerintem. Nem döntöttél rosszul, hogy nem vetted meg hozzá. Mondjuk biztos van akinek tetszik.

  67. Köszi, hogy megosztottad, hogy mi alapján döntöttél.
    Én egyébként a két konfig között “csak” 20 eFt a különbséget látok.
    De abban igazd van, hogy az új szíjat finoman szólva is túlárazták.
    Nem baj hamarosan úgy is kihozzák a kínaik az occó változatot és ha akarod lesz akár két szíjad is ugyanannyiért :slight_smile:

  68. Amúgy a sima loop 18-ért még talán, tudva, hogy gyári Apple, de a fonottat tuti nem. :slight_smile:

    /cc @83miki83

  69. Szerintem egy óra legyen óra és ne karkötő :slight_smile:

  70. Gondolj rá fordítva, ez egy karkötő ami mutatja az időt :sunglasses:

  71. Vagy az, de akkor is karkötő :smile: De amúgy az a bajom a sima loop-al is, hogy ha nyáron beizzad nagyon a szíj alatt akkor lazítok a szíjon, de ezen nem tud az ember.

  72. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor bedobsz egy jó hideg sört lazításként és máris más lesz a világ is :crazy_face: a loop-ról nem is beszélve, ha meg nem elég laza lett, akkor nyúlhatsz következőért akár, persze a sörre értve és előbb- utóbb tutira eléred a megnyugtató lazaságot . :grinning:

  73. Sziasztok. Tudtok segíteni nekem, hogy iPhoneon miért nem látom azt, hogy Watchomon (S6) a WatchOS 7 van rajta? Konkrétan a számlapok sincsenek fent az újjak között és maga a Véroxigén opció is hiányzik az App-ból. Felraktam a iOS 14.2 bétát, 7 Plusom van. Lehet az baj? Update előtt az összes számlap elérhető volt.

  74. Ha felraktad a watchOS 7.1 betat, akkor azert nem latod az uj szamlapokat.

    A verziot iPhone-on a Watch app - Altalanos - Nevjegy - Verzio szekcioban latod.

    A veroxigen merot pedig az iOS 14.2 miatt nem latod az oran.

  75. watchOS 7.0.1. van fent. IOS 14.2 beta van telón. A béta előtt láttam a számlapokat, de akkor még nem volt meg a watch.

  76. Avatar for atirag atirag says:

    Nekem és már sok embernek csak nyűg. Persze lehet fürdés közben tölteni lehet a kocsiban tölteni ,de mi lenne ha nem kellene azzal törődnöm,hogy hol találok olyan idő rést a napomban amikor tudom tölteni. Ez a termék leginkább annak jó akinek alig van dolga az életben és van ideje ezekre . Elég a telefonra figyelni ,hogy legyen benne szufla. Az iPhone pro már sokat hozott hál isten. Nekem akkor lesz mikor hozza a konkurencia akku idejét.
    És ha az a baj, hogy túl sok mindent tud akkor nekem az SE pont elég lett volna a fő dolgokkal és 3 napos üzemidővel.

  77. Ez ugye csak vicc akar lenni.

  78. Avatar for gunar gunar says:

    Na ja ha vkinek annyi a dolga hogy egy jó tusra sincsen idő az sztem rosszul szervezi az életét, addig kb pedig fel is tölt és ez csak egy lehetőség a sokból ahová beiktatható. De hát akik így gondolják azok mindenre ráérnek, sztem pedig arra érnek rá amire akarnak, csak okosan kell szervezni.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for BoRRoNeo Avatar for Criton Avatar for vkleszken Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for zsoltiszaki Avatar for ha5abe Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for Valadento Avatar for autotaxmo Avatar for danesduet Avatar for kistamas Avatar for patakialex Avatar for atirag Avatar for teddy212 Avatar for expa Avatar for varangy Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83 Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. a szoftveres ujdonsagok a regiekre is jonnek?

  2. Ez a magasságmérő miben új feature? Előzőekben is volt már barometrikus…

  3. Avatar for Criton Criton says:

    Nekem a Series 6-ban ami újdonság az a vér-oxigénszint mérés, a magasságmérő eddig is volt. Azt hiszem maradok a Series 5-nél.

  4. Igen :slight_smile: Series 4-től felfele a legtöbb.

  5. Jó tudom, csak hogy így ki lett emelve, hogy az s6-ban van és hogy állandóan mutatja…:slightly_smiling_face:

  6. Sziasztok. Ezen az eseményen szokták bemutatni a végleges szoftvert. Miért nem jött az IOS 14, mikor várható a végleges? Zsolt

  7. Ma este jön ki, gondolom a szokásos 19:00-kor.

  8. Avatar for ha5abe ha5abe says:

    Az Apple oldaláról: “A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.”
    Ez azt jelenti, hogy ennyire pontatlanul mér?

  9. Is-is. Ez egy egyszerű jogi megfogalmazás arról, hogy ez nem egy orvosi műszer csak egy játék. Egy orvosi műszer mérésein életek múlhatnak, ez pedig csak tájékoztat. De arra viszont jó lehet, hogy ha többször is arról tájékoztat, hogy a szívritmusod vagy a véroxigéned nem megfelelő, akkor egy valódi orvosi műszerrel is megvizsgáltasd magad.

  10. Mondták is, hogy ma kijön. A szoftvert már rég bemutatták.

  11. Ha jól értettem a watch-hoz se jár töltő?

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    töltő jár, hálózati adapter, tehát amit a konnektorba bedugsz, az nem. egyelőre csak a Watch esetén említette ezt az Apple, más készüléknél még nem.

  13. Az Air-nél benne hagyták, de gondolom azért, mert az most váltott USB-C-re. Szerintem az iPhone-nál is el fogják hagyni. A kisebb modellekben szinte biztosan, a Pro készülékeknél lehet meghagyják (már csak a gyorstöltés képessége miatt is).

  14. Sziasztok, nekem nagy csalodas volt a tegnapi keynote arrol nem beszelve, hogy elegge ossze lett csapva szerintem az egesz! A zene meg borzasztoan idegesito volt amikor egy masik eloadora valtottak.
    Viszont amirol nagyon nem esett szo, hogy még mindig keptelen roamingolni az apple lte watch?!?! Ha igen, akkor ez nagy hiba, mert elobb utobb azert megszunnek az utazasi korlatok

  15. Mondjuk mar tavaly sem ertettem, hogy egy lte apple watchnal hogy lehet korlatozni azt hogy Te kulfoldon is tud hasznalni az oradat ugy hogy nem viszed magaddal a telot, erthetetlen szamomra

  16. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen ez egy igazi hülyeség náluk sajnos. De náluk ez nem probléma gondolom, mert van egy földrésznyi országuk,

  17. Avatar for Czo Czo says:

    Pedig sajnos, ez teljesen “logikus”. A MultiSIM szolgaltatas nem minden halozatban mukodik jol roaming eseten, azaz elofordulhatnak “doccenok”. Peldaul nem csorog ki csak a fokartya, vagy ha hivast inditassz a MultiSIM kartyarol, akkor a tuloldal nem a fokartya telefonszamat latja, hanem egy olyan telefonszamot, ami az adott orszag halozatahoz tartozik, amin eppen roamingolsz (tehat nem a technikai szamot latja a tuloldal, hanem valami helyi szamot), sott olyan is elofordulhat, hogy a technikai szam latszik.

    Amig van legalabb egy olyan szolgaltato a foldon, ahol ez elofordulhat addig a figyelmeztetes (marmint a MultiSIM Roaminggal kapcsolatos dolgai) szerepelni fognak a szolgaltatok honlapjan. Amig pedig ez igy van, az Apple le fogja tiltani a roamingot, mert nem tud egy nagy, egesz, szolgaltatast adni.

  18. Avatar for gunar gunar says:

    De jó hogy ez annyira fontos nekik, azt ellenben magasról lesz…k, hogy amikor az óra leszakad a telóról teljesen semmi komolyabb figyelmeztetést nem ad a gazdájának, csak az mini ikon!
    MInt fejlesztőtől kérdezem, nem lehetne erre vmi jó appot írni, többféle lehetőséggel benne a jelzésre, stb? Én még meg is venném a store-ból (szvsz nem csak én), arról nem is beszélve, hogy biztonságos is, mivel ha vhol ottfelejted, kis távolságon belül megtudhatod, mert jelez normálisan az app. Ami még nincs sajnos :roll_eyes:

  19. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezt hiába kérdezed meg újra és újra, jelenleg nem lehet. ha lehetne, szerinted senkinek nem jutott volna még eszébe?

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Bevehetik az applenél, mert hiába bombáztam őket ezzel többször is semmi sehol eddig.

  21. Hat nekem ez az apple watch ezert felejtos, marmint hogy keptelenek megoldani azt hogy androiddal is kompatibilis legyen es menjen rajta a roaming! Pedig sokkal nagyobb volument e ltudnanak adni ezekbol! En androidos vagyok de ezek a kotottsegek megorjitenek az applenel! Pedig jo cuccokat csinalnak de erthetetlen ez a szuk latokor naluk. Regen en is apple fan voltam, de megelegeltem naluk azt hogy mar a csillagos egekben vannak az araik es kizarolag a penz motivalja oket amit ugy probalnak beallitani hogy jajj de jo hogy nem adunk tolto adaptert sem a keszulekeinhez mert ovjuk a foldet de az arazasuk nem csokken soooot! Mar azt fogom varni hogy mikor hagyjak el a dobozt is vicc, hogy az eco tudatosssagra fogjak

  22. Akkor jól járok a telefonnal is. 2 havonta cseréltetem újra. :joy: idegen töltő hamar tönkre tudja ba…ni

  23. Avatar for atirag atirag says:

    Több dolog miatt is felejtős, de leginkább az 1 napos üzemidő ami leginkább durva 2020-ban:)

  24. Avatar for Czo Czo says:

    Miert durva egyebkent? Hatalmas teljesitmenyu szamitogep, folyamatos adatkapcsolat, stb. Ehhez kepet kesz csoda, hogy ketto napig kibirja azzal a pici akkuval.

  25. Egy Honor okosóra 3 hétig bírja egy feltöltéssel. :smiley: Egyik barátnőmnek van olyan. Persze nem hasonlítottam össze, hogy pontosan miket is tud amiket mondjuk az Apple Watch is, de hogy lehetne hova fejlődni.

  26. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    szerintem próbáld ki, és hasonlítsd össze.

  27. Nem veszek okosórát, klasszikus óra párti vagyok. :smiley:

  28. Avatar for Czo Czo says:

    Nem igazan talaltam ertelmes dokumentaciot es SDK-t, forumos utalasok alapjan pedig a hardvere meg az elso generacios Apple Watch hardvert sem eri el. Ezek utan nem is tudom, hogyan lehetne osszehasonlitani. Ha nem tudom ra lefejleszteni a Holabuszt pl, akkor nem is kellene okosoranak hivni.

  29. Avatar for gunar gunar says:

    Jó de sokaknak csak az a lényeg, hogy hány hétig jó az akkuja egy töltéssel és el tudja olvasni róla amiket kiír, hellyel közzel és látja ki keresi (talán) !
    Az hogy ennél sokkal többre is képes egy valóban okos óra, mint pl az Apple Watch, már a legtöbb embert meg sem mozgatja, csak akku idő és pár dolgot lát, ennyi. Arra jók azok is fele vagy kevesebb pénzért.
    Persze sajnos a A-Watch -ot sem tudja kihasználni aki ki is szeretné és nem mert a telót akarja vele kiváltani, csak kényelmi dolgokra is használni, mint pl én és még van pár hasonszőrű haverom, akiknek szintén lenne igénye rá, hogy olyan dolgokat is vezérelhessen róla amiket amugy meg lehetne, csak nincsen rá az órán app, mert a fejlesztői sem gondolkodnak életszerűen. A másik gyártók hasonló árú órái sem tudnak közel sem ennyit mint az A-Watch és akkuban sem sokkal többet, szóval még mindig ez a jelenleg elérhető legjobb alternatíva a piacon szvsz ha sok mindenre akarja vki használni.

  30. Avatar for expa expa says:

    200.000-ért ugyan úgy csak 1 napot bír ki? :smiley:

  31. Avatar for Czo Czo says:

    Mi a baj az 1 nappal egyebkent? Amekkora akku van benne, kb szerintem ez is csoda.

  32. Szerintem is gáz. 5 napot bírhatna. Vagy ha annyira ragaszkodnak a rövid üzemidőhöz akkor legalább lehetne a telefonról feltölteni. Rengeteg nagyobb tudású óra van a piacon ennyiért vagy olcsóbban. Csak hát az operációs rendszer az a nem mindegy. Így marad az Apple

  33. Avatar for gunar gunar says:

    Melyikek is azok amelyek többet tudnak összességében ? Érdekelne tényleg, mivel próbáltam már párat én is de valahogy ez maradt a befutó és nem mert apple fan vagyok Persze ez is használó függő.

  34. Én is Apple fan vagyok de galaxy watch 3 egy töltéssel minden feture-t használva folyamatos pulzus mérés sok zene hallgatás stb 4 nap után mondta hogy éhes.

  35. Meg akartam venni a series 6-ot de ez a töltő adapter mizéria annyira felba…tt hogy kihagyom. Majd veszek ha észhez térnek vagy meg tudják oldani hogy akár telefonról is lehessen tölteni

  36. Avatar for gunar gunar says:

    Én amikor vettem a series 1-et, abban sem volt adapter és nem is hiányzott. Jó régen volt, emlékeim szerint nem kavart nagy felháborodást akkor sem. (újként vettem boltban T-nél)
    Az akkura csak annyit, hogy szvsz senki nem tussol v fürdik órában, ami kb 25p, addig az óra elfér a töltőn és kb vissza is tölti a maxra. Igaz lehet olyan eset, hogy ez gondot okozhat, de eléggé ritkának ítélem.
    A haver igaz az még a galaxy watch 2 volt, párszor töltöre tette napi töltés mellett is, mert sokat használta. A GW3-at még nem tudja, de én bizton állíthatom, hogy azzal is elő fog nála fordulni.

  37. Én személy szerint akkor is keveslem. Sofőr vagyok és elmegyek reggel majd csak másnap délután vagy este érek haza. Így az 1 napos üzemidő karcsú nekem. Az asszony galaxy watch 3 asát használom 1 hónapja és eddig soha nem merült le egy fuvar alatt. Inkább a 4 napot tartja nálam. Jelzem folyamatosan megy a zene, hívások jönnek mennek, üzenetek is. Pulzusmérő szintén rengeteget aktív illetve a vér oxigén meg a stressz mérő is megy. Ezek nyilván nem orvosi szintű adatok de jó viszonyítási adat

  38. De ha tényleg kihúzna 2-3 napot rögtön meg venném. Így viszont mindig kínlódni a kocsiban a töltéssel nekem nem jó. Pedig nagyon vágyok rá

  39. Neked 4 napig bírja az akksija egy Galaxy Watch 3-nak ilyen intenzív használat mellett? Csak mert az összes tesztelő aki eddig próbálta a 45 mm-es modelt annál 2 max 2,5 nap volt a készenléti idő. De az is csak teljesen átlagos használat mellett, amúgy a samsung is 56 órát ír átlagos használatnál. A 4 nap elég hihetetlenül hangzik, főleg ennyire strapálva.

  40. Pedig annyit megy. 4 napon szokott teljesen kifulladni. Volt már hogy 3 nap este jelzett

  41. Sajnálom amúgy :confused: Pedig jó az Apple Watch csak neked kevés az akkumulátor idő.

  42. Avatar for gunar gunar says:

    A két nap alatt gondolom nem alszol, nem fürdesz/tussolsz 1x sem, amíg simán tölteni lehet és hoppá nem is merül le szegény. Rossz a példa, mert autóban pont megoldható simán egy töltés. Ha rendszeresen tóráznál v vmi hasonló a természetben, vadászat stb. ami több napos is lehet és a powerbank is necces, hát azt mondanám jogos. De persze ha neked elég a GWatch tudása akkor nem szóltam.
    Csak azért mert a haver aki használja és neki nem tart ennyire az akku, sok olyanra ami pl nekem teljesen normális az AWatch-on nem használja mert nem az igazi.

  43. Ha Te mondod akkor biztos úgy van :joy::joy::joy::joy:. Te pontosan tisztában vagy az én munkámmal és a munka körülményeimmel. Amúgy is a samu óra csak egy példa volt amit fel tudtam hozni. Te biztos rengeteget használod hogy ennyire tudod :joy::joy::joy:
    Írtad hogy autóban simán megoldható egy töltés. Nem akarom és nem is fogom autóban tölteni az órát. Az nem arra van. Azt szeretném hogy mikor el jövök otthonról fel legyen töltve és mikor haza érek akkor még legyen benne valamennyi. De te ezt személyes támadásnak vetted és úgy reagáltál mintha tied lenne az Apple részvények 51%-a (ki tudja) :blush:

  44. Avatar for gunar gunar says:

    Bár az enyémek lennének azok a részvények, de sajnos nem. A személyes támadásnak Te veszed a reakciódból ítélve, de hagyjuk, mivel én sem vezetek keveset és régebben én is sok időt töltöttem autóban, volt más lehetőség hiányában aludtam is benne (személyautó és nem volt hotel a pálya mentés ami szabad lett volna, stb, ) nem túl pihentető, de a töltés tudom hogy megoldható annak aki akarja is. A samu órát meg kb az elsők óta ismerem, a barátom eleget használja, sőt még mint alternatíva teszteltem is iphone-nal, de nem vált be, mivel keveset tud nekem. Ellenben az jelzi amikor VOIP-on keres valaki és ezt teszi valós időben míg az AWatch nem és GWatch sem a maga környezetében. Szóval lehet tudok róla pár dolgot. Erre csak ennyit. :thinking:
    UI: Azt el is felejtettem, hogy nálad az az óra 4 napot megy intenzív használat mellett, ami másoknál érdekes módon 1-2 esetenként 2,5 napot is tudott. (tudod ha az ember sokat teniszezik megszokta, ha hálónál áll és jön a labda, akkor leüti. :crazy_face:)

  45. Értem én, hogy nincs adapter hozzá és nem is zavar(na), de azért a kábel lehetne már usb-c. :grinning: Na de remélem kárpótol az óra ez miatt. Nem bírtam magammal :smile: Amúgy ezt hívják manipulációnak @SzifonAdmin. :joy:

  46. ohhhhh :slight_smile: uj dobozka? :slight_smile: Mi csak jovoheten kapunk tesztet. De lesz szifon kek es piros is!

  47. Új bizony, és kb 30%-al kisebb is doboz.

  48. Avatar for gunar gunar says:

    Én csak azt hiányolom, hogy az adapter helyére nem tesznek az LTE verziókéba pl egy AirPods-t :crazy_face: Csak hogy meglegyen az élmény.

  49. Akko 300 helyett 400 lenne mar ezt is kevesebben veszik. Nyilvan nem a sport melle adnak.

  50. Amúgy meg nekem az tetszene, ha meg lehetne szíj nélkül is venni. Az apple most jól megvariálta ezt a kábel, adapter dolgot. Mondjuk még az iPhone 12 nem jött ki, de ha marad lighting akkor, ha veszel egy iPad Air-t, egy Watch-ot meg egy új iPhone-t akkor szükséged lesz 3 kábelre és két adapterre. 2éve ez még 2 kábel 1 adapter volt, így nem nagyon tudom követni ezt a zöldebb felfogást :joy:

  51. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen lehetne az iPad-okban vezeték nélküli töltés, ami pl a droidos tabokban is hiányzó opció, akkoe nem kellene annyi kábel, ja az óra is tudhatna QI szabványt végre

  52. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy itthon még csak a hivatalos Apple bolton keresztül lehet megvenni az órát? Esetleg szolgáltatón keresztül mikor várható? Szerintetek melyik érné meg jobban, tudom árban különbség van, EKG appon kivül nem igen látok különbséget a 6 és az SE között.

  53. Telekom facebook oldala szerint ott szerdától (szeptember 23.) lesz elérhető a honlapjukon az új Watch, boltban pedig október 6-tól.

  54. úgy tudom az órák tudják a vezeték nélküli töltést (Series 5 & 6)

  55. Avatar for gunar gunar says:

    A vezeték nélküli töltést miond tudja, csak a normál QI-t nem sajnos. Annyira nem, hogy a series 3-ig volt egy jó töltőm és a Series 4-et már nem töltötte

  56. Avatar for Czo Czo says:

    Ez fura, en a Series 0-val kapott toltot beleragasztottam egy ebayen vett Apple Watch tartoba es azota az osszes orat azon toltom, ugyhogy fura, hogy van olyan tolto ami nem tolti az ujabbakat.

  57. Az SE-ben lévő proci eggyel korábbi, nincs EKG és nincs VO2 szenzor és nincs always on display. A többi ugyanaz.

  58. Avatar for gunar gunar says:

    Igen a gyáriakkal nincs is gond, én az utángyártottakra gondoltam, az enyém egy Baseus volt, pont itt is az oldalon volt róla szó mikor kijött ez probléma az S4 kapcsán. Volt olyan töltőpad amit vissza kellett küldjek emiatt, mert a webshop ráírta az S4-et is és azzal csak elindult a töltés, majd kilépett csendben és várhatta az ember, hogy feltöltődjön.
    Igazából nem értem mire jó ez az Apple-nek, hogy nem tölt sima QI töltőn a watch?

  59. Közben kiadott az Apple egy USB-C töltőkábelt Watch-hoz. Ráadásul nem is drágább mint a régi. Ezek után már tényleg nem értem miért nem tudtak azt a dobozba tenni 🤷🏻

  60. Ennyivel lett kisebb a doboz, s4 vs s6. Most lettem rá figyelmes, hogy már nem Nike+ a neve hanem csak simán Nike.

  61. Mar az S5-nel megfigyelheto volt ez a fajta meretcsokkenes. En is ma pakoltam a szekrenyt, akkor tunt fel.

  62. Ott én még nem vettem észre mert a series4 nike+ pont akkora csomagolású volt mint a series 5 sport. A series3 volt nagyobb (hosszabb).

  63. Gyönyörű szép élőben a (RED). :slight_smile: A csomagolása is nagyon szépen van kivitelezve, és az eddigi legkisebb doboz.

  64. Ez tényleg jól néz ki :star_struck:
    Megkérdezhetem, hogy miért ezt a típusú szíjat választottátok és miért nem mondjuk az új csatt nélküli (PRODUCT)RED Braided Solo Loop-t?

  65. Ezt adjak hozza. A fonott piros korpantra meg oszinten sajnalok 38 eFt-ot.

  66. Élőben nem valami jó a tappintása szerintem. Nem döntöttél rosszul, hogy nem vetted meg hozzá. Mondjuk biztos van akinek tetszik.

  67. Köszi, hogy megosztottad, hogy mi alapján döntöttél.
    Én egyébként a két konfig között “csak” 20 eFt a különbséget látok.
    De abban igazd van, hogy az új szíjat finoman szólva is túlárazták.
    Nem baj hamarosan úgy is kihozzák a kínaik az occó változatot és ha akarod lesz akár két szíjad is ugyanannyiért :slight_smile:

  68. Amúgy a sima loop 18-ért még talán, tudva, hogy gyári Apple, de a fonottat tuti nem. :slight_smile:

    /cc @83miki83

  69. Szerintem egy óra legyen óra és ne karkötő :slight_smile:

  70. Gondolj rá fordítva, ez egy karkötő ami mutatja az időt :sunglasses:

  71. Vagy az, de akkor is karkötő :smile: De amúgy az a bajom a sima loop-al is, hogy ha nyáron beizzad nagyon a szíj alatt akkor lazítok a szíjon, de ezen nem tud az ember.

  72. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor bedobsz egy jó hideg sört lazításként és máris más lesz a világ is :crazy_face: a loop-ról nem is beszélve, ha meg nem elég laza lett, akkor nyúlhatsz következőért akár, persze a sörre értve és előbb- utóbb tutira eléred a megnyugtató lazaságot . :grinning:

  73. Sziasztok. Tudtok segíteni nekem, hogy iPhoneon miért nem látom azt, hogy Watchomon (S6) a WatchOS 7 van rajta? Konkrétan a számlapok sincsenek fent az újjak között és maga a Véroxigén opció is hiányzik az App-ból. Felraktam a iOS 14.2 bétát, 7 Plusom van. Lehet az baj? Update előtt az összes számlap elérhető volt.

  74. Ha felraktad a watchOS 7.1 betat, akkor azert nem latod az uj szamlapokat.

    A verziot iPhone-on a Watch app - Altalanos - Nevjegy - Verzio szekcioban latod.

    A veroxigen merot pedig az iOS 14.2 miatt nem latod az oran.

  75. watchOS 7.0.1. van fent. IOS 14.2 beta van telón. A béta előtt láttam a számlapokat, de akkor még nem volt meg a watch.

  76. Avatar for atirag atirag says:

    Nekem és már sok embernek csak nyűg. Persze lehet fürdés közben tölteni lehet a kocsiban tölteni ,de mi lenne ha nem kellene azzal törődnöm,hogy hol találok olyan idő rést a napomban amikor tudom tölteni. Ez a termék leginkább annak jó akinek alig van dolga az életben és van ideje ezekre . Elég a telefonra figyelni ,hogy legyen benne szufla. Az iPhone pro már sokat hozott hál isten. Nekem akkor lesz mikor hozza a konkurencia akku idejét.
    És ha az a baj, hogy túl sok mindent tud akkor nekem az SE pont elég lett volna a fő dolgokkal és 3 napos üzemidővel.

  77. Ez ugye csak vicc akar lenni.

  78. Avatar for gunar gunar says:

    Na ja ha vkinek annyi a dolga hogy egy jó tusra sincsen idő az sztem rosszul szervezi az életét, addig kb pedig fel is tölt és ez csak egy lehetőség a sokból ahová beiktatható. De hát akik így gondolják azok mindenre ráérnek, sztem pedig arra érnek rá amire akarnak, csak okosan kell szervezni.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for BoRRoNeo Avatar for Criton Avatar for vkleszken Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for zsoltiszaki Avatar for ha5abe Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for Valadento Avatar for autotaxmo Avatar for danesduet Avatar for kistamas Avatar for patakialex Avatar for atirag Avatar for teddy212 Avatar for expa Avatar for varangy Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83 Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar