Nemzeti parkok kihívása – csak ma szerezheted meg ezt a díjat!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple már több időszaki, adott eseményhez kapcsolódó kihívást is elindított, legutóbb például a hálaadásnapit, azelőtt a veteránok napit, vagy épp nemzeti parkosat, de volt már anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, és még 2016-ban hálaadásnapi is, utoljára pedig a kínai Nemzeti Fitnesz nap volt terítéken.

Szeptember 1-jén, tehát a mai napon a Redwood Nemzeti Park az 50. évfordulóját ünnepli, ez alkalomból pedig kis mozgásra invitálnak meg minket. A fenti jelvények megszerzéséhez végezzünk 50 perc mozgást, ami lehet futás, sétálás, bringázás, úszás, szinte bármi, amit az Apple Watch hivatalosan is támogat külön mozgásként.

A kihívás a 9to5Mac szerint bármely országban elérhető, tehát ehhez most nem kell átállítani az iPhone-on és az órán sem a régiót. A kihívást megtalálhatjuk a Tevékenység appban, ami részletesen leírja a célt is. Amennyiben pedig teljesítjük a feladatot, akkor ezekkel az iMessage matricákkal leszünk gazdagabbak:

Te milyen edzéssel tervezed megszerezni a díjakat? Milyen exkluzív jelvényeket gyűjtöttél már?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!