fbpx Skip to content

Mint ahogy azt az Apple-től már megszokhattuk, minden fontosabb esemény, illetve ünnep közeledtével új kihívásokkal készül az Apple Watch felhasználók számára.

Most a Kínában augusztus 8-án ünnepelt Nemzeti Fitness Nap kihívást tudjuk teljesíteni. Ez alapvetően csak Kínában érhető el, de a már megszokott kis trükkel most is bárki eleget tud tenni a feltételeknek, hogy aztán megkapja a badge-eket.

Kyle Seth Grey tweetjéből megtudhatjuk, hogy mindössze egy, legalább 30 perces edzést kell teljesítenünk augusztus 8-án. Mivel a Nemzeti Fitness Nap kihívás hivatalosan csak Kínában érhető el, így ha szeretnénk teljesíteni és megkapni a badge-eket, akkor először át kell állítanunk az Apple Watch-unk régióját Kínára. Ezt a Watch alkalmazáson belül tehetjük meg az Általános, Nyelv és régió, Régió menüpont alatt.

 

Az Apple már több hasonló kihívást is létrehozott azzal a céllal, hogy mozgásra ösztönözze az Apple Watch felhasználókat. Ilyen volt legutóbb például az április 22-én tartott, a Föld napjára időzített is, ahol szintén tetszés szerinti edzés típussal kellett 30 percnyi mozgást teljesítenünk, amit aztán animált matricákkal is jutalmaztak.

Te milyen edzéssel tervezed megszerezni a díjakat? Milyen exkluzív jelvényeket gyűjtöttél már?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.