Nemzeti Fitness Nap – új Apple Watch kihívás augusztus 8-án

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ahogy azt az Apple-től már megszokhattuk, minden fontosabb esemény, illetve ünnep közeledtével új kihívásokkal készül az Apple Watch felhasználók számára.

Most a Kínában augusztus 8-án ünnepelt Nemzeti Fitness Nap kihívást tudjuk teljesíteni. Ez alapvetően csak Kínában érhető el, de a már megszokott kis trükkel most is bárki eleget tud tenni a feltételeknek, hogy aztán megkapja a badge-eket.

Kyle Seth Grey tweetjéből megtudhatjuk, hogy mindössze egy, legalább 30 perces edzést kell teljesítenünk augusztus 8-án. Mivel a Nemzeti Fitness Nap kihívás hivatalosan csak Kínában érhető el, így ha szeretnénk teljesíteni és megkapni a badge-eket, akkor először át kell állítanunk az Apple Watch-unk régióját Kínára. Ezt a Watch alkalmazáson belül tehetjük meg az Általános, Nyelv és régió, Régió menüpont alatt.

 

Az Apple már több hasonló kihívást is létrehozott azzal a céllal, hogy mozgásra ösztönözze az Apple Watch felhasználókat. Ilyen volt legutóbb például az április 22-én tartott, a Föld napjára időzített is, ahol szintén tetszés szerinti edzés típussal kellett 30 percnyi mozgást teljesítenünk, amit aztán animált matricákkal is jutalmaztak.

Te milyen edzéssel tervezed megszerezni a díjakat? Milyen exkluzív jelvényeket gyűjtöttél már?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Az azért aranyos, hogy Kínában milyen elnézőek a saját privacy/freedom stb mondókájukhoz képest.
  Ott azért annyira nem védjük az iCloud adatokat sem, rábízzuk egy kormányzati cégre a szervereket. - jó tudom, elvileg törvény
  Jelen esetben arról a vörös csillagos matricáról sem a mozgás szabadságának az ünnepe jut az eszembe, hanem egy olyan poltikai jelkép, ami a szivárványos ideológiától meglehetősen távol áll…

  Ezek az extra kihívások egyébként jó dologok

 2. Jadeye says:

  Kína az egyik legnépesebb ország, egy ekkora felvevőpiac mindenképpen fontos szempont az Apple számára – még akkor is, ha a helyi szabályozásnak megfelelően a kínai felhasználók adatait helyi szervereken kell tárolják, amihez a kínai kormányzat hozzá is fér. mivel Kína gyárt a világon szinte mindent, így egyfajta lépéselőnyben van, amiért cserébe még ilyen dolgokat is el tud érni, mint a kínai felhasználók adatainak kezelése.

 3. Nagyon fasza ez a szocialista badge, alig várom, hogy megkaparinthassam. :smiley:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!