fbpx Skip to content

A tavalyi évhez hasonlóan egyedi, egy napig megszerezhető badge-dzsel és matricával motiválja mozgásra az Apple Watch a felhasználóit Hálaadáskor. Fuss, sétálj, vagy kerekesszékkel tegyél meg holnap (november 23.) legalább egy 5km-es edzést és tiéd lesz a garantált, limitált ajándék.

Az Apple Watch badge rendszere sajnos a watchOS verziókkal nem egyenesen arányosan fejlődik. Aki régóta használja az órát, mint mondjuk a Szifon.com csapat nagy része, azoknak a megszerezhető badge-ek jórésze már biztosan megvan. A watchOS 4 megjelenésével új havi kihívásokat is kaptunk, ami minden felhasználónak más és más, csak sajnos az érte járó plecsni csak annyiban különbözik a tökéletes hónaptól, hogy arany helyett ezüst egy része. Szerencsére vannak olyan kihívások is, mint a mostani hálaadásnapi, amiért teljesen egyedi badge és matrica jár.

Mivel a Hálaadás nem magyar ünnep, ezért nálunk alapból nem érhető el ez a kihívás – a használt régiótól függ, hogy megjelenik-e a Tevékenységek alkalmazásban. Magyarországon valószínűleg a legtöbb felhasználó magyar regionális beállításokkal használja mind az iPhone-ját, mind az Apple Watch-át, akár magyar, akár angol vagy más nyelvű felülettel is. Aki szeretné holnap megszerezni ennek az 5 km-es kihívásnak a teljesítéséért járó badge-et és az iMessage matricákat, annak elég csak az órájának a régió beállítását (Watch app > Általános > Régió és nyelv) az Egyesült Államokra állítani és utána persze futva, sétálva, vagy akár kerekesszékkel teljesíteni legalább egy 5 km-es távot. A kihívást teljesíthetjük az órán található Edzés alkalmazással, de bármi másik olyan apppal is, ami HealthKit-támogatással is rendelkezik.

A régió a badge megszerzése után természetesen visszaállítható.

Ki tervezi teljesíteni ezt a kihívást?

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. nekem eltűnt a november 11-ei 18 perces kihívás plecsni mert újra kellett húzni a telefonom pedig vissza álltam mentésből de mégis eltűnt, na mindegy nem érdekel csak végre normálisan működjön a 3D touch mert elég gáz ha már most szervizbe kell vinnem az X-et. Pedig nagyon valószínű.

  2. @szorian: állítsd át USA régióra a telefont és az órát, indítsd őket újra, ellenőrizd, visszajött-e, ha igen, visszaállíthatod Magyarországra.

  3. Sajnos nem jött vissza ???? mindegy


Add a Comment