fbpx Skip to content

Gondolom sokak újévi fogadalmai között szerepelt, hogy idén sokkal hatékonyabbak lesznek mind a munka, mind pedig a magánélet, hobbik területén is. Természetesen az én céljaim között is ott szerepel, hogy sokkal hatékonyabban tudjam beosztani az időmet és a munka, tanulás mellett elegendő időm maradjon azért a kikapcsolódásra is.

covernew

Ebben segítenek nekünk az App Store szerkesztői, akik egy külön oldalon gyűjtötték össze a legnagyszerűbb, produktivitást elősegítő alkalmazásokat, amelyeket most korlátozott ideig akciósan megvásárolhatunk.

Az alkalmazások teljes listáját az App Store-ban is megtekintheted, itt viszont szeretnék kiemelni egy-két olyan alkalmazást, amelyet már én is rendszeresen használok az elmúlt időszakban.

Workflow (2.99 € helyett 1.99 €)

A Workflow egy igazán rendkívüli alkalmazás, amely először tette valóban használhatóvá és élvezhetővé a iOS-en történő automatizálást. Olyan feladatokra hozhatunk létre saját iOS-bővítményeket, mint például a YouTube videók letöltése, honlapok PDF-ként történő mentése vagy akár az Instagram fotók letöltése. Gyakorlatilag szinte bármilyen összetettebb feladatra készíthetünk magunknak egy gyorsan elérhető iOS-bővítményt, vagy akár egy saját ikonnal rendelkező alkalmazást.

Bővebben korábbi cikkünkben tudsz olvasni a Workflow alkalmazásról.

Photo-20-12-14-16-12-26-700x525

[appstore id=”915249334″]

Hours (4.99 € helyett 2.99 €)

Csak azt veszed észre, hogy sosem elég a napi 24 óra? Nem tudod hová tűnik az idő napközben? A Hours segít, hogy az összes napközbeni teendődet pontosan lemérd, hogy utána tudd, mire mennyi idő ment el egy-egy nap során. Csak ajánlani tudom ezt az alkalmazást, mert néha igencsak meglepő eredmények születhetnek, hogy milyen jelentéktelen dolgokra is megy el az idő napközben.

Bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz még a Hours alkalmazásról.

hours_main

[appstore id=”895933956″]

Clear (4.99 € helyett 1.99 €)

A Clear kétségtelenül az egyik legjobb To-Do alkalmazás az App Store-ban, amely bár nem rendelkezik túl sok funkcióval, épp az egyszerűsége és az intuitív kezelőfelülete az, ami vonzóvá és szerethetővé teszi. Ha egy egyszerű, de igényes és szép alkalmazást keresel a tennivalóid menedzselésére, akkor ez a tökéletes választás számodra.

A Clear funkcióiról és működéséről bővebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz.

gallery_iphone

[appstore id=”493136154″]

Duet Display (14.99 € helyett 7.99 €)

A Duet Display segítségével külső monitorként használhatjuk az iPadünket. Ez így leírva nem tűnik túl nagy számnak, hiszen ez eddig is lehetséges volt más alkalmazások segítségével, azonban a Duet Display az az app, amely először teszi valóban használhatóvá és élvezhetővé az iPad külső monitorként történő használatát. Nem fagy le, nem akadozik, egész egyszerűen csak működik, ahogyan annak mindig is kellett volna.

A Duet Display-ről szóló részletesen beszámolónkat ezen az oldalon olvashatod.

IMG_2960-700x467

[appstore id=”935754064″]

GoodTask (4.99 € helyett 1.99 €)

A GoodTask emlékeztető alkalmazás különlegessége, hogy nem kell Mac-re is egy külön To-Do alkalmazást letöltenünk, valamint az összes eddigi feladatainkat a gyári Emlékeztető alkalmazásból exportálnunk és importálnunk, hiszen a GoodTask a gyári alkalmazásra épül és annak tulajdonságait használja.

A GoodTask-ról szóló bővebb cikkünket itt tudod elolvasni.

hero-hardware

[appstore id=”767998024″]

Procraster (4.99 € helyett 1.99 €)

Ha mindig csak halogatod a tennivalóidat, mert esetleg nem tudod, hogy hogyan is kezdj hozzá, akkor ezt az alkalmazást nagyon fogod szeretni. Lépésről lépésre végigvezet a legnehezebb problémákon és azok megoldásain, amelyek a teendők halogatásához szoktak vezetni.

Bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz a Procraster alkalmazásról.

procraster-490x444

[appstore id=”654662054″]

Mac-re elérhető akciós alkalmazások

Az iOS mellett Mac-es produktivitást segítő alkalmazásokhoz is kapunk némi kedvezményt. Ezen alkalmazások közül a Day One alkalmazást szeretném kiemelni, amely a jelenleg elérhető legjobb napló alkalmazás.

A Day One-ról részletesebben az alábbi cikkünkben olvashatsz.

dayone_cover-700x366

[appstore id=”422304217″]

Ezen kívül még az iA Writer Pro-t is megemlíteném, amely a lehető legjobb markdown alkalmazás mind Mac-re, mind pedig iOS-re.

video

[appstore id=”775737590″]

Bővebben ebben és ebben a cikkünkben tudsz olvasni az iA Writer Pro funkcióiról.

Te melyik alkalmazást tervezed megvásárolni akciós áron?

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. A Clear komolyan jó progi, ajánlom mindenkinek.engem mar nagyon sokszor kihuzott a pácból

  2. @diario: Azon kivul, hogy egy igenyes, szep grafikaval elkeszitett, viszont tudasban egy egyszeru TODO app, miert erdemes hasznalni? Miert ajanlja mindenki?

  3. Antares: pontosan azért mert egy igenyesen elkészített alkalmazás ami nincs tele (számomra) felesleges dolgokkal. szinte öröm használni, és öröm kihúzni egy feladatot a sorból ha elvégeztem.
    ha valami eszembe jut mindig csak belefirkantom és naponta többször meglesem. így nem felejtek el apróságokat se… én teljes áron vettem, nekem is egy barátom ajánlotta és nem bántam meg. ha megvetted ipadra is letoltheted és így sYncben lehet a két készulék.


Add a Comment