fbpx Skip to content

Ugyan még be sem jelentették az új iPhone-t, de folyamatosan érkeznek az újabb és újabb hírek, amelyek mindegyike egyre több részlettel próbál szolgálni a készülékről. Sokan már megerősítettnek érzik, hogy megindult a tömeggyártás, és ennek pontos részleteiről is próbálnak beszámolni.

Legfrissebb információk szerint a Foxconn és a Pegatron gyártósorai elkezdték 85/15 százalékos megoszlásban ontani magukból a készülékeket. Ez teljesen elképzelhető lehet, ha az állítólagos októberi launch-ot vesszük alapul. Viszont az iOS 5 még továbbra is beta állapotban van, így a legyártott készülékek jelenleg csak raktárra mennek, az iOS 5-öt majd leghamarabb a GM verzió megjelenésekor kezdik el megkapni.

Persze magáról a készülékről továbbra sincsenek pontosabb információk, és legfőképp a dizájnról sem tudni semmit. Elképzelhető, hogy marad az iPhone 4 dizájnja, de egyes iPhone-tok gyártók már elkezdtek olyan tokokat gyártani, amelyek nagyobb, és laposabb készüléket feltételeznek, mint az iPhone 4:

De láthattunk már állítólagos belső alkatrészeket, és egy hátlapot is, amelyek közül leginkább a hátlap az, ami viszont az iPhone 4 dizájnjára utal.

A bejelentésig az értékesítés kezdetéről sincsenek információk, noha itt már több dátum is felbukkant, leginkább az októbert megcélozva, annak is leginkább az első felét. A Best Buy mindenesetre október 21-én fog kitenni a boltjaiban egy új, Apple-ös dekorációt, ami miatt még a menedzsereknek is a szokásos reggeli 7 óra helyett 6-ra kell majd megjelenniük. Tehát mindenképp valami különleges dolog várható, hiszen csak a reggeli nyitás előtt teszik majd ki, és nem már előző este:

Eközben persze a szolgáltatók sem tétlenkednek, a németországi Deutsche Telekom már előrendelést is felvesz a készülékre.

Alexander von Schmettow szóvivő a Bloombergnek elmondta, hogy kuponokat osztogatnak azoknak, akik iPhone 5 vagy iPhone 4S készüléket akarnak vásárolni. Ez nem két telefont jelent, egyszerűen csak még nem ismerik a pontos nevet. Azért folyamodtak ehhez a módszerhez, mert majd nagy rohamra számítanak, és a kínálat várhatóan szűkös lesz. A kupont meglévő T-Mobile ügyfelek kaphatják, és érkezési sorrendben fogják őket kiszolgálni.

Arról nincs hírünk, hogy a magyar T-Mobile hasonló módszerhez folyamodik-e, de megkerestük őket, és amint lesz válasz, közzétesszük itt a blogon.

Frissítés

Ahogy fentebb írtuk, megkerestük a magyar T-mobile-t is, de mint az várható volt, egyelőre természetesen titoktartásba burkolóznak, hiszen valószínűleg kötik őket az Apple-lel kötött szerződések, így csak a következő választ kaptuk tőlük:

Egyelőre sajnos nincs semmilyen megosztható információ.

Érdeklődve várjuk, mikor lesz. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Szép szép de a Galaxy Note szebb 😀 instant get :))

  2. azt is kérdezzétek meg a magyar t-mobile-tól, hogy ők is leárazzák-e a bentlévő iphone4-eket 60%-al, mint azt az anyacég tette németországban 🙂

  3. @onderon: hja, aztán jönne válaszként kb ennyi: “Egyelőre sajnos nincs semmilyen megosztható információ erről.” 😀

  4. @Crazy:
    Ezt most csak poénból írtad nem?
    5,3″!!!! Ez egy péklapát. 😀

  5. én izen vagyok most hogy 5 legyen vagy 4 de ahoz ismerni kellene az 5-öt…remélem h azért majd árulnak 4-et is (jaés én touchról beszélek..:D )

  6. @Crazy: emlékeztek, mikor valamelyik itunesos (?) fájlban volt egy iphone logo, és ott a home gomb laposabb volt a nagyobb képernyő miatt.
    nos lehet, h az iphone úgy fog kinézni, mint ez a galaxy note. mikor a samsung perpeskedett az apple-lel, az ügyvédek láthatták a megjelenő készülékek koncepcióit, ez kiszivároghatott samsung irányába, és ők gyorsan összedobtak egy ilyen alakú készüléket. mivel a jó mérnöki munkára nem volt idő, h 4,5″-ös képernyő alá sűrítsék a hardware nagy részét, ezért kidobták 5,3″ban 😀
    lehetséges…

  7. Mateo:)
    Sok sci-fi t meg helyszineloket nezel:)

  8. @taky1974: NEM nekem ez instant get! megy a levesbe az ipad is meg a szifon is 😀 najo talan ipad nem .. 😀

  9. @Mateo87: :DDDD nekem tetszik 🙂

  10. @Wask: a katedrálison meg a weeds-en kívül más sorozatot nem néztem még, meg úgy tv-t se általában. csak követem a történéseket és következtettem 🙂


Add a Comment