fbpx Skip to content

A hivatalos iOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 megjelenése után mindössze két nappal az Apple már elérhetővé is tette az iOS 16.1, watchOS 9.1 és tvOS 16.1 első bétáit, illetve az iPadOS 16 beta 8-at is. Utóbbi elnevezése azért is furcsa, mert már az iPadOS 16 beta 7 is 16.1-es verziószámot mutat magáról a készülék beállításaiban, a fejlesztői központban azonban továbbra is iPadOS 16 beta X formában szerepel.

Az iOS 16.1 bétája esetén rögtön kiemelnénk, hogy abban elérhetővé vált a százalékos akkutöltöttség kijelzése az eddig nem támogatott készülékek esetén is. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 16.1 beta 1

Az új build verziószáma 20B5045d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

A jelek szerint ebben a verzióban már elérhető a százalékos akkumulátortöltöttség kijelzése az eddig nem támogatott készülékek esetén is.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

iOS 16.1 beta 1 letöltési linkek?

Az Apple nemrég nemcsak hogy a fejlesztői bétákat illetéktelenül megosztó oldalak ellen lépett fel, hanem Twitteren még olyanok fiókjai is átmenetileg felfüggesztésre kerültek, akiknek a tweetjeiben ilyen bétás oldalakra mutató linkek voltak.

Mivel az IPSW-k közvetlen linkjei bejelentkezés és így megfelelő jogosultság nélkül is elérhetővé teszik a fájlokat, így a jövőbeni esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében már nem tesszük közzé az IPSW-k linkjeit.

Erről bővebben: A jelek szerint lépett az Apple a fejlesztői bétákat megosztó oldalak ellen.

A fejlesztők természetesen bármikor elérhetik a linkeket a fejlesztői központba belépve, akik pedig csak tesztelni szeretnének fejlesztői fiók nélkül, azok használhatják a nyilvános bétát.

iPadOS 16 beta 8 = iPadOS 16.1 beta 2

Az új build verziószáma 20B5045d.

A fejlesztői központban az Apple továbbra is iPadOS 16 beta X formában hivatkozik az iPadOS legújabb bétájára, miközben maga a készülék, és béta profil esetén a Szoftverfrissítés menüpont is iPadOS 16.1-nek írja.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

watchOS 9.1 beta 1

Az új build verziószáma 20S5044e.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 16.1 beta 1

Az új build verziószáma 20K5041d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 16 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 16-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 16-ról szólóakat itt, a watchOS 9-ről szólókat meg itt, a tvOS 16-ról készülteket itt, a macOS Ventura kapcsán pedig itt olvashatsz.

Szeptember 1-jéig még céges számlára is kérheted a keretezést!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Tamas Tamas says:

  WatchOS 9.1 beta, egyetlen valtozas amit eszrevettem, hogy siri gyorsabb/erzekenyebb.

 2. Avatar for Tamas Tamas says:

  iOS 16.1 beta: battery menuben Clean energy charging. ( en amerikai lokalizacioval hasznalom a telefont, azon biztos megjelenik, de csak az USA-ban meg azthiszem Kanadaban elerheto a funkcio)
  Lockscreen jobban testreszabhato.
  Kb ennyi.
  Es persze frissites utan meg egy darabig eszi az akkut, de ez termeszetes.

 3. Sziasztok frissítettem egy 4. generációs apple tv-t a 16 os verzióra azóta nincs wifi jelerősség nem tud csatlakozni egyik hálózathoz sem. valakinek van valami ötlete mi lehet a gond? köszi

 4. Avatar for Czo Czo says:

  Halozatokat lat? Torlest/visszallitast probaltal?

 5. Törlés visszaállítás oldotta csak meg hiába látta a hálózatot nem csatlakozott wifin. De sose derül ki mi volt a problémája…

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for Szifon Avatar for Tamas Avatar for szorian