Újabb dátum az eljövendő iPad eseményre: március 23.

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előző hónapban beszámoltunk róla, hogy az Economic Daily News szerint az Apple március 16-án bemutatja az új iPadeket és az AirTaget.

Tekintve, hogy ez 4 nap múlva lesz, és eddig semmilyen meghívó nem érkezett az Apple-től, elkönyvelhető, hogy nem ez lesz a nyerő nap. Most azonban van egy újabb, kicsit távolabbi dátumunk egy Twitteres kiszivárogtatótól: március 23. Vajon ebben több ráció van?

A DuanRui nevű Twitter fiók tulajdonosa kínai és ezért állítólag könnyebben hozzáfér gyártósori pletykákhoz és egyéb biztos forrásból érkező információkhoz. Ő pedig úgy gondolja, hogy az Apple idén március 23-án tartja majd az első, 2021-es bemutatóját.

Az Apple-nek bőven lenne miről beszélnie, hiszen itt az ideje egy frissített iPad családnak, igazán beeshetne már az AirTag is és az iOS 14.5 is olyan hasznos újításokat hoz, amikről érdemes lenne ejteniük pár szót, hogy a sajtó felhívja rájuk a figyelmet.

Az iOS 14.5 egyik nagy újítása az alkalmazásokon és weboldalakon keresztüli követésére való emlékezetés, mely teljesen kiakasztotta a Facebookot, ahogy arról januári összefoglalónkban szó volt: Facebook: az Apple önző és a szabad piac ellen dolgozik.

Ez már önmagában is elég izgalmas, hogy az Apple felhozza témaként, de emellett azért egyéb hasznos változások is kerültek az iOS 14.5-be a béta időszaka során:

És ez még nem is az összes újítás, amit felfedeztek eddig az iOS 14.5-ben!

A twitteres pletyka mögött állítólag egy Kang névre hallgató informátor áll, akivel a YouTube-os Jon Prosser is egyetérett, mivel Twitterre kiírta, hogy „23”. Kang tavaly eltalálta, hogy visszatér a MagSafe elnevezés, tökéletesen felvázolta az iPhone 12 családot és még a HomePod minivel kapcsolatban is beletrafált.

Reméljük, hogy most is igaza lesz az Apple eseményével kapcsolatban.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Igazából én most vettem iPad Air-t. Gondolom az nem fog frissülni. Elméletileg a legjobb processzo van benne a pro modelleket leszámítva. Ugye?

 2. expa says:

  iPad Air-ben van a legjobb proci most ha jól tudom. Az ipad pro-ban csak A12Z proci van. Bár tesztet nem láttam összevetve…

 3. Az A12Z pl. multicore számokban veri az A14-t.
  https://www.notebookcheck.net/A12X-Bionic-vs-A14-vs-A12Z-Bionic_10881_12759_11937.247596.0.html

  Más: A cikk is írja, hogy szükség van új iPad családra. Én nem így érzem. Max. egy Mininek van értelme. A 2020-as Pro olyan szinten erős hardver a mai napig, hogy semmi értelme egy év után egy új Pronak.
  A MiniLED kijelző miatt érdemes lenne váltani??? Milyen szoftver, alkalmazás használná ki az új Pro erejét? Semmi értelme.
  Inkább hozzák már az M-es iMac-t ki.

 4. Így van, ahogy mondod.

 5. Czo says:

  A 2020-as prod valojaban egy 2018-as pro… marmint az A12 technologia. Az A14X-nek megfelelo processzor nem A14X neven jelent meg, hanem M1. Errol tanuskodnak a feliratok a chipeken egyebkent.

 6. Ne haragudj, de nem értem a válaszodat.
  Én azt írtam le, hogy a jelenlegi Pro bőven eléggé erős, felesleges az update.
  Meg azt, hogy az Air-ben az újabb proci sem erősebb, csak single-core esetén.

 7. gunar says:

  Nem akarok a “vitába” beleszólni, de Czo meg arra célzott, hogy amennyiben jön az új Pro és abban lesz egy kornak megfelelő chip ami most egy A14X lenne, akkor az kb felér az M1 képességével és az nem kicsi ugrás lehetne. Ergo lehet akár jó update is belöle.

 8. Czo says:

  Nem. Konkretan az M1, az az A14X. Ahogyan alakultak a belso ID-k es egyeb azonositok az A9-A9X, A10-A10X, A12-A12X kapcsan, pont ugy neznek ki az A14 es az M1 kapcsan. Azert jott ki ujra “elavult” A12 alapon uj iPad Pro, mert az A14 ‘X’-es variansa lett az M1. Ez nem valtoztat azon a tenyen, hgy egy 2018-as designt arulnak meg mindig. Ertem en, hogy “eleg gyors”, de az Applet ez sohasem erdekelte. Sok embernek a 2011-es 4 magos Core i7 is eleg gyors (iMac 2011, 27" vagy 17"-es MacBook Pro), konkretan gyorsabb, mint a 2017-es osszes 13"-as MacBook Pro, megis kicsuszott a tamogatasi idoablakbol.

 9. gunar says:

  Igen erre gondoltam én kb, csak én nem látok bele annyira mint Te és a tudásom is lényegesen kevesebb a témában. :slightly_smiling_face: sajnos :roll_eyes:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!