fbpx Skip to content

Az első iOS 14.5 fejlesztői béta megjelenésével sok újdonságot kaptunk, többek közt AirPlay 2 támogatást az Apple Fitness+-hoz. Ezzel a változással most már könnyedén streamelhetjük a zenét és a videókat is a kompatibilis TV készülékeinkre.

Az Apple Fitness+ előfizetők az AirPlay 2 hiányára panaszkodtak a legtöbbször a szolgáltatás decemberi megjelenése óta és ezidáig nem is nagyon lehetett tudni, mi áll a hiányosság hátterében.

Míg az Apple TV-n találunk Fitness appot, mellyel elérhetjük a Fitness+ tartalmakat, a most megjelent AirPlay támogatással viszont már az okos TV-ken és bizonyos set-top boxokon is követhetjük az edzéseket.

Egyetlen hatalmas különbség persze van, ha az AirPlay-es megoldást használjuk: nem tudjuk élőben figyelni a teljesítményünket. Vagyis a képernyőn nem látjuk a gyűrűinket és az elégetett kalóriákat sem, ami – valljuk be – egészen fontos része a Fitness+-nak és rengeteg motivációt tud adni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Van egy új Google TV-s/2020-as Chromecast-om és próbálgatom már egy ideje. Érdekes, hogy az Apple tv±nál már látja az airplay, de nem tudom rá castolni, nem történik semmi, csak tölt a képernyő. Lehet, ez a frissités fogja megoldani…

  2. Avatar for Czo Czo says:

    Ezek alapjan felmerulne bennem, hogy az nem igazi, valodi eredeti Google Chromecast. Marmint, az igazi Chromecastban semmi nincs, ami Applera vagy Airplayre utalna, viszont van olyan, kinai valami, ami a megtevesztesig olyan, mint egy igazi Chromecast, de megsem az. Ezeket itthon is arulja rengeteg uzlet, akar nagy nevuek is. Ezek a “Chromecast”-ok sokszor tartalmaznak lopott authentikacios kulcsokkal valamilyen kezdetleges AirPlay tamogatast, amin viszont nem lehet mindent kikuldeni.

  3. Avatar for Czo Czo says:

    Ismerem a termeket (marmint, az eredetit). Nincs benne Airplay. Max akkor van Airplayed (illetve, valamid amit egy kisebb joindulattal nevezhetuk Airplaynek), ha a kinai moddolt valamit kaptal, ami Chromecastnak hazudja magat vagy ha telepitessz valamit, ami AirPlaynek hazudja magat Google Playbol. Viszont ezek elegge elavult AirPlay szabvanyt ismernek, amin nem megy pl. a DRM vedett tartalom.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for Szifon Avatar for totopad