fbpx Skip to content

Az első iOS 14.5 fejlesztői béta megjelenésével sok újdonságot kaptunk, többek közt AirPlay 2 támogatást az Apple Fitness+-hoz. Ezzel a változással most már könnyedén streamelhetjük a zenét és a videókat is a kompatibilis TV készülékeinkre.

Az Apple Fitness+ előfizetők az AirPlay 2 hiányára panaszkodtak a legtöbbször a szolgáltatás decemberi megjelenése óta és ezidáig nem is nagyon lehetett tudni, mi áll a hiányosság hátterében.

Míg az Apple TV-n találunk Fitness appot, mellyel elérhetjük a Fitness+ tartalmakat, a most megjelent AirPlay támogatással viszont már az okos TV-ken és bizonyos set-top boxokon is követhetjük az edzéseket.

Egyetlen hatalmas különbség persze van, ha az AirPlay-es megoldást használjuk: nem tudjuk élőben figyelni a teljesítményünket. Vagyis a képernyőn nem látjuk a gyűrűinket és az elégetett kalóriákat sem, ami – valljuk be – egészen fontos része a Fitness+-nak és rengeteg motivációt tud adni.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.