fbpx Skip to content

Nagyon nem járja, hogy az Apple idén még nem tartott termékbemutatót, ezért örvendetes a pletyka, hogy már csak kevesebb mint egy hónapot kell várni egyre.

Persze most is érdemes fenntartásokkal kezelni az ügyet, hiszen a forrás ezúttal a koreai Economic Daily News, ami nem épp arról híres, hogy teljesen pontos lenne. Vessünk azért egy pillantást arra, hogy mire is számíthatnánk!

A korábbi években az Apple mindig márciusban mutatta be az iPad Pro-kat, ezért nem teljesen “elvetemült” ötlet, hogy idén is így fognak tenni:

  • 2018: március 27.
  • 2019: március 25.
  • 2020: március 18.

Ebbe a mintába tökéletesen passzolna a március 16. is, így a koreai lap jóslata egészen hihető, még akkor is, ha csak Twitter bejegyzésekre alapozzák felvetésüket.

De ha ez nem lenne elég, az összes többi hírportál is úgy véli, hogy az Apple idén márciusban fogja kiadni az új iPad Pro modelleket.

Az új iPad Pro ezért szinte garantált, hogy valamikor be fog futni következő hónapban, még ha nem is 16-án. Ami azonban sokkal izgalmasabb, az az új iPad mini és természetesen a várva-várt AirTag.

A március 16-i dátummal viszont nem mindenki ért egyet, például a Bloombergnél Mark Gurman egyenesen cáfolja ezt a napot, bár ez talán nem meglepő, hiszen a fenti dátum csak az előző évek alapján került megtippelésre.

Korábban már merültek fel különböző információmorzsák egy teljesen újratervezett iPad miniről, ami széltől-szélig tartó, 9 colos kijelzőt kapna: Pletykarovat: új iPad modellek és Apple szemüveg.

És abba már bele se menjünk, hogy mennyi hír futott be az AirTagről, nézzük csak meg az idei évet:

Személy szerint engem az iPad mini hozott izgalomba, ha tényleg iPad Pro/Air szerű designt kap, akkor nagyon nehéz lesz távol tartanom az Apple Watch-omon megnyitott Apple Pay-t egy bankkártya-termináltól.

Te mit vársz az Apple-től a tavaszi időszakra?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok