fbpx Skip to content

A napokban három forrásból is futottak be pletykák az Apple terveiről egészen 2022-ig előre.

Ming-Chi Kuo, Jon Prosser és egy állítólag megbízható, de anonim Twitter fiók is felfedte titkait pár új iPaddel és az Apple szemüveggel kapcsolatban.

Kezdjük a TF International Securities sztárelemzőjével, Ming-Chi Kuo-val, aki mint mindig, most is egészen részletes vázlattal állt elő az Apple jövőjét illetően:

Úgy hisszük, hogy az Apple egy új, 10,8 colos iPadet és egy 8,5-9 colos iPad mini modellt fog kiadni. Az előbbi még 2020-ban érkezik, utóbbira pedig 2021-ig kell várni. Az érintőkijelzőket elsősorban a GIS fogja szállítani. A két új iPad modell az iPhone SE termékstratégiáját hozza majd, vagyis az alacsony ár és a gyors chip szól majd a vásárlás mellett. Úgy hisszük, hogy a GIS lesz az elsődleges érintőpanel gyártó a két olcsóbb iPad modell esetén, mert a cég a legnagyobb közepes méretű érintőpanel gyártó a nagyméretű gyártelepeiknek köszönhetően. Úgy gondoljuk, hogy a két új iPad modell jelentősen hozzájárul majd a GIS bevételeihez, mert előreláthatólag ezek adják majd az iPad eladások 60-70%-át.

A 10,8 colos kijelző láttán erősen felhúztam a szemöldökömet, hiszen az Apple már készített 9,7, 10,2 és 10,5 colos iPadet is, így a 10,8 egy teljesen új méret lenne.

A másik iPad, mely 2021-ben érkezik, még érdekesebb, hiszen az egy 8,5 és 9 col közötti kijelzővel rendelkező iPad mini lenne. Az iPad mini a negyedik generációs változata óta nem kapott frissített design-t, így egy ilyen modell újra életet lehelhetne az apró táblagépbe.

Kuo emellett azt is elmondta, hogy szerinte az Apple szemüveg legkorábban 2022-ben érkezik. Ezen kijelentésével felkeltette Jon Prosser érdeklődését is, aki szerint ez egy helytelen jóslat:

Nem hiszem el, hogy Kuo-val ellentétest állítok… de úgy hiszem, hogy téved.

Az Apple szemüveg 2021 márciusa és júniusa közöttre van tervezve.

Ja és még valami.

Láttam őket.

És marha jól néznek ki.

Hamarosan meg is fogom mutatni.

Kicsit szenzációhajhásznak tűnik Prosser, hiszen nem csak hogy azt mondja, hogy Kuo téved, de még arra is ígéretet tett, hogy meg fogja mutatni az Apple szemüvegét.

@L0vetodream Twitteren közel se mond ellen Kuo-nak, inkább csak egy részletet osztott meg a 2020-as „olcsó” iPad kapcsán:

Ha ez igaz, akkor a 8. generációs iPadbe A12-es processzor kerül. Ez egy elég nagy ugrás lenne, hiszen a tavaly kiadott 10,2 colos kijelzővel rendelkező 7. generációs változatban csak A10 Fusion van. Persze az A12 még mindig egy relatíve elavult chip az iPhone 11-ben található A13-hoz képest, de az ember elnézőbb egy „olcsó” táblagép sebességével kapcsolatban.

Vajon mi lesz ebből idén? Tényleg jön még egy új iPad képernyőméret és egy újratervezett iPad mini? És vajon tényleg felfedi Prosser, hogy hogyan is néz ki az Apple szemüvege?

Szerinted mi lesz igaz ezek közül?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok