A legfrissebb hírek szerint márciusban érkezhet egy új iPad Pro és talán végre az AirTag is

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AirTag talán a leglassabban érkező Apple termék, amelyről már évek óta érkeznek a pletykák és kiszivárgások, de most Jon Prosser Twitteren azt állítja, hogy a várakozásnak hamarosan vége.

Ha lehet hinni a szenzációhajhász kiszivárogtatónak, az Apple következő hónapban ki fog adni egy új iPad Pro-t és végre bemutatják az AirTaget is.

Jon Prosser: Az AirTag továbbra is úgy tűnik, hogy márciusban érkezik.

Ezúttal nem hallottam további késésekről.

Zak: És az iPad Pro?

Jon Prosser: Az is márciusban jön, ha jól tudom.

Forrás: Twitter.com

Az AirTag egy Tile-szerű követő kütyü lesz, amit ráakaszthatsz táskádra, kulcsodra vagy pénztárcádra és az Apple eszközeiden a Lokátor alkalmazással megkeresheted, hogy hova tetted.

Az iPad Pro kapcsán szinte változatlan design várható, de a belső annál izgalmasabb lesz: az A14 egy módosított, teljesítményre hangolt változatára lehet számítani, valamint a 12,9 colos modellel bemutatkozhat az első mini-LED kijelzős Apple termék.

És hogy mi is az a mini-LED? Nemrég készítettünk egy összefoglalót, amiből láthatod, hogy miért lesz ez fontos mérföldkő: Mi az a mini-LED és miért lehet fontos idén az Apple-nek?

A márciusi termékbemutató valószínűleg ugyanúgy virtuális módon lesz megtartva, ahogy tavaly az iPad és Apple Watch esemény szeptemberben, az iPhone esemény októberben vagy a Mac esemény novemberben.

Te várod már a márciust?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Drzozo says:

  Jelenleg nem tudok elképzelni olyan egetrengető újítást, ami miatt nyugodt szívvel váltanám le a jelenlegi 2020-as 12,9-est. Esetleg max. ha frissítik a Magic Keyboard-ot.

 2. Én se tudok elképzeli olyan egetrengető újítást, ami miatt lecserélném a 2017-es Pro-t. :smiley:
  Tökéletes még mindig.

 3. ef-dani says:

  Az AirTag lassan két éve érkezik a jövő hónapban/jövő héten…:roll_eyes:

 4. gunar says:

  A jó munkához idő kell, a lassúhoz meg még több! :crazy_face:

 5. martonv says:

  oled kijelzo - hdr brutal lenne rajta

 6. Put2 says:

  Közben a Samsung kiadta a saját “AirTag”-jét öö vagyis a samsung féle változatot… :slight_smile: Szinte ugyan azt tudja mit az apple féle… Mocskos drágán… kb 10-15e ft :frowning: Így biztosra vehetjük, hogy az apple is kiadja most az AirTag-ot, mert nem szeretne a Samsung után kullogni :slight_smile:

 7. Yoss says:

  Én inkább arra várok, hogy mikor jön már végre egy iPhone, amiről eltüntették végre ez a szar lightning csatit… Addig marad az XS…

 8. Csak nekem jelenik meg hibásan az oldal?

  Edit:
  Minden más webhely normális, csak itt buggol valami! (iOS 14.5, SE2)

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!