fbpx Skip to content

Az AirTag talán a leglassabban érkező Apple termék, amelyről már évek óta érkeznek a pletykák és kiszivárgások, de most Jon Prosser Twitteren azt állítja, hogy a várakozásnak hamarosan vége.

Ha lehet hinni a szenzációhajhász kiszivárogtatónak, az Apple következő hónapban ki fog adni egy új iPad Pro-t és végre bemutatják az AirTaget is.

Jon Prosser: Az AirTag továbbra is úgy tűnik, hogy márciusban érkezik.

Ezúttal nem hallottam további késésekről.

Zak: És az iPad Pro?

Jon Prosser: Az is márciusban jön, ha jól tudom.

Forrás: Twitter.com

Az AirTag egy Tile-szerű követő kütyü lesz, amit ráakaszthatsz táskádra, kulcsodra vagy pénztárcádra és az Apple eszközeiden a Lokátor alkalmazással megkeresheted, hogy hova tetted.

Az iPad Pro kapcsán szinte változatlan design várható, de a belső annál izgalmasabb lesz: az A14 egy módosított, teljesítményre hangolt változatára lehet számítani, valamint a 12,9 colos modellel bemutatkozhat az első mini-LED kijelzős Apple termék.

És hogy mi is az a mini-LED? Nemrég készítettünk egy összefoglalót, amiből láthatod, hogy miért lesz ez fontos mérföldkő: Mi az a mini-LED és miért lehet fontos idén az Apple-nek?

A márciusi termékbemutató valószínűleg ugyanúgy virtuális módon lesz megtartva, ahogy tavaly az iPad és Apple Watch esemény szeptemberben, az iPhone esemény októberben vagy a Mac esemény novemberben.

Te várod már a márciust?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Drzozo Drzozo says:

  Jelenleg nem tudok elképzelni olyan egetrengető újítást, ami miatt nyugodt szívvel váltanám le a jelenlegi 2020-as 12,9-est. Esetleg max. ha frissítik a Magic Keyboard-ot.

 2. Én se tudok elképzeli olyan egetrengető újítást, ami miatt lecserélném a 2017-es Pro-t. :smiley:
  Tökéletes még mindig.

 3. Az AirTag lassan két éve érkezik a jövő hónapban/jövő héten…:roll_eyes:

 4. Avatar for gunar gunar says:

  A jó munkához idő kell, a lassúhoz meg még több! :crazy_face:

 5. oled kijelzo - hdr brutal lenne rajta

 6. Avatar for Put2 Put2 says:

  Közben a Samsung kiadta a saját “AirTag”-jét öö vagyis a samsung féle változatot… :slight_smile: Szinte ugyan azt tudja mit az apple féle… Mocskos drágán… kb 10-15e ft :frowning: Így biztosra vehetjük, hogy az apple is kiadja most az AirTag-ot, mert nem szeretne a Samsung után kullogni :slight_smile:

 7. Avatar for Yoss Yoss says:

  Én inkább arra várok, hogy mikor jön már végre egy iPhone, amiről eltüntették végre ez a szar lightning csatit… Addig marad az XS…

 8. Csak nekem jelenik meg hibásan az oldal?

  Edit:
  Minden más webhely normális, csak itt buggol valami! (iOS 14.5, SE2)

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Drzozo Avatar for Szifon Avatar for Yoss Avatar for martonv Avatar for Put2 Avatar for mtomi95 Avatar for farkas63 Avatar for ef-dani Avatar for gunar