fbpx Skip to content

Az Apple már több időszaki, adott eseményhez kapcsolódó kihívást is elindított, legutóbb például a hálaadásnapit, azelőtt a veteránok napit, vagy épp nemzeti parkosat, de volt már anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, és még 2016-ban hálaadásnapi is.

A 2018-ra szóló első kihívásban január hónapban egy héten keresztül minden nap be kell zárjuk mindhárom Tevékenység gyűrűt, tehát a mozgás, gyakorlat és állás gyűrűket is, amiért cserébe a már megszokott egyedi jelvényt és iMessage matricát kapunk.

A kihívás természetesen bármely országban elérhető, tehát ehhez most nem kell átállítani az iPhone-on és az órán sem a régiót. Minderről pedig december 28-án 0:00 óra óta már az Apple Watch és a Tevékenység app is tájékoztat minket:

 

Amennyiben pedig teljesítjük a feladatot, akkor ezzel az iMessage matricával leszünk gazdagabbak:

Ezt az új kihívást bármely, egymást követő hét nap alatt teljesíthetjük, tehát nem kell azt már január 1-jén elkezdeni, ami valószínűleg többek számára egyébként is nehézkes lenne. 🙂 Csak annyi a fontos, hogy mindezt még abban a hónapban megtegyük, és közben mind a hét nap során bezárjuk mindhárom Tevékenység gyűrűt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Nyilván bennem a hiba, de el sem tudom képzelni, hogy ez egy kicsit is motiválna bárkit a mozgásra 🙂

  2. Én megcsináltam, de nem kaptam meg még mindig a plecsnit…


Add a Comment