fbpx Skip to content

Alig több mint egy héttel az iOS 11.2 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 11.2.1-et.

Megjelent az iOS 11.2.1 – borítókép

Az új kiadás több hibajavítást tartalmaz, melyek közül az Apple az Otthon megosztott felhasználóinak távoli hozzáférését érintő hiba javítását emelte ki külön.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés.

iOS 11.2.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

  • Az iOS 11.2.1 hibajavításokat tartalmaz, többek közt kijavít egy hibát, amely letilthatja az Otthon alkalmazás megosztott felhasználóinak távoli hozzáférését.

Váratlanul újraindul december 2-án reggel óta a készülékem!

Erről a hibáról és a megoldási lehetőségekről részletesen itt írtunk: Mit tehetünk, ha váratlanul újraindulgat a készülékünk december 2-től?

Frissítés után nem küldi el a hívószámomat!

Erről a hibáról és a megoldásáról itt írtunk azóta részletesen: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha az iPhone nem küldi el a hívószámunkat?

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Letöltés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 11.2.1 buildje 15C153.

Ha valaki szeretné lementeni a 11.2.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Ezen túl a másik fontos cikkünk a használat közben felmerülő hibák lehetséges megoldásairól: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha furcsa dolgokat produkál a készülékünk?

Linkgyűjtemény

Az iOS 11-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 11 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. Ez ugye jól értem, hogy a HomeKit-ről szól, ami továbbra is csak iPad vagy AppleTV-vel távvezérelhető, ugye?

  2. Nekem nem dobja fel.

  3. @Jecy: igen.

    @taky1974: ha van fent béta profil, töröld le.

  4. Köszi, így OK.

  5. Lehet csak nálam jelentkezett ez a probléma, de 11.2 óta drasztikussan merül a telefon. Van hogy elalvás előtt levettem a töltőről, és reggelre már csak cca 70% volt. Próbálkoztam hard resettel, mindennel, semmi se segített. Remélem ez a frissítés javítja ezt a problémát. (5S)

  6. Az első aksis poénos kommentnek, jár egy pacsi,

    Nálam amúgy eddig jobb, mint az oreo

  7. Valahol láttam korábban hogy annak érdekében hogy ne tudja feldobalni a telefon fel kell rakni beta profilt. Azt honnan is tudom letölteni?

  8. @totopad: Ha elolvastad volna akkor láthattad volna, hogy ő (ArnoldX) 11.2-es szoftver-ről panaszkodott és nem erről. bummm

  9. @farkas63 fogalmam sincs, miről beszélsz

  10. valahogy túl gyakori a frissítés. Egyrészt jó, másrészt nem szabadna megtörténnie, hogy ilyen bugos ios-t adjanak ki, amit állandóan foltozni kell. Új funkció vagy optimalizálás miatt még azt mondom ok, de az állandó hibajavítás már egy kicsit ciki.

  11. A 11.2 óta nagyon merül az X. Szörnyű. Délben levettem a töltőröl és már este üres. Átlagosnál kevesebbet használva.

  12. Csak nekem tűnt el a Videó alkalmazás a telefonról?

  13. Ezért nem kéne minden évben egy új iOS-t kiadni, nem tudnak mit kezdeni vele. Egy vagyonért veszel telefont és kapsz egy fos oprendszert. Na de majd a 12-ben… vagy utána. Vagy soha.

  14. @lllllll: nem létezik hibátlan szoftver. nem csak az Apple-nél, sehol máshol sem. mert emberek fejlesztik, akik hibáznak. ezen az semmit nem segítene, ha nem lenne évente új főverzió, hibák akkor is kiderülnének, és akkor meg lehetne azon keseregni, hogy megint javítottak X hibát.

  15. Addig jó nekünk, amíg nem kezdi el a mesterséges intelligencia fejleszteni magának a rendszert.. ????

  16. Az Apple saját alkalmazása ahol a megvásárolt videókat a videók appja eltűnt a telefonomról. Ez csak nekem tűnt el vagy másnak is?????? De az app storeból is.

  17. @trigmegistos:
    A Videok app helyett az Apple bevezette/kiadta a TV app nevu alkalmazast>

  18. 8 Plus-on alapvetően rendben van, gyors, laggmentes, aksi stabil -fél nap után-

  19. Sziasztok! A feloldási lagg megmaradt. (iPhone SE)

  20. Megmaradt! + az időjárás widget hiba is.

  21. Iphone 5s:
    Tegnap frissitettem ios 11.2.1-re es azota a feloldokepernyon, illetve a fokepernyon a betuk es a szamok feketek lettek! Mivel engem ez iszonyat zavar, az lenne a kerdesem, at/vissza lehet-e allitani a szinet valahogy? Ha valaki tudna segiteni, annak megkoszonnem!

  22. Üdv. Honnan tudok telepíteni beta profilt hogy ne töltse lé magától a frissítést? Egyszer már olvastam valamelyik postban de nem találtam tudnátok linkelni?

  23. @Jadeye köszönöm! Viszont nem ugrik a beállítások appba így hogy tudom felrakni?

  24. @Nrbrtbgg: próbáld újból, néha nem megy elsőre. vagy töltsd le számítógépen, és küldd át AirDrop segítségével, vagy emailben, iMessage-ben.

  25. Rendben köszönöm!

  26. Sziasztok! Olyan problémával találkoztatok (iphone SE) random elmegy a térerő illetve hálozat? Csak újraindítás oldja meg!

  27. @Istu82: ennyiből csak találgatni lehet, de például hálózati beállítások törlése, SIM-kártya csere, esetleg visszaállítás. ha ezek nem oldják meg, akkor szerviz.

  28. @Jadeye: Rendben! Kipróbálom ezeket! Mondjuk a sim is meg a teló is 4 hónapos és a vodánál vagyok! Köszi a gyors választ!


Add a Comment