fbpx Skip to content

Kérünk mindenkit, hogy mielőtt bármit is tenne a készülékével, figyelmesen olvassa el az alábbi cikkben foglaltakat. Az itt leírtak el nem olvasásából vagy meg nem értéséből fakadó problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Frissítés #4: redsn0w 0.9.10b5 és frissített Corona

A jailbreak után továbbra is elképzelhetőek problémák az iBooks-ban, elsősorban az iBookStore-ból letöltött, DRM-védett tartalmak kezelése kapcsán. Az iBooks DRM-kezelése direkt úgy van megírva, hogy érzékelje, ha a készülék jailbreakelt, és így a tartalmak egy része hibásan jelenhet meg. @planetbeing ennek “örömére” elkészített egy javítást “crazeles” néven, ami áthidalja mindezt, hasonló módon, ahogyan még a 4.x idején @comex megoldotta azt a “hunnypot” csomaggal.

Ezt tartalmazza a frissített Corona csomag, és az új redsn0w is. Ha már jailbreakelt a készüléked, lefuttathatod rajta az új verziót, de vedd ki a pipát a Cydia telepítése elől!

Letöltés:

Frissítés #3: iBooks fix

Ahogyan a Corona csomag, úgy a redsn0w is frissült, hogy javítsa az elsősorban az iBooks kapcsán tapasztalható sandboxing hibát, ami miatt az konfigurációs hibára hivatkozva nem volt hajlandó rendesen működni.

Az új verziót ismét gond nélkül lefuttathatjuk a korábbi verzióval jailbreakelt készüléken, mindössze mindenképp vegyük ki a pipát az “Install Cydia” elől! Ha ilyenkor a készülék és az iOS verziójának automatikus felismerése esetleg hibával leáll, akkor válasszuk ki a készülékünknek megfelelő firmware fájlját az Extras / Select IPSW alatt.

De ugyanígy telepíthetjük az adott rendszerre a Corona csomagot is Cydiából, amelyik kényelmesebb. A Corona letöltéséhez Wi-Fi kapcsolat ajánlott annak mérete miatt.

Letöltés:

Frissítés #2: MobileSubstrate hibák javítása, Telenor fix

A redsn0w legújabb, b3-mas verziója azt a hibát javítja, ami akkor jelentkezett, ha a redsn0w-t egy korábbi jailbreaken újra lefuttattuk. Ebben az esetben a MobileSubstrate-ot használó alkalmazások nem működtek mindaddig, míg magát a MobileSubstrate-ot újra nem telepítettük.

Az új verziót lefuttathatjuk a korábban jailbreakelt készüléken, mindössze mindenképp vegyük ki a pipát az “Install Cydia” elől! Ha ilyenkor a készülék és az iOS verziójának automatikus felismerése esetleg hibával leáll, akkor válasszuk ki a készülékünknek megfelelő firmware fájlját az Extras / Select IPSW alatt.

Letöltés:

A másik fontos dolog, hogy a Telenor fixet már legutóbb frissítettük, pontosabban a hozzá tartozó CommCenter patchet, így a telenoros fixnek gond nélkül kell működnie, bár ezzel az új jailbreakkel még nem teszteltük.

Frissítés #1: launchctl hiba javítva

A frissített, b2-es verzióban egy, a launchctl-hoz kapcsolódó hibát javított @planetbeing, ahogyan azt már @saurik megírta Twitteren itt és itt. Természetesen most is lefuttatható újból a jailbreak a korábbi verzióval feltört rendszeren (akár Pwnagetool-os custom firmware-en is!), mindössze az “Install Cydia” opciója elől vedd ki a pipát mindenképp. Hasonlóképp fontos, hogy a redsn0w használata előtt tényleg kapcsold ki teljesen a készüléket.

Letöltés:

***

Korábban már volt szó arról, hogy pod2g átadja a felfedezett hibát az iPhone Dev Team-nek és a Chronic Dev Team-nek, hogy ő utána minden idejét az A5-ös processzorral szerelt készülékek (iPhone 4S, iPad 2) jailbreakjére tudja fordítani. Ennek köszönhetően a két fejlesztőcsapat két különböző megoldással a mai nap elérhetővé tette az untetheredet:

pod2g
A4 5.0.1. untether released. Blog post: http://t.co/Hj71bSPP
2011.12.27. 12:02

A Chronic Dev egy Cydiás csomagot készített belőle, míg az iPhone Dev Team frissítette a redsn0w és a Pwnagetool szoftvereket, amelyek így már képesek untethered módon jailbreakelni az 5.0.1-et.

Untethered jailbreak gyakorlatilag a 4.3.4 megjelenése óta nem volt, csak a régi iBoot-os iPhone 3GS-ekre. Más készülékek esetén csak az úgynevezett tethered jailbreak volt. Ez azt jelenti, hogy jailbreak után a készülék csak számítógép segítségével tölt be a legtöbb esetben. Ez most megváltozott, és a legújabb generációs készülékek kivételével elérhetővé vált az untethered.

Mivel működik?

Az 5.0.1 untethered jailbreak csak az alábbi készülékeket támogatja, mást nem:

  • iPhone 3GS
  • iPhone 4 (GSM és CDMA is)
  • iPad 1
  • iPod Touch 3. és 4. generáció

Teendők

Ha tehát jailbreakelnénk a készülékünket, a következőkre kell odafigyelnünk:

Ha jelenleg nem 5.0.1 van a készüléken, akkor azt frissítsük 5.0.1-re, ugyanakkor ha függetlenítenünk is kell, akkor ezt a frissítést mindenképp basebandet nem frissítő custom firmware segítségével tegyük meg, amit például a redsn0w tud nekünk megcsinálni. Ha nem így teszünk, akkor a készülék basebandje frissül, és az legtöbb esetben nem függetleníthető szoftveresen.

  • Tipp: Ha a frissítéskor vagy a custom firmware felrakásakor hibát ír az iTunes, ezt a cikket nézd meg: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek
  • Figyelem! Jailbreakelt készülékek menüből, készüléken történő, úgynevezett OTA (over-the-air) frissítése nem lehetséges, felesleges próbálkozni!

Ha már most is 5.0.1 van a készüléken tethered jailbreakkel, abban az esetben két lehetőségünk van: vagy lefuttatjuk rajta a legújabb redsn0w-t, kiszedve a pipát az “install Cydia” opció elől; vagy feltesszük a “corona” nevű Cydiás csomagot, amit a Chronic Dev készített. Teljesen mindegy, melyiket választjuk, mindkettőben ugyanaz van.

Ha korábban úgy jailbreakeltük az 5.0.1-et, hogy még az 5.0-t tallóztuk be, úgy egy kevert rendszerünk van, ami vegyíti az 5.0 és az 5.0.1 egyes fájljait. Ebben az esetben az adataink mentése után egy restore javasolt az 5.0.1-re (persze a basebandet nem frissítve, ha függetlenítünk is!).

Összefoglalva

Ha NEM kell függetlenítened, akkor frissíthetsz bátran 5.0.1-re, és használd a redsn0w legfrissebb verzióját a jailbreakhez.

Ha függetlenítened kell, használj custom 5.0.1-es firmware-t, mert az nem frissíti a basebandet, és nem is foglalkozik azzal sem, ha netán iPad-es van fent. Ebben például a redsn0w lehet a segítségedre, de az ezzel készített custom nem jailbreakelt, mindössze csak a basebandet nem frissíti, tehát a jailbreaket még le kell utána futtatni rajta.

Ha függetlenítened kell, de a fentieket nem érted pontosan, akkor inkább bízd egy tapasztaltabb ismerősre a dolgot, másképp könnyen elbukhatod a függetlenítés lehetőségét!

Jelenleg nem szükséges az 5.0.1 felrakásához az SHSH, hiszen az a hivatalosan elérhető legfrissebb firmware, így azt az Apple épp aláírja! Viszont mindenképpen mentsd le a legújabb TinyUmbrellával az SHSH-t az 5.0.1-hez, máskülönben később, ha kijön például az 5.0.2 vagy újabb, akkor utána nem fogod tudni visszatenni többet az 5.0.1-et, kizárólag csak az 5.0.2-t (vagy ami épp aktuálisan a legfrissebb hivatalosan elérhető firmware). Erről itt írtunk bővebben: Mi az az SHSH, és hogyan működik a TinyUmbrella?

Carrier- és logófixek: a T-mobile és Vodafone logófixeknek elvileg működniük kell probléma nélkül, de a Telenor carrier fix hivatalosan NEM az 5.0.1-hez való, így azt NE tedd fel! A Telenor carrier fixet a CommCenter patch miatt ismét frissíteni kell az 5.0.1-es CommCenterhez. Ha a jelenlegi, 5.0-ra készült Telenor fixet felrakod 5.0.1-re, akkor a rendszer nem tölt be, és restore lesz szükséges! A Telenor fix esetén már korábban frissítettük a CommCenter patchet, így annak is működnie kell!

Letöltés

A jelenlegi letöltési linkek az alábbiak, de ha nem működnének, akkor az iPhone Dev Team oldalán található cikkben vannak az aktuálisak, amiknek mindenképp működniük kell:

Figyelem! Tegnap óta frissült a redsn0w, részletek és letöltési link a cikk elejénél a frissítésben!

Az is elképzelhető, hogy az óriási érdeklődés miatt többször, vagy később kell próbálkozni.

(Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

701 Comments

  1. iBooks működik már rendesen benne?

  2. A redsnow hacktivál is?

  3. Nekem nem működik a letöltőlink. Nektek igen?

  4. @NicholasRush: “A jelenlegi letöltési linkek az alábbiak, de ha nem működnének, akkor…”, vagy csak nagy a letöltési igény, és nem bírják a szerverek. próbáld később.

  5. Valahol le van írva pontról pontra mit kell csinálni jb-nél? Még életemben nem jb-tem a telefonomat és most meg szeretném csinálni ezzel. Köszönöm a segítséget!

  6. Mondjátok meg hova töltsem fel, feltöltöm, nekem lejött 10. próbálkozásra.

  7. @ToMi88: egy kétkattintásos dologról ugye nem gondolod komolyan, hogy lépésről-lépésre való leírás kell? illetve: “ha a fentieket nem érted pontosan, akkor inkább bízd egy tapasztaltabb ismerősre a dolgot”

  8. A5 🙁

  9. Megcsináltam! Tökéletesen működik. Kösz pod2g 🙂

  10. Ja 15 MB…

  11. Nekem remekül végigfutott a JB az iPhone 4-emen (iMac-el). Cydia települt, már z Install0us is! Az egyetlen para, hogy a Safari ikonja fehér lett, de működik az is!

  12. nekem olyan kérdésem lenne hogy jelenleg az iphone 4-men 5.0 vanf ent tethered JB vel, és mivel itt az uj redsn0w a frissitést letudhatom ugy hogy itunes ba simán frissitek 5.0.1-re és utána ráküldöm a resn0wt? vagy csak ugy lehet hogy restore, fw kiválaszt és feltesz, mert ezzel annyi a bajom hogy akkor mindent fel kell tennem ujra, az meg egy évezred lenne!
    várom a választ!

    P4

  13. am ha 4.3.3-n vok, akkor Shift + Restore vagy ALT + Restore kell? szeretném ha a tel.számaim, sms-m megmaradnának! AKkor melyik? :/

  14. iPhone 4, 04.10.01 -es modem firmware-el, ehhez hozzá szabad nyúlni? help pls

  15. Mounting rootfs as read-only…
    ERROR
    AppleBCMWLANCore::handleOKitBusyWatchdogTimeout(): Error, no successful firmware download after 6000 ms!! Giving up…

  16. :@Jadeye:
    Jadeye most komolyan, ne legyél már ilyen.

    @ToMi88: A jailbreakelés igenis ijesztő dolog, és jó, ha van egy leírás. ToMi88: Igazából sok minden nem kell hozzá, töltsd le a redsn0w-t, frissítsd a telefonod 5.0.1-re.

    1. Futtasd a redsn0w-t

    2. [a legújabb redsn0w már támogatja az 5.0.1-et, így nem kell betallózni semmit! -szerk.]

    3. Dugd be a telefonod ha még nem volt, iTunes exit, és kapcsold ki a készüléket.

    4. Aztán katt a next-re. Itt a képernyőn lévő utasításokat kövesd, semmi baj, ha elsőre nem sikerül, csak kezdd újra a “Jailbreak” gombtól.

    5. Lényegében itt tartsd lenyomva a Sleep/Wake gombot 5sec-ig,
    aztán anélkül, hogy ezt elengednéd tartsd lenyomva a Home-gombot is, 10sec-ig,
    aztán engedd el csak a sleep/wake gombot, és tartsd a home-ot további 30sec-ig.

    6. Eztán a dolgok nagy része a telefonodon megy végbe. Bármi gáz van, szólj.

  17. Eddig úgy tudtam, hogy a downgrade lehetőség iOS 5-ön belül még SHSH mentés esetében se volt megoldható. Az összefoglaló 2. fele viszont ezt cáfolja. Már van rá mód akkor?

    Eőre is Köszi!

  18. @Alma fater: indítsd újra a készüléket, akkor meg kell javuljon az ikonja is. vagy csak egy respring is elég kéne legyen.

    @pentium4: jailbreakes rendszer frissítése nem javasolt, sokkal inkább csak a restore.

    @dadamm: shift+restore windows esetén teszi lehetővé, hogy restore-hoz betallózd a firmware-t, alt+restore meg mac esetén. de mindkettő restore.

    amire te gondolsz, az shift+update esetleg, de jailbreakelt készülék frissítése nem javasolt. illetve az iOS5 amúgy is restore-t fog csinálni még akkor is, ha az update-et választod, csak utána automatikusan visszatesz mindent egy speciális backupból, amit az update elindításakor készít.

    @k-bence: ez max gevey használatával függetleníthető, így ha azzal függetlenítesz, akkor mindenképp meg kell tartanod ezt a verziót, újabbal ugyanis már nem megy a gevey.

    @KaHUN: két kattintás, minden mást leír a redsn0w lépésről-lépésre. akinek ehhez leírás kell, a tapasztalat alapján sajnos jobb, ha nem áll neki saját maga.

    @royjones: kizárólag a legújabb umbrella esetén van APTicket-es SHSH, amit meg így már csak az 5.0.1-hez lehet lekérni.

  19. Sokadjára lejön

  20. Innen szedhetitek srácok: http://www.4shared.com/zip/izgEBzth/redsn0w_win_0910b1.html

    Most tettem fel 3gs IOS 5.01-re, ami tethered JB-es volt(semi tether).
    Semi tether uninstall a cydia-ból, és úgy JB-eltem újra.
    Most nem volt kedvem fullra újrarakni, most tesztelem.

  21. @Jadeye: A cikkhez kapcsolódóan: a telenor fix -ben már jó pár hete frissítve lett a CommCenter patch 5.0.1-hez. A kérdésem még mindig az hogy hacktivál-e a redsnow.

  22. Hali! Engem az érdekelne, hogy volt egy olyan cikketek amit imádtam, a manuális mentésről. Mindig így mentettem le a dolgaim. Ez a módszer működik még iOS 5-nél? Előre is köszi a választ!

  23. @Jadeye: a restart nem segített. Respring alatt azt értetted, hogy telepítsem a Winterboardot és ott rspringeljek?

  24. Winterboard telepítés után magától, további intézkedés NÉLKÜL helyrejött a Safari ikon. Köszönöm szépen a tippet, Jadeye! És hála Pod2G-nek is!

  25. Megy fainul 🙂 Corona -t raktam fel Cydiaból.

  26. Érezhetően lassult a telefon. Sőt, szaggat is, amit eddig nem érzékeltem.

  27. Lehet csak úgy érzed 😉

  28. @ToniSlow: iOS5 esetén nem jó a hacktiválás, mert csak szívni fogsz vele a push miatt, mert úgy sem a Facetime, sem az iMessage nem fog menni. szerezz be egy eredeti kártyát, lejárt is jó.

  29. @Jadeye: Nincs eredeti kártyám, nem is tudok beszerezni, eddig snowbreeze-el csináltam hacktivált cfw-t (5.0.1), utána sam, és hibátlanul megy a push. Facetime és iMessage is aktiválva van. Szóval hacktivál vagy sem? Az tudom hogy régebben ha egy aktiválatlan telefonra engedted rá akkor megcsinálta. Kérdés hogy ez a dolog még aktuális-e?

  30. Sziasztok.!
    Teljesen kezdő vagyok ebbwen a témában.
    a telom iPhone 4 8GB. van rajta pár fizetős app is.
    full eredeti a telefon nem lett soha belenyulva.
    hogy kezdjem el? Várom a választ itt, vagy email ben : [email protected]
    Előre is köszönöm mindenkinek!

  31. Elnézést de csak engem zavar hogy össze van csuszva iphoneon az uj skinnel az oldal? Alul meg iPad kapcsolo van.. A főoldalon

  32. Mi tortent a mobil skinnel? Csak engem zavar hogy a föoldalon ipad skin jön be és el van csuszva?

  33. @Grecky: Annyi van ha valaki úgyanígy csinálja, hogy a mobilesubstrate-t telepítse újra, majd reboot.

  34. iPad 2 Untethered JB-ről tudni valamit ? Nem olvasom a híreket, de a cikk és komment nem taglalja, ezért megkérdezném a naprakész kollégákat, iPad 2 kapcsán tudni-e valami hírt, azt is érdemes addig frissíteni 5.0-ról 5.0.1-re, vagy inkább várjak még ?

  35. üdv! engem is érdekelne, hogy hacktivál-e a redsn0w!
    ( most 3GS, iOS 5.0, BB05.13.04, tethered sn0wbreezes JB, ultrasn0w)

  36. multitasking mozdulatok müködik valakinek?

  37. @Jadeye: manuális mentéseimet visszatudom rakni iOS 5-nél? úgy kell mint eddig?

  38. @KaHUN: Köszönöm a segítséget, de mire elolvastam megcsináltam magamtól is. Azt hittem más is kell hozzá, de igy oké. Viszont a beállítások és zene ikon eltünt.

  39. Ha most tethred jb-s az i4-em és 5.0 van rajta, ráengedhetem az új redsn0w-t?

  40. @mada: Most komolyan, elolvastad te a cikket? “Ha jelenleg nem 5.0.1 van a készüléken, akkor azt frissítsük 5.0.1-re, ugyanakkor ha függetlenítenünk is kell, akkor ezt a frissítést mindenképp basebandet nem frissítő custom firmware segítségével tegyük meg,”

  41. @ToniSlow, @somatyi: elvileg hacktivál, de nem próbáltam 5.0.1 esetén, mert mindig volt hozzá való kártya.

    @flashbackh: a cikk taglalja: ez a jailbreak nem jó rá. és ahogyan eddig is, most is igaz: készülő jailbreak esetén nincs kiadási dátum. majd lesz, ha elkészül.

    @Hende: igen.

    @mada: le van írva a cikkben, tedd meg, hogy elolvasod!

  42. @Jadeye: köszönöm a választ, hát lehet, hogy várok, amíg valaki kipróbálja. nem akarok befürödni vele!

  43. @Jadeye:
    köszi a választ, még annyi, hogy akkor ha redsnow segítségével megcsinálom a custom firmwaret, akkor 5.0.1 alatt is menni fog a függetlenítés gevey simmel? (04.10.01 modem firmware)

  44. Sziasztok! i4-em van 5.01 tethered JB-vel. Feltettem a Corona tweaket, untethered lett a vas, csak a az iBooks progi nem akar működni. Találkoztatok ezzel a problémával? Esetleg megoldás?

  45. i4 4.3.3 JB frissítés>> 5.0.1

    5.0.1 untethered jailbreak>> nem bootol be a telefon. (nem kell függetlenítés)
    mi a teendő?

  46. @Jadeye:

    Köszönöm a választ, a lényeget értem 🙂 A kérdésem inkább arra vonatkozik, hogy az iPad 2-re 5.0-ról érdemes-e frissítenem 5.0.1-re ?
    Mivel még nem tudni arra mikor lesz Unth. JB, ezért gondolkozom az update-en, nehogy kiadjon az alma egy új verziót, a JB meg kijön 5.0.1-re, de én meg még 5.0 rendszeren vagyok (és egyben két szék közül leülök a földre :))
    Szóval a JB 5.0-ra vagy 5.0.1-re várható-e. Természetesen várok türelmesen, de ha 5.0.1-re várható, akkor addig is iPad 2-re is feltenném az 5.0.1.et.

  47. Sziasztok! Jelenleg jailbreakelt iOS 5.0 van az iPhone 4 készülékemen, esetleg ha a készülék beállítások/álltalános/szoftverfrissítés menü alol frissítenék iOS 5.0.1 – re, utánna jailbreak redsn0w-al. Ebből mi sűlne ki, próbálta már valaki ?

  48. @mapi1: mint már számtalanszor leírtuk: jailbreakelt készüléken az OTA frissítés NEM MŰKÖDIK.

  49. Helo!
    Egy olyan problémám lenne, hogy jailbreakelt iphone 4-em van 4.3.2-es szoftverrel, restorolni akartam 5.0.1-re és először 21es hibát dob az iTunes(Mac OS X Lion) majd recoveryben marad, onnan kiszedtem és megpróbáltam dfu módban restorolni de ott pedig 1600as hibát dob! Dfu-ban marad de onnan redsnow-val ki tudom szedni. Elolvastam a hibaüzenetek jelentéseit de semmi nem segített..
    Valaki esetleg találkozott már ilyennel?

  50. Hali! A következő lenne a problémám, csináltam egy custom firmware redsnow-al,utánna jb-ni szeretném és limerain exploit rakása után megáll a csík “Exploit failed” hibaüzenettel, vkinek vmi ötlet? Előre is köszönöm!

  51. @Jadeye: Értem. Lenne még egy kérdésem, hogyan és mivel tudnám lementeni az adatokat, programokat beleértve a Cydia-bol letöltötteket is, hogy ne kelljen egyesével visszarakosgatni őket.

  52. sziasztok én jb-ztem a telóm de nem megy rá semmi Igo sem kiírja a sikertelen telepítés ez miért van…?

  53. Remélem nem OFF, mert a cikkben is említést tettetek róla.
    A Vodafone-os LOGÓ FIX nem működik sehogy sem.
    Feltelepszik, de nem jelenik meg, restart, és carrier set reset után sem.
    Ha tudjátok akkor légyszi javítsátok.
    Köszi

  54. iPhone 3Gs emet szeretném frissíteni 5.0.1-re és kellene FÜGGETLENÍTÉS is!
    Fontos, hogy iPad Baseband-es jelenleg iOS 4.1 van rajta JB és függetlenítéssel, új iBoot-os.
    Valaki le tudná írni nekem lépésről lépésre mit kell tennem, és a szükséges fájlokat megnevezni, hogy le tudjam tölteni?
    Köszi!!

  55. 5.01-re frissítés majd jb után nálam baromira belassult a scrollozás. Megszenvedtem mire rájöttem, hogy az elvileg 5.01-el kompatibilis Winterboard volt a ludas. Ha másnál is előfordulna hasonló, próbáljátok eltávolítani cydiából a winterboardot, segít….

  56. @pgthegod: Aki nem téma-függő az szerintem felejtse el a winterboardot alapból 🙂

  57. Őőőő, nos.. Felfrissítettem 4.3.5-ről, persze restore után. Faszán megy, bekapcsol gépre dugás nélkül, de se a Safari, se a Cydia-t nem nyitja meg.. Ahogy belépne, rögtön vissza is dob. WTF?!

  58. @zakoshun: Egy ki- bekapcsolás nem árthat…

  59. Sziasztok. 😀

    Vártam már erre a napra,de egy kérdésem van.

    Én már Tethered módon feltörtem az iPodom,és nekem a “kevert rendszeres” megoldás volt. Nyomtam egy Restore-t,és most mi a teendő? Először untethered feltörés,majd Restore From Backup,vagy mehet először a Backup és aztán a feltörés? 😀 Köszi a válaszokat előre is.

  60. Valaki segítsen, nekem nem működik. Frissítettem 5.0.1-re, aztán legújabb redsnow 0.9.9b6-al jailbreakelni akartam, hibát írt. Letöltöttem az ipsw-t (iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore), azt a redsnow-ban próbáltam betallózni, de azt írja hogy That ipsw is not supported by this version of redsn0w. Mi baja van?

  61. Sziasztok! A JB után eltűnt a Safari ikonom. Vkinek esetleg hasonló problémája vagy megoldása? 🙂 köszi

  62. @Jadeye

    felraktam az 5.0.1-et jb-eltem, minden korrektül működik, nem is ezzel van a gond, hanem az, hogy a teló továbbra is eldobja a hálózatot és a wifi-t ha olyan alkalmazást használok aminek kell a helymeghatározás (pl 4sq, maps,stb). Ezzel mit lehetne kezdeni? A teló: 3gs 6.15.00 baseband-del. Mi lehet a ludas a location gateben?

  63. @Marivs: Nem ez a legújabb Resn0w talán…
    A legújabb 0.9.1b1 -es…ezzel kéne. 😀 És ha függetlenítésre van szükséged,CUSTOM IPSW-T KELL használnod…Vagy elkészítessz egy iBricket…

  64. valaki feltudná tölteni a redsnow-t nem műkődik a fenti link a cikkben és a fórumban található sem. Előre is köszönöm.

  65. @iMike96:

    Köszi, de ezt mégis honnan lehet tudni, a redsn0w oldalán az általam írt a “latest”.

  66. @gerdur14: reboot volt? másik USB port?

    @mapi1: http://szifon.com/2009/06/25/hogyan-mentsuk-az-adatainkat-manualisan/

    @gyvince: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé, hogy tört appokat feltegyél. ahhoz az appsync kell.

    @wow10: 1. lépés: olvasd el a cikket.
    2. lépés: le van benne írva, hogy basebandet nem frissítő custom kell hozzá
    3. lépés: az is, hogy ezt a custom-öt például a redsn0w csinálja meg
    4. lépés: ha ennyire nem vagy gyakorlott, érdemesebb tapasztalt ismerőst megkérni, hogy csinálja meg neked, és mutogassa végig, és neked magadnak is ki kell próbálni, hogy önállóan is tudod-e a gombokat nyomni a DFU-hoz.
    5. lépés: kész

    @iMike96: ahogyan már számtalanszor leírtuk: jailbreakelt rendszerről készült backup visszaállítása nem javasolt. így a kérdésedre nem igazán lehet jó választ adni, hiszen egyik sem jó megoldás.

    @yogi6: ez nem location gate, ez max az iPad baseband egyik “előnye”.

    @rocco07: kommentekben már linkelték, olvass vissza.

    @Marivs: ha nem a cikkben írt legújabb redsn0w-t használod, akkor eleve mindegy. de ez le is van írva a cikkben, hogy melyiket kell használni, és hogy frissült.

  67. Sziasztok! Sikeresen megvolt a JB, a bb sem változott. A problémám az, hogy csináltam backupot de amikor jobb klikkelek az iPhone-on nem ajánlja fel a Restore from backup opciót. Mi a teendő ilyenkor?

  68. Lehet kérdezte már valaki, de sok a hozzászólás 🙂

    Ugye ha 4.3.3-ról iPad basebandes jailbreakelt 3GS-t jailbreakelnék most majd 5.0.1-esre, akkor megmaradnak a telefonszámok/SMS-ek/jegyzetek stb és a játék mentések, adatok? Ezt az iTunes backup tárolja? Mert ha nem akkor manuálisan elmentem öket elötte…

  69. @Jadeye: és tudok vele valamit kezdeni vagy ez van, ezt kell szeretni?

  70. @littlezoe: Segítenék, de túl sokat kellene gépelni. 🙁

  71. @asdabasd: Ahha… ezzel nem tudom mit akartál.

    Nem tudom mit kéne sokat gépelni 🙂 Azt kérdeztem, hogy megmaradnak-e azok a bizonyos dolgok a 5.0.1-re jailbreakelés után 🙂

  72. @littlezoe: olyan nincs, hogy 4.3.3-ról (vagy bármiről) 5.0.1-re jailbreakeled. előtte az iOS-t kell frissíteni, ami viszont jailbreakelt készülék esetén nem javasolt, hanem mint már számtalan alkalommal leírtuk, manuális adatmentés, restore, manuális adatvisszaállítás. “hogyan mentsük adatainkat manuálisan” cikk.

    @yogi6: esetleg újra kell flashelni rajta a basebandet, de látatlanban nincs más ötletem. jailbreak nélkül is csinálja?

  73. @Jadeye:

    és olyat honnan lehet szerezni???

  74. @gyvince: ugyanúgy, ahogyan eddig. cydia. cydia.hackulo.us source…

  75. Valaki ötlet az én kérdésemre?

  76. @Jadeye: azt nem néztem, hogy jb nélkül is csinálja-e. Ha újra flashelném a basebandet azt a legújabb redsnow megcsinálja csak tegyek pipát az install ipad basebandhez és hagyjam végigmenni.

  77. Én is megcsináltam és telepítettem az Installoust majd reboot és fehér lett a telefon ikon.Mit lehetne tenni?

  78. @littlezoe: “Lehet kérdezte már valaki, de sok a hozzászólás”
    @Malackaxx: Lehet, hogy butaság, de én nem backupolnék Jailbreakelt rendszerre.

  79. @Jadeye: Szia egy olyan kérdésem lenne hogy az sbsettings nevű programot hogy tudom felrakni mert itt azt írja hogy warning?
    Válaszod előre is köszi.

  80. @Vinbalazs001: csak indítsd újra!

  81. @Vinbalazs001: Az iPhone od. 😀

  82. Próbáltam,de ugyanaz.Használjam inkább az Appsync-et?

  83. nekem fehér a cydia ikon és ha telepteni akarok valamit nem lehetséges :////

  84. @cke280: Ragd újra a telefont ha esetleg volt rajta theter jb. Nálam segített.

  85. @Vinbalazs001: Ha letöltesz egy alkalmazást a cydiából és restartolni kell nem rebot akkor menni fog. Nálam így változott vissza az időjárás ikon.

  86. Ha jailbreakes Backup-ból még is Restore-olom,mi lehet a vége? Sikertelen és kezdhetem az elejétől az egészet? 😀

  87. Istenverése ez az új redsnow. Ugyanazt írja ki miután áttolta a jailbreak datat az ipadomra mint twentyonetwo kollégának:
    Mounting rootfs as read-only…
    ERROR
    AppleBCMWLANCore::handleOKitBusyWatchdogTimeout(): Error, no successful firmware download after 6000 ms!! Giving up…
    Erre tudtok valamit mondani???

  88. @Hibernius: Nem,nekem simán ment. (Touch 4G)

  89. Eddig a Restore from backup simán megy,az iPod nevét már visszaírta olyanra amilyen volt 🙂 Remélem nem lesz vele gond…

  90. @Hibernius: Jah és itt le is fagy az iphone vagy jóóó hosszan gondolkodik!

  91. A Backup Restore sikeres. 😀 Mostmár csak az appeket kell vissza taszigálni,meg a Cyidás cuccokat,és lehet élni. 🙂

  92. @iMike96: az appokat ilyenkor egy automatikusan elinduló szinkronizálás vissza kell tegye.

  93. Valóban nem működik a vodafone logofix sajnos…..

  94. @Jadeye: Jaja,el is kezdte,de előtte az AppSync-et felrakom,a tört appek miatt. A Cydiás cuccok visszaállításához nincs valami gyorsabb megoldás?

  95. Szia Jadeye egy olyan kérdésem lenne hogy az sbsettings nevű programot hogy tudom felrakni mert itt azt írja hogy warning?
    Válaszod előre is köszi.

  96. üdv, ez a corona melyik repoban van? én nem találom, köszi 🙂

  97. Helló,
    Én szeretném jb-elni a telóm(i4), de még nem csináltam most akarom először. Nincs ismerősöm , aki értene hozzá. Le tudnátok Írni lépésről lépésre hogyan kell csinálni?
    köszi

  98. @Jadeye megcsináltam a manuális mentést, de visszaállítani csak a notes-ot meg a safarit tudom. visszaállítás után bejön fekete alapon az apple logóval egy töltés, aztán a fekete háttér eltűnik, a logó meg a töltés marad és nem tölt. Az adressbookom meg az sms-im meg nincsenek meg. iOS 4 alatt ez mindig ment, most nem. Mit kéne tennem? előre is köszi a választ! (3GS new boot)

  99. Sziasztok!
    Nekem az lenne a kérdésem hogy ha van fennt egy custom ios 5.01.em, 05.13.04 es basebandel, és ezen használom a redsnow-t, az már nem piszkálja a basebandet ugye?
    Köszönöm előre is a választ.

  100. @Hende: Nekem a safari bookmark úgy ment, hogy ifile-val feltöltöttem dropbox-ra, majd restore után ifile-al vissza, így a jogok megmaradnak. Sztem másnál is menne. Telefonkönyv backup-ra meg ajánlom a cBackup nevű appot(appstore fizetős, installous nem fizetős:) ), az szintén dropbox-ra tölti fel a kontaktjaidat, így könnyen visszaállíthatod.

  101. @Hibernius: hagyd futni kb 10perc és tovább lép az iphone!!!

  102. Sziasztok!
    Iphone 3GS-em van, új iBoot-os, 05.13.04 BB. (függetlenítés kell)

    Elolvastam mindent, és erre jutottam:
    1. CFW kell mert szükségem van függetlenítésre is, ezt a redsnow-al megcsinálom, megy az itunesba, frissítem (itt nem tudom kell-e majd aktiválnom, ha igen akkor T-mobile-os kártyát kell szereznem)

    2. Ismét redsnow csak most jailbreakelem és kész is vagyok.

    Ezt a leírást találtam, elvileg frissített és jó:
    http://www.coolestguyplanet.net/upgrade-jailbroken-iphone-to-ios-5-and-preserve-baseband-with-redsn0w/

    Valaki légyszi megerősítené, hogy jó-e a terv? 🙂 Köszi

  103. hát én winscp-vel már lementettem, és restore-is megvolt most 5.0.1 van fenn és winscp-vel a notes-okat visszaállította meg a safari bookmark-ot is, de az adressbook-ot meg az sms-eket nem, pedig ott is felül írtam a fájlokat. es most nem állítja vissza a kontaktokat. amit előbb írtam töltőképernyő bejön, de nem történik semmi, volt reboot is, meg hard reset is. de semmi.

  104. nekem feltolja rá a cydia-t, de nem lesz untethered… sőt még a “just boot”-tal sem tudom bekapcsolásra bírni :/ valami tippetek van?

  105. Hello!

    Elég kezdő vagyok jailbreakt erén, és csak az lenne a kérdésem,hogy ha jailbrekelem a iPod touch 4g-m (amin most 5.0.1 van),akkor a az appstore még tudom használni? Szóval nem fogják kibannolni a az apple IDem? (azaz fogják-e érzékelni,hogy nekem jailbreakelt ipodom van?)

    A válaszokat előre is köszönöm!

  106. Sziasztok,

    Láttam néhányan 21-es hibaüzenetet kaptatok restorenál, sajnos én is 🙁

    Árulja el valaki, hogy lehet ezt kiküszöbölni, legyen szíves, mert 4.2.1-óta erre a pillanatra vártam :/

    Előre is köszönöm

  107. @Joe314: nem, nem fogják bannolni az ID-d és nyugodtan használhatod az appstore-t

  108. Sziasztok!
    Hogy tudom függetleníteni a 3gs-emet?
    Hallottam már olyat hogy iPad baseband-et kell rátenni, de akkor azzal elveszik a GPS.. Mellesleg a teló 35.hét elötti. 5.0.1 van rajta most jailbreak-eltem, de nem tudom most hogyan tovább.( A mobil T-s, és Telenor-os kártyát akarok belerakni, hátha ez fontos)Előre is köszi szépen a segítségeteket!!
    freetibet12

  109. Tisztelt Domi4!

    Én is ugyanabban a cipőben járok mint te.Az eleje szerintem jó, (meg lehet az egész is) csak ezt a részt nem értem,”Select IPSW and browse to your downloaded stock iOS – in this case it is – iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw”

    Miért kell az eredeti ipsw-t betallózni, miért nem a customot kell?

    Én is szívem szerint nekiállnék már csak nekem még hactiválni is kellene 🙁

  110. iPad 2-re 5.0-ról érdemes-e frissítenem 5.0.1-re ?
    Mivel még nem tudni arra mikor lesz Unth. JB, ezért gondolkozom az update-en, nehogy kiadjon az alma egy új verziót, a JB meg kijön 5.0.1-re, de én meg még 5.0 rendszeren vagyok (és egyben két szék közül leülök a földre )
    Szóval a JB 5.0-ra vagy 5.0.1-re várható-e. Természetesen várok türelmesen, de ha 5.0.1-re várható, akkor addig is iPad 2-re is feltenném az 5.0.1.et.

  111. @flashbackh: Szerintem nyugodtan tedd fel. Én is frissítettem a 4Sem.

  112. freetibet12 !
    Én a helyedben tuti nem raknák rá Ipad basebandet.
    A függetlenítés attól függ, hogy milyen basebanded van jelenleg, sajnos nem mindet lehet függetleníteni.
    Jelenleg ezeket lehet:01.59.00; 04.26.08; 05.11.07; 05.12.01; 05.13.04;06.15.00.
    Ha nem ilyened van, akkor lehet megoldás az ipad baseband, vagy gevey sim.
    segítség:http://szifon.com/2011/12/22/megjelent-az-ultrasn0w-ios-5-0-1-es-kompatibilitasi-frissitese/
    Remélem segítettem!

  113. Valaki tudna segíteni? 5.0.1 van a iphone 4-emen T-mobile-os nem kell függetlenitsek, ha restore-olok, akkor megy, minden rendben, de ahogy feldobom uj redsn0w-val a cydia-t akkor felmegy rendben, meg minden, viszont ahogy cydia-bol telepitenék valamit, vagy hozzáadnám a hackulo.us source-ot akkor már hibát ír ki és nem adja hozzá, ha mégis valami csoda folytán hozzáadja, akkor telepítem belőle az installous-t, ujra szeretne indulni, az almánál tovább nem jut… :/

  114. @se87tet: Igen az ott fura, de szerintem az azért van mert az eredeti (nem updatelt) leírásban régi iBoot-os 3GS-t jailbreakelt untethered módon és az vmiért más, viszont ebben a posztban ez van írva:
    “…de az ezzel készített custom nem jailbreakelt, mindössze csak a basebandet nem frissíti, tehát a jailbreaket még le kell utána futtatni rajta.” Tehát utána szerintem az a rész nem(eredeti IPSW betallózása) kell hanem mehet a redsn0w indítása után a jailbreak.

    De ha tévedek inkább várjunk még, hátha valaki segít. 🙂

    Hacktiválás mire jó, vagy miért kell? Régen voltam már benne a témában és eléggé le vagyok maradva.

  115. @flashbackh: TinyUmbrellával mentsd le az SHSH-kat 5.0.1-hez!!! NAGYON fontos,vagy enélkül nem tudsz restore/upgrade-elni ha kijönne 5.0.1-hez a Jailbreak. Egyébként szerintem az 5.0 már felejtős,biztos,hogy 5.0.1-re gyúrnak.

  116. @Domi4:
    Nekem Angliából van a telóm, így esélyem sincs aktíválni, mivel nincs Angol simkártyám, ezért kell “hacktiválni”, ami sim nélkül aktiválja.
    Eddig mindig snowbreez-el csináltam, lehet várok egy-két napot, hátha kidobják azt is rá.Az egyszerűbb, és hacktivál is.
    De ha valaki leírna egy tuti, kipróbált módszert lépésről lépésre hogy hogy kell, akkor lehet belevágnék.

  117. @Jadeye : A gépet is és az iphone-t is újraindítottam, és másik USB porton is!
    Lehet az a baj hogy jailbrakelt a 4.3.2?
    Esetleg tegyem vissza a 4.3.2-t és azt próbáljam meg frissíteni 5.0.1-re?
    Köszi!!!

  118. @Jadeye: újra flasheltem a basebandet, de nem javult a probléma 🙁 Érdekes, pedig 4.2.1 és 4.3.3 alatt simán ment. Akkor nem sok mindent lehet ezzel kezdeni, ugye?

  119. egy kis segítség kellene.21 -es hibakódot kidobja ha frissiteni akarom.4.3.3jb volt rajta.

  120. @iMike96:

    Köszönöm, megerősítettél az elgondolásban, eszerint cselekszem, és köszi a segtséget – lementem az SHSH-t is 5.0.1-hez

  121. @rocco07: Nekem is ugyanez van. Meg az ami gerdur14-nek.

    Ha updatelni akarom backupnál kiabál -43-as errorral, de tovább megy és utána 21-es error. redsn0w-al vissza lehet hozni a telefont, hogy bejöjjön rajta a régi rendszer, de ennyi.
    Ha meg SHIFT+restore-al akarom rátenni az eredeti firmwaret akkor 1600-as errorral áll le. Újraindítás, USB port váltás, kábel csere megvolt de semmi nem segített.

  122. baszki, hogy ezt az iBooks parát nem tudják megoldani 2 egymást követő verzióban, szinte hihetetlen… 🙁

  123. Olyan gondom van, hogy feltettem a 4-emre az 5.0.1-et és mikor végzett, végigfuttattam a redsn0w-t eddig minden ok volt, viszont nem tölt be a teló, csak az alma logoig jut el és restartol. valamit rosszul csinálhattam? (shsh elmentve, custom fw-t)

  124. @gerdur14: Lehet hogy TU használata miatt a hosts file-odban a cydia szerverre van irányítva az shsh ellenőrzés, töröld a gs.apple.com-ot tartalmazó sort.

  125. Ipad 1 5.0.1 FW ami még tethered redsn0w-val volt JB-ve, cydiaból ráraktam a corona csomagot, simán felment reboot és máris untethered lett.

    Viszont amiért most ku..a mérges vok az hogy iBooks megint nem működik… Nem hiszem el hogy nem lehet kiadás előtt tesztelni ezeket hogy nem bugos e, most ha folytatni szeretném könyv olvasást vagy restorolnom kell, v várni frissítésre, kész rémálom az egész!

  126. @csabafiu: ugyanez van nekem is! valaki valami segitség? O.o

  127. Sziasztok! Vissza olvastam de sajnos nem találtam pontosabb leírást a problémámra. Iphone 4G T-mobile iOS 5.0 Modem firmware 4.11.08
    Szeretném untethered jailbreakelni és függetleníteni a telefonom. Valaki msn-en vagy e-mailen ([email protected]) esetleg valami leírással tudna segíteni? Előre is köszönöm! Szép estét!

  128. Nekem a redsn0w a “preparing jailbreak data” alatt a processing kernel-nél 64%-on megállt

  129. 4s-rol semmi hir azon kivul,hogy dolgoznak rajta? 🙁

  130. T-mobile logofix sem működik. (nálam)

  131. Nekem rohadt lassú a Cydia,más problémám nincs. Nem tudom,miért,de ahogy teszem vissza Repo-kat,nagyon lassan dolgozik. De mindegy,az a lényeg,hogy untethered,és dolgozik 😀

  132. Üdv lehet nem épp aktuális helyre írok, de egy kérdésem lenne, felupgradeltem untethered 5.0.1 iOS-re, természetesen maradt a 4.10.01 baseband.

    Valaki tud valamit arról hogy dolgoznaké az unlockon, vagy az egyetlen lehetőségem a gevey sim?

  133. @phytonka: dfu-ban tetted fel firmware-t? mert én nem először, most azzal próbálkozom.

  134. @se87tet: én erre a módszerre gondoltam: Először is. Most újrahúztam a telómat(3gs), most kéri hogy aktiváljam. A teló T-mobilos én meg Telenoros. Múltkor úgy aktiváltam hogy apumtól elkértem az ő SIMkártyáját és azzal. A mobil 35. hét elötti és a basebandje 5.16.05. Úgy tervezem hogy megint aktíválom a T-s kártyával, az új redsn0w-val ráteszek egy iPad basebandet, majd ha kész jailbreak-elem és teszek rá ultrasn0w-t.

  135. @Jadeye: ibooks hack nem működik. 2x csináltam végig a leírás alapján. Nem jelenik meg másik ikon…

  136. Miért nem tudok menteni 5.0.1 aláirást Pc-n se Mac-en?
    Se iPod Touch IOS 4.3 (4.3.3 és a 4.3.5 öt pedig lementettem….)
    Se iPad 2 IOS 5.0-ról..
    A legfrissebb itunes és a legfrissebb umbrella… és semmi…..
    HILFE

  137. Nálam a Mail ablak megnyillik és azon nyomban be is zárodik? problem?

  138. @iMike96: Gondolom 1.000.000 ember használja éppen és azért.

  139. Help pls!

    Cydia-ból nem tudok semmit telepíteni, azt írja a követelménynél, hogy iOS Firmware >=3.1. Pedig 5.0.1 van.
    Jadeye ötlet?

  140. Sziasztok,

    Életemben először JB-eltem. Megnéztem, nekem nem nagyon kellenek ezek a dolgok, mert nem értek hozzá eléggé. Hogyan lehet leszedni?

    Előre is köszönöm a választ!

  141. Az appsync for 5.0 NEMM JÓ 5.0.1-re!!!! (nem nyillnak meg az ablakok tőle, (safari, mail stb..))

  142. Legyetek szívesek segítsetek! Csak forog itt a folyamatjelző, nem tudom visszaállítani a telefont. Hogyan kell “visszacsinálni”? 🙂

    Köszönöm!

  143. Azt hittem minden szép és jó, erre látom, hogy semmilyen app store-os alkalmazás nem indul el.. Megyek vissza 4.2.1 egy jó ideig….. Ha downgradelek akkor ugye nem kell custom ipsw?

  144. Nálam iPhone 4 gyárilag független lett upgrade-elve 5.0.1-re, majd úgy Untethered JB. Hibátlanul működik a Cydia, AppSync for IOS 5. Rendben használható az iBooks, Safari, Mail stb. Minden a lehető legjobban működik, most telepítem Cydia-ból a többi programot (ingyenes és vásárol appstore progik, valamint a tört app-ok is mennek) A JB nekem nem a tört appok miatt kell- én a vásárlás híve vagyok, így nincs sok összehasonlítási alapom, de amit eddig kipróbáltam, az megy rendesen 😉

  145. Lehet buta kérdés. De ha jailbrake-eltem akkor miért ír hibát az itunes ha fel akarok tenni egy tört app-et?

  146. Mindent úgy csináltam ahogy kell… Felraktam az ultrasn0w 1.2.5-t, és nem működik. :/

  147. @csabafiu: persze, ugy tettem fel, csak valamiért nem volt jo… most azt csináltam, hogy feltettem ujra a firmware-t, aztán nem backup-oltam vissza a cuccokat rá, hanem rögtön install cydia, és utána back up és most jo

  148. @atirag: Ok már rég csináltam:)

  149. Gyári 5.0.1-re felraktam a jb-t. Minden pöpec, Cydia-ból pakoltam fel a megvásárolt appokat. Az első furcsaság az iphonedelivery-nél jött elő, ugyanis egyáltalán nem működött (pedig iOS5-re van optimalizálva). Gondoltam egy restart segít… Restart után nincs szolgáltató, telefon inaktív, alapbeállítások jönnek be, nem lehet aktiválni… Na akkor gyári 5.0.1 restore, majd újra jailbreak. Látszólag minden jó, bár az iphonedelivery továbbra sem megy. Gondoltam megint megnézem a restart-ot… újraindult, Cydia viszont nem indul. Na még egy restart, utána nincs mobilhálózat. Még egy restart, ugyanaz. Cydia megy, hálózat nincs. Feladtam, Gyári 5.0.1 restore, de legalább jól alszok. (Van tippetek, hogy mi lehet a gáz?? Csak én szívok ezzel??)

  150. @mikey™: ez esetben passz, mások azt írják, nekik megy az iBooks is gond nélkül. esetleg érdemes lehet egy friss restore után megpróbálni újra.

    @Rosa72: na jó, de milyen hibaüzenetet ír a logban mégis?

    @Stifler93: nemtom, esetleg hibás az adott csomag, vagy a cydia vacakol valamit, látatlanban, ennyiből passz.

    @farkas63: akkor ne tedd fel.

    @Foreign3r: mégis minek jailbreakelted, ha nem kell? most akkor restore.

    @Malackaxx: akkor a hiba nálad van, mert mennie kell.

    @atirag: talán mert tört appok telepítését csak úgy a jailbreak nem teszi és soha nem tette lehetővé önmagában?

    @gephaz: az ultrasn0w működése változatlanul a baseband függvénye. ha nem megfelelő a baseband verziója, nem fog menni.

  151. A jailbreak után én is észleltem némi lassulást a készüléknél(3GS), Főleg scrollozáskor. Szóba került a winterboard törlése,de nem találom cydiába, gondolom fel sincs rakva. Valakinek ötlet vagy hasonló tapasztalat?

  152. Tinyumbrella megy nálatok? Nekem nem indul el, ilyen szöveget ír ki: “the jvm could not be started the maximum heap size xmx might be too large”. Mi a teendő?

  153. 3gs gyári iOS 5.0 van rajta jelenleg (BB 05.16.05).
    Csináltam redsnow-val custom 5.0.1 3gs sw-t, hogy ne frissüljön a BB.
    vagy FRISSÜLNE EGYÁLTALÁN a 05.16.05?? 3gs-re van ennél újabb??
    És iTunes-sal rálőttem a custom 5.0.1-et és hiba üzenetet kaptam. tinyumbrella

    host-ot bekapcsolva is kikapcsolva is hibaüzenetet kapok. (DNS ürítve volt)
    Hibaüzenet: 1604

  154. @Jadeye:

    6.15.00 van rajta

  155. (Az előbb azt kihagytam a leírásból, hogy iPhone 4-em van, gyárilag T-Mobile függő, T-Mobile előfizetéssel.)

  156. @Jadeye Értem én, hogy restore, de hogyan?

    Sry, hogy hülyeséget kérdezek, de nem megy…

  157. @phytonka: pont most futott nekem is végig, most már nekem is jó! Kicsit lassú a cydia meg 1-2 repo nem elérhető, az csak a leterheltség miatt van sztem…

  158. @KaHUN: Légyszives segítenél a JB dologban? full kezdő vagyopk. teljesen szüz a teló. iphone 4 tmobile 8gb.
    Nem tudom mire figyeljek nagyon, és satöbbi. köszönöm a válaszát mindenkinek aki segíteni tud!

  159. Van olyan akinek fent van a appsync és jól működik minden?

  160. kérdésem az lenne hogy a tinyumbrella( legujabb) nem lát semmit 5.0.1 van rajta miért nem látja?

  161. Üdv. 4.3.5 ről frissítettem fel 5.01, majd JB. ment eddig minden, jovolt, erre az elmult fél órában 5x fagyott meg teljesen, csak hard reset segített.. megállt a kép, gombra, érintésre semmire semmi reakció. Hard reset.. utána pár perc után ismét meghalt teljesen.. WTF?!?!

    Semmi új dolgot nem tettem fel, sem cydiabol sem sehonnan. De előtte x óráig semmi baja nemvolt… :/

  162. Sziasztok!

    már számtalan jailbreaket csináltam de ez hogy függetleníteni is kell kicsit bekavar nekem!

    iphone4-et szeretnék jb-zni jelenleg 4.3.3 verzió van rajta
    függetleníteni is kell!

    csináltam custom firmware-t redsnowwal 5.0.1 verzióra amikor próbálok restorolni pwned dfu módban itunesból akkor 3194es hiba (Error 3194, avagy “Device not eligible”: a restore elején kapod, azt jelzi, hogy nincs SHSH-d az adott firmware-verzióhoz. Ezt a hibát csak akkor tudod kiküszöbölni, ha van SHSH-d mentve akár a Cydiában, akár Umbrella-val.)

    ha felrakok egy 5.0.1et ituneson keresztül akkor megváltozik a basebandem ugye? azt nem értem hogyan tudom elérni hogy felmenjen rá a custom 5.0.1 amit csináltam anélkül hogy frissülne a baseband?

    Köszi a válaszokat

  163. egy olyan problémám van,hogy gyári vodás a telóm rajta van a gyári ios 5.0.1
    @ToMi88: A jailbreakelés igenis ijesztő dolog, és jó, ha van egy leírás. ToMi88: Igazából sok minden nem kell hozzá, töltsd le a redsn0w-t, frissítsd a telefonod 5.0.1-re.

    1. Futtasd a redsn0w-t

    2. [a legújabb redsn0w már támogatja az 5.0.1-et, így nem kell betallózni semmit! -szerk.]

    3. Dugd be a telefonod ha még nem volt, iTunes exit, és kapcsold ki a készüléket.

    4. Aztán katt a next-re. Itt a képernyőn lévő utasításokat kövesd, semmi baj, ha elsőre nem sikerül, csak kezdd újra a “Jailbreak” gombtól.

    5. Lényegében itt tartsd lenyomva a Sleep/Wake gombot 5sec-ig,
    aztán anélkül, hogy ezt elengednéd tartsd lenyomva a Home-gombot is, 10sec-ig,
    aztán engedd el csak a sleep/wake gombot, és tartsd a home-ot további 30sec-ig.

    6. Eztán a dolgok nagy része a telefonodon megy végbe.

    De hibaüzenettel dfu mód után leáll és a teló dfu ban is marad

  164. @gerdur14: sikerult megoldast talalnod a 1600 os hibara ? hasonlo cipoben jarok , csak azert kerdem

  165. Miért lehet az,hogy nagyon nehezen vagy sehogy sem mennek fel a repo-k?
    És olyannal még nem találkoztam,hogy sorba állította az installt. Mert valamivel ütlözik. Ez a lockinfo nevü app.

  166. @Jadeye:

    Jadeye kérlek segíts nekem is, vagy mond meg hol találok megoldást a hibámra, kérlek 🙂

    “Sziasztok,

    Láttam néhányan 21-es hibaüzenetet kaptatok restorenál, sajnos én is

    Árulja el valaki, hogy lehet ezt kiküszöbölni, legyen szíves, mert 4.2.1-óta erre a pillanatra vártam :/

    Előre is köszönöm”

  167. @KillerTeam: töröld ki a hosts file-odból azt a sort amibe gs.apple.com szerepel (elérési út: Windows\system32\drivers\etc)

  168. @KillerTeam: azt elfelejtettem, h miután moddoltad a hosts file-t, újra kell indítani a gépet 🙂

    arról tud vki vmit mondani, h miért nem megy 1halom cydia source? mert ott tartok, h az alap source-ok némelyike is vinnyog errorral -.- modmyi nem ment, újraraktam, hátha én rontottam el vmit, most bigboss nem tölt be 😛
    persze van 1olyan tippem nekem is, h a túlterheltség miatt meg ilyenek, csak gondoltam megkérdem, jobb a békesség 😀
    ahoy

  169. Sziasztok, feltettem a JB-t, majd az Appsync-et, letöltöttem egy programot, most elvileg csak annyi lenne a dolgom, hogy rákattintok 2x?

    Ha ezt csinálom, megnyitja az iTunes-t és kész, nem történik semmi 🙁

    Elrontok valamit? Előre is köszi

  170. Itunes -> Az iTerméked neve -> Apps (fent a menüben) -> Sync (jobb lent)

  171. Sziasztok!

    iPhone 4 -re feltettem az iOs 5.0.1-et
    Majd redsn0w_win_0.9.10b1 JB-eltem.
    cydia-bol amikor hozzáadmo a hackuo.us-t akkor hibát ír ki.
    Az installous-t nem is tudom feltenni… 🙁
    Légyszíves segítsetek!

    Köszi!

  172. 3gs néha teljesen kifagy pár másodpercre jailbreak után, restore from backup-ot csináltam, a backup mág 4.1 alatt készült. Ez lehet a gond vagy 3gs már nem szereti az iOS5-t?

  173. Ja meg csomószor előjönnek fehér ikonok (field test, sbsettings ikonja, ami ki van kapcsolva, hogy megjelenjen…) és ezek csak akkor tűnnek el ha respring-elek vagy újraindítom a telefont.

  174. Kedves szerkesztők!
    Annyira jó lenne ha valaki fogná magát és updatelné a hozzászolás részt… mondjuk mint a facebook style.. ha valaki reagálni akar egy hozzászolsára akkor az alatta lévő cucc lenne… mert ennyi hozzászolást szinte lehetetlen átolvasni….

    Én speciel azt keresem, hogy 3GS-em van és ha felrakom az os5 töt akkor mennyire fog lassulni…. (jelenleg 4.3.3)

    Esetleg más cipőben járó 3GS társaim ?

  175. Install0us restart után csak a newsstand ikon marad semmi más. pls help me

  176. Illetve vmi moderáció sem ártana… pl: 176. kommentet kb 843728432. leírtátok hogy nem javasolt a backup…. ilyeneket miert nem lehet simán törölni ? :\

  177. @iBenito: indítsd újra.. és már jó is lesz

  178. @spk.code: Nekem speciál nem lassúlt… Szerintem nagyon megéri frissíteni 🙂

  179. Elnézést,de lehet hogy nem olvastam el jól,az lenne a kérdésem hogy ha telenoros vagyok akkor nem jailbreakelhetem?

  180. @csistar22: semmi ilyesmiről nincs szó, nem tudom, mit olvastál, mert a cikkben sem ilyen, de még ehhez hasonló sem szerepel.

  181. elnézést én ezt a logófixet nem értem,kezdő vagyok 🙂

  182. 3GS-sel sikerült megcsinálni mindent majdnem, először megvolt a 5.0.1 CFW telepítés, utána jailbreak, most pedig függetleníteni szeretném de a cydia-ban az ultrasnow repo üres?!?! Valami ötlet?

  183. Köszi Pod2G!!

  184. @Domi4: Csak simán írd be a keresőbe… 🙂

  185. Az én problémámra (lásd fentebb, 153 és 159) tud valaki valami megoldást, vagy várjak, hátha a következő bétában javítják – már ha javítható egyáltalán?

  186. @csistar22: “ha a fentieket nem érted pontosan, akkor inkább bízd egy tapasztaltabb ismerősre a dolgot”

    @Buveszpapa: hát akkor ne tedd fel az iphonedelivery-t. láthatóan az az oka.

  187. @Domi4:

    Fent van a telesphoreo repoban is.

    Segítesz hogy kell?Amit beszéltünk, annál a lépésnél hogy csináltad?

  188. @gephaz: Köszi, próbáltam először azzal, utána a a dev team sourcesnál (és így oda-vissza, frissítés stb.) és végül a keresésnél kidobta de nagyon lassan. De azért köszi

  189. Kedves Jadeye! Szeretném feltenni az új 5.0.1-et a jelen gyárilag független 4.2.1-es iPhone 4-emre, de sajnos már nem létezik az a gép, melyen az iTunes-al szinkronizáltam telefonom, sem a programok (ipa) sem a képek, videók, telefonkönyv, sms-ek. Nincs backup-om sem. Hogy tudom az új gépen egy új, szűz iTunes-al ezt megtenni úgy, hogy minden most futó programom és a többieket vissza tudjam tenni. Hogy tudom lemásolni a telefonomról az ipa-kat. Még a telefonkönyvet és sms-eket T-Pot-tal megoldom, de nincsenek meg a most rajta futó programjaim.
    Valamint feltelepíthetem-e az új iTunes-t? Nem okoz-e jailbreak problémát? Hogy tudok ilyen esetben olyan backupot csinálni, hogy a sync ne törölje a telefonom tartalmát egyenesen arányosan a mostani üres iTunes-éra?
    Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!

  190. @neu:
    @kovacsgergo003:
    Mgoldódott a hosts filet kell kitörölni és működik!
    @Jadeye: Sikerült elkezdeni a restore-t de az iPhone-on a csík körübelül a 3/4edénél beragad iTunesban pedig a vége előtt 2mm-rel.
    Mil lehet a baj? Semmi hibaüzenet meg semmi…

  191. Csak én érzem úgy, hogy gyorsabb lett a készülék? 😀

  192. @se87tet: Köszi közben meglett, naszóval azt a lépést hagyd ki, először csak a custom 5.0.1-et kell felnyomni, ha azzal megvagy utána aktiválni, (ugye ez nálad másképp lesz, mert külföldi, én t-mobile os SIM-el megoldottam). És utána csak simán jailbreakeltem redsnow-val, semmi extra, ugyanúgy mint a többinél.

    Itt a két leírás amit használtam:
    1. http://www.maheshkukreja.com/how-to-preserve-baseband-create-custom-ios-5-0-1-using-redsn0w

    2.http://www.maheshkukreja.com/how-to-jailbreak-ios-5-0-1-untethered-using-redsn0w

    A 2-at kétszer csináltam meg, mert először fehér volt a cydia és nem működött, egyből kidobott amikor rákattintottam, másodszorra már nem volt gond de az ultrasnow-t nagyon lassan találta meg…

    Sok sikert! 😉

  193. új 3gs-em van és felraktam rá a cydiát és a forrásoknál rámegyek a bigbossra vagy a modmyra és nem tölti be vagy nemtudom egy csomagot se add ki.. mi lehet a baj?

  194. Sziasztok, Gevey tulajok segítsetek 🙂

    Adott: iPhone 4, AT&T, 5.0.1, 2.10.04 BB

    Redsnow-val custom FW-t csináltam, betallóztam iTunes-ba, végigment a frissítés, utána Redsnow-ban JB. Cydiát elindítottam, lementette az SHSH-t.

    Sajnos a Gevey SIM-et csak boot után ismeri fel, elindítom a programját… ezután kellene a térerő pálcikának megjelennie. Azonban nem jelenik meg, egyfolytában a “Nincs szolgáltatás” felirat van a bal felső sarokban.

    Először azt gondoltam, hogy megmakkant a Gevey SIM-em, elég régi is már, úgyhogy ma vettem egy Gevey Supreme Plus-t. Ez sem produkál semmi újat.

    Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma?

  195. hali, nálam i4 en minden fain. leszamítva a t-mobile logo/carrier fix. ujraindítás / network reset után sem megy…valaki? kösz

  196. @cortx: Cortx. Hasonló volt a szitu nálam is, a gyári frissítés után is 05.16.05 a modem firmware-m, így nyugodtan frissíthetsz simán is 5.0-ról 5.01-re

  197. Visszavonok mindent, működik 🙂

    Ezekszerint nem kell a pálcikáknak megjelennie…

  198. t-mobile logo fix nálam is bug-ot okoz. nemtalál hálózatot, sőt még PIN-t se kér, Network reset után pedig be akarja aktiválni megint az i4-emet, de nemsikerül neki. 🙁

  199. Ha rá megyek a bigboss forrásra miért nem jelenik meg semmi?

  200. haliho! sikeresen feltettem a dolgokat viszont az első letöltésemnél (winterboard) fehér az ikon. kérdem én hogy miért?

  201. @Fricy78: köszi szépen! megpróbálom!

  202. @Jadeye: esküszöm, olyan süsü vagyok, hogy erre nem gondoltam….. 🙂 holnap újra kipróbálom, delivery nélkül 🙂

  203. @ku3ll3r:

    Köszönöm, kedves Tőled, hogy segítettél, sikerült is megoldanom 🙂

  204. Jelezném mindenkinek hogy a redsnow nem hacktivál!Legalábbis nekem nem

    🙁

  205. Újrapakoltam a 5.01-et JB-vel. Az iBooks ugyan olyan szar mint volt:-) Ezt írja ki indítás után: Konfigurációs hiba. Probléma történt az iPhone konfigurálásakor. Kérjük állítsa vissza az elemeket az iTunesszal, és töltse le újra az iBookst.
    Már 5x újratettem az iBookst, minden könyvet kitöröltem és mégis ezt írja, agybajt kapok tőle. Szerintetek?

  206. @Bandita41: ha tudsz valamit az engem is érdekelne!!! nekem sehogy se működik!!! :S

  207. Most 4.3.3 van a 3GS-emen, természetesen JB-es, és amikor frissíteni akarok, azt írja ki, hogy:
    “…iphone jelenleg nem tölthető vissza, mert az iphone szoftverfrissítési szerverrel nem lehet kapcsolatba lépni, vagy az átmenetileg nem érhető el.”
    Ha megvan az 5.0.1-es ipsw, van rá megoldás, hogy valahogy update-eljek???
    Köszi

  208. @Burgi: Felidegel, oszt visszarakom a tethered 5.01-et:-)

  209. Sziasztok,
    Nekem csak annyi kerdesem lenne,hogy ha updatelem a telefonom(Iphone 4,4.1 firmware)jailbreak elott,akkor ugye elotte csinal backup-ot!Na most miutan update-elte az Itunes utana minden adatom(telszamok,fotok) rajta lesznek vagy
    kell utana valamit tennem?Elore is koszi a valaszt!

  210. énis visszarakom….. semmi se megy én nemtom vagy én vagyok a hülye vagy nemtudom..

  211. @se87tet:

    Bocsánat, mégis hacktivál, én rontottam el, mégegyszer elnézést.

  212. @Bandita41: most örülni fogsz!!!
    Beírod a cydia-ba hogy ibooks fix for iOS 5 azt felteszed és menni fog!!! nekem már működik ha nem akkor indítsd újra

  213. Nekem olyan gondom van, hogy az installous letölteni ugyan enged, de nem telepít fel egy IPA-t sem. Invlid IPA hibaüzenetet dob. Vkinél esetleg hasonló? Mi lehet a megoldás?

  214. Failed to fetch hibát dob ki a cydia, amikor elsőnek le akarja tölteni a csomagokat. Ez miért van?

  215. @se87tet: Hogy sikerült hacktiválni?

  216. @Burgi: respringeltem, rebootoltam de nem megy… 🙁

  217. @dirtbike11: bigboss és modmy azért nem ment, mert vagy álltak a szervereik vagy túlterheltek voltak, mivel mindenki most matyizik a telefonjával. minden működik, most csináltam meg. ergo bocs, de te vagy a hülye 🙂

  218. @Burgi: milyen repoból jött le neked?

  219. Malackaxx iOS 4 volt előtte. Az a backup nem jó iOS 5 re! Mindent egyesével fel kell pakolnod! Csinálj restore! Aztán tedd fel, ami kell, allitsd be. Aztán csinálj backupot! Utána told rá a jb!!!

  220. @onderon: BigBoss nekem sem működik 🙁

  221. Inditsd ujra a telot! Multitaskingbol lépj ki cydia után.

  222. Kösy Burgi!

  223. Emberek, a “corona”-val csak óvatosan! nekem miden flottul ment, majd annak felrakása után – cydiaból- megreccsent a telefon..almalogó ítéletnapig 🙂 Most tolom neki a restore-t, backup-ot, JB-et stb-t. Szóval azzal tessék vigyázni, csak gondoltam megírom, nehogy más is befürödjön és plusz 3 óra mutyizást csináljon magának, amúgy ezt leszámítva minden tökéletes volt/lesz 😉

  224. Help me pls!
    iPhone 3GS 3.1.2. OS-val rendelkezett még a telóm, jailbreakelve volt. Az itt olvasottak alapján WinSCP-vel leszedtem a fontosabb könyvtárakat (Addressbook, Call History, SMS, a telóval készült képeket, stb.). iTunessal csináltam egy Restoret, felment rá az új 5.01 OS. Minden probléma nélkül elsőre a redsn0w jailbreakje. Cydia fent. WinSCP-vel a lementett adatokat visszaraktam, de nem a teljes könyvtárakat írtam felül, hanem az adott könyvtárakba bemásoltam a régi fileokat plusz -ahol voltak- az alkönyvtárakat. Természetesen az új OS álltal feltett fileokat felülírtam, de vannak olyan fileok, amiket az új OS feltett, de a régi szoftvernél amikor lementettem, nem voltak olyan fileok, tehát ezek most ott vannak a régi rendszerről lementett fileokkal együtt. A probléma, hogy újraindítás után sem látható sem a névjegyzék, sem a korábbi smsek, se a híváslista. De még csak a korábban készített képek sincsenek meg. Mi lehet ennek az oka? Esetleg túl régi volt az előző OS, vagy a WinSCP-vel a könyvtárakat teljesen felül kell írni a lementettekre, hogy ne maradjon benne az új OS álltal felrakott file? Ha most ezek után csinálok egy szinkronizálást az iTunesban, azzal nem lesz gond? Bocs a hosszú kérdésért, előre is köszi, ha jön segítség. Üdv!

  225. Üdv mindenkinek!
    Nekem sikerült a frissítés 4.3.3 ról és sikerült a jb is, minden megy rendesen.
    2 problémám lenne.
    1 amikor a teloszámokat lementettem még 4.3.3 on, azzal kezdte hogy letörölte a teloban lévő számokat, és nemtudom azóta őket visszatenni, se akkor ,se most.
    Valaki tudna segíteni ebben ?
    2. a 4.3.3 al megtudtam csinálni hogy egy nyitott mappát pl eszközök, úgy csuktam ossze hogy a mappa alját felhuztam, és összecsukódott, most pedig csak a home gomb vagy a mappa újramegérintése csukja össze. Nem tudom milyen progi kéne hozzá, elég sokáig volt a másik ios, így már elfelejtettem hogy mi lehetett amivel ezt sikerült összehozni.

    Előre is köszönöm a segítséget!

  226. @Homesz: a 2. kérdésedre a válasz, nagyon egyszerű. IOS5 esetén nem reagál a mappa “becsukására” hanem helyette a képernyőre tap-olva zárja be. semmi program nem volt fenn, IOS 4 esetén ez a gesture is aktív volt. tudom mert nekem is nehéz volt átállnom.

  227. @Secu: kitartás, nem a jailbreak miatt nem megy. túlterhelt.

  228. akik esetleg 21-gyes vagy 1600-as vagy 1604-es hibát kapnak, azok próbálják meg felfrissíteni a tinyumbrellát a legfrissebb verzióra, majd pedig pwned DFU módban csinálni a restore-t. nekem így sikerült!!!

  229. @FiReBLaDe: És mint most észrevettem, sem fogadni, sem küldeni nem hajlandó smst. 🙂

  230. Bocsi, megy már a gépezet, viszont JB után nincs 3G netem meg semmi adatforgalom csak teló és sms.. arra mit tudtok?

  231. megcsináltam. cydia első indítás után többet nem indul el, ibooks nem működik, de 3G-m van.

  232. @forregand: iphone 4 t-mobile

  233. @Lasszo86:
    Köszi szépen a választ, ez elkerülte a figyelmemet hogy bárhova lehet kattintani és akkor összecsukódik a mappa, így sem olyan rossz, de folyton próbálgatom összecsukni, ahogy még ios4en lehetett 😀

    Esetleg valami 5let az első, kontaktos kérdésere ?

    köszi

  234. Sziasztok! Nekem egy vadi új T-Mobilos 3gs em van. Tökéletesen megy a teló JB
    után. Annyi a lényeg, hogy az installoust 5.0.1 nél egy kicsit nagyobb odafigyeléssel kell felrakni: Itt a youtube link:http://www.youtube.com/watch?v=0uLwy5aRd-Y Ha a Cydia után simán telepíted az installoust, akkor sem a szafari sem a cydia nem fog műkodni rendesen és lehet újra rakni a telefont Itunes – Restore……stb….stb

  235. A T-mobile logo fix nálam sem megy 3GS en, network reset, reboot után sem.

  236. Még az előzőből lemaradt, hogy a restore után a progikat visszatette, csak a telefonkönyvet felejtette el, ami jobban kellett volna… :S

  237. Sziasztok! nekem az lenne a gondom,hogy Iphone 4-es gyári 5.0.1-el a RedsnOw jb miután dfu-ba kerül,Windows hibával leáll utána nem lehet vele semmit csinálni csak iphone restore. Már 3×csináltam meg! valakinek vmi ötlet?

  238. @vincze32: vajon mitől függ, hogy kinek megy és kinek nem? harmadszor csináltam meg, de nem megy. illetve lezajlik, de cydia első töltése nem ér véget. folyamatosan Done: Packages van a felső sorban. kb. tíz perc után hagyja abba. sok sárga és piros hibával. a szifon repo-t sem tudom hozzáadni, a töltés során megáll POSIX: Operation timed out piros hibaüzenettel. ezek után a cydia nem indul el többé. elképzelhető szerintetek, hogy a nagy leterheltség miatt nem megy végig az első update és emiatt beakad a cydia? vagy mi lehet a gond?

  239. Logo fixet telepíteni sem engedi. Meg cydiaból semmit, ezt adja:

    prepare archives
    I wasnt able to locate file for the….package.
    This might mean you need to manually fix this package.

    Utanaolvastam, ujraraktam, bezártam, reboot, de utána is bármire, amit szeretnék telepiteni. Valakinek hasonlo?

  240. na. türelemmel kivártam a repo hozzáadást. kb. tíz percig csinálja, majd hibával megáll. nem jelenik meg a vissza gomb, home-al kiléptem és vissza cydia-ba. ami érdekes, hogy megjelenik a repo a listában, tallózható a tartalma, látszatra nincs gond. de semmit nem telepít fel…jöhet a mai negyedik restore. 🙂

  241. Újonc vagyok, segítség kellene. iPod Touch 4g-t akarok kiütni. IOS 5.0.1 van rajta, de még sose jailbreakeltem. Valaki, aki ért hozzá letudná nekem vezetni, hogy mit is kellene csinálni? Előre is köszönöm! 🙂

  242. Sziasztok! Egy kis segítség kellene : a jailbreak megy simán, viszont utánna a függetlenítés nem …. Felrakom az ultrasnow-ot úgy ahogy kell, bemegyek airplane módba ki is írja h sim lezárva majd amikor kilépek akkor kéri a pint, utánna viszont nem találja meg a hálózatot… Valaki tudja mi lehet a megoldás ?

  243. “POSIX: operation timed out” Nekem is.

  244. @forregand: A restore után, ha windows 7 van a gépen arra is kell egy restart, majd a JB előtt a custom FW-et select IPSW – el újra ki kell választani, lehetőleg azt amivel restoret csináltad. A JB indításakor a Cydia előtt és a deactivate előtt legyen a pipa. (Az install Ipad baseband és az install custom bundle előtt nem kell pipa)
    Ezek után az előzőekben leírtak szerint rakjátok fel az installoust http://www.youtube.com/watch?v=0uLwy5aRd-Y

    Nekem egy dolog nem működik csak: Ituneson keresztül crack verziókat telepíteni, de az instaloussal rákeresek letöltöm, telepítem és már megy is.

    T-mobile 3gs firmw: 05.15.05

  245. Restore lett a vége. Úgy látszik még finomítani kell a dolgon. De ez már bíztató állapotban van, nemsokára meglesz ez.

  246. @Jadeye Tudnátok készíteni egy lépésről lépésre leírást hogy kell megcsinálni az 5.0.1 jb-t? (elég kezdő vagyok)

  247. @Jadeye! Szeretném feltenni az új 5.0.1-et a jelen gyárilag független 4.2.1-es iPhone 4-emre, de sajnos már nem létezik az a gép, melyen az iTunes-al szinkronizáltam telefonom, sem a programok (ipa) sem a képek, videók, telefonkönyv, sms-ek. Nincs backup-om sem. Hogy tudom az új gépen egy új, szűz iTunes-al ezt megtenni úgy, hogy minden most futó programom és a többieket vissza tudjam tenni. Hogy tudom lemásolni a telefonomról az ipa-kat. Még a telefonkönyvet és sms-eket T-Pot-tal megoldom, de nincsenek meg a most rajta futó programjaim.
    Valamint feltelepíthetem-e az új iTunes-t? Nem okoz-e jailbreak problémát? Hogy tudok ilyen esetben olyan backupot csinálni, hogy a sync ne törölje a telefonom tartalmát egyenesen arányosan a mostani üres iTunes-éra?
    Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!

  248. Installous-on vagy bármely más Cydiás cuccon keresztül kerülhetnek vírusok a készülkre? Ha igen akkor mivel lehet védekezni ellene?

  249. Én meg a mai napig nem értem meg, ha kijön egy Jb, miért cuppan mindenki rá azonnal és miért nem várja meg az első tapasztalatokat. Minden első verzióban vannak hibák, amiket javítani fognak. Másik gond a szövegértésben keresendő pedig a szifonosok, mindig mindent leírnak pontosan érthetően. Jadeye le a kalappal előtted, gondolom kicsit átkozod a napot, mikor új Jb jelenik meg.

  250. Ja, és lehet törölni a JB-vel települt szolgáltatásokat? (Pl.: multitasking gestures, mert nem működik)

  251. @athis1975: Ha nem cuppannának rá, nem lennének tapasztalatok.

  252. hackulo.us repo-t nem engedi hozzáadni a cydia. Másnál hasonló probléma?

  253. @Jadeye: Megvan a megoldás!!! Ezt írta az iphonedelivery fejlesztője: “It is due to an issue with the jb. You must install the last version of corona (1.0.3) even if you jb with redsnow.” És valóban, fel kellett tenni a Corona 1.0.3-at annak ellenére, hogy elvileg már untethered volt az új jailbreak! Ha minden igaz most frissült a Corona, a korábbi verziót nem lehetett rátelepíteni az új untethered redsnow-ra -ezt már lehet. Ajánlom mindenkinek, akinek problémája van az új jailbreak-kel! 🙂

  254. van már b2 redsn0w. most tesztelem.

  255. A pontos verziószám: Corona 1.0-3, és valóban nemrég frissítették! Az előző verzióval gondok voltak, tegnap nekem is befagyott miatta… de most már jól működik!! Tehát elvileg mindenkinek telepítenie kell ezt az új Corona verziót, akár tethered, akár untethered jailbreak van jelenleg az illető készülékén… és YESSS, működik az iphonedelivery is!!! :-))))

  256. @Ugyankerem: és az tapasztalat ha tapasztalatlanok állnak neki és ontják a láma kérdéseket? Nem hinném!

  257. @Buveszpapa:

    Nos, azért ezzel csak óvatosan, én feltettem de mint írtam is, nekem ezért kellett restore és társai (arról nem is beszélve, hogy keményen beakadt a telefon, sok-sok JB-en vagyok túl, már nem izzadok le ha gubanc van, de azért ennyit még egyikkel sem kellett játszanom mint a mostani esetben)
    Szóval ha a corona hibátlan nálad akkor az nagyszerű, de nálam például kikészítette a rendszert.

  258. Sziasztok!
    Nekem nem megy a T-mobile logófix iphone 4 iOS 5.0.1-en. Melyik csomagot kell telepíteni?Mert én az unstable repoban levőt telepítettem. Pls. help!

  259. @flashbackh: a Corona most éjjel frissült, valószínűleg te még az 1.0-2 verzióval szívtál (azzal én is!!!). Esetleg jelezheted, hogy az 1.0-3 nálad is megoldotta-e a problémát!

  260. @Buveszpapa:

    Egy próbát valóban megér – max. megint küldök neki agy restore-t 😉
    Pontosan miben/mikben láttál javulást, hogy feltetted a corona 1.0.3-at ?
    (Előtte nekem ibooks, mail, appok, tört appok, installous is felment rendben)

  261. Sziasztok! IPhone 4 IOS 5.0.1 csak jalbreak….Safari Installus minig kilép…..mi a gáz????? 🙁 koszi…

  262. Másnál is a végtelenségig tölt a Cydia vagy csak nálam? Csakmert ha mindenkinél akkor gondolom repo túlterheltség 🙂 Ha nem akkor újraJB…

  263. @flashbackh: Én az SMS kézbesítési jelentések miatt tettem fel az iphonedelivery-t (repo: iphonedelivery.advinux.com/cydia), és az nem működött. Ráadásul reboot után össze-vissza fagyott, volt hogy se carrier nem volt, és még aktiválni is akart… másodszorra meg almás fagyás volt. Most az új Corona után megy a kézbesítési jelentés (legjobb tweak ever!!!), és reboot után sincs probléma. Egyébként az új redsnow b2-ben elvileg ugyanazt a hibát javították, mint a Corona 1.0-3-ban.

  264. @VTomi87: nekem a BigBoss-t kb. huszonkilencedszerre töltötte be……. esélyes a túlterheltség. De mivel frissült a redsnow, talán egy új jailbreak sem árthat. 🙂

  265. @Buveszpapa: Sajnos az iBooks hibát nem oldották még meg, most tettem fel a frissített Corona tweaket:-(

  266. @Buveszpapa:

    Igen, pont ezért tettem fel én is, és a hibák is ugyanezek voltak! Köszi a tippet, mert ha működik valóban hasznos…magamtól biztosan nem vágtam volna bele a corona-ba újra 😉 Kipróbálom és jelzek itt, hátha másnak is segítség lehet ez a tapasztalat.

  267. Vajon az megoldás lehet, hogy nem a corona tweeket teszem fel, hanem az új redsnow JB-et elkezdem újra, de úgy, hogy kiveszem a pipát Cydia elől, hogy azt ne tegye újra (a feltett repok miatt) Vagy akkor JB újra és rakja fel ismét cydiat is ?

  268. Emberek! Korábban már jailbreakeltem meg frissítettem ipod-okat, de szifont még nem. Ezért az lenne az egyszerű kérdésem:
    Hacktiválni kinek kell? Mindenkinek akinek függetlenített iphone-ja van, minden egyes frissítés után?

  269. @flashbackh: szerintem egyszerűbb a Corona telepítése, de ha mégis az újra-jailbreak mellett döntesz, kérlek írd meg a tapasztalatodat! Sok sikert! 🙂

  270. @vdsch: annak kell hacktiválni, akinek valamilyen kártyafüggő telefonja van és nincs hozzá eredeti kártyája (mondjuk USA-ból jött a teló, AT&T-s és nincs ilyen SIM-je). Akinek gyárilag független, annak aktiválni kell csupán (ezt elintézi a telefon magától ha van WIFI).
    Ha függetlenített (ultrasn0w, Gevey SIM, stb) és nincs eredeti kártyád akkor kell hacktiválni. De nem ajánlott, mert a push nem igazán fog működni. Inkább szerezz be egy eredeti kártyát (pl ebay-en).

  271. @Buveszpapa:

    Egyelőre még nem tettem fel a corona-t, fogtam és b2 JB-et tettem újra Cydia nélkül.
    Most teszem fel cydia-ból a programokat (eddig appsysnc működik, tettem fel appot is a kipróbálás miatt, Barrel is működik, SBSettings is, FiveIconDock is)
    Megírom hamarosan a többit is, hogyan haladtam

  272. @VTomi87: Köszönöm

  273. @flashbackh:

    iPhoneDelivery nem megy ebben a formában, kilép folyamatosan az sms-ből mielőtt bármit írhatnék stb. folyt köv 😉

  274. Sziasztok,

    Nekem látszólag jól lefutott, Cydia installálva de nem tudok más programokat (pl. Navigon) installálni (Failed to install).

    Vmi ötlet?

    Köszönöm

  275. @athis1975: én jókat röhögök, néha válaszolok, lehet ilyenkor “mozizni” a sok hülyén 😀

  276. Az iphonedelivery gebaszos, ha felrakom akkor nekem a szolgáltató helyén folyamat a keresés jelenik meg. Gondolom majd ráfejlesztenek….

  277. Valaki segítsen! Minden működik, semmi gondom nincs, CSAK SMS-t NEM TUDOK KÜLDENI! Mikor küldeném kilép az sms appból. Futattam az új redsnow-t is, de semmi, hard resetet is csináltam de még mindig ez. Mit kéne csinálnom?

  278. @ToniSlow: te már feltetted a Corona 1.0-3-at? Mert előtte nekem is ez volt a hibajelenség, de a legfrissebb Corona telepítése óta tökéletesen működik!!!

  279. @Buveszpapa: Nem mert már a b2-es redsnow-al ment a jb, gondoltam ezért szükségtelen. gondolod ez megoldást jelenthet?

  280. Újratettem az 5.0.1-et, redsnow 0.9.10b1-el jb-ztem, a cydia operation timed outot ír többszöri újraindítás után is. Utána restore, feltettem b2-vel, azzal is ez van, utána visszatettem a régebbi redsnow-al tethereddel, de azzal is operation timed out. Mi a fene van?:S:S

  281. @Buveszpapa:

    nekem b2 JB lefuttatása újra (cydat nem telepítettem újra) és corona 1.0.3 segített ezen a hibán! Ugyan az iphonedelivery azóta sem működik, de nem lép már ki az sms-ből!

  282. @kriszpowa: az hogy mindenki jailbreakel és túlterheltek a szerverek…

  283. Nekem olyan gondom van, hogy az installous letölteni ugyan engedi az alkalmazásokat, de nem telepít fel egy IPA-t sem. Invlid IPA hibaüzenetet dob. Vkinél esetleg hasonló? Mi lehet a megoldás?

  284. Nekem miután újra jailbreakeltem a telefonom a b2-vel, elromlott az ultrasnow-os függetlenítés.Próbáltam újratelepíteni az ultrasnow-t, újra jailbreakelni, semmi nem használt, csak a custom ipsw újratelepítése , majd a telejesen új ios-t jailbreakeltem, így jó.

  285. Valaki nem tudná lépésről lépésre leírni hogy egy Iphone 3gs-re (6.15.00, 4.1-es JB verzió, függetlenített de eredetileg Tmobilos volt) hogyan tudnám feltölteni. Utoljára az Itouch 1g-et jailbreakeltem és az lényegesen egyszerűbb volt. Előre is köszönöm a segítséget!

  286. AT&T-s iphone 4-et (gevey-es) szeretném frissíteni. Addig oké, hogy csinálok cfw-t és úgy teszem fel az os-t itunesból meg a jailbreak is oké. De a telefon aktiválásában vki tudna segíteni egy leírás formájában? ( nincs AT&T-s simem )

  287. @ToniSlow: egy próbát megér, rontani nem fog a helyzeten! 🙂

  288. Nálam nem igazán működik ez a frissített redsn0w. Ahogy lefuttatom a tethered jb-elt 3gs-emen, safe modeban indul újra a teló. Az előző verziónál pedig megállt a folyamat a már mások által is említett ponton:
    “Mounting rootfs as read-only…
    ERROR
    AppleBCMWLANCore::handleOKitBusyWatchdogTimeout(): Error, no successful firmware download after 6000 ms!! Giving up…”
    Tethered módon a redsn0w 0.9.9b9d verziójával törtem, 5.01-et betallózva (ennél a verziónál már nem az 5-öst kellet betallózni neki)
    Valaki találkozott hasonlóvan, esetleg sikerült megoldást találni?

  289. @flashbackh: nem működik? érdekes… esetleg beszéljük meg privátban (a nevem fölé húzod a kurzort, kiírja a weblapom címét).

  290. Üdvözletem!

    Nem tudom, hogy volt-e már ilyen kérdés, elkezdtem visszaolvasni, de kb a felénél feladtam a küzdelmet…

    szóval olyan probléma lépett fel nálam, hogy előzőleg 4.2.1 untethered JB-s ios volt az iphone4-emen, amit most frissítettem 5.0.1-re, restore-oltam, majd ráengedtem a 0.9.10b2 redsnow-t, ami szépen le is futott, de a cydia valamiért nem működik rendesen. a Zodtt és az ultrasnow repoban semmilyen tweaket vagy témát nem látok, pedig ezek alap repók. Ha eltávolítom őket, és újra hozzáadom, akkor POSIX: operation timed out hibát dob, miután kb 5 percen keresztül töltögette a szükséges fájlokat. Ha a bigboss repobol szeretném felrakni plédául az sbsettings-et, akkor HTTP/1.1 500 Internal Server Error és Hash Sum mismatch hibákat dob. Valaki találkozott esetleg ilyen problémával? Ha igen, akkor mi volt rá a megoldás?

  291. Sokszor a letöltés sem indul el, tehát bejön a fekete képernyő alul a csíkkal felül pedig a Running felirattal, de semmi sem történik több perc után sem :/

  292. @onderon: Már az is baj ha egy kicsit “pezseg” az oldal? Ne feledd valamikor Te is kezdő voltál, és nem hiszem hogy örültél volna ha hülyének neveznek.:-)

  293. Na, hát nem a redsn0w miatt indul safe módban a teló, hanem az új mobile substrate miatt, amit úgynézki nem keleltt volna frissíteni….

  294. @vincze32: Kösszépen. Ez megoldotta.

  295. @Doggett: a válasz egyszerű: leterheltek a szerverek… nekem 5-6 óra próbálkozás után jött le a BigBoss repo. Türelem… vagy próbáld újra holnap!

  296. jailbreak-el ni csak frissen restore-olt iphone4-et lehet?

  297. @Jadeye köszönöm!

    05.16.05 bb iphone 3GS-t lehet függetleníteni?
    elvileg nincs belenyúlva semmi, 5.0.1-gyel van.

  298. Azért gratulálok nekik hogy sikerült ezzel a fix-el elbaszniuk az ultrasnow-t vagyis nincs térerőm :S

  299. A tegnapi redsnowal theheredről unthetered re csináltam, látszólag minden ok volt máig, amíg azzal a szutyok új redsnowal nem mentem rá, ősszecseszet mindent előbb csak alma logó és ott maradt, utána mindenféle irás közbe halt meg, most meg, csak just bootal tudtam működésre bírni, ez így elég gáz, hogy mindig újra kell rakni ezt a sz@rt előlről…

  300. új redsnowt senkinek se ajánlanám. én feltettem a 5.0.1 JB-t és tökéletesen megy.coronával együtt. sok dologgal nem kompatibilis a mostani JB, de akinek a five icon és a többi tweek kellene, ajánlanám a Iconoclasm jó kis progit! engem is kihúzott a csávából 🙂 repok is mennek ezerrel,de azért még néha túlterhelt! winterboardot ne tegyen fel senki,mert az is összekuszálja a rendszert! Kérdezzetek nyugodtan,válaszolok bármilyen kérdéssel kapcs. pacsi

  301. Azt sajnálom,hogy az iBooks nem működik….. 🙁

  302. @XCage: Nálam gondolom a b1-es redsnow rendszer maradt, mert a just boot után simán megy unthetered módon. Hol lehet megnézni, hogy most akkor melyik van fent ténylegesen?

  303. Kövezzetek meg, de nem akarom elrontani, és nincs senkim aki tudná: tehát felfrissítem itunesból a telefonomat 5.0.1-re eddig világos, jailbreak megvan és utána ha felrakom a redsnowt csak szimplán függetleníti? ( [email protected] címre ha válaszol valaki vagy itt nagyon megköszönném. Fél évre megyek el külföldre, és nagyon fontos lenne a függetlenítés)

  304. Segítsetek PLS!
    Felment a JB de nem tudom telepíteni a Source-okat, se Szifon se Hackulo se Xsellize !!!! Mind vagy időtullépést ír vagy Errort!!!
    Mi van ilyenkor?

  305. Jadeye ez mien hiba vagy mit okoz a neve launchctl hiba??

  306. Sziasztok!
    Frissítettem az iPhone 4-t 5.0.1-re (4.3.3 JB-ről restore gyári 5.0.1-re), utána b2-es redsnow-al JB megvolt. Az App Store program, amikor először elindítottam spanyolul dobta fel a Licence Agreement-t és alul a 4 menüpont azóta is spanyol Beállításoknál az international/keyboard/stb. mind angol. Átállítottam magyarra, újraindítás, vissza angolra, újraindítás -> minden lépésnél maradt spanyol az alsó 4 menüpont. 🙁 A gépen iTunes és a telefonon is az USA store-t látom (ez jó), de az alsó 4 felirat spanyol. Most újabb restore-n vagyok túl gyári 5.0.1-re és nem JB-t, ekkor is spanyol. Hard reset is volt, spanyol maradt.
    Már az is furcsa volt, hogy az első 5.0.1-re frissítés után, mikor a telefon végigment (magyar nyelven!) a beállításokon és engedélyeztem az iCloud-t, akkor arról is spanyol nyelvű üdvözlő e-mailt kaptam… Pedig az Apple ID-m US Store-ra van készítve, onnan vásárolok… A telefont pedig Angliában vettem Apple Store-ban, így gyárilag független. Nem értem akkor miért kapok spanyol e-mailt és spanyol App Store feliratokat. (Nem hiszem, hogy az jelentene gondot, hogy Barcelonában vettem a dockolót az Apple boltban és kérték a számlához az e-mail címem. Bár azóta a spanyol Apple-től is kapok hírlevelet…)
    Valakinek van ötlete esetleg?

  307. nem megy az imessage 3GS ultrasn0wal fuggetlenitve valami otlet

  308. JB megtörtént appsyncet hiába rakom fel nem tudom itunesból visszatenni az appokat
    Tapasztalt valaki hasonlót?

  309. Közel egy napos szívás után a véleményem a következő: ez a jb kiadás egy fos. Mindezek ellenére tiszteletem a fejlesztőké akik foglalkoztak vele, de elhamarkodottnak tűnik a kiadás. Sok a panasz, sok minden nem működik ami eddig simán ment tethered jb-vel.

  310. Sziasztok, szeretnék kérdezni, egy elégé noob dolgot, gyari 5.0.1 van nem kell fuggetlenitenem sem, redshnow-val jb-em a telefont, utana vissza tudom csinalni szuz gyarira? illetve itunes-ben vasarolt zenek, meg letoltott alkalmazasok megmaradnak? koszi a valaszt!

  311. @gorbi:

    Hát ha csak simán update-eltél, és nem használtál custom ipsw-t, akkor már elrontottad, mivel az frissíti a basebanded, így nem lehet simán ultrasnowal függetleníteni.Azért nézd meg a basebandet hogy milyen, ha ezek közül(01.59.00; 04.26.08; 05.11.07; 05.12.01; 05.13.04;06.15.00.) valamelyik, akkor szerencséd van, lehet függetleníteni szoftveresen, ha nem akkor csak gevey sim segít, vagy az ipad baseband, de akkor meg buktad a gps-t.

    Előbb kellett volna kérdezni…….

  312. @s7anl3y_: AppSync telepítése után iTunes-ban le kell tölteni egy ingyenes alkalmazást (tök mindegy milyen/melyiket) és utána menni fog a tört appok felmásolása.

  313. istenem de láma vagyok köszi rémlett is valami 🙂
    Köszi megnézem

  314. ipod touch 4-em van, jailbreakelve van 5.0 ioson, most akarok frissíteni 5.0.1-re az ipodról, de hibát ír ki, és amikor itunesről akarok frissíteni, akkor meg transferelni akarja a fájlaimat, azt meg nem akarom mert akkor elvesznek azok az appok amiket nem vettem meg

  315. @se87tet: gevey sim csak iPhone 4-hez van, iPad baseband meg csak iPhone 3G/3GS-hez.

    @Janosh: mégis miért változatna az bármit is a készüléken, ha a számítógépen letöltesz valamit? ezt egyébként sem kellene már megtenni azóta, hogy appsync patch van, és nem installd patch, és korábban is a készüléken kellett megtenni az App Store-ral, és nem a számítógépen az iTunes-szal.

    @abcbalazs: ugyan a cikkben külön ki van emelve, de mégis újra és újra megkérdezi valaki… legalább olvasd el a cikket, mielőtt kérdezel!

    Figyelem! Jailbreakelt készülékek menüből, készüléken történő, úgynevezett OTA (over-the-air) frissítése nem lehetséges, felesleges próbálkozni!

  316. Tényleg megoldotta eddig bármit csináltam nem sikerült most elsőre

  317. Jadeye, nem megy az imessage 3GS ultrasn0wal fuggetlenitve mas szolgaltatoval hasznalom mint az eredeti

  318. @Laci65: és gyári kártyával aktiváltad? mert ha nem, akkor persze, hogy nem fog menni.

  319. @Jadeye: Ok, tényleg, elírtam, a telefonon levő App Store-ra gondoltam… De ezek szerint ezt sem kell.
    A spanyol nyelvű kérdésemre pedig ezek szerint nincs ötleted…

  320. Sziasztok!

    Rendszergazdaként futtatom winXP-n a redsnow-t és az uploading first stage után a program hibát észlelt ezért leállt szöveg és off… valakinek tipp?

  321. @Jadeye: Akkor barmilyen eredeti szolgaltatohoz tartozo sim kartyaval aktivalni es utana ki tudom cserelni mas kartyare.

  322. @Janosh: ilyet még nem is hallottam soha. milyen szolgáltató kártyájával használod?

    @Laci65: igen.

  323. @Jadeye: értem, de azt nem lehetne megoldani, hogy az itunes ne törölje le azokat a fájlaimat amiket nem vettem meg hanem installoussal töltöttem le? mert mindig transferelni akar

  324. @abcbalazs: edit: most töltődött le az itunes-el az 5.0.1 update, de nem engedi telepíteni, hibaüzenetet küld, azt írja timed out

  325. @Jadeye: Telenor. 😛
    Google-ben kerestem, talán egy fórumot találtam, de ott sem szolgáltak megoldással. Az appleid.apple.com oldalra próbálnék belépni, ha működne, hátha ott látok vmi hasznos beállítást az ID-m kapcsán.

  326. @abcbalazs: a transfer purchases nem töröl semmit. az csak átmásolja a tartalmakat a készülékről a számítógépre, de a készüléken is rajtamaradnak.

    @Janosh: és ha az összes beállítás törlését választod? illetve asszem az apple ID esetén mintha be lehetne állítani, hogy milyen nyelven küldjön bármit is, talán azzal összefügghet. de csak tipp.

  327. Sziasztok! 32gigás 4-es Touch-om van 4.3.3-mas szoftverrel (jailbreakme.com-mal törve). A helyzet, hogy a lehető összes módon próbáltam már feltenni az 5.0.1-et de egyszerűen nem adja be a derekát. Hibaszámok: 9, 20, 21, 1600, 1602. Utána is olvastam, vágom is a teendőket, de egyszerűen nem értem miért nem tudom felrakni az 5.0.1-et. Restore (4.3.3), update, shift+restore, shift+update, dfu-ban, anélkül, 4.3.3-mal, 5.0.1-el, mindenhogy próbáltam, nem megy. Segítséget az illesdenszer@gmail-re várok! Köszönöm szépen előre is!

  328. 5.0.1-t hogyan tudnám restore-olni? itunes nem engedi (21-es hiba)…több megoldás?

  329. feltettem a redsn0w 0.9.10b2-es jailbreaket de nem találtom az ipodon a cydiát

  330. @abcbalazs: edit: megoldottam

  331. Sziasztok! Feltettel az 5.0.1-et jailbreakeltem, de azt írja hogy nincs szolgáltató valamint a tört alkalmazások se futnak (Iphone 3gs 6.15.00) ja és valamiért csak az old bootot engedte feltenni. Mi lehet a gond? Valaki megtudná mondani hogy hányas szériátol van az új boot mert én eddig teljesen abba a hitbe éltem hogy a telóm új bootos. Amúgy használtan vettem de állítóla Tmobilos volt és én is az vagyok.

  332. Edit: Megoldva a restore…

  333. @:Jadeye kérlek segíts felraktam az untethered JB-t minden jó de most meggondoltam magam és restorolni akartam de egyszerüen nem lehet mindig az iPhone előkészítéséig jut el de utána mindig 1600-1601-1602-es hibakodokat adja megnéztem az Usb-t hátha azzal van baj de semmi baja kikapcsoltam a virusirtot de nem engedi nem tudod hogy hogy lehet megcsinálni??

  334. @farkas63: nekem is volt már az de azóta folyamatosan 1600-as hibakodot dob egyszerüen nem találok rá megoldást :'(

  335. segítsetek lécci

  336. @patrikp03:

    Fel van neked telepítve a tinyumbrella??Ha igen akkor kapcsold ki az advanced fül alatt a set hosts to cydia on exit-et.
    Csak egy tipp, de hátha.

  337. több a seminé

  338. @se87tet: szted megprobáljam felrakni az iOS 4.3.3-at mer megvan hozzá az shsh?

  339. @se87tet: elfogadta,de megint 1600-as hibakód istenem már ezzel a buta iPhone 3Gs-el mennyi bajom van xD

  340. @patrikp03:

    Nekem 1602-es hibaüzenetet dobált ha jól emlékszem, annak is az volt a lényege hogy ellenőrizzem az usb kábelt, de nekem segített az amit írtam.

    Ha a 4.3.3-mat akarod visszatenni, ahhoz pont hogy az kell hogy fusson a tinyumbrella servere.

  341. @se87tet: probáltam a 4.3.5 arra 1600-asat dobott most probálom megint a 4.3.3-at utána meg a 5.0.1-et és am neked jó lett utána ja és ha jó lett akkor hogy lett jó?

  342. nem tom litt vele full fehér az egész képernyő

  343. Urak sziasztok,

    Valaki esetleg találkozott ilyen jellegű hibával:

    Cydiából telepíteném a fice icon dock-ot, gridlockot (xsellize-ből) és bár eddig jól működött, most, hogy 5.0.1 untethered van a telón fel sem ismeri őket. Cydia kiírja, hogy feltelepítve, de semmi. Ja, és a winterboardot sem lehet elrejteni :O

    Ha valaki tud megoldást,az jelezze kérem 🙂

  344. @KillerTeam: bocsi de most nem tok segíteni mert épp nem mükszik az iPhone-om nem tom kiszedni a DFU-ból nem restorolni se semmi de télleg bocs te nem tucc nekem segíteni?

  345. most épp tölt valamit irja a fájlokat meg a folyamatokat de nem tom most várok hátha lesz valami beraktam recovery-be és majd 4.3.3-ba restorolni fogom és fel se rakom az ios 5.0.1-et sztem csak késöbb

  346. @patrikp03:

    De nekem amikor ezeket a hibákat dobálta, akkor fel sem rakott a telóra semmit, még a visszaellenőrzés után megállt, és aztán defu módban ragadt a teló.Kivettem onnan, és ment tovább, maradt az eredeti 4.3.3-rajta.

    Sajnos így nem tudom mi lehet a baj.

    Igen nekem most tökéletes a telóm, sikerült megoldani.Azt is próbáltam hogy a snowbreezeben lévő ireb-bel raktam defu módba, de sajna már nem emlékszem mi oldotta meg a problémát, viszont a neten is ezt javasolják.

    http://jaxov.com/2011/07/download-ireb-for-ios-5-to-fix-itunes-error-1600-1601-1603-1604/

  347. @patrikp03:

    Esetleg TinyUmbrella-val megpróbálhatod kiszedni recoveryból, nekem az segíteni szokott 🙂

  348. repo.insanelyi.com

    ibooks fix 2? talán ez segít?

  349. azóta azzal kinlodok de folyamatosan 1600-as hibakód

  350. mióta jb-eltem a 4-esem, nincs személyes hozzáférési pont-om.
    Valaki másnál is előfordult ilyen?
    Használnám sűrűn a hotspotot!

  351. @se87tet: nem updateltem, nem csinálok semmit úgy, hogy ne nézzek alaposan utána 🙂 most szenvedek vele, hogy ezt a custom akármit megcsináljam, de még kicsit homály..

  352. Másnap sem engedi telepíteni az install0ust???

  353. Sziasztok!

    iphone 4-em van t-mobilfüggő, csak restorolni szeretnék 5.0.1-re, de azt írja az itunes, hogy ‘The iphone could’t be restored. An unknown error occurred (21). És recoveryben ragadt. Függetlenítés nem érdekel. Légyszi segítseket! =D

    Köszi előre is!

    Üdv.

  354. Hmm..semmi sem enged telepíteni…”I wasn’t able to locate the file..”. Másnál van ez?

  355. @Joker: Megoldottam, köszi =D Viszont a Carrier logok nem működnek 5.0.1 alatt?

  356. tehát ha letöltöttem külön az aktuális iost, aztán redsnow –> custom ipsw –> abba betöltöm (?) aztán valaki leírhatná, mert nem találtam olyat aki értene hozzá 🙁 (amúgy a telon még 4.3.1 van de ez gondolom nem számít )

  357. Nah végére a 26. próbálkozás után sikerült a restore!

  358. Senki ne tegye fel ezt az iBooksFix2-t, nalam kifeheredett az ibooks ikon es nem tudomi se X-szel (mert az nem is jelenik meg), se cydiabol. Az appstore pedig igy feltelepiteni sem tudja.

    Tudtok vmi megoldast, hogy toroljem le teljesen?

  359. SSH-val, de ami egyszerűbb, az az iExplorer (Win/Mac) program – Elnavigálsz Stash… applications és ott egy laza delete az iBooks-ra, restart

  360. Van már b3!

  361. Sziasztok.Ausztriában elek.Vettem a t-mobile nal egy Iphone4 et.Szeretnem frissiteni5.0.1 re és jailbreakelni.Fuggetlenites nem kell.Jelenleg 4.3.3 van fennt redsnow-val jailbreakelve.Le tudna valaki írni pontosan hogyan csinaljam?Válaszokat előre is köszi.

  362. @ToniSlow
    Kipróbáltam 3GS-en és 4-en is a B3-at, de egyiken sem tökéletes! 3GS-en megáll a fekete háttérnél fájlok betöltése közben, I4-nél meg nem lehet hívást se fogadni se indítani 🙂

    Majd jön ki jobb 🙂

  363. Régi ibootos iphone 3gs t hogyan lehet függetleniteni? iOS 5.0.1 alatt 05.16.05 basebanddel?

  364. Várom a válaszokat

  365. Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy tegnap frissítettem 5.0.1 re iphone 4-emet egy custom fw-vel, hogy megmaradjon a baseband mert gevey sim-em van. Eddig azzal voltam, hogy a gevey sim csak a basebandtől függ, de nem működik… Mikor bekapcsolom bejön a gevey sim-es “accept” ablak de utánna össze vissza megy a lépéseket végig csinálom és semmi. Ja igen a baseband: 02.10.04 és eddig 4.1 ios volt rajta de ezen is néha kínlódott. Lehet, hogy a gevey sim megment? Ha van valami ötletetek kérlek segítsetek!

  366. @patrikp03:

    És, mi volt a gond???Hogy oldottad meg?

  367. @bandris: Köszi, ez bevált.

  368. @DaniIstvan:
    1, iTunes-al restore, ekkor feltolja rá a gyári 5.0.1-et vagy update 5.0.1-re, és utána restore (ajánlott a restore, hiszen jb-s a készüléked)
    2, imádkozol
    3, miután felrakta az 5.0.1-et, utána letöltöd a cikkben leírt redsnow-t.
    4, elindítod a redsnow-t, kiírja, hogy kapcsold ki a telefont.
    5, amint ez megvan, utána nyomsz egy Next-et a redsnow-ban, és ekkor jön a varázslat. Nyomni kell a telefon gombjait a leírtak alapján, számol visszafelé majd a programban, hogy meddig kell nyomni melyik gombot. Ha nem menne, itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=gqfqOZO3Nm0 (0:55től kezdődik) Ha elrontod, semmi baj, elölről kezdheted!!
    6, Ha ezek megvannak, nincs más dolgod mint hátradőlni, és folytatni az imádkozást, hogy flottul menjen minden, de általában menni szokott elsőre.

    Ennyi! =)

    Sok sikert!

  369. @fgery1988:
    Hali, ugyanezzel a problémával küzdöttem én is, fentebb posztoltam is, hogy valami gáz van a Gevey-jel.

    A pálcikák nem jelennek meg, miután az Accept-re kattintasz. Tapasztalataim szerint ez nem probléma, pálcikák nélkül ugyanúgy lefut minden.

    Nekem kb. 1 éves Gevey-em volt, ezzel nem ment. 2 napja vettem egy Gevey Supreme Plus-t (fogalmam nincs, hogy ez a legfrisebb-e, piros csomagos).

    Ezzel megy (iPhone 4, AT&T, 5.0.1, 2.10.04 BB) Remélem segítettem…

  370. se87tet hat megpróbáltam vissza rakni a 4.3.3 de elfelejtettem a tinyumbrellaval megcsinálni a dolgokat és 3194-és hibát irt ki gondoltam megpróbálom a 5.0.1-ez mégegyszer hátha és sikerűlt szerintem nem tom hogy de akkor szerencsém volt de ez kb. 00:36-ra sikerült szerencsém volt!

  371. Sziasztok!

    Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire éri meg iOS 5.0.1 -re váltani 4.3.3 -ról, itt az akku merülésre gondolok!

    A tegnapi nap folyamán telepítettem az iPhone 3GS készülékemre, de mivel francia orange függő így nem tudom szimulálni sem, hogy hálózaton mennyire merülhet, ahogy elnézem olyan sok ujítást nem hozott, meg 3GS -en szépen beakad az indulást követően, utána szépen megy, viszont 15 óra sleep alatt 5% -ot merült az akkuja…

    Válaszaitokat előre is köszönöm!

    Üdv!

  372. Szinten 4.3.3-as-rol restore-orolnek 5.0.1-re iPhone 3GS-en.
    Eddig ketszer volt a telo JB-zve … mindig gyari FW-rol, Jailbreakme.com oldal segitsegevel. Custom FW-t soha nem latott, fuggetlenites nem erdekel.

    Namost 11-es hibaval nem tortenik meg a restore.

    Barmilyen 4.xx-es felmegy, de 5 feletti egyik sem (Umbrella sem segit).

    Mi lehet a gond! Koszi a segitseget!

  373. @Laci65: sikerult megoldani az Imessage problemat?

  374. Helló, csak annyi lenne a kérdésem, hogy ugye nem kell JB előtt restore-olni a készüléket ha már 5.0.1-em van rajta? egyszer már csináltam JB-t de az nagyon régen volt és kezdek felejteni :S elég lesz egy igen/nem is
    Előre is köszi.

  375. Köszönöm a választ .Akkor az esti program imádkozni :)Redsnowban csak a cydia legyen kipipálva?

  376. @DaniIstvan: ha restoret nyomtál akkor igen csak a cydia.ha nem akarod hogy eltűnjenek a dolgaid akkor vedd ki a pipát előle.sry de nem tudom mi volt az előző kérdésed,írd le hogy mit csináltál és segítek.

  377. @SUgO: nem kell, csak vedd ki a pipát a cydia elől a redsnowba.

  378. @csacsahc: már nem kell:)) most lett kész:) ám miért kellett volna kivenni a pipát?:O nem vettem ki de fönn van és nem is restore-ztam.. de már rajta van Installous is 🙂

  379. @mythbuster: tény és való hogy a 4.3.5 óta mindennel jobban merül az alma 🙁 vissza sírom a régebbi szoftvert. remélem minél hamarabb lesz megoldás az aksi problémára.

  380. egy pillanatra tele lett a gatyám mert minden eltűnt csak a háttér meg az újságok maradt meg, csak a reboot segített :O

  381. @SUgO: azért kell kivenni mert ha már rajta volt a cydia , minek még 1x rá tenni? hogy meg bolonduljon ?:) egyébként az a lényeg hogy működik.

  382. @SUgO: nyugi nálam is volt olyan. én akkor megfogtam és újra indítottam. azóta tökéletes. nem kell megijedni ha csak az újság árus bódé marad 😀

  383. Még nem csináltam semmit mert dolgozom de majd este 8 körül neki állok.msn-en tud valaki majd segíteni?

  384. @csacsahc: nem volt még rajta:D volt ezelőtt egy 2g-m és azt JB-tem régen:D

  385. üdv mindenki, most én szorulnék segítségre. egy iphone 3g-t kellene update-elnem, jailbreakelnem és unlockolnom. a gond az, hogy sosem volt dolgom 3g-vel és unlockot sem csináltam előtte. a teló 3.1.2-n van 05.11.07 baseband-en. ezzel nem volt semmi gond, jailbreakeltem jailbreakme.com-on unlockoltam ultrasnow-val, működött. viszont a delikvensnek legalább 4.0-s ios kellene. ahogy néztem cydia-ban csak 4.1 és 4.2.1hez van hozzá shsh. csináltam custom firmware-t snowbreez 2.2.1-gyel ios4.2.1-re, de először is nem vagyok benne biztos hogyha ezt felraknám megmaradna a 05.11.07es baseband, viszont fel sem tudom rakni, mert itunes megáll error 1600-zal. ireb r4-gyel beraktam pwnd dfu-ba a telefont, de itunes ugyanúgy megáll error 1600-zal. egyelőre nincsen más ötletem mi lehet a gond, valaki iphone unlock tapasztalattal esetleg tudna segíteni? köszönöm!

  386. iphone 3g-re működő unlockolt 4.x … macera a köbön… 🙂

  387. @se87tet: szóval leszedtem külön az 5.0.1-t beraktam redsnow cutsom ipsw megcsinálta, ezután mi jön ? ( 4.3.1 van fennt most, nem tudom számít-e )

  388. Sziasztok! (elnézést, ha már volt róla szó, de lenne egy rövid kérdésem)

    Van egy iPhone 3Gs-em 4.2.1-es iOS-sel és 05.15.04 basebanddel.

    Frissíthetem-e az iOS-t 5.0.1-re ezzel a basebandel, vagy kell frissítenem azt is? A jailbreak nagyon fontos lenne, függetleníteni NEM akarok, és a GPS is meg kellene, hogy maradjon!

    Köszi, bocsi, ha dupláztam! 🙂

  389. @gorbi: Nem számít mi van fent. Adataidat mentsd manuális, itt a szifon-on van cikk hogy hogyan kell. redsnow->extras->pwnd dfu. ha ez megvan iTunes shift+restore gomb, betallózod neki a customot, az meg szépen felrakja. Ha ez megvan, és van gyári kártyád akkor aktiváld, majd redsnow, ha nincs akkor kezheted 1ből a redsnow-al. Elindítod, majd jailbreak, és követed az utasítások. Ennyi.

  390. @sziti84: Ezt a baseband-et már nem is tudnád. Ha nem kell unlock akkor nem kell custom cfw, gyári restore, majd redsnow.

  391. @ToniSlow: Köszi a gyors választ! Ha elakadnék még lehet, hogy jelentkezem!

  392. Sziasztok. Engem is az érdekelne, hogy érdemes-e 4.3.3-ról feljebb lépni az 5.0.1-re. 3Gs-en gyönyörűen fut a mostani rendszerem, sokat bír, nem akad, szinte mesébe illő. Ráadásul Lockinfo-m is van, tehát a Notification center miatt nem frissítenék. Vélemények-tapasztalatok? Gyorsabb-e (jó-jó, tudom…), nem akad-e illetve hogyan bánik az akksival?

    394

  393. @394: Ments shsh-t 4.3.3-hoz, rakd fel az 5.0.1-et, próbáld ki, ha nem tetszik akkor csinálsz egy 4.3.3-at úgy hogy összefűzöd a mentett shsh-van és visszarakod.

  394. @394: jobban szívja az aksit az 5.0.1..és eléggé sok dologgal még nem kompatibilis.esetleg ha rám hallgatsz akkor ne is nyúlj hozzá. használd úgy ahogy most van.én nekem is volt 3Gsem és szerintem sokak másoknak is..jó kis kütyü de a 4esre valók a 5.0as szoftverek.

  395. eletemben eloszor jailbreakeltem, nem is a sajat szifonomat es minden tokeletesen mukodik.
    apropo, aki vagja a cydia-s beallitasi okossagokat, irhatna, vagy ha volt mar ilyen cikk szivesen olvasnam!
    pacsi

  396. @ToniSlow: a GPS-em megmarad? Tehát igo-t hibátlanul tudom használni? Bocs a bénázásért!

  397. @sziti84: én úgy tudom meg. és működni fog.

  398. @sziti84: Ha nem piszkálsz bele a baseband-be akkor természetesen meg. De mivel azt írtad hogy nem kell unlock ezért nyugodtan frissíthetsz gyári fw-vel. Az meg tuti nem teszi tönkre.

  399. @iBenito: aszondod felejtsem inkább el? csak megsajnáltam csórit, hogy egy facebookot nem tud letölteni appstore-ból mert only for ios 4.

  400. Köszi csacsa este felveszlek.

  401. @onderon: Azt hiszem 3G-re 4.2.1 az utolsó. Ha csinálsz custom-ot akármivel pl.: snowbreeze, az tuti nem fogja a baseband-et frissíteni. shsh-val sztem jelen esetben nem kell foglalkozni mivel úgy is legfrissebb fw-t akarja majd felrakni az iTunes. Az 1600-as hiba meg a custom miatt van leginkább. Lényeg hogy a snowbreeze sosem frissít baseband-et. Amgy meg van valami cydia-s tweak, amit ha felteszel akkor fel tudod tornászni a baseband-et a legfrissebb függetleníthető verzióra, mert ugye van hogy nem szereti hogy újjabb fw-ben régebbi baseband van stb. Ennek nézz utána, de sztem Jadeye meg tudja mondani melyik ez a tweak, mert valakinek talán pont ő javasolta!

  402. Légyszi csináljátok meg a Telenor Carrier Fix-et mert nagyon szükségem van rá :S :/

  403. @ToniSlow: az az igazság megtartanám az 5.11.07-es basebandet amiatt, ha esetleg mégsem válna be az ios4 szegény 3g-n akkor vissza tudjam rakni a 3.1.x-et. csak egyelőre úgy néz ki, ez nem megoldható, de mivel nem az enyém a teló nem akarom elkapkodni, nehogy eltosszam az unlock lehetőséget, végülis az lenne a lényeg főleg.

  404. @ToniSlow: pwn dfu közbe kikapcsol, utána kikapcsol, power + home újra indít shift restore betöltöm amit előtte custom ipsw-l csináltam fájlt és hibajódot ír. hol ronotttam el?

  405. 4.3.3 jb-elt telefonról keszitettem itunes backupot, majd 5.0.1 felrak restore-al de nem kiirja h nem tudja visszarakni a backupot mert nem kompatibilis… :/ esetleg vmi otlet? Probaltam mar ugyis h elobb jb majd utana visszarakatni de ugyse megy. Igazabol a legfontosabb az smsek kinyerese lenne a 4.3.3-as itunes-os backupbol, ha esetleg mas mod is van ra, azt is szivesen veszem! Elore is koszi a segitseget!

  406. És mi a hibakód?

  407. Semmi hibakod, csak szovegben irja h ki h sikertelen a restore es nem is lehetseges. Majd a telefon ujraindul, utana az itunes meg tobbet fel sem ajanlja h restoret csinaljak, ugy veszi mintha mindent megcsinalt volna.

  408. @tomato: bocs ezt a kérdést gorbi-nak szántam

  409. Frissítettük a cikket, mert megjelent a b3-mas verzió! Egyúttal a Telenor fix is használható, mert annál már korábban frissítettük a CommCenter patchet.

    Ha a Telenor carrier fixszel vagy a logófixekkel problémátok van, úgy jelezzétek a hibát telefontípussal együtt, és amint tudjuk, orvosoljuk!

  410. @ToniSlow: 11-es hibakód ” The iphone *** could not be restored. An unkown error ocured. (11)

  411. “…If this has happened to you, you can simply reinstall MobileSubstrate and reboot your device, otherwise Redsn0w 0.9.10b3 will fix the issue for you as well.”

    Nekem egy MobileSubstrate újratelepítés is megoldotta (pl. SBSettings).

  412. hülye voltam, elcsesztem, most a jelek szerint jó lesz

  413. @Jadeye:

    hello,
    a t-mobile logo fixszel van gondom!
    i4, 5.0.1, gevey. előzőleg 4.3.3 alatt rendesen ment – volt logo, nem volt hívásátirányítás aktív üzenet hívásonként – az mms t és a netet kellett kézzel beállítanom – ugyanígy geveyjel. párszor újraindítottam, leszedtem, vissza, semmi.
    köszönöm!

  414. “I wasn’t able to locate file for the is.hackulo.resources package. This might mean you need to manually fix this package.” ez mi?

  415. A b3-as redsn0w-val jailbreakeltem és (lekopogom), de minden működik.

    Köszi mindenkinek a kommenteket.

  416. Sziasztok!
    a 4.1es jailbreakelt 3gsemet restoreoltam,felraktam rá az 5.0.1et és a telefont egyszerüen nem tudom aktiválni!egy ismerösöm aztmondta ez azért van mert kiszedett simmel restoreoltam,de ilyenkor mit lehet vele csinálni? a simet nem ismeri fel a telefont meg nem aktiválja sem az itunes se maga a teló:( valaki tud erre valami megoldást? kapcsoljam ki a telot és tegyem rá a jailbreaket vagy mi tévö legyek,mert félek töle hogy dobhatom a telefonom a kukába:S

  417. Kijött az 5.0.2 Valaki felrakta már? JB?

  418. Bocsi! még nem. Benéztem.

  419. sziasztok, az lenne a gondom, hogy jb után ki-bekapcs, és eltnűnnek gyári appok, mint pl safari, kamera, youtube, de volt olyan is h maga a telefon ikon tűnt el. Valaki találkozott hasonlóval? Előre is köszi. (5.0.1 3gs-en, friss rendszerrel.)

  420. Sziasztok azt szeretném kérdezni valaki gevey simes függetlenitéssel custom ipsw-vel probálta e hogy megy e az 5.0.1 ? Köszi a segitséget.

  421. @andobence123: Hat szerintem, az van, hogy a telod nem azt a halozatot “fuggi” gyarilag amilyen sim kartyad neked van, es ezert nem tudod aktivalni 🙁 ha itunes-el gyari ipsw-t updatelted 5.0.1-re, es frissitette a basebandet is akkor kellemetlen a helyzet mert a 05.16.06 basebandet nem lehet fuggetleniteni (beallitasok/info/modem firmware-nel tudod megnezni a basebandet) ilyenkor vagy megvarod amig esetleg kijon valami megoldas (ha kijon egyaltalan valaha??) baseband downgrade-re vagy az ipad baseband-re upgrade marad, de akkor sajnos nem fog menni a gps, az aktivalasra meg vagy kiderited milyen szolgaltato fuggo a telefon, es szerzel egy eredeti sim kartyat, vagy hacktivalas.. 🙁

  422. @Jadeye:

    kipróbáltam az eredeti gyári kártyával a vodafone fixet, hátha a gevey kavar be. ott a logo nem jelenik meg, de a hívásátir. aktív ablak úgy néz ki nem ugrik fel. másnál mennek a fixek gond nélkül?

  423. Sziasztok!
    Adott egy iPhone 4 32GB 5.0.1 redsn0w_mac_0.9.10b1-el JB-eltem a megjelenése napján, minden flottul ment. Ma olvastam, hogy frissítették a JB-et ezért leszedtem, majd futtatam normál módon a redsn0w_mac_0.9.10b3-t azóta bármely alkalmazás az alábbi módon ( a képernyő egynegyedén látható az alkalmazás képe) jelenik meg a képernyőn. Hogyan lehetne elhárítani a problémát?

    imageshack.us/photo/my-images/210/img0257ni.jpg/

    Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.

  424. Sziasztok!

    Én a Cydia-ból futtattam le a corona-t.
    Úgy néz ki hogy minden rendben.
    Egyetlen gondom van csak.
    Vannak olyan APP-ok amik nem indulnak el.
    Ilyen például a szifon alkalmazás is.
    Rákattintok egy pillanatra olyan mintha elindulna, aztán visszaál minden.
    Erre mi a megoldás?

    Köszönöm

  425. @tomato: megoldottam 😉

  426. @theatti:

    Nekem az igoval volt így, kiderült hogy nem volt kompatibilis az ios5-tel, letöltöttem egy újabbat, és már jó.

  427. @se87tet: Ok, és a szifon.com alkalmazásból hogy szedjek le újabbat?A legfrissebb van fönt.Meg azt sem tudom hogyan lehetne törölni, hogy újra feltegyem.

  428. @theatti:

    Na, letöltöttem 3gs.en 5.01 alá a szifon.com alkalmazást, teljesen jó, megy.
    Azt meg hogy miért nem tudod tötölni, azt nem tudom, nekem simán lehet, csak hosszan nyomom, és az x.el törlöm.

  429. @andobence123: az tökmindegy, hogy benne volt-e a SIM restore közben, vagy nem, az semmit nem számít. próbáld újra, újabb restore után, másik USB-portban. van hibaüzenet? netkapcsolat oké?

    @tomato: önmagától a jailbreaktől ilyen nem kéne legyen, inkább az appsync vagy az installous miatt. reboot meg kell oldja.

    @seebok: amennyiben a baseband maxiumum 04.10.08, úgy igen, működik. de aktiválni előtte gyári kártyával aktiváld, másképp nem fog menni az iMessage meg a Facetime, és semmi push-t igénylő.

    @peterh: valami ismeretlen oknál fogva felmásolja a fix a fájlokat, de a rendszer mégsem jeleníti meg. de a hiba nálad a gevey miatt van: a logófix ugyanis semmi mást nem módosít, csak a grafikus logókat teszi oda, magához a carrier.plist-hez nem nyúl, a netbeállítások és a felugró figyelmeztetés pedig ez utóbbiban van. a gevey miatt pedig akkor nem tölti be megfelelően a t-mobile beállításait. erre egyelőre nem találtunk megoldást.

    @hazmester: ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=CqwVnLHpRQ8

    @theatti: a hiba nálad lesz, valószínűleg annak a függvénye, hogy miket tettél fel cydiából.

  430. Ez a telenor fix akkor hogy is van?Mi a legújabb verzió neve?Én itt csak a Telenor Carrier Fix 4.2+ t látom, de az nekem nem jó, hibát ír ki.(mellesleg azt is kiírja hogy nem jó 5.01 alá)
    “subprocess post-installation script returned error exit status 1.”
    “sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

    Aztán kiírja hogy “Half-installed Package”

    Ha ez nem a legújabb, akkor melyik az?

  431. @Jadeye: A telenor gevey fix-ről mit lehet tudni? Felraktam a telenor fix-et, majd a gevey fix-et, de így a logo eltűnt. A gevey fix mit csinál pontosan?

  432. @se87tet: az iOS5-höz való fix továbbra is az unstable source-ban van! a 4.2+ soha nem volt jó az iOS5-höz, a csomag leírásában sincs benne, hogy iOS5-höz lenne!

    @ToniSlow: milyen gevey fixet tettél fel, és honnan?

  433. @Jadeye: Telenor Gevey fix, a ti unstable repotokból, amiben az 5.0+-os carrier fix is van! Amúgy reset network után visszajött a logo. Szóval mi is ez a gevey fix? 🙂

  434. @Jadeye:
    Akkor azért nem találtam.Köszi, megnézem.

  435. @ToniSlow: hjaaa, közben admin szólt, hogy azzal ő próbálkozott még reggel, de még nem jutott eredményre, csak tesztverzió. de akkor ezek szerint dolgozunk rajta. 😛

  436. @Jadeye: Mit ronthattam el? Tudnál segíteni?

  437. @Jadeye: Akkor örülünk 🙂 Láttam hogy 4.3.3-ra, 5.0-ra, és 5.0.1-re van, ezért felpattintottam. Várjuk az eredményt! Amúgy sajna nekem gevey-vel az mms még mindig nem megy, és a fix-et ugye hiába rakom fel be kell írni az apn-eket kézzel. Ha esetleg ez a fix ezeket, vagy ezek közül valamelyiket hivatott megoldani az nagyon jó dolog lenne!

  438. iBooks-ra nincsen semmi megoldás ,hogy jól működjön ?! ibooks for ios5 – nem segített, ibooks fix2 sem …

  439. @theatti: látatlanban passz, kezd el leszedni azokat egyenként, amiket cydiából raktál fel.

    @ToniSlow: kiderül. majd még ránézek én is.

  440. “Spire” a Siri alternatívával foglalkozott valaki ? De jó lenne egy működő proxy server! 🙂

  441. @Jadeye: ok, de például a szifon.com alkalmazást nem cydia-ból telepatettem és az sem megy
    Hogy kell leszedni, hogy újra fel tudjam rakni?

  442. @theatti: a szifon app azért nem megy, mert feltettél valami olyat a cydiából, ami bekavar annak is. ezért mondom, szedegesd le egyenként, amiket feltettél, akkor kiderül, mi a ludas.

  443. @Jadeye: nagyon köszönöm.Igy már kezdem érteni.Appsync lehet ilyen?

  444. Hy mindenkinek.Tegnap megpróbáltam felrakni az 5.0.1 et itunesbol.Nem engedi sem updatelni sem restore.iPhone 4 4.3.3mal korábbi redsnowal jailbreakelve.Próbáljam meg az új redsnowal extras/select ipsw teló kikapcs.Fuggetlenites nem kell.Írjatok pls.

  445. Most került hozzám egy iPhone 3GS gyári iOS 5.0.1 firmware-rel 05.16.05-ös basebanddel. Az világos hogy lehet Jailbreak-elni, ezt már meg is tettem. A kérdésem az lenne, hogy a fenti firmware-t le tudom-e cserélni iPad baseband-re a függetlenítéshez? Előre is köszi!

  446. @Bandita41: ő írta, hogy “vagy én vagyok hülye, vagy nemtom” én csak reagáltam, hogy tudja. nem az a baj, hogy pezseg az oldal, hanem hogy sok kis tacskó végre hozzájutott egy iphone-hoz és azonnal olyanba vágja a fejszéjét, ami meghaladja a szintjét. én is kérdeztem itt nemrég, mert belefutottam egy régi iphone 3g frissítés+jailbreak+függetlenítésbe és fogalmam sincs mivan. viszont előtte legalább használtam a google-t és nem teljesen sötéten álltam a dologhoz.

  447. Sziasztok!

    Nagyon jó hir, hogy végre kész a jailbreak.
    Viszont technikai kérdésem lenne hozzád Jadeye!
    iPhone 4-em van 4.1-es iOS-el és 02.10.04-es firmware-el ami angliából lett hozva. Gevey-el van telenorizálva.
    A kérdés ha felfrissítem custom 5.0.1-re tudom-e aktiválni a telefont (Nincsen hozzá eredeti kártyám) és szoftveresen lehet-e függetleniteni vagy gevey simmel müködni fog-e a telefonom?

    A választ előre is köszönöm!

  448. @Jadeye:
    köszönöm! csak azért fura, mert ugyanilyen felállásban a 4.3.3 alatt ment geveyjel a t-mobile fix. mindenesetre egy gevey fix a t-mobile ra is baráti lenne…:)

  449. @Jadeye: probaltam gyari kartyaval aktivalni az iMessagest, de 20 perc utan sem aktivalta, valami miatt.

  450. Sziasztok
    Nekem működik a beta 3-as.
    Az előző verziókat nem teszteltem,mert
    láttam sok volt a para.
    ibooks-ot nem néztem.
    i4 5.0.1-ről frissítve nem volt semmilyen jb-kem!

  451. iBooks nem megy, nekem, a neten fellelhető házi megoldásokkal sem. Jó lenne, ha csinálnának vele valamit. Erősen gondolkodom rajta, hogy visszaállok a JB nélküli állapotra, túl sok a szívás meg az instabilitás.

  452. sziasztok, oldboot 3gs mint a villam ugy felment, hibatlan minden 🙂

  453. Sziasztok!
    4.3.3-ról 5.01-re váltottam, jailbreakeltem redsn0w_win_0.9.10b1-el, és azóta nem tudom firssíteni az alkalmásokat, elkezdi tölteni, aztán kiírja, hogy nem tölthető le nem telepíthető probálja később, utána pedig befagy töltés közben és nem tudom használni, rá tettem a b3-at de maradt a probléma.

    másik kérdés: régen a barátnőm telefonja volt az ituneson most csak az enyém, de amikor szinkronizálom akkor felkerülnek az ő régi telefonszámai is. miért mit lehet tenni?

    köszi előre is

  454. Engem tudjátok mi érdekel? Hogy mikor lesz már végre SIRI az iPhone 4 re. Addig már nem is jailbreakelem a készüléket 🙂

  455. Sziasztok!
    Régi bootos 3gs-re felment az 5.0.1 jailbreakkel, manuálisan tettem vissza az sms-eket, stb. Gondom az, hogy nem tudok MMS-t küldeni csak magamnak! Hálózati beállításokat reseteltem már, nincs változás.
    Van ötlet, hogy miért csinálja?

  456. @theatti: lehet.

    @DaniIstvan: hibaüzenet?

    @bofika: a redsn0w felrakja az iPad basebandet, de azzal végleg elbukod a GPS-t.

    @scream: kizárólag basebandet nem frissítő custom-mel frissítsd, mert ha a 04.11-es baseband felkerül, azzal nem megy a gevey sem. hacktiválni tudod redsn0w-val, de mindenképp a gyári kártyás aktiválás az erősen ajánlott, mert anélkül nem megy a push, és így az iMessage vagy a Facetime sem.

    @peterh: iOS5 + gevey, előfordul. meglátjuk, mit lehet összehozni.

    @Laci65: ne az iMessage-et aktiváld a gyári kártyával, hanem magát a készüléket!

    @suhanc: próbáld egy restore után rögtön a b3-mal.

    @kiru_l: mivel az authentikációhoz mindenképp 4S kell jelenleg, mert az Apple elég jól kivédte, hogy ki lehessen játszani, így arra egyelőre szerintem várhatsz.

  457. Aki felrakta, az nem tapasztalt hibákat?? ( jelentősen az iBooks!!!) A jailbreak után leszedtem rá az iBooks-ot, ekkor még ment rendesen, megnyitotta. Utána felraktam egy könyvet és “konfigurációs hiba-és kilép”. Valaki vmi megoldést nem tud rá, mert a fixelés egy fos és nem működik…. Ötlet?!

  458. Üdv Jadeye! Gevey el használom az i4 -et.
    FaceTime-nàl, illetve iMessage-nèl kiìrja, hogy activating, de nem történik semmi. A telefon o2 függő, gondoltam rendelek egy ilyen SIM-et az aktiváláshoz Angliából. Szerinted megoldaná a problémát? Köszönöm..

  459. @abrakadabra: Igen ez megoldás. Újra kell rakni a rendszert és gyári o2 kártyával beaktiválni.

  460. @abrakadabra: nagy valószínűség szerint igen, de gevey esetén azért nem lehet rá mérget venni, de az eredeti kártyás aktiválás az mindenképp jót tesz neki, így valószínűsége minimum 90% feletti.

  461. 21 és majd 1601

  462. @Jadeye: kösz, nagyon jó lenne!:)

  463. Én ezt már tényleg nem értem.Adott egy Iphone 4 4.3.3 os-el jailbreakelve.
    Szeretnék egy normál update-t csinálni és nem engedi az Itunes.Próbáltam már restore-t,redsnow costum firmware de semmi.Mindig hibaüzenet.(21,1601,1604,3194)
    Jadeye tudsz erre valamit mondani?
    Most leszedem az itunes-t és ujra rakom hátha az segit.
    Próbáltam 3 kábellel 2 gépen de mindig ugyan az.
    Ha mobilnetem van az gond lehet?
    Várom válaszodat.

  464. Kérdés???

    iPhone 4; (Valamelyik svájci szolgáltató függő)
    iOS: 4.3.2;
    baseband: 04.10.01
    Jelenleg Gevey SIM-el van unlockolva.
    De frissíteni szeretnék 5.01-re vagy 5.0-ra. Mit tudok tenni?? Tudok-e?
    Mert ha csinálok egy restoret, akkor nem tudom aktiválni, nincs olyan kártyám.
    Illetve a szoftver frissítés miatt bukhatom-e a Gevey függetlenítést?
    Segítsetek…

  465. @DaniIstvan: 16xx: ha custom fw-t akarsz feltenni, azt csak pwned DFU-ban lehet. 3194: http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/

    @kisdemi: elolvastad a cikket? le van benne írva: “ha függetlenítenünk is kell, akkor ezt a frissítést mindenképp basebandet nem frissítő…”, és innentől olvasd el fent.

    azt meg már számtalanszor leírtuk, hogy ugyan a redsn0w hacktivál, de nem fog menni a push, így sem az iMessage, sem a Facetime. szerezz be egy eredeti kártyát, lehet lejárt is, és a készüléket azzal kell aktiválni.

  466. Mért van va hogy többször újra telepitettem a telefont de mindig csinálja hogy az installous amikor rábökök egy linkre chapchát kér? (nem a letöltésnél hanem a link kivállasztásnál) Természetesen utána még 1x kér a letöltéseknél.
    Eddig nem csinálta.
    Megnéztem az itteni videot amikor a srác felteszi neki nem volt ilyen.
    Nálatok hogy van? Vagy mit rontok el?

  467. @Jadeye: kérhetek 1 kis segítséget hogy ha most a b3-mal jb-zek akkor mennyi lesz rá az a esély ha becsuszik valami baki vagy meggondolom magam és restorolni akarok akkor 1600-as hibakódot fog dobni mer ugyan ez volt nekem a b1-el akkor azt csinálta DFU-ból a restornál mindig 1600-as hibát dobot lehet rá eslély hogy megint ezt foglya csinálni ?és ez 1 iPhone 3Gs új bootrom

  468. @KillYou: szerver oldalon változtattak szándékosan. ez most egyelőre ilyen. ha megnézed, az installoust elindítva ezt írja is.

    @patrikp03: esélylatolgatásba nem mennék bele, azt nem lehet tudni, de elvileg nem kellene neki olyat csinálnia, hogyha mindent rendesen csinálsz. ha mégis, akkor jó kérdés.

  469. most jb-zem remélem nem lesz semmi baj

  470. @Jadeye:
    A 90% elegendő egy próbára 🙂 köszi

  471. Sziasztok!

    5.0.1 untethered re felmegy magyar bill fix? Köszi

  472. @Korte68: Igen felmegy. És ezzel együtt tisztáznék pár kérdést az aktiválással és a gevey-vel kapcsolatban. Nekem gevey-m van, gyári kártyám nincs. redsn0wal aktiváltam a telefont,majd utána SAM-el. Nekem a SAM-ben meg kellett adni manuálisan hogy milyen ország milyen szolgáltató stb, persze ha az ember nem tudja honnan van a telefon akkor ez macerás lehet, de mindent ki lehet deríteni. Akit esetleg érdekel leírom lépésről lépésről hogyan kell iOS 5.0.1 alatt csinálni, lényeg hogy pl iPusher-el ellenőrizve azt kapom hogy jól működik a push.

  473. Sziasztok.
    3GS 4.2.1 ről sikerült frissiteni
    első hibaüzenet 3194 utánna
    1602 majd
    1604 majd
    1611 után
    sikeres volt a restore.
    hibaüzenetek után nem csináltam semmit hagytam az itunest is meg a telefont is és magától mindíg újra indult.

    a redsnow b3 pedig szépen felment elsőre.

  474. Üdv,

    korábban már kérdeztem, milyenek a tapasztalatok 3Gs-en. Arra volnék még kíváncsi, hogy a Lockinfo és az Activator gond nélkül futnak-e (nekem a Lockinfo nagyon ízlik, a NotifCentert meg még nem próbáltam). Most 4.3.3 van fent és 2-3 napot gond nélkül elmegy – persze nem telefonálok egész nap és 3G sincs üzemben, csak a wifi. 2 dolgot nem szeretnék: lassulást és rövidebb üzemidőt. Remélem, bíztató válaszokat kapok! 🙂

  475. Sziasztok!
    Iphone 3GS-t próbálok jailbreakelni. Teló alól frissítettem a szoftvert 5.0ról 5.0.1 (9A405)-re.

    Majd ráküldtem a redsn0w-t (0.9.10b3), és simán jailbreak gomb, tehát nem használok custom fw-t.
    Ezután leraktam DFUba, ahogy kell, majd 1 kis idő múlva kiírja, hogy “exploit failed”, és DFU módban ragadt, amiből csak restore-val tudom kivenni.

    Viszonylag új az iphone, mert a az előzőt hardver hiba miatt gariba kicserélték pár hete.
    A gyáriszám így kezdődik: QR1474.. Tehát valamikor november vége felé gyártották.

    Lehet, hogy ez a gond??

    Eddig már 3 iphone-t jailbreakeltem minden gond nélkül, de ez most valamiért kifogott rajtam. F1 F1 !! 🙂

  476. Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem, hogy egy ipad2 4.3.5-ös rendszerrel jailbreakelhető e és, ha igen mivel? Karácsonyi ajándék volt, és mielőtt 5.0.1-re frissítenék gondoltam megkérdem, hátha…

    köszönöm a sgítséget, Balázs.

  477. @wittao: És ezt a típusú Geveyt te merre vetted? Esetleg ha Pesten vetted, akkor hol? Vagy ha valaki tud egy helyet ahol lehet kapni Gevey Supreme plus simet, annak a segítségét megköszönném…

  478. Srácok!
    Az iCloud-os biztonsági mentés az ugyanaz, mint az iTunes-féle backup?
    Úgy értem, ezt sem tanácsos visszatenni friss gyári restore után, ha jb-elt rendszeren készült?
    Fontos lenne, kérlek segítsetek!
    Köszönöm előre is!

  479. @dumber56: a backup az backup, teljesen mindegy, hogy iTunes vagy iCloud.

  480. @Jadeye: Köszi, Jadeye!
    Csak azért merült fel kétségem, mert az iTunes backup kb. 8 GB, az iCloud-os meg elsőre 800 MB volt, amit aztán helytakarékosság végett 200 MB-ra sikerült redukálni.. Nehéz elképzelni, hogy ugyanaz a kettő, ha 10-szeres a különbség!
    Leírnád 1-2 tőmondatban, miben lehet más a kettő?
    Nem szedtétek még ízekre esetleg őket?

  481. @Jadeye: Akkor azt lehet (és biztonságos), hogy ‘set up as new iphone’ után bejelentkezve az iCloud fiókba csak a mentett címjegyzéket, jegyzeteket stb visszaállítom, a beállításokat pedig az elejétől magamnak visszaállítom?
    Csak egyszerűbb kéne legyen iCloud-dal, mint eddig!
    Apropó, az sms-ek mentését miért nem tudja vajon??

  482. Mióta 5.0.1 van a telefonon, nem jelenik meg a T-mobile logofix. Hivatalos t-mobile, semmi függetlenítés, felteszem a sourceból a 4.2+ logo fixet, network resetet is megcsinálom, de nem vált át. Valaki valami ötlet?

  483. Sziasztok!
    3GS em van feltettem customal az 5.0.1et redsnow ultrasnow iPad baseband tehat 06.15.00 es a psuh notifications nem muxik csak smsnel es nemfogadott hivasnal…se facebook se whatsapp se viber se semmi nem jelez csak ha belepek a progiba??? Segitene valaki, h mit tegyek mit telepitsek fel?? Elore is koszii!!

  484. @dumber56: ha csak ezeket állítod vissza, az működhet.

    @MesterLac: nem kell telepíteni semmit, gyári kártyával kellett volna aktiválni. a SAM-mel való újraaktiválás megoldja.

  485. Hali! Nekem a “preparim ramdisk”-nél a redsnow működése leáll a /redsn0w_win_0.9.10b3_novcheck/ progival. A több próbálkozás tönkreteheti a készüléket?? Előreis Köszi

  486. @Jadeye:

    Köszönöm a választ 😉

    Srácok!
    Honnan tudok letölteni 100%-osan biztos custom firmware-t ami nem frissiti a modem-et?

  487. @ToniSlow:

    Szia!

    Pont ez a problémám amit te megoldottál…
    Tudnál nekem küldeni egy leirást, hogy pontosan mit és hogyan kell csinálni?
    scream(kukac)t-online.hu a mélcimem.
    köszönöm.

    üdv

  488. @scream: Mármint a SAM-el való aktiválásra gondolsz?

  489. Én is komoly lassulást és szaggatást tapasztaltam iPhone 4-en. Idegesítően belassult, így egy gyors tesztnek vetettem alá. A Real Racing 2-őt indítottam el rajta, egyszerre egy 3GS-sel. A 3GS-en is 5.0.1 fut, de sajnos gyorsabban mint a 4-esen. Mi lehet a gond?

  490. Hali! Milehet a gond hogy ha nekem a redsnow nem rakja fel a cydia-t?
    Iphone 3gs

  491. @Smilekusz: és be van pipálva, hogy install cydia? újraindítottad utána a készüléket?

  492. @Jadeye: Igen bevan pipálva!
    Hogy inditsam ujra?

  493. Mar probaltam sokfele redsnow-al!! De eggyikkel sem ment!! A keszulek 2009es gyartasu ios 5.0.1-el

  494. @ToniSlow:

    Igen, mert tegnap próbáltam de nem minden sikerült úgy ahogy annak mennie kellett volna!

  495. Járt valaki már úgy, hogy miután felkerült az 5.0.1 a 4.3.3 helyett (iPhone 4-en), akadozik a zenelejátszó? Nem a hang, hanem miután elfordítom a telót, hogy megjelenjenek a lemezborítók, akadozik a lemezek közötti keresgélés! Egyik borítóról a másikra, vagy inkább ha messzebb, 5-10 lemezzel arréb csúsztatnám gyorsan, akadozik és a lemezborítókat sem tudja betölteni azonnal! Ez mitől lehet?

  496. @Taki: Az egész iPhone belassult nem csak az iTunes része

  497. @scream: Nos:
    1. repo.bingner.com, onnan SAM feltelepít
    2. SAM menüben Utilities, azon belül revert lockdown to stock gomb, ha ezt megnyomod akkor kapsz egy üzenetet, aminek vagy failed a vége vagy succes. Értelemszerűen nekünk a succes a jó.
    3. Nekem a method manual-ra van állítva a gevey miatt, de lehet menni fog neked auto-n is. Próbálkozni kell.
    4. Rádugod a gépre iTunes indít és csatlakozik az áruházhoz. Ha esetleg kiírja az iTunes hogy invalid sim vagy ilyesmi akkor pl nem jó az auto method.
    5. Szinkronizálsz iTunes-al, majd bemész a SAM-be és a more information alatt azt kell látnod hogy WildcardActivated.
    6. Letöltöd az appstore-ból az iPusher nevű alkalmazást, majd ellenőrzöd vele hogy megy-e a push. Ha nem akkor Utilites-en belül backup activation, majd restore activation, és megint ellenőrzöd iPusher-el, esetleg restore activation után mehet még1 iTunes szinkron.

  498. @ToniSlow:

    Thx, rá is próbálok azonnal.

    Másik parám az, hogy most frissitettem az 5.0.1-re és minden szipiszuper, de a cydia eccerüen nem fejezi be a telepitéseket ami annyit jelent, hogy a végén nem rakja ki alulra a kis gombo, hogy akkor vége és return to cydia vagy respring, stb…
    Ez mitől lehet?
    Pl most se dobja ki a gombot a végére amikor végzetta repo telepitésével…

  499. @ToniSlow:

    Na közben feltoltam a SAM-et, mindent úgy állitottam be ahogy irtad.
    succes, manualra állitottam én ia gevey miatt biztos ami tuti.
    Rádugom a gépre és az itunes invalid sim-et ir ki.
    És persze a more infoba is unactivated van kiirva a SAM-ben.
    Ilyenkor mi a helyzet?

  500. @scream: és a manual-nál beállítottad hogy milyen szolgáltató pl? mert ugye több lehetőség van a manual-nál: by bundle name, by country and carrier, és manual. nekem country and carrier van beállítva mert tudom honnan való a telefonom. ezeket szépen állítgasd be és jó lesz.

  501. @ToniSlow:

    Be van állítva minden elvileg helyesen, akitől vettem azt mondja Hutchinson 3G UK Ltd. de sajnos igy sem aktiválódik 🙁
    Van belőle 2 fajta is de egyikkel sem akar működni.

    Akkor most hogy állitsam, hogy jó legyen?

    KÖszi előre is

  502. @scream:
    method: by country and carrier
    country:
    carrier:
    SIM ID:
    mind1iknél van adat és így sem jó? invalid sim-et ír így is az iTunes? És tuti jók az adatok? Mmint biztos hogy onnan van és attól a szolgáltatótól?

  503. @ToniSlow:

    Na sikerült, köszönöm a segitséget.
    a SIM ID-t nem állitottam be neki de már szinkronizálja is

  504. @vik0707:

    Én vissza is nyomom most a 4.3.3-mat, ezzel meg még várok, biztos jön javítás!

  505. @scream: Azért majd íPusher-el ellenőrizd le hogy valóban működik-e!

  506. @ToniSlow:

    Most, hogy mondod le is ellenőriztem pusherrel is de már elötte elindult a facetime, find my iphone úgyhogy mégegyszer köszönöm szépen! 😉

  507. @abcbalazs: @farkas63: @:farkas63: elmondanád kérlek, hogyan sikerült!?
    Köszönet:
    Yogi

  508. @ToniSlow:

    És elő is jött az első hiba.
    iMessage-et próbálom egyik cimborámmal.
    Rám irt valamit->megjelenik a telón, de viszont ha megakarom nyitni egyszerüen nem nyitja meg az sms-eket. Ha pedig harmadjára negyedjére megnyitja és látom az sms-eket és rábökök egyre azonnal kilép megint.
    Találkoztál már vagy másvalaki valaki ezzel a problémával?

    Üdv

  509. Sziasztok!

    Kezdő szifonos vagyok, egy T-s 3GS-em van. Itunesból frissítve 5.0.1es szoftverrel, 05.16.05 basebanddal.

    Elindítom a redsn0w-ot, patentul megcsinál mindent, ám amikor cidyából telepítem az installoust, nyom egy restart springboardot és ahogy betölt eltűnik a telefon és a kamera ikon. A térerő és a szolgáltató helyén “device” felirat jelentkezik.

    A telefonommal lehet a próbléma? (csak jailbreakelni szeretném)
    Kérlek segítsetek!

  510. @molmar: b3-as redsnow-al csinálod? kikapcsolás/visszakapcsolás nem oldja meg?

  511. @scream: sajna nekem idáig tartott a tudományom…

  512. Sziasztok! Adott egy iPhone 4 GSM! A legújabb red után van olyan, hogyha kikapcsolom estére, akkor reggel amikor elindul, nem tudom kioldani (feloldó csúszka), mert azonnal elkezd egy respringet nyomni. Ujra feljön a zárolt képernyő, de megint nem tudom kioldani, magától respring. Ilyenkor a kikapcs+home gomb komboval kikapcs. Amikor ujra beindul, teljesen jó minden. Ez hiba jelentkezik a Csajom 3GS-n is. Hasonló tapasztalat, vagy megoldási javaslat.

    Köszi

  513. @scream: tettél-e fel bármi kiegészítőt, ami belenyúlhatott az üzenetkezelésbe? például iphonedelivery?

    @molmar: az installous nem része a jailbreaknek, tehát akkor azt ne tedd fel, és nem lesz ilyen gond.

    @byron: ezt esetleg okozhatja valami telepített csomag. mi az, amit mindkettőre feltettél? esetleg azt szedd le.

  514. @ToniSlow:

    Nem gond, igy is sokat segitettél. 😉

    Közben rájöttem, hogy az a megoldás hogy pötyögni kell pár betüt egy üres sms-be és onantól kezdve meg tudom nézni az sms-eket, sőőt küldeni is tudok vele 🙂

  515. Sógorom 3Gs-ét kezdem mindjárt ujrahúzni 4.0.1-ről 5.0.1-re.
    A Modem firmware: 05.13.04 – tehát függetleníthető ultrasn0w-al.
    Viszont a nagy kérdés az lenne, hogy az uj redsn0w megcsinálja a Custom Firmware-t normálisan, hogy ne frissüljön a baseband, vagy mivel csináljak erre 3Gs-re CF-et?

    A választ előre is köszönöm!!!

  516. @Jadeye:

    Igen tettem fel delivery-t.
    És nem is jön jelentés az üziküldés után.
    Akkor az lehet a probléma mi?

    A másik fontos kérdés az lenne(mert most csinlom épp), hogy ez az uj redsn0w megtudja bb frissités nélkül csinálni a Custom firmware-t vagy milyen verziót használjak hozzá?
    A Modem firmware: 05.13.04

  517. @scream: feltehetőleg akkor az okozza a problémát. de ez rövidrezárható azzal, hogy leszeded, és ha úgy működik, akkor ez volt az oka.

    a redsn0w-val készíthető custom firmware lényege éppen ez, hogy csak a baseband-frissítést távolítja el, de nem jailbreakel.

  518. @Jadeye:

    Igen ahogy irtad egyből le is töröltem és azóta 100%-osan müködik!
    Köszönöm szépen!

    A másik problémával viszont még mindig nem birtam. 3Gs-re feltenni az 5.0.1-et 4.0.1-ről.
    Elsőnek ezzel a redsn0w-val 0.9.10b1 aztán 0.9.10b3 ezzel a verzióval próbáltam custom firmware-t csinálni.
    Meg is csinálta de mikor restoroltam 1600-as hibákat irt ki az iTunes és maradt minden a régiben.
    Tehát valami mégsem stimmelt a CF-el.
    Mi lehet a gondja?

  519. Az installous telepítésének mellőzése megoldotta a problémám. Van valami más lehetőség az installous-on kívül, hogy tört appokat tudjak telepíteni?

    A válaszokat előre is köszönöm!

  520. Mégsem odódott meg a probléma, a telefont kétszer kikapcsoltam és ismét eltűnt a telefon és kamera ikon és bejött a “device” felirat. Van valami ötletetek?

  521. Neharagudjatok, hogy ennyit írtam. Telepítettem a a 3GS HD videófelvételt cydiából és az volt a ludas, letöröltem kikapcsoltam majd be és jó lett.

    Köszönöm a segítséget!

  522. @scream: pwned DFU-be rakd redsnow-al, utána iTunes majd Shift+Restore. Az 1600-as hibát a custom miatt dobja, csak pwned DFU-ben lehet felrakni.

  523. Hali!
    Tudnátok segíteni?
    Van egy 3gs_em szeretném JB végig futtatom a redsnow-ot de valamiért nem telepíti a cydia_t
    iphone 3gs
    ios 5.0.1(9A405)
    modem firmware 05.16.05!
    Valaki segítsen légyszi 🙂
    Köszi:-)

  524. @Smilekusz: és be van pipálva, hogy feltegye? legfrissebb redsn0w? utána kikapcsoltad a készüléket, és vissza?

  525. @Jadeye: igen bevan!
    utánna sincs semmi! igen a b3 redsnow!
    Valami ötlet?

  526. Sziasztok
    Nekem az itunes 1602 es hibat ir pedig pwned dfuban van az iphone 3gsem new bootos ja es custom firmwareval probalkozom mi lehet a gondja?

  527. Sziasztok, BUÉK mindenkinek !

    Valami oknál fogva az én telom tetherem maradt, csak redsn0w – val tudom elindítani.

    részletek: 3GS, new bootrom, .

    Kiindulás: 3.1.3. JB + Unlocked, modem 05.13.04

    Upgrade:

    – custom 5.0.1 IPWS, SHSH ok –> restore ok
    – redsnOw JB ok
    – ultrasnow unlock ok

    itt már minden fut rendben, de még csak tethered boot.

    – corona 1.0-3 install rendben lefut,

    de marad tethered.

    Próbálkoztam a redsn0w újra futtatásával is (cydia uncheck) de a helyzet változatlan.

    Az egyetlen gyanús dolog, a redsn0w futtatásakor mintha lenne egy “AppleBCMWLANcore ” error a folyamat közepén a képernyőn.

    Valami ötlet esetleg ?

  528. @Smilekusz: esetleg próbáld egy friss restore után.

    @ravens27: próbáld újra, de mondjuk indítsd újra előtte a géped, és dugd másik USB-portba.

    @Fox: ugye a legfrissebb redsn0w-t használtad? mert ha igen, akkor mennie kellene. korábbi verzióval volt ilyen gond. a legújabbat a cikk tetejénél lévő frissítésben találod.

  529. Hali!

    Problémába ütköztem. Korábban 5.0.1-em volt fent tethered JB-vel, Most restoreoltam gyári softra, letöltöttem a legújabb b3-as redsnowt és próbáltam Jailbreakelni a telefont (iPhone 4). Hiba nélkül fut egészen a patching kernel részig (waiting for reboot utáni rész). Ott mintha lefagyott volna a gép. Később checkoltam task managerrel, egyszerűen csak arról van szó hogy nagyon megemelkedik ott a ram és cpu használata a redsnow exe-nek.Vártam, elkezdett csökkenni a dolog, de a processing kernel-nél nem lép tovább, egyszerűen vagy kilép a redsnow teljesen, vagy “az exe hibát észlelt és leáll” szöveget kapok. Próbáltam kompatibilitást állítani és természetesen rendszergazdaként futtatom. (iTunes frissítve van)

    Szerintetek mi lehet a gond?

    Üdv,
    Dani

  530. @Jadeye: igen, redsn0w_win_0.9.10b3

  531. még mindig ugyanazt a hibát írja az iphone visszatöltés visszaellenőriztetése az apple vállalat.. és itt kapom ezt a hibát itt időzik egy kicsit és jön a hiba

  532. @ravens27: ennél a pontnál én is elakadtam párszor, végül a magoldás az volt, hogy a redsn0w – ban hozzárendeltem a megfelelő aláírást a custom IPWS – hez.

    Extras –> SHSH blobs –> Stitch

  533. @Fox: köszönöm királyság:)

  534. @Fox: ez elég érdekes probléma egyébként, mert ugye úgy néz ki a dolog hogy azért nem rakja fel mert nem írja alá az apple, ami ugye baromság, mert az 5.0.1 a legfrisebb. amúgy ebbe én is belefutottam, csak egy olyan hibakóddal ami tipikusan erre utal, és csodálkoztam is hogy wtf! megnéztem a host file-t, ott takarítottam egy kicsit, nálam ez oldotta meg a problémát. és persze a host kipucolása mindenkinek ajánlott aki valaha futtatott a gépén tinyumbrella-t!

  535. Letöltöttem ezt a legújabbat rámentem Jailbreak funkcióra DFU módban, ment minden…
    Mikor kész lett azt irja tethered jailbreak van rajta bootoljam, be és Nem pipáltam ki mikor kérdezte, hogy Install Cydia mi van ezzel?

  536. Skacok!Nektek nem lassult be a 3gs-etek az 5.01 alatt???
    Nekem mintha lassabb lenne mint 4.3.3 alatt, meg mintha az aksit is jobban enné.
    Valaki akinek 3gs-e van hlmondhatná a tapasztalatait.

  537. Hali. Nemtudom de nekem nem műxik a cydiaból a T-mobile carrier logo sem a sima sem a 4.2+ sem.

    vmi tanács vagy fejlemény ez ügyben?

    Előre is köszi

  538. Úgy néz ki a winterboard volt a ludas, leszedtem, meg takarítgattam a cydiában kicsit, most megint gyors.

  539. Sziasztok! Ismerösöm adott egy T-mobilos 3gs-t, hogy függetlenítsem ki. 2011 44. heti, 5.0.1 van rajta. Raktam rá egy custom ipsw-t. A gondom az, hogy a telefon állandóan újraindul, hiába bootoltatom Redsnow-al stb, csak folyamatosan újrabootol. A gyári szoftot pedig az itunes nem tudja visszaállítani, ismeretlen hibát ír ki. Megköszönném a segítséget, annyira nem vagyok otthon ebben a dologban….

  540. Sziasztok!
    Kérdésem lenne: a b3-as végre megoldotta a problémáim felét, mert eddig a sourc-ok sem települtek fel cydiába, most a b3-al gond nélkül sikerült végre!

    De a másik negy gondom az, hogy az itunes nem rakja fel a progikat, állandóan hibát ír ki azonnal amint megnyomom a szinkronizálást.
    Valamint a T-Pot sem ismeri fel a telót.
    Lenne vmi ötletetek?!

    Köszi előre is!!

  541. Hello,

    4.3.3 (jb) -at próbálok frissíteni 5.01-re. Bármit csináltam eddig, minden esetben 21-es hibával megállt. Opredszer: OSX 10.7.2
    Tudna valaki segíteni?
    Köszönettel:
    Wascodg

  542. Hol van a leírás, hogy hogyan csináljam?

  543. @Thomex: tudunk róla, az iOS5 újabb mókája, javítani fogjuk.

    @minkaresz, @Pzoe77: mégis milyen hibát ír? anélkül igen nehéz rájönni. kérlek, írd le a pontos hibaszámot!

    @moklys: jailbreak gomb, next, DFU-ba teszed (írja, hogy mit kell nyomnod és hogy), és megvárod, míg elkészül. ehhez komolyan leírás kell?

  544. Így nem 🙂 köszönöm

  545. Melyek a legjobb repók? Az installous még működik 5.0.1, en? vagy van alternatívája már?

  546. Amiket még régebben felírtam azok már megszűntek sajnos:

    cydia.hackulo.us

    apt.saurik.com

  547. @moklys: egyik sem szűnt meg.

  548. Igaz elírtam.
    De a kevés és régi appok vannak.

  549. Nem ír hibaszámot semmit az iTunes csak azt írja hogy nem tudja szinkronizélni az app-jaimat az itunessal!
    Igaz ezek installous-ból letöltött appok de eddig működött, tudta szinkronizálni, és a T-Pot is ment, most pedig az sem ismeri fel a telót.
    Ezt irja a T-Pot : Could not load iTunesMobileDevice.dll, check your iTunes installation.

    A baj nem azzal van, hogy nem értem ezt a mondatot hanem azzal, hogy már 2xraktam újra az iTunest de ugyanezt írja!

  550. 5.0.1. ben mivel mentsem le az shsh -t. Atz írja, hogy iSHSHit már nem alkalmas.

  551. Hello.

    Update eltem az IPod4 esemet 5.0.1.re majd restore és futtattam a jailbreak et, majd a cydia t. ITunes ba behúztam az alkalmazást és “Alkalmazás” opcióra rákattintva el is kezdi fölraki de aztán az ipodom kiírja hogy “xy telepítése sikertelen volt” Valamit esetleg kihagytam vagy elrontottam aki tud valamit az segítsenkérem.

  552. @Pzoe77: pedig akkor mégis az iTunes telepítéseddel lesz a gond. szedj le kivétel nélkül minden Apple szoftvert, különös tekintettel az Apple Mobile Device Support-ra, majd újraindítod, legfrissebb iTunes-t telepíted, majd ismét újraindítod a gépet, és akkor jónak kéne lenni.

    @moklys: TinyUmbrella.

    @Winnower: mi a hibaszám? ezek tört appok? a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé azok telepítését, mindig is kellett hozzá az appsync patch.

  553. Nemír hibaszámot.Ezek tört appok apptrackr ről. Appsync Patch et honnan?

  554. Kösözönöm a segítséget már megoldottam 😀

  555. @ToniSlow:

    Alap, hogy pwned DFU módban próbáltam, máshogy eszembe se jutott…
    De csak a 3Gs-nél csinálja ezt, mert három i4-et már jailbreak-eltem és azokkal semmi gond nem volt 🙂

    Más valami 5let estleg, vagy találkozott valaki ezzel a problámával?

  556. Hello mindenkinek!
    Van egy iPhone 4-em, tegnap 5.0-ról frissítettem 5.0.1-es rendszerre,de eltűntek a mentéseim, és adataim.Hogyan lehetne visszarakni őket?FONTOS LENNE
    Előre is köszönöm a segítséget!

  557. Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy 5.13.04-es 3gsem van 2010 29.hetében készült ez akkor új botos(mert redsn0w csak 2009et említ igy arra következtetek hogy ez új)? A másik kérdésem pedig az hogy custome fw kötelező ilyenkor mert unlockolni is szeretnék?

  558. @se87tet: nekem a problemam teljes mertekben ugyanez, valakinek megoldas? nem nagyon volt meg idom vegignyalazni a kommenteket 🙂 koszonom!

  559. @CoDWaW: mégis mi az, hogy eltűntek a mentéseid? iCloudba sem mentettél? mert akkor így járás, anélkül nincs miből visszaállítani az adatokat.

    @SinkaT: iboot: http://szifon.com/2010/06/26/hasznos-informaciok-2-iboot-jimny/

    függetlenítéshez meg igen, custom fw kell, hogy megtartsd a legjobb, 05.13.04-s basebandet.

    @errkotojel: le van írva az iOS-höz készült carrier fixes cikknél, hogy azok az unstable sourcban vannak. ez itt is meg lett már párszor válaszolva, tehát lehet nem ártott volna legalább a kommentek közt keresni.

  560. Már csak az iCloudba lehet a biztonsági mentést tárolni?Mert nincs wifim ezért iCloud-om sincs.
    Amikor a telefont újrahúztam akkor nem rakta vissza a biztonsági mentést, pedig telefonon kérdezte és arra nyomtam hogy Visszaállítás korábbi mentésből.És ekkor az iTunes nemkérdezett semmit csak hogy írjam be a telefon nevét.
    iTunesban a Szerkesztés/Beállítások/Eszközök-nél ottvan a Január 2-ai biztonsági mentés, ezt valahogy vissza lehet tölteni a telefonra?

  561. @CoDWaW: lehet továbbra is mentejni iTunes-ba is természetesen. visszaállítani szokásosan jobb klikk az eszközön az iTunes bal oldali listájában a Devices (Eszközök) alatt, majd Restore from backup, és kiválasztod a megfelelőt.

    ha így sem tette vissza, lehet, hogy az adott backup hibás vagy üres.

  562. Nincs sajnos olyan hogy” Restore from backup”
    ezek vannak csak:
    Kiadás
    Új játéklista
    Szinkronizálás
    Vásárlás átvitele
    Biztonsági mentés(erre rányomtam de ilyenkor csak egy backupot csinál mást nem)
    Figyelmeztetések visszaállítása

  563. @CoDWaW: Kiválasztod a készüléket bal oldalt (ball klik) akkor kihozza az adatokat, alul ott van hogy “Update” és alatta hogy “Restore” kiválasztod a “Restore” (jobb klik vagy bal de ezt probáld meg) és ott kilehet választani hogy melyikből szeretnéd.

  564. exploit failed?3gsem van tud vki megoldást?

  565. @izotyaa: 05.16.05 firmware

  566. Sziasztok!
    Én azt szeretném megkérdezni,hogy a 3.x,4.x bill fix működik 5.0.1-en?
    Mert engem ez a sok ékezetes betű nagyon zavar:-)

  567. @Tibba:
    IGen,viszont valamiért nekem a Restore és Update gombot nem lehet megnyomni és szürke szinű

  568. @propergsm: Én teszteltem és működik. 🙂

  569. ISO 5.0.1 (9A405) -höz van?

  570. Sziasztok!
    Felraktam az iPhone 4emre az 5.0.1-et majd a legujabb (0.9.10b3) redsn0w-val jailbreakeltem, ugy hogy csak a Cydia volt bepipalva a redns0w options-nal. Mukodott minden, Cydia is jo volt, majd egy ido utan eltunt a Cydia es megjelent negy feher ikon (AdSheet, Beállítás, FieldTest, iOS Diagnostics)
    Vki tudna nekem segiteni h mi a gond? Koszonoom!

  571. @admin:
    Köszönöm!:-)

  572. Hali.
    Gondoltam lementem 5.0.1-en az shsh-mat Tinyumbrella-val. Le is mentette, viszont lementette az 5.1b1-es-t is. Nem is volt meg az iPhone-om azaz os. Vagy ez hogy mukodik?

  573. @macrozix: mint már számtalanszor leírtuk, az Umbrella továbbra is azt menti le, amit az Apple épp aláír, teljesen függetlenül attól, hogy a készüléken aktuálisan éppen milyen verzió van.

  574. Sziasztok megcsinaltam 3gsemen es az a gond hogy nagyon gyorsan merul a telefon ennyivel tobbet enne az 5.0.1 jbkel??? Elore is koszi

  575. @gerdur14: @KillerTeam:
    Szia, találtál rá megoldást? Nekem ua. a problémám.

  576. 4.3.3 (jb) -at próbálok frissíteni 5.01-re. Bármit csináltam eddig, minden esetben 21-es, 1600-as és 3106-os hibával megállt. Opredszer: OSX 10.7.2
    Tudna valaki segíteni?
    Köszönettel:
    Wascodg

  577. Olyan problemam lenne h probalok restoret nyomni 4.3.3rol 5.0.1re de 1600as hibaval kidob,megneztem ezer oldalt, irtak rakjam dfu modba de hat mar abban volt,probaltam redsnowal is dfu modot es utana restore de szinten 1600as hiba.
    4es szifon 4.3.3 rendszer snowbrezes custom ipsw 01.59.00 bb.
    otlet hogyan frissitsek akkor?
    Thx!

  578. aren85. töröld a windows/system32/drivers/etc/hosts file- okat. aztán legfrissebb itunes telepítése és5.0.1 ipsw letöltése. gép újraindít.itunes megnyit,shift+restore ipsw betallóz, a restore végén új iphoneként állitsd be.

  579. persze, hacsak nem akarsz függetleniteni. mert igy frissül a bb.

  580. @wascodg: update-re nyomsz, vagy a restore-ra?

    @aren85: a custom-öt pwned DFU-ban kell feltenni. indítsd újra a gépet és a készüléket, tedd pwned DFU-ba. esetleg csináld meg újra a custom fájlt.

    @BoCs72: a hosts fájlt magát NEM SZABAD törölni, csak szerkeszteni kell, hogy ne legyen benne a gs.apple.com tartalmú sor! hovatovább az 1600-as hibának nincs köze a hosts-hoz. másrészt meg látod, hogy 01.59.00-s basebandet emleget 4.3.3 esetén, tehát bizony kell neki függetleníteni.

  581. Jadeye egy kérdés ha most fent van az Untethered akkor nem tok OTA módon frissíteni de csak akkor nem tok ha jb-zve van igaz de ha csinálok 1 restore-t akkor utána tudok OTA-val frissíteni igaz?

  582. @patrikp03: így van. de ha úgyis restore-olod, akkor már semmi értelme van az OTA-nak: rögtön lehet restore-olni a legfrissebbre.

  583. @BoCs72: miért töltsön le valami ismeretlen forrásút, mikor tud magának gyártani a redsn0w-val?

  584. @BoCs72: az 1600-as hibának köze nincs a hálózati forgalomhoz, amit a hosts fájl esetleg korlátozhatna, így semmi értelme azt birizgálni, mert nem az oldja meg, és az nem is tudja megoldani.

  585. helo, valaki megerositene hogy jo e a folyamat ahogy csinalnam? adott egy szifon 3gs 4.0.1 05.13.04 es jailbreakelni szeretnem de ugy hogy tudjam fuggetleniteni, jo a menet ahogy szeretnem csinalni?lehuzom a 5.0.1 ipsw-t, letoltom a redsnowot csinalok vele custom firmwaret, ezutan pwnd dfu-ba rakom a telot betallozom shiftel a customot, ha minden klappol es elindul ezutan ranyomom a redsnowot es vegul cydiabol ultrasnow… jo a menet?? vagy valamit kihagytam, muszaly ma jol megcsinalnom. elore is koszi a segitseget

  586. Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni egy Ipad 1 jailbreakeléséhez. Éppen most rakom fel rá Itunesból restorral (nem shift+restore) az 5.0.1et, utánna redsnowt lefuttatom és kész? nem kell betallózni az 5.0.1es IPSWt?

    előre is köszönöm a segítséget!

  587. sikerült megoldottam a jailbreaket! 😉

  588. Ipad 1 jailbreak után eltünt a multitasking gesztusok beállításí lehetőség? miért van ez? hogy csinálhatom vissza?

  589. @diario: igen, pont így, csak a muszáJ az nem ly, hanem J. 😉

    @Belucih: nem kéne eltűnnie. restore, majd jailbreakeld újra. ha úgy sem, akkor a redsn0w-ban van egy multitasking gestures opció is, ami még korábban kellett, max pipáld be azt is, és úgy. de elvileg enélkül is mennie kéne.

  590. cydiában nincsen esetleg fixelő csomag? nem igen akarom megint előlről…

  591. @Belucih: nemtom, van-e rá csomag. esetleg futtasd le simán a redsn0w-t újból, de akkor csak a multitasking gestures legyen bepipálva, már ha benne van még az az opció, és a cydia elől mindenképp vedd ki a pipát.

    azért lenne érdemes a restore, mert lehet, hogy más okból csinálja.

  592. @Jadeye: köszi a tippet, én néztem be, nem pipáltam be a cydia install melett az enable multitasking gestusest… most már működik köszönöm még egyszer! 🙂

  593. @Belucih: mivel az 5.0.1-ben már gyárilag benne van még iPad 1 esetén is a multitasking gestures, így valójában nem szükséges hozzá, de elképzlhető, hogy valamiért kikapcsolta a jailbreak ezt az opciót, noha nem kéne neki ilyet csinálni.

  594. @Jadeye: igen gyárilag benne volt, de valamiért a jailbreaknél be kell pipálni, különben nem engedélyezi.. érdekes de ez van.

  595. hello,

    Lenne egy olyan problémám, hogy egy barátom iphone 3gs-ét szeretném jailbraekelni 5.0.1 -re és olyan hiba jön fel hogy “usb communication problem” eddig nagyon sokszor jailbrakeltem és réggeben is volt ilyen problémám, ez a 3.0-ás usb miatt volt de viszont most használok usb hubot is és igyse akar menni! valami ötlet?

    Segitségeket elöre is köszönöm!

  596. Sziasztok,
    Segítségre lenne szükségem!!!!
    !Iphone 4 ,4.3-ről szeretnék frissíteni 5.0.1-re és minden rendben ment egészen addig,amíg elkezdi telepíteni(iphone szoftver visszatöltése címszóval)az 5.0.1-et és a telefonomon alma logó és a töltésicsík alul háromnegyedénél megáll!!!!!Többször próbáltam frissíteni és vártam 20-25 percet,de semmi nem történik!
    Valaki segítsen,mert így most használhatatlan a telefonom!!!!
    Előre is köszönöm nektek!!!!!

  597. Sziasztok
    Olyan problémám lenne, hogy 3gs 5.0.1 restor, majd jailbreak, minden rendben le is ment, de a cydia folyton network errort ir. Alig tudtam feltenni belole egy ket progit, mert random ezt csinalja a kovetkezo hibauzenettel: “unable to load a server with the specified hostname could not be found”
    Ezt ket 3gs- nel is csinalja, nyilvan en rontok el valami.

    Valakinek valami ötlete?

  598. Sziasztok ! Van egy 3gs-em, 2011.44 heti. Odaadtam egy ismerősnek, hogy függetleníteni kellene. IOS 5 volt rajta, BB-et nem tudom. Visszakaptam úgy, hogy folyamatosan újraindul. Gyári restore itunes-al nem megy, vagy 3194-es hiba, vagy 2005-ös. Raktam rá Redsnow-al egy BB nélküli 5.0.1-et. Bebootol, és vagy 2 perc után újraindul. Amúgy a wifinél szürke, nem lát wifit… Mit lehet vele tenni /nem az enyém a telefon, nekem soha nem is volt iphone-om, de szeretném rendbehozni, ha lehet…) Ha segítetek, megköszönném!

  599. @iHack: vagy a kábel rossz, vagy a készülék csatlakozója. cseréld ki a kábelt, ha úgy is rossz, akkor a szervizünk meg tudja nézni, és cserélni az alsó csatlakozót az elektronikájával együtt, ha valóban az a rossz.

    @baloghzr: ha a 3/4-e körül áll meg, akkor a basebandet kezdené frissíteni, és valami gondja akad vele. esetleg próbáld meg DFU módban, és semmi vírusirtó vagy tűzfal vagy más nem fusson, ha windows. ha mac… na az jó kérdés.

    @Ecker: az adott szervert nem éri el. ez valószínűleg az adott szerver oldalán lévő hiba, nem tudsz vele mit tenni, mint várni, hogy helyrejöjjön.

    @minkaresz: ha bebootol, akkor nézd meg a baseband verzióját. mindenesetre a kiszürkült wifi az baseband hibára utal. a többi hibáról a cikkben linkeltük a leggyakoribb hibaüzeneteket.

  600. Köszönöm. akkor várok 🙂

  601. sziasztok! Használ valaki Auto Silentet 5ös szoftver alatt? Nekem 5ös alatt nem akar működni, valaki valami más megoldást tudna az Auto Silent helyett vagy más progit ami ezt tudja?
    köszi

  602. Sziasztok!

    Egy kis help kéne, iOS5.0.1 JB, ha szeretném restoreolni a készüléket mert hardveres gondja van és irány a szerviz akkor csak az alábbiakat kell tennem?

    OSX terminál: host file kipucol, aztán uccu neki restore?

    Nem csináltam még 5.0.1-alatt ilyet.

    thx

  603. @Tomassa: igen, pont ezt kell tenned.

  604. ha valakinek kell segíteni az irjon ha tudok én is szivesen segítek

  605. @Jadeye: Köszi!

  606. feltörtem a legújabb redsnowal és a cydiára rámegyek és azt írja ki hogy “Unable to Load”(A server with the specifed hostname could not be found.) mit lehet csinálni?:)

  607. felül meg hogy network error de pedig van net megy a wifi..

  608. @dirtbike11: valószínűleg szerver oldali hiba. próbáld újra, vagy később.

  609. oké köszönöm remélem mi hamarabb megoldódik a probléma:)

  610. valamilyen más megoldás nem lehet ?:P

  611. mert az ipod touchom on megy…

  612. A telom külföldi és nincs meg az eredeti sim és t-mobillal használlom gevey simmel! Jelenleg 4.3.3 fut rajt jb-vel és ios 5.0.1 re akarok frisiteni custom firmwire-vel de egyszerüen nem sikerül! Az itunes folyamatossan hiba üzenetet küld… Léci segitsetek!:/

  613. @dirtbike11: akkor passz. reset network settings?

    @bar.milan: és mégis milyen hibaüzeneteket ír?

  614. hát nem sikerül sajnos… mind 1 várok vele hátha észhez tér:) köszönöm a segítséget!

  615. 11@Jadeye: (11) (1600) (3194) reset network setting azt hogyan kell?

  616. A jailbrakelt készülék bejövő hívások esetén bizonyos esetekben lefagy. Nem minden hívásnál, nem mindig. Nem tudtam rájönni a logikájára. Telefonhívást fogadni ezután is lehet, de a képernyőn a lefagyott utolsó kép marad meg. Kilépni belőle csak kikapcsolással lehet. Van-e valakinek ötlete…….

  617. Üdv mindenkinek!

    Tudna valaki segíteni abban hogy ez a jelenség miért van?
    Adott egy new boot 3GS.
    Friss restore 5.0.1-re
    0.9.10b4 redsn0w jailbreak lefut cydia fent.
    beírom a szifon repo-t minden oké,beírom a hackulot-t minden ok.
    megkeresem a corona-t és NetDB: open nodename nor sevname provided or not known. Na mondom nem baj majd rájövök mi az megkeresem addig az appsync-et. Nagyszerű volt újra ezt írta ki.
    Jó gondoltam restore.
    És mindent ugyan az már úgy 6. restore után is.

    Mit tegyek?

  618. Tisztelt Mindenki!
    A következőhöz szeretnék segítséget kérni:
    Egy 3GS új bootos telefont szeretnék restoreolni/updatelni.
    A telefon működik, de vannak gubancok. Jelenleg 4.3.3, 05.13.04, jb+ultrasnow unlock van rajta, eddig is custom fw-vel lett frissitgetve. Az 5.0.1. updatekor 1602 hibát irt ki, és többszöri próbálkozásra sem volt hajlandó megcsinálni xp és win 7 alatt a folyamatot. Egy rossz pillanatomban nyomtam rajta egy gyári resetet, de vmiért nem futott végig, volt recovery loop is, de aztán életre kelt. Meg van rajta minden adat, viszont a cydia-ban a telepitett tweakek és appok nem láthatóak, de ettől még működnek. Gondolom a reset jól bekavart. Ha újratelepitem a cydias cuccokat akkor láthatóak lesznek, és le is lehet őket törölni. Minden szükséges adatom mentve van külön, van shsh-m 4.0.1-től 5.0.1-ig. Hogyan tudnám a telefont végre valahára letörölni teljesen, mert a customos restore nem megy fel. Se custom 4.3.3, sem custom 5.0.1 nem megy, folyton 1602 hiba jön. Gyári restore-t nem szeretnék mivel kell az unlock mindenképpen, és az ipad bb is ki van zárva. A pwned dfu módom jó, ellenőriztem redsnowval és ireb-bel is. Az itunest újratelepitettem már ezerszer. Töröltem a registry-t is. Most ott vagyok, hogy ha rádugom az xp-re se nem tölt, se nem észlelődik. Csak dfu-ban látja a gép. Mit lehet tenni? Felrakható-e ilyenkor például a gyári 4.0.1 firmware shsh-val umbrella alatt, vagy akkor is frissül a baseband? Úgy tudom 4.0.1-nél még 05.13.04 maradna a baseband. Előre is köszi.

  619. Sziasztok! iphone 4-en 5.0.1 jailbreak után cydia elindult, majd hozzáadtam a hackulo.us-t ,ujrainditottam, azonban ezek után már nem indul el, összeomlik a cydia. Van valami ötletetek? köszi

  620. [a hozzászólás törölve, az információ ugyanis hamis, hiszen maga Sherif Hashim egy szót nem írt róla twitteren, noha erről biztosan írt volna. -szerk.]

  621. Sziasztok nekem meg mindig a gyors merulessel lenne problemam ha valaki tudna segiteni azt megkoszonnem:)

  622. Ja amugy newboot 3gs ios 5.0.1 ipad bb unlock

  623. Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, remélem tud valaki segíteni.
    iPhone 3GS telefonomat (amint iOS 4.1 van/volt) szerettem volna iOS 5.0.1-re frissíteni. A baseband-em 6.15.0 és régi a bootrom a telefonon (35. heti gyártás).
    Elindult a frissítés az iTunes-ban, de aztán nem történt semmi és végük azt a hibaüzenetet kaptam, hogy: the iphone “iphone” could not be restored. an unknown error occured (1600)

    Ezt a leírást használtam: http://www.coolestguyplanet.net/upgrade-jailbroken-iphone-to-ios-5-and-preserve-baseband-with-redsn0w/

    Írtam a szifon szervíznek a megadott e-mail címre, de nem kaptam választ és tanácstalan vagyok. Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert jelengle nem tudom használni a telefont.

    Köszönöm!
    Vencel

  624. Jadeye segíts leccives nem pont ehez a cikkhez kapcsolódik, hanem a Siri-hez azon belül is a Siri0ous-hoz a diktáláshoz felrakom az xsellize repobol és nincs meg az ikon nem találom sehol ujra indul a springboard és olyan mintha fel se raktam volna mar vagy 10x ujra raktam de semmi! Segíts lécci mert nagyon kéne köszi előre is !!

  625. Ja és iPhone 3Gs újbootos

  626. Sziasztok!
    Jailbreak eltem a 4S 5.0.1 telómat, Viszont valamit elronthattam, mert nem tudom rátölteni a telóra a torrentezett progikat, és amik rajta voltak alapból azok sem indulnak el (pl: facebook). Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a probléma? Előre is köszi.

  627. @patrikp03: talán szedd le a saját repojából. a mindenféle más repo-k esetén nem kell csodálkozni, ha nem megy.

    @Henry: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé a tört appok telepítését. az mindig is egy külön csomag telepítését igényelte (appsync).

  628. Jadeye azt írja ha saját repojából akarom felrakni hogy http 400 not found

  629. Jadeye azt írja ha saját repojából akarom felrakni hogy http 400 not found és amúgy a siristand amit a Cd-team adott ki az meg mindig nem kompabilitis az iPhone 3GS-el?

  630. @Jadeye: de akkor ezt máshonan fel se lehet rakni?

  631. @patrikp03: ezek szerint működőre akkor nem.

  632. Sziasztok! Lenne egy offtopic kérdésem. Mi lehet az oka annak, hogy egy iPhone 4S 5.0.1 rengeteg alkalommal kéri az Apple ID-hez tartozó jelszó begépelését? Miután beírom, kis idő múlva újra kéri. Természetesen nem vásárláskor (mert az ugye normális), hanem bármilyen szoftver használata közben, váratlanul.

  633. Sziasztok!
    Olvasgattam a topikot és láttam hogy másnak is olyan problémája akadt mint nekem(3gs bb 06.15):
    A sima custom firware update ment a redsnow+itunes(win7 64bit) segítségével.
    DE mikor jailberakeltem az elején a következő hibaüzenet fogadott:
    preparing jailbreak data
    A redsnow.exe leállt….
    Akármit csinátam mindig kifagyott a jailbreaknél.
    Egy délutánom ment rá.
    Aztán egy másik frissen telepített másik laptopra(win7 32bit) feltettem az itunest és a redsowot, rákötöttem az iphonet és láss csodát egyből ment a dolog!!!
    Tehát ha kifagy valakinek a JB-közben a redsnow akkor próbálja meg másik gépen vagy tegye újra a windowst.

  634. @Stifler93:
    A 649. kommentnél leírtam az én megoldásomat;)

  635. na most vagyok gondban… van egy At&t függő készülékem amit geveyel használok 5.01 04.11.08 van rajta,itt a videó hogy hogyan üzemelem be…

    http://www.youtube.com/watch?v=uHEsLWfCiUo&feature=g-upl&context=G2061cd8AUAAAAAAAAAA

    függetleníteni akarom és el akarom felejteni a gevey-t mert aahogy a videón is látszik rengeteg vele a bajom…

    kérlek nézzétek meg mert idáig nem találkoztam emberrel akinek a 04.11.08 bb-el ment volna a gevey

    telenorral használom,és szeretném rádobni a jb-t,nem merem mert félek hogy ezután esetleg nem menne a telenor hálózat…

    ötleteket szeretnék a videó megnézése után hogy miért mehet az én készülékem… eredetileg kéz alól vettem gevey turbosimmel,5.0.1 volt rajta de semi-tethered… a srác akitől vettem megmutatta hogy kapcsolom be ha lemerül,de nekem itthon nem akart bekapcsolódni… 🙁 nyomtam egy restore-t és ráment a legfrissebb bb. amivel elméletileg még a gevey nem megy… de nálam igen… a videot nézzétek meg és véleményeket várok hogyan,mert ezzel a megoldással sokaknak segíthetnék 🙂

  636. Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni tőletek!
    Nem vagyok egy nagy Iphone guru, így inkább először kérdezősködök:
    Van egy IPhone 3GS 8GB teló:
    Verzió: 4.1
    Modell: MC637CM
    Modem F: 05.14.02

    Jelenleg ugye a 4.1-es IOS van rajta. Szeretném frissíteni, de függetleníteni NEM! Olvasgattam és eddig erre jutottam:
    Leszedtem a tinyumbrella porgit, csináltam vele SHSH mentést, megvan a 4.1-es SHSH is. Lementettem a névjegyzéket és SMS-eket is a könyvtárakból
    \private\var\mobile\Library\…..
    Továbbiakban:
    IOS 5.0.1-et az itunes-on keresztül frissítsem?!
    leszedtem a redsn0w_win_0.9.10b5 progit, ezzel szeretném Untethered Jailbreakelni. Jailbreaknél milyen progit kapcsoljak be(csak a cidiát telepítse)?
    Ezután valami teendő van még, vagy valamit kifelejtettem?

    Előre is köszönöm a segítséget?!
    SZKSZ

  637. Sziasztok!
    Kezdő vagyok, olvasok sok mindent, kezdenek helyreállni a fogalmak, viszont pár dologban kérnék tanácsot.
    iPhone 3GS 5.01 05.16.05bb-vel, külföldi (skandináv) szolgáltatótól függ. Jailbreakig minden rendben, de mi a legjobb választásom jelenleg a függetlenítéshez? ultrasn0w nem kezdvez nekem a bb-vel, old bootos ugyan, de ha jól értelmezem marad az ipad basebandes megoldás, aztán -GPS?
    Ez most ideiglenes lemondás a GPS-ről, amíg nem találnak megoldást?
    A lényeg, mit javasoltok, mit és mivel tegyem?

  638. @gottlik: a GPS elvesztése nem ideiglenes, hanem jelenlegiek szerint végleges, de ezt már leírtuk itt részletesen: http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4-1-fuggetlenites/

    ha nem akarod bukni tehát a GPS-t, akkor felejtsd el az iPad basebandes megoldást, és kérd az eredeti szolgáltatótól, hogy intézze el az Apple-nél a függetlenítést. ennek díja lehet. vedd fel a kapcsolatot az eredeti szolgáltatóval, és kérj tájékoztatást.

  639. Lenne még egy off-topic tanács kérdésem.
    Pár nap iPhone használat után (miután aktiválódott bennem az apple-chip) szeretnék iPad-et is.
    Ki is néztem egyet itthon, ami USA-ból származik, az első széria, 64GB+WiFi, 3G nincs. Árban, kinézeztre tök jó, de van vmi amire figyelni kellene, amiről nem tudok, hogy problémát okozhat? Mi lehet? Letiltani csak nem fogják.
    Számítok a tanácsotokra, nem értek hozzá, később sem szeretnék a tájékozatlanságom miatt szívni,
    Sorozatszám: GB046KQ4Z3A Modell: MB294LL, 5.0.1 OS van rajta.

  640. @gottlik: wifis iPadet nem tiltanak le, bár én már nem vennék 1. generációst, mikor hamarosan itt a 3. generáció.

  641. @Jadeye: És az adatai, számai alapján megmondható, hogy lehet-e jailbreakelni pl.? Köszönöm a fenti infokat.

  642. Segítsetek lécci olyan gondom van hogy i3gs-en redsn0w 10b5 jb-zve minden jó baja nincs csak annyi hogy 1 Reboot után befeheredett az AppStore ikonja!

  643. Hogy oldjam meg segítsetek minél előbb !!

  644. Már mind1 megoldottam

  645. Üdv!

    Pár perce megpróbáltam a redsn0w 0.9.10b5 verziót lefuttatni az iPhone 4 készülékemen (iOS 5.0.1), de hibával leállt: AppleBCMWLAN: :handleIOKitbusyWatchdogTimeout(): Error, no successful firmware download after 60000 ms!! Giving up…

    A telefon már jailbreakelve van redsn0w 0.9.10b4 verzióval, csak rá akartam frissíteni. Sikerült életet lehelni a telefonba úgy, hogy az Extras-ból a Just Boot opciót választottam.

    Kérdésem, hogy ilyenkor “átmegy-e” a telefon tethered módba, tehát csak gépről tudom ezentúl bekapcsolni? Illetve mi lehet a hiba oka, nem elérhető a szerver? Olvastam olyat is, hogy van akinek 3-4 alkalommal is ezt írta, utolsó alkalomnál hagyta állni a telefont az asztalon és aztán továbbment.

  646. LeGas próbáld ki!

  647. Reggelt mindenkinek azal a kéréssel álok életek hogy a carriert hogy lehet eltüntetni mármint azt hogy pl.T-mobile H és csak a jel erőssége maradjon de a hálózat neve nem

  648. @patrikp03: Az SBSettingsnek van ilyen funkciója. Ha az fent van neked, akkor sima ügy. SBSettings – More – System Options – Delete Carrier Name
    Vagy ugyanitt a Custom Carrier-nél meg tudsz adni tetszőleges szöveget, smiley-kat is. Sztem ez is jópofa… 🙂

  649. @pandalaci:
    nekem is ugyanez a problémám adódott, kétszer kikapcsoltam iphone-t,aztán másodjára mikor újraindult,amilyen gyorsan jött ez a kilépegetős probléma,olyan hirtelen újra működött installous…szóval nem értem mi volt a gond,de nem túl megnyugtató..

  650. Iphone 3gs először jailbreakeltem(mármint ezt a telefont:) ),minden jól is működött 2 napig,ki és bekapcsolás után sem volt semmi elfehéredett appstore icon, a legújabb redsn0w 0.9.10b5-al jbeltem,azonban most lemerült..mondom semmi gond,rátettem a töltőre,bekapcsolt, és gondoltam megnyitom installoust,erre kb egy villanásnyi időre belépett,s azonnal ki is lépett:O aztán cydiába se tudtam belépni,se a safariba,se az installousból installált appokba. Nagy levegő->ki-be kapcs->semmi változás,ugyanúgy kilépkedett->újra nagy levegő,hogy este 10kor restore,s újabb jailbreak,de mondom előtte mégegyszer ki-be kapcsolom,hátha csoda történik->csoda történt,minden betöltött,mintha mi se történt volna. A kérdésem az lenne,hogy tudja-e valaki,hogy miért csinálta ezt?:O Illetve van-e valami megoldás,hogy lehetőleg többet ne történjen ilyen?

  651. Sziasztok!

    Segítsetek pls! iPhone 4 készülékemen lefuttattam a redsnow progit, ahogy kellett, cydia feltelepült. Próbáltam feltenni progikat, és nem engedi. Cydia-s dolgokat is telepítenék, de semmi. Mi lehet a gond?

    Köszönöm a válaszokat előre is!

  652. Sziasztok!

    A telenor carrier fix 5.0+ működik 5.0.1-n? Gyári független iphone 4. Nem tudok mobilinternetezni, “a mobilhálózatot nem sikerült aktiválni” szöveg jön elő. Manuálisan be van állítva az apn, ahogy kell. A carrier fix megoldás lenne rá?

    Köszönöm a válaszokat!

  653. @: működik, de biztosan jó APN van beállítva? “net” van, vagy “online”? másik készülékbe rakva a kártyát ott működik? mert azért elképzelhető, hogy szolgáltatói oldalon van a gond. az ügyfélszolgálat szerint minden rendben? mert azért azt mindenképp ellenőriztesd előtte szerintem, nehogy az legyen, hogy csak X okból inakítv lett a szolgáltatás.

  654. @Jadeye: az ügyfélszolgálat szerint minden rendben van a kártyával, a net is aktív. másik telefonban nem próbáltam. Az APN jó. “net” van beírva.

  655. @: akkor ez lesz a gond, mert a “net” helyett jó ideje már “online” van, a carrier fixben is cseréltük már. írd át online-ra, és nézd meg úgy.

  656. átírtam, de semmi

  657. @: esetleg egy airplane mode on/off, vagy kapcsold ki a telefont, és vissza. működnie kell.

  658. @Jadeye: nem lehet az a gond, hogy micro sim kártyám van, nem pedig a minden oldalán fekete, körbevágott?

  659. @Jadeye: a carrier fix-et is megcsináltam, de továbbra is semmi…

  660. @: a fullfekete kártya csak iPhone 4S esetén érdekes, iPhone 4 esetén nem.

    nyomj egy reset network settings-et (törli a mentett wifi jelszavakat is!), és utána nézd meg, ott van-e a beállításokban az APN, és hogy megy-e.

  661. SZia Jadeye!

    Légy szí segíts már!!! nagyon régen szenvedek…. 5.0.1 fenn 3gs new bb 05.11.07.,
    most pill. nincs a hálózati beállításoknál a mobilnet beállítási lehetőségek opció, aztán, a “data” funkció nem megy sleep-be mikor nem használom a telefont? mert azt tapasztaltam /rádió mellet/, hogy állandóan megy /gyorsan merül az aksi/, volt már reboot, network reset,… végül melyik repóban van a 5.0+ carrier fix??

    köszi előre is

  662. @Jadeye: semmi eredmény….

  663. @Jadeye: MMS-t sem tudok küldeni. holnap megpróbálkozom egy sim cserével.

  664. @borula: az 5.0.1 nem feltétlenül van kibékülve ezzel a régi basebanddel, érdemes lenne a 05.13.04-esre frissíteni, amit SHSH megléte mellett a gyári 4.0/4.0.1/4.0.2 felrakásával lehet a legegyszerűbben feltenni, vagy a fuzzyband app segít cydiából.

    az akku egyébként merülhet attól is, hogy elhasználódott.

    @: én előtte egy restore-t próbálnék meg, majd nem állítanám vissza backupból, nem jailbreakelném, és úgy megadva a beállításokat, megnézném, hogy megy-e. ha úgy működik, semmi szükség a sim cseréjére.

  665. Hello figyeljetek kellene 1 kis segitség unlockolni szeretném az iPhone 3gs-emet csak nem tom hogy meik ios-ba van ultrasnow kompabilitis bb letudnátok irni hogy meikbe van?! Köszi elöre is

  666. Csináltam restore-t. Beállítottam az APN-t, de nincs net. JB után sincs net. SIM kártya csere után sincs. Vodafone-os kártyával működik a net. Másik Telenor-os kártyával és az enyémmel nem… Kicseréltettem biztos ami biztos alapon a full fekete 128k-s SIM kártyára, de azzal sem megy a mobilnet. Mostmár nincs több ötletem… Készülék hiba?

  667. @: mint már mondtam, a fullfekete, 128k-s kártya *kizárólag* az iPhone 4S esetén számít, semmi más esetben *nem*. ha készülékhiba lenne, akkor semmi más kártyával sem menne a dolog, de azt írod, hogy vodával mégis megy. tehát nem készülékhiba.

    vagy az APN nem jó (online kell legyen, és nem net), vagy a szolgáltatással van gond. ha a szolgáltatás hibája, akkor az adott kártyával semmi más készülékben nem fog menni. ha az APN hibája, akkor meg a másik készülékben valószínűleg az APN ott jó, tehát azt kell megadni az iPhone esetén is.

  668. @Jadeye: A SIM kártyám másik Iphone 4-be téve működik…

  669. @Jadeye: az enyémbe visszatéve nem

  670. @: akkor pedig valami szoftveresen nem jó, és mivel csak a telenorral van gond, így tuti a carrier bundle környékén lesz a hiba. az meg akkor azt jelenti, hogy vagy nem megfelelő az apn beállítása, vagy azt nem olvassa be valamiért.

    tiszta restore kéne, ami után véletlen sem állítod vissza backupból, és mindenképp a telenoros kártyával aktiválod. utána ne jailbreakeld, de állítsd be az apn-t. majd lépj ki a beállítások appból, lődd ki multitaskingból, és nézd meg, megmaradt-e az apn. ezután lődd ki a beállítások appot ismét a multitaskingból, és kapcsold ki meg vissza a készüléket, majd ismét ellenőrizd, hogy ott van-e az apn esetén, hogy online. ha igen, nézd meg, megy-e a mobilnet. mennie kell.

  671. Sziasztok, sajnos még kezdő vagyok ezért szeretnék segítséget kérni, hogy el ne csesszem.
    Adott egy 3GS régi i boot, 05.11.07 modemmel, at&t függő, jelenleg 4.2.1 verzióval.
    Szeretnék rá 5.0.1-et, hogyan tehetem meg, hogy működjön, jb és független legyen, vigye a voda simet és ne csesszem el.
    Milyen iTunes kell hozzá, van feltétele? Jelenleg a 10.1.1.4 van fent.
    Mi a sorrend, mit kell használjak és hogyan.
    Lehet 5.0.1-em JB-vel és függetlenül?
    Tudom az okosoknak és profiknak ez megint egy kezdő kérdése, de ha segít akkor már tudni fogom 🙂
    Köszi előre is a fáradtságot és segítséget.

  672. Sziasztok!

    Valakinek van tudomása arról, hogy az 5.0.1 iPhone4 esetén hacktiválható-e?
    Feltéve ha a Hacktiválás azt jelenti, hogy eredeti SIM nélkül aktiválódik a telefon.

    Ha igen, leírnátok a menetét?

    Nagyon köszönöm

  673. Helló! Egy kis segítséget kérnék a Guruktól! Frissíteni szerettem volna (3GS 16GB 4.0) 5.0.1-re, de már ez sem jött össze!
    “iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhonebefore it can be used with iítunes.” Ezt az üzit kaptam az iTunstól. Restore nem megy végig! Fontos lenne! köszönöm

  674. Helló!
    Lenne egy olyan problémám, hogy ezzel lett jailbreakelve az iphone 4-em, később restoroltam is, mert nem kell a jailbreak, de előtte átállítottam sbsettingsbe pár dolgot: -hálózat erősségét számmal írja ki
    -wifi erősségét száőmmal írja ki
    – akkut százalékkal írja ki akkor is ha a beállításoknál ki van kapcsolva

    MIndeszt restore után. Kezd szarakodni a home gombom, így nem merem visszavinni szervízbe, mert szerintem egyből kiszúrnák.
    Ha valaki tud valami megoldást, azt megköszönném!

  675. @dani.k0127:restorel ujra mert valamikor szarulcsinálja és ha aakkoris ilyenmarad akk viddel egy sima telefon szervizbe ne apple boltba:D

  676. Hali!
    Van egy iphone4 5.0.1-em,jb-elt….kártyafüggetleníteni szeretném vodára.
    Próbáltam egy pár tipp szerint,nem sikerült.Tesom küldte az usából,at&t-s volt a telefon,küldött is hozzá egy at&t-s sim kártyát…ezekután hogyan függetlenítsem?Segítsen valaki,nem igazán értek hozzá!

  677. ….egy hozzáértő emberkével szívesen felvenném a kapcsolatot,vagy akinek volt már ilyen problémája.Sam rajta van,de nem ment vele….talán az apple befoltozta ezt a járható utat?….de lehet,hogy csak én bénázok…..

  678. @Jadeye: értem és köszi…..hát ettől tartottam.tudsz nekem segíteni,hol tudom a legeslegújabb geveyt beszerezni?

  679. @Jadeye: a hivatalos függetlenítésnél mennyi esélyem van arra,hogy letiltja a telot az apple,egyáltalán csinálhat ilyet?

  680. @Zsoltii4: gevey: applenberry.com, az Apple meg nem tilt le jellemzően semmit.

  681. @Jadeye: köszi szépen,majd jelentkezek….

  682. @Jadeye: arról nem tudsz valamit,hogy sam nem fejlesztett ki egy újabb megoldást erre?írták a cikkben,talán várható,nem tudsz erről,hogy lenne már?

  683. @Zsoltii4: nincs új megoldás. ráadásul az új gevey az 5.x-es basebandeket sajnos nem támogatja, csak iPhone 4S esetén. tehát vagy hivatalos függetlenítés, vagy semmi más nincs egyelőre.

  684. Sziasztok!
    Vettem egy új iPod Touch 4G-t ki szeretném jailbreakelni és azt szeretném kérdezni hogy ha nem sikerül mi bajt okozhat és mivel lehet megoldani, és hogy a Restore-t hol kell megcsinálni?


Add a Comment