Pod2g elkészült az untethered jailbreakkel az 5.0.1-es iPhone 4-hez

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pod2g tegnap közzétett egy videót, amiben az iPhone 4 esetén működő 5.0.1-es untethered jailbreaket mutatja be. Persze még kell pár nap, hogy kiadható állapotú legyen az egész, így még nem tölthető le. A következő lépés az iPhone 4S és az iPad 2. Ezek kapcsán még sokkal több a teendő, noha már több technikai nehézséget sikerült megoldania.

Az iPhone 4 és korábbi eszközök kapcsán pod2g még pár napról beszél, de ez nem jelenti azt, hogy valóban pár napon belül meg is jelenik majd ezekre a jailbreak. Mindenesetre elég bíztatóan hangzik.

A videó:

A dolog pontos állását pod2g oldalán lehet követni: http://pod2g-ios.blogspot.com/. Kiadási dátum nincs, de frissítjük a cikket, ha van új információ.

Frissítés: A4-es jailbreak a chronic-dev-nek átadva, A5 gőzerővel

Pod2g a következőt tette közzé néhány perce a projektje oldalán:

Focused on A5
I read the comments on the blog, and I know that a lot of people are waiting for the A5 jailbreak.

Also, I know there are tons of people out there with A4 or even earlier devices who wants the untether now and don’t care about it could be interesting to wait A5 is finished to release or even 5.1, so that we don’t waste an exploit that took me months to find and develop.

I need to focus on A5 and hope I can find a path quick, and I have the feeling that chronic-dev could help me.

So, here is what I did:
– I gave all the details to the chronic dev team so that they can finish, test, integrate and release the A4 jb ASAP.
– I’ll put all my energy from now on on the A5

Hope I don’t disappoint.

See you.

Tehát a korábbi készülékekre való jailbreakhez szükséges információkat átadta a chronic-dev csapatnak, akiknek már csak be kell fejezniük azt, és tesztelni, és már ki is lehet adni. Kiadási dátum továbbra sincs.

Az A5-ös processzorral rendelkező készülékekkel (iPhone 4S és iPad 2) pedig továbbra is pod2g fog foglalkozni tovább.

Ugyanakkor nem szeretnének ellőni úgy egy exploitot (amit hónapokig tartott megtalálni, és használhatóvá alakítani), hogy az ne lehessen használható minden készüléktípus esetén. Ezért átadta a korábbi készülékekre való jailbreak befejezését a chronic-devnek, hogy mostmár teljesen az A5-ös készülékekre tudjon koncentrálni, és így elkészüljön azzal is, mire a chronic-dev csapat kiadható állapotúra hozza a korábbi készülékek jailbreakjét. A szavaiból azt lehet kivenni, hogy nem feltétlen fognak várni sem az A5-ös készülékek jailbreakjére, sem az iOS 5.1 megjelenésére, hanem kiadhatják a korábbi készülékekre, amint elkészültek vele teljesen. Kiderül.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. yeeee :)
  OFF:
  Egyébként iOS 5.0 alatt sima 4-esen javult vagy romlott az akku teljesítmény a 4.3.x-hez képest?

  Megmondom őszintén kicsit félek emiatt. Nekem 4.2.1 alatt volt a legjobb ott 3 napot is bírt, 4.3.3 alatt egészen hektikusan merül, néha 2 napot bír, néha fél nap alatt lemerül úgy hogy hozzá sem érek a telefonhoz :S

 2. Na közben pod2g új blogpostot tett közzé.
  Átadja a chronicnak az A4-es és korábbi procik JB-ét, és ő csak az A5-el foglalkozik.
  Így ők fogják befejezni és kiadni.
  5.1 előtt nem nagyon lesz JB, mert nem akarják pocsékolni az exploitokat (teszem hozzá megértem valamennyire), és nem pod2g hanem a chronic-dev team fogjak kiadni A4-re egyszer majd.
  Mindenkinek kellemes JB-mentes karácsonyt! :)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!