fbpx Skip to content

Derült égből villámcsapásként bukkant fel a hír, hogy a Pangu.io oldala frissült iOS 8-hoz – avagy a kínaiak már megint a jailbreakben vannak. De nem eszik ezt olyan forrón, ezért nézzük meg, mit érdemes tudni róla.

pangu8.x_k

Egyrészt a projekt oldala mindenki számára ismét teljesen kínai lesz (szó szerint), mert ismét nincs (egyelőre) angol vetülete. A másik, hogy jelenleg csak Windows esetén működne az app, de a harmadik, hogy a friss oldalon egyelőre nincs kint a letöltési link sem, csak egy gomb, ami nem mutat sehová.

A közvetlen linket némi internetes keresés után levadászva már sikerül letölteni a szoftvert. Ebből az látszik, hogy maga az alkalmazás ismét csak kínaiul hajlandó megjelenni – vagy adott esetben még úgy sem, csak mindenféle, véletlenszerűnek tűnő írásjelekkel.

pangu8.x_w

Ettől függetlenül gyakorlatilag továbbra is az evasi0n egy kissé átalakított felülete fogad minket, így ha azt már tudjuk akár becsukott szemmel is használni, akkor ezzel sem igazán lesz problémánk. Az angol nyelv kihagyása azonban elég nagy érvágás azoknak, akik nem tudnak vagy kínaiul, vagy becsukott szemmel végiglépkedni a jailbreaken.

A Windows-ra letölthető változat 34.6MB, Mac-es verzió egyelőre nincs. A jailbreak nem telepíti fel a Cydiát, ellenben a szoftver indításakor a pipát bent hagyva a kínai Pangu appot igen. A Cydia egyelőre nem kompatibilis az iOS 8-cal, ahogyan a Cydia Substrate és ennek következtében a legtöbb cydiás csomag sem, de később majd a Pangu appon keresztül a Cydia letölthető lesz, ha azt frissítette saurik. Ez a jailbreak mindössze az SSH-elérést teszi lehetővé jelenleg, így a jailbreakes fejlesztők számára készült, nem pedig az egyszeri jailbreakelőknek.

Ezen felül ismét fontos kitétel, hogy az OTA frissített eszközök esetén problémák lehetnek a jailbreak folyamatával, így csak az iTunes-ban frissített vagy a jailbreak előtt restore-olt készülékek a támogatottak, de ezek közül az összes, iOS 8-at futtató készüléken használható. Szintén érdemes kiemelni, hogy ameddig a Cydia nem jelenik meg, addig a készülék a rendszer partíción lecsökkenő szabad hely miatt értesítéseket dobálhat fel, hogy kevés a szabad hely. Ez majd a Cydia telepítése után megoldódik, mert az az egyes fájlokat a user partícióra mozgatja automatikusan – vagy a hozzáértők manuálisan is átmozgathatják az adott fájlokat.

pangu8_devices

Merjem használni?

Mi egyelőre nem tudtuk kipróbálni a letöltött alkalmazást, mert egyrészt egy legkevésbé sem érthető hibaüzenetet ír, másrészt így a jailbreak gomb nem vált elérhetővé.

Így mi jelenleg semmiképp sem javasoljuk a használatát, mert ez jelenleg maximum a jailbreakes fejlesztők vagy a jelentősen tapasztaltak számára lehet használható, és a legtöbb jailbreakes kiegészítő még nem támogatja az iOS 8-at, így nincs is nagyon mire használni.

Aki ennek ellenére kísérletezni szeretne vele, az az oldal címét Google Translate alá vetve tájékozódhat.

Kiegészítések

Időközben a Pangu fejlesztői találtak egy hibát a jailbreakben, ami a fotók elvesztését eredményezheti, így törölték az 1.0.0-s verziót, és már dolgoznak a javításon. A jailbreak továbbra is csak fejlesztők számára való, noha saurik már dolgozik a Cydia és a Cydia Substrate új verzióján. Emellett a fejlesztők azt is kiemelték, hogy a jailbreak előtt ki kell kapcsolni a jelkódzárat és az iPhone keresése szolgáltatást (ezek utána visszakapcsolhatóak elvileg).

Ezek alapján mi továbbra sem tudjuk javasolni a használatát.

Pangu 8 for Windows v1.0.1

Pangu 8 for Windows v1.1.0

Az 1.1-es verzió már tartalmazza a Cydiát és az angol nyelvet is, hibajavításokkal egyetemben. Aki már jailbreakelt, és feltette manuálisan a Cydiát, annak elegendő a Cydián belül frissíteni a Pangu Untether csomagot, nem szükséges újra jailbreakelni. A csapat közlése szerint a Mac-es verzió majd később érkezhet.

Pangu 8 for Windows v1.2.0

Az 1.2-es verzió már tartalmazza a 32 bites eszközökön jelentkező, CPU-t pörgető launchd-t érintő hiba javítását, a Safari kapcsán jelentkező összeomlás vagy a fülek újratöltődésének javítását, és egyéb optimalizálásokat, illetve a restore funkció már támogatja az iPad Air 2-t és az iPad mini 3-at. Aki már jailbreakelt, annak elegendő Cydiából a Pangu Untether csomag 0.4-es verziójára frissíteni, nem kell újból jailbreakelni.

Pangu 8 for Windows v1.2.1

Az 1.2.1-es verzió már tartalmazza a Cydia 1.1.16-os változatát, aminek köszönhetően megszűnhet a backup/restore utáni boot-loop-ba ragadás. A Mac-es verzió megjelenése pedig már nem várat sokat magára, pár napon belülre ígérik.

Pangu 8 for Mac v1.0

November 9-én délutánra végre megjelent a Pangu Mac-es változata is. Ha valaki korábban már jailbreakelt a Windows-os verzióval, akkor annak most semmi teendője nincs.

Időközben saurik is jóváhagyását adta a jailbreakre:

Olvasd el a hozzászólásokat is

190 Comments

  1. Respect Nektek hogy feláldoznátok miattunk folyamatosan egy eszközt, hogy kipróbáljátok ezeket az “izéket”!

  2. Taky1974: 1 😀

  3. Ilyen az etelkostolo elete xd! 

  4. Remélem pár napon belül kiadják a normális változatot 🙂
    Mellesleg a direkt link már 404-et dobál, nincs már ott a fájl.

  5. Várok 1-2 napot, figyelem a híreket, aztán megy az update 8-ra pangu. A JB úgy is csak root theos miatt kell, de örülnék ha menne rendesen a debugserver meg az iFile is

  6. Hogy a fészkes fenébe mertek ilyennel foglalkozni???

    1. Nem tudjátok milyen kód van az adott programban, amit letöltötök Windowsra.
    2. Nem tudjátok, hogy milyen szinten nyúl bele a rendszerbe, milyen hátsó ajtót csempész fel a program, még ha látszólag jailbreakel is.

    Nektek nem fontos a saját biztonságotok? Atyaég..

  7. @lalamper: pont amiatt, hogy jailbreakelt lesz a rendszer, azonnal darabokra szedikhetik ezt más fejlesztők (még te magad is, ha értesz hozzá), és így ki lehet szűrni, ha valami olyasmi került bele, ami miatt aggályos lehet a dolog. elhiheted, hogy azonnal megírják, ha valami nem stimmel vele.

  8. Hát persze, csak hogy előbb teszik fel ezren, mint sem valami kiderüljön. És honnan lehet megbizonyosodni róla, hogy tényleg nincs vele gáz? Nem említik meg valami külföldi fórumon, hogy gázos a program? Pistike felrakja a cuccost és utána leszarja. Rossz esetben minden egyes jelszava szépen repül a kínai szerverekre. Csak egy példa: a bash vagy openssl (heartbleed) hibáját is ki lehetett volna szűrni, mivel ráadásul nyilt forráskódúak, de itt is több év telt el, mire rájöttek.

  9. Hatalmas felelőtlenség a gyakorlatilag összes online adatodat tároló eszközödre noname, kínai programot telepíteni, nem is értem, hogy egy szakmai oldal hogy buzdíthat erre. (nyilván a hírértéke a dolognak remek, mármint hogy “elvben” létezik JB)

  10. @lalamper: több fejlesztő megnézte már, de egyelőre nem írtak róla semmit. ez nem Pistikének szóló jailbreak, hanem fejlesztőknek. ha valaki ennek ellenére felteszi, azt saját felelősségére teszi, és ezekkel a rizikókkal is tisztában van.

    ha számodra “buzdítás” az, hogy többször is leírjuk hogy nem javasoljuk, arra nem tudok mit mondani. az információ pedig elérhető az interneten, akár tetszik, akár nem.

  11. Gondolom azért adták ki a JB-t, mert az iOS 8.1-től nem elérhető már a dátum visszaállítás (tanúsítvánnyal) trükk.

  12. Valaki mondja mar el, hogy ez s Pangu jailbreak mennyire biztonsagos? Csakmert iOS 7-nel is voltak kerdesek, hogy milyen jogokat ad a rendszernek… Nekem ez a kinais dolog, valahogyan nem hangzik jol…:/

  13. @daniel.oravecz: én 7.1.2.-őn megjelenés óta használom és az égadta világon semmilyen különbséget nem érzek az előző jb-khez képest!
    Mondjuk nekem bankkártya szám nincs megadva és e-mailben meg nem kapok olyan adatot, amit nagyon védenem kellene, ettől függetlenül engem rohadtul hidegen hagy, ha egy vágottszemű sárga az adataim közt turkál. Gondolod, hogy az amerikai, vagy akár a magyar kormány nem teszi ugyanezt? Ők miben különböznek?!

  14. Nekem is kínai JB van a telefonon és semmilyen problémám nincs vele. (ios 7)

  15. Nekem is a kezdetektől fennvolt a készülékemen a Pangu,és azon kívül,hogy néha elég lassan bootolt a teló,semmi probléma nem volt vele. Várom a normális verziót 8.x-re.:)

  16. Hogy létezik az, hogy nem kompatibilis a cydia ezzel a jailbrake-el? Nem együtt dolgoznak ezek a pangus srácok a többi fejlesztővel?

  17. @Roorszag: Úgy, hogy nagyon nem együtt dolgoztak… Saurik már evad3rs csapattal sem működött iOS7-es JB esetén együtt.

  18. @Roorszag: Nem a jailbreakkel nem kompatibilis,hanem magával az iOS8-al, de a Cydia napokon belül frissítve lesz (Legalábbis Saurik ezt írta a Redditen). Namár ha frissítve lesz,akkor megkapjuk majd az újabb Pangu verziót amiben már bennelesz a Cydia és az angol nyelv is. 🙂

  19. Hogy a kételkedőknek, mi bizonyítja, hogy nem hamis, egy híres JB hacker @i0n1ck írta ki pár órája twitterre:

    Stefan Esser @i0n1c : Basically everyone installing the Pangu 7/8 jailbreaks is violating my copyright. I wonder if that is enforceable.

  20. @Roorszag, @ssdbtc: a probléma abból adódik, hogy saurik is csak akkor találkozott az iOS 8-as jailbreakkel, amikor az ma megjelent. így nyilván nem tudott előre felkészülni rá a Cydia és a Cydia Substrate frissítésével. pár perce viszont kiadta a frissített verziót, amit manuálisan már lehet telepíteni: http://apt.saurik.com/debs/cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb

    @ssdbtc: volt, aki megkérdőjelezte a valós mivoltát?

  21. @Jadeye: Nem azt mondtam, viszont most épp belemásztam @i0n1c beszélgétést olvasgatni és ez érdekes:

    Stefan Esser @i0n1c · 7h 7 hours ago
    FACT: Before #Pangu started releasing public jailbreaks they were researching how to do stealth iOS kernel rootkits

    Ja + nagyon mérges és féltékeny a srác, hogy olcsó kínaik csórják a bugjait+kódjait 😀

  22. Ez már nem újdonság.. A 7.1es jb-nél is sírtak az ex-jb fejlesztők,hogy az ő fejlesztését lopták meg minden virussal tele van,és kiserült hogy mégse

  23. @benciikee: akkor is i0n1c volt, aki “sírt”, és tette mindezt azért, mert az általa szervezett iOS kernel exploitation training során átadott exploitokat használták fel akkor a kínaiak, felrúgva a korábbi megállapodást, hogy nem használhatják fel. ennek örömére röviddel később a kínaiak megvettek más exploitot, és arra cserélték ki. viszont mivel egy gyakorlatilag ismeretlen csoport adott ki úgy jailbreaket, hogy egyrészt teljesen ismeretlenek voltak előtte, másrészt az exploit nem a sajátjuk volt, hanem i0n1c tréningjéről “lopták”, így nem lehetett garantálni, hogy mást nem csempésztek bele, hozzáadva, hogy alapértelmezetten feltelepítette a kínai alkalmazástelepítőt (azóta erre van külön pipa, hogy feltegye-e vagy sem), ami meg warezra is alkalmat ad. i0n1c túl naiv volt, hogy azt hitte, hogy nem fogják ellopni az exploitját, de ez már veszett fejsze.

  24. nos a kínaiak már a “spájzban” vannak:

    35 days. That's one quick jailbreak!— insanelyi (@insanelyi) October 22, 2014

  25. bocs, az lemaradt, hogy jönnek az “elismerések”… 🙂

  26. Feltetem es ha van kerdesetek szivesen valaszolok iPhone 5 ios 8.0.0

  27. Egyenlore mindenki var saurik ra hogy frisitse a cydiat es vele egyut a cydiasubstrate ahogyan megerkezik en frisitem az utolso meglevo jailbreackelheto valtozatra es ha van kerdes valaszolok (: jo szorakozast a ios 8 jailbreak el (:

  28. @pprika: a Cydiát már frissítette, linkeltem is fentebb, honnan lehet letölteni a deb-et, amit nyilván manuálisan kell telepíteni.

  29. en is felraktam ipad air-re de nem tudom a cydiat manualisan felrakni,a winspc-vel probakozom de nem jon ossze!!!

  30. Nekem a JB letöltése alatt írja, hogy 33,1 MB a Pangu8_v1.0.1.exe file, de csak 19 MB-os filet tölt le, ami win7 (32bit) alatt alapból nem indul, rendszergazdaként futtatva pedig kiírja hogy nem win32 alkalmazás 🙂

  31. megvan 🙂

  32. Surda35 egy kerdes hogy teted fel manualisan a cydiat

  33. ? Koszi elore is 🙂

  34. Hogyan kell manualisan telepiteni a cydiat ?

  35. pangu-ban felrakod az openssh-t,majd winspc progival felmasolod a deb filet es install!!!

  36. de mar visszaraktam a 8.0.2 jb nelkul mert a jailbreak szarakodott nalam ,restartnal 5 percig indult ujra meg a wifim is szarakodott, belassult!!!

  37. lopott exploitok ide vagy oda, akkor is respect a Pangunak. kártya adatok miatt néha azert fosok, de mindig futtatom a szifon mal/spyware fixet, hogy biztosra menjek – amit mellesleg hálásan köszönök a szifonosoknak, mert én ritkán turkálok a fájl rendszerben!:) – viszont egy AccountChanger kaliberű tweak-et azért inkább mégsem használok, ennyire ne férjen hozzá ráadásul két ID-hoz, pedig hasznos lenne a gyors AppStore váltáshoz.

  38. Nem tudom lehet-e ilyet kérni, de tud valaki olyan tweak-et, amivel a telefon Bluetooth-on keresztül tudna OBD eszközzel kommunikálni?
    (free verzióban)

  39. Vajon mikor frissítik már a PANGU-t? Szét jailbrakelném már a telómat:)

  40. @Roorszag: jol teted:)) en is de ahoz hogy menyenek a twekek nem a pangu kell frisujon hanme ha mar fent a cydia akor a cydia substrate (:

  41. @sanyibazi: koszi szepen.

  42. Update: Ha valakit esetleg érdekel,Saurik már frissítette a Cydia Substrate-t is iOS8-hoz,szóval már közel vagyunk a célhoz.:)

  43. @benciikee: Ezt örömmel hallom, alig várom már, hogy jailbrakeljem a szifont:)
    OFF: van tippetek, hogy mennyibe fog kerülni szolgáltatónál az iPhone 6 16 gb?

  44. Már a Cydia is felajánlotta. a frissítést.

  45. Esetleg van már valami újabb információ a frissített panguról?

  46. Egyenlőre nincs.

  47. @Mairtin: egyszer én is nekifutottam ennek, de csak a roqy bt van, ami 5 Euro (bővíthető talán 3 eszközre). Utána viszont vannak ingyenes obd olvasó programok, vagy fizetősek pl a Dashcommand.

  48. “@TeamPangu: Work in progress… No Mac version for now, only Cydia”

  49. @egycsavo: a roqy-t én is megtaláltam, illetve az ingyenes diagnosztikai programokat is, (azért fizetek is ha kell, de csak iTunes-on keresztül) viszont ha a program megvan, attól még nem fog kommunikálni az eszközzel. Ehhez kellene egy tweak, hogy a kapcsolat létrejöjjön, megnyitva a Bluetooth kétirányú kommunikációját.

  50. @ totopad: jogos, igazad van…

  51. @Mairtin: a tweak amit keresel: roqy bt. Ugyanezt végigjátszottam, de semmi mást nem találtam, csak a roqy-t. Paypallal fizethetsz. Kiválóan működik nekem ingyenes és fizetős programmal is ipaden, tudok nézelődni/állítgatni az autón néhány dolgot. Ha még nincs meg az obd eszköz, lehet érdemes wifisen elgondolkodni, könnyebben megy akár laptoppal is és nem kell hozzá semmi más.

  52. Van már OBD eszközöm egy jó ideje és laptoppal használtam meg androidos telefonnal. Így jól ismerem az OBD lehetőségeit. Viszont mivel a telefont már régen elajándékoztam, azóta csak laptoppal használtam. Gondoltam, hátha van már ingyenes verzió iphone, iPad-ra a több mint két év alatt, amióta almás eszközöket használok. De akkor nincs változás és maradt a fizetős program. 🙂

  53. @Mairtin: Nekem WIFI-s OBD II. van. De csak a feszültséget hozta át REV-be is, és Dashcommandba is 🙁 (Passat 1.9 TDI 1998 AFN) androidos telóval, és BT-s ODB-vel ment át fordulat, és sebesség is a Torqe-vel. Tudnátok esetleg segíteni, hogy mit hova kéne állítani? [email protected] , csak, hogy ne OFF-oljuk itt 🙂

  54. @Mazo:
    Ha jól értem bt-s eszközzel működött, de wifi eszközzel már nem?
    Nekem csak bluetooth-os van, így azzal nem volt, gond, elvileg a wifi-s is ugyanúgy működik, hiszen csak a telefon közti kommunikáció típusa változott. ELM327 chip-el szerelt az olvasó?
    Budapesti vagy?

  55. Jailbrake felment, cydiát is sikerült felraknom. Telepítgettem a tweakeket majd az első újraindítási kísérletnél nem akart elindulni a készülék. Másnál is volt ilyen vagy valakinek jól működik?

  56. @Mairtin: Pécsi. Írj egy mailt folytassuk ott.

  57. Sziasztok!

    Tudtok nekem cydián belül mondani egy olyan programot mint anno az installous volt?

    Köszönöm a segítséget!

  58. UPDATE: @PanguTeam:We are working with @saurik to make Cydia stable asap. Also we are fixing bugs include Safari and iMessage problems. Please wait …

    @Barnaki: Én 7.1en az AppCake-et használtam,marha jó program volt,viszont nem tudom,hogy működik-e 8on.

  59. @benciikee:

    Köszi! Rákerestem cydián belül, de nem talált semmit, na mindegy majd csak raknak fel valamit 🙂

  60. @Barnaki: cydia.iphonecake.com Azthiszem ez volt a repo cim,itt nézd meg. 🙂

  61. @benciikee:

    Meg van 🙂 de nincs megfelelő appsync hozzá :(. Azért köszi a segítséget

  62. Sziasztok
    Nekem valami hiba lépett fel,pangu felrakva iphone 6 8.1 es filezilla val próbáltam behúzni a deb file de a var/root után nincs media ablak!?
    Probálkoztam egy sort még,de beleuntam!
    Le akartam törölni a pangut de sehogy nem tudom,teljes visszaállítás,majd dfu,ujratelepítés,és még mindig fent van!
    Valakinek valami 5lete??

  63. UPDATE: "Pangu team just released Pangu 8.0-8.1.x Untether 0.2 with bugs fixed.
    This update fixed MS not loading after reboot, iMessage photo bug and safari crash."

    Egyenlőre csak azoknak érhető el akiknek fenntvan a JB,de sokan panaszkodnak arra,hogy az apple logónál bekapcsoláskor befagy a teló.. :/

  64. Mikor lesz már működő Cydiás jailbreak? Tudom, hogy nem kevés időt fektetnek ebbe a programozók, de a 8.1 megjelenése után igérték… Erre kaptunk egy kiherélt, bugos szart

  65. @Roorszag: a Cydiát manuálisan fel tudod telepíteni. ha a jailbreaket nem pusztán a warez miatt használod (aminek ugye már régóta nem feltétele a jailbreak), akkor egy kis SSH-s, parancssoros telepítés már szinte gyerekjáték. minden egyes jailbreak hibákkal kezdi. majd szépen megszerelik. ingyen van.

  66. Hogy érted ezt, hogy a wareznak nem feltétele a jailbreak?:D Amúgy nem warez miatt kell, hanem pl a FlipControlCenter tweakhez és egyéb dolgokhoz.

  67. Valaki 8.1en használja már? Érdemes feltenni v ink várjak még? Tweakek működnek rendesen, ill. nagyon bugos még? Előre is köszi

  68. Ma jön az új változat,mindenképp várd meg.:)

  69. Köszi az info-t 🙂

  70. benciikee…. Mi jon ma ? Uj pangu ? Ezt honnan vetted ?

  71. Onnan hogy folyamatosan nyomon követem a híreket,és a Twitterjükön ezt írták: “@PanguTeam: Also we plan to release Pangu 1.1 in 24 hours with Cydia bundled and english support if everything goes well today. Pls be patient, tks!” Ezt 18 órája írták.

  72. Kint az uj pangu

  73. Ha korábban jbkeltem az 1.0.1-gyel és látom, hogy az 1.1 hibajavításokat is tartalmaz, akkor le kell futtatnom ezt, vagy a cydia – ahogy szokta – lefrissíti a pangu jb-ket?

  74. @Zozzy: a fenti cikk végén ott van, hogy ebben az esetben Cydiából kell frissítened.

  75. Először olvass, aztán kérdezz! Igaz? Bocs!

  76. Appsync továbbra sincs ios 8-ra?

  77. Leszedtem az uj pangut de nem tudom megnyitni mert folyton azt irja ki hogy not valid win32 application vagy vmi hasonlot 😀 Mi lehet a gaz ?

  78. @Ragadoz0: nem vagyok egy nagy szaki de szerintem próbáld kompatibilitást változtatgatni..

    Amúgy még mindig nem teszem fel mert egy bug miatt nagyon használja a processzort folyamatosan,tehát meríti is nagyon,majd ha ezt fixálják akkor végre jailbreakelek. 🙂

  79. mit ir ki s cydia? frissitsem? mert frissitettem és leszedte a cydiát teljesen..

  80. @Ragadoz0: Érdemes vmilyen letöltésvezérlővel lehúzni!
    Én 2x próbáltam Chrome-mal, majd 1x Firefox-szal letölteni, de mindhárom próbálkozás alkalmával max 1 MB-ig jutott, aztán szevasz.
    Réges-régről, még a 384k-s hiper-szuper-gigabrutál szélessávú ADSL internet korából ismerem a FlashGet-et, amivel meg tartott mondjuk 1 percig mire lejött, mert ha meg is szakadt, tudta folytatni.
    Kicsivel kevésbé régen használtam böngészőhöz pluginként is letöltésvezérlőt, valószínűleg most is meg lehet még oldalni azzal is a letöltését. Ha lejött minden egyes bitje, utána már nem lesz ilyen hibaüzeneted.

  81. Sziasztok!

    Ha esetleg tudd valaki Appsync-et az írja le pls 😀 Eddig nem találtam én sem.

    Illetve Ifile-al mi a helyzet? Azt írja nem támogatott, valaki ettől függetlenül feltette?

  82. nekem lazán felment. Firefoxal kérdés nélkül leugrott. Annél egyszerübb JB-m még sose volt.
    2 kiegészítő miatt használok JB-t novoicemail és a audiorecorder mind a 2 működik már!

  83. Az mit jelent hogy “ismét nincs (egyelőre) angol vetülete.” Ez a szó itt tök értelmetlen.

  84. Nekem teljesen meghalt tőle az ipad, Restore-t kellett csinálni :/ (ios 8.1)

  85. Nekem nem sikerül…
    Feltettem restore-ral a 8.1-et, lefut a pangu, nem jelez hibát. újraindul és nincs cydia ikonom, csak egy fehér (letöltés alatt élló) ikon pangunew néven. ha azt elndítom, egyből kilép… mi lehet a hiba?

  86. @Kovács Péter: amikor megjelent, még nem volt sem a weboldalnak, sem az alkalmazásnak angol felülete. ezt láthatod a cikkben szereplő képeken is.

    @NagyOtto, @jacko: ha az adott készülékre a 8.1 OTA frissítéssel került fel, és nem iTunes-szal, akkor az nem jó, ahogyan ez a cikkben is le van írva. esetleg lehet, hogy ez a gond.

  87. @Jadeye: itunes-be restore-oltam az ios 8.1-et…

  88. @jacko: akkor futtasd le rajta a jailbreaket újra, és kövesd pontosan az app utasításait.

  89. próbáltam, de sosem indul el normálisan az app.

  90. Negyedszerre sikerült. Már csak az a kérdés van -e már működő appsync?

  91. Nekem csak egy pangunew, “pókhálós” (nem telepített) alkalmazás jelenik meg JB után.
    Találkozott ezzel már valaki?

  92. futtasd újra RENDSZERGAZDAként, egyszer csak elkapja a fonalat

  93. Háromszor hibaüzenetet írt, negyedszerré végigfutott, Jailbreak Successed. Úgy látszik, negyedszerre lehet csak megoldani 😀

  94. @barnaki: Open Cydia
    Go to Sources – Edit – Add
    Add source – cydia.myrepospace.com/360/
    Go to Search
    Search – AppSync for iOS 8.0+
    Install It
    Enjoy Install Cracked Apps on your Ios 8 Device

  95. nekem hibát ír, bármilyen alkalmazást szeretnék telepíteni… (i6,5C)

  96. Köszi a repot időközben találtam én is egy működő appsync-et.

    Nem tud valaki hasonló programot mint az ifile? Olyan kellene amivel lényegében ugyan azokat a dolgokat tudom megcsinálni mint az ifile-al.

  97. Az mitol lehet hogy ezutan az uj pangu JB utan ha megnyitom a telot iFunboxban nem latom a var mappat ? Teloszamaimat tartalmazo mappat szeretnem visszatenni amit JB elott iFunboxal mentettem le

  98. @Ragadoz0: afc2add csomagot feltetted?

  99. Azt lehetne kerni, hogy akinek mukodik rendesen az appcake, felteszi ide hogy mit es honnan toltott le pontosan? Erzesem szerint en jol felraktam mindent, de nem telepit appokat, error a vege.
    Elore is koszonom.

  100. @Jadeye: Nem de nem is az kell hanem az Apple File Conduit “2” . Nekem ezzel frankon megy az iFunbox

  101. @raveman1: En a 4.83-at szortam fel a cydia.iphonecake.com repobol es megy frankon

  102. @Ragadoz0: az afc2add csomagot is már frissítették. az afc egyébként az Apple File Conduit betűszava.

  103. koszonom.

  104. Nálam az a gond, hogy ha a appcake-t vagy bármi mást telepíteni akarok a cydiában akkor 404 erroral a felénél megáll..ez miért van?

  105. @barnaki:
    Hol találtál működő appsyncet?

    Másnál is kilép a facebook alkalmazásból?

  106. Nekem meg úgy tűnik jobban merül az i6 min JB előtt. Más is tapasztal ilyet?? (3 tweak van fenn elvileg IOS 8 kompatibilisek már….)

  107. Nekem teljes elrontotta a iphone 5s-t… újraindítottam csak almajelet mutat.. mehet a restore..

  108. @Bártfai Péter: a standard 404-es hiba webes esetben azt jelenti, hogy az adott elérési út nem található, nincs ott a fájl, a szerver nem válaszol. ez lehet átmeneti hiba (próbáld meg később), vagy az elérési út hibája esetén megpróbálhatod a források frissítését, hátha időközben frissült az adott hibás forrás esetén a csomaglista.

    @Borny: elvileg ezt a Cydiából telepíthető 0.3-as frissítésének már javítani kellett.

  109. @Jadeye:
    Elvileg mennyit kellene bírnia egy i6-nak?? Átlagos felhasználás mellett.(Netezés,telefonálás nem extrém felhasználás.) Nekem feltünt azért sztem valamivel jobban merül jb után. Lehet csak én figyelem jobban. 🙂 Fent van a 0.3-as frissítés.

  110. Elérhető Appsync

    http://cidya.iphonecake.com

    Repoban keres rá, én ezt tettem fel és működik rendesen. AppCake is működik.

    Az iPhone valóban jobban merül mint JB előtt ez annak a hibája hogy a procit jobban pröegeti ez egy hiba a amit elméletileg javítani fognak!!!

  111. Hy! a szifon cydia-s csomagok között lesz frissítve a Magyar billentyűzet fix, hogy működjön 8.1-en is?
    Nagyon hiányzik, jó lenne, ha lenne.

  112. Ezt én is várom!!

  113. @barnaki:
    mi a pontos neve az appsyncnek? appsync unified?

  114. @jacko: AppSync for iOS 8.0+

  115. @barnaki: A proci porgeto hiba mar elvileg javitva van a Pangu 8.0-8.1.x Untether 0.3 frissitessel

  116. @jacko: AppSync for iOS 8.0+

  117. @Ragadoz0: Illetve az eppen kijott 0.4 javitassal

  118. @barnaki: Illetve itt a 0.4 pangu javitas erdemes azt is felpakolni

  119. Már rányomtam a frissítésre

  120. Eddig 2 féle Appsync-et próbáltam, de egyik sem tökéletes. Talált valaki esetleg működőképes verziót?

  121. Igazából megbántam ezt az egész 8.1 frissítést, kedvenc böngészőm folyamatosan force closet produkál, a kedvenc ebook readerem nem látja a könyveket, jobban merül, a jb legalább sikerült jól. Én azt nem értem, hogy ezek miért vannak, ha egyszer mindkét program elvileg optimalizálva van a 8.1-re. Még jó hogy barátom az appcake, találtam műkodő readert .

  122. Valaki nem tudna csinálni egy szűz i4s 7.1.2 vs szűz 8.1 (+jb) sebesség összehasonlító videót? Elméletileg sokkal lassabb 4s-en a 8.1. Tudom, hogy a 8.1.1 pont 4s-en próbál sebességjavulást elérni, de arra nincs jb.

  123. @raveman1: Eddig én sem látok benne túl sok pozitívumot…(nálam is nem egy eddig tökéletesen működő app nem megy… 🙁 ) i5S-em van, nekem is jobban merül… nem lehet valahogy letiltani a Healt app folytonos pl.: lépésszámlálását?

  124. @OvErClOcKeR:
    Engem is érdekelne, hogy hol lehetne kikapcsolni

  125. Dareeo… En is 4S-re pakoltam fel a 8.1-et de lassulast egyaltalan nem tapasztalok

  126. @Ragadoz0:
    Ebből )és a többi fórumtárs véleményéből) indultam ki:
    https://www.youtube.com/watch?v=rReBg6llszE
    Ami a leginkább zavarna, az a NC, CC, a safari és a kamera lassúsága. A többi annyira nem érdekel, hogy lassabban hozza be a beállításokat vagy lassabban bootol be.
    Remélhetőleg a 8.1.1-gyel sikerül valódi sebességnövekedést elérniük, csak kérdés, hogy belátható időn belül lesz e rá JB? (Tudom, hogy a korábbi exploitot befoltozták benne, és nem hinném, hogy egy esetleges másikat ellőnének a 8.1.1-re)

  127. Udv!
    Fura meg mindig azt latni, hogy a tobbseg meg mindig warezolasra akarja hasznalni a JBt. Appsync miert nincs, hol van mukodo, appcake hol van, jujjj?! 200+os telefonnal a kezukben, nevetseges, hogy nem kepesek egyesek megvenni 300-1000ftos appokat, nem mondom, hogy nincs dragabb, persze, hogy van, de aki megengedhet maganak ilyen telefont, nehogy mar ne tudja megfizetni masok munkajat. Bar gondolom sokuknak apuci, anyuci megvette… i4 em vegig JBzve volt, ahogy sokaig az i5om is, nem mondhatom, hogy sosem warezoltam, mert igen, de nem eri meg, varni allandoan a frissitesre, i4es korszakban leszedtem en is termeszetesen par appot installousrol, de ez nagyon rovid ideig tartott, azota megvettem minden appot ami kellett, koztuk egy 70euros TomTom full europa… Most mar egyaltalan nem hianyzik a JB, plane elnezve, hogy sokan csak szenvednek vele, bar nekem sose volt semmi baj egyik teloval sem, azonnal lefutott, minden mukodott. i5nel mar sokkal tobb gondom volt, de valahogy mindig ramentem, hogy JBzek, tetszett, hogy buheralhatom a telot. De nincs most semmi olyan ami miatt fhuuu de egeto szuksegem lenne ra. Regen hasznalt tweakjeim kozul szinte egyik sem kompatibilis meg az iOS8al, ugyhogy… Leginkabb a bitesms hianyzik mert egy csomo creditem rajta maradt

  128. @iGor: Majdnem… 😉
    Én például diák vagyok, jelenleg egy 5S-em van, amit saját pénzből vettem (nem, nem apuci adta rá a pénzt, sőt még csak nem is karácsonyra kaptam a két szép szememért), azért a pénzért meg nyáron több mint 2 hónapig diákmelóztam. Szerintem érthető, hogy ezek mellett miért nem szeretnék/tudnék beruházni pl.: egy IGO-ra (100euro) vagy alkalmanként egy új Modern Combat-ra (7euro)… Az meg hogy én mire költöm el a saját pénzem, illetve hogy nálam mi a prioritás (inkább veszek egy 5S-t kicsit drágábban, mint valami droidos szutykot, ami 1év múlva már gyakorlatilag használhatatlan.) az meg hagy legyen már az én döntésem (esetleg agybajom :D). Illetve sok cydia-s alkalmazást és tweak-et is használok, nyilván olyan funkciókkal amiket az IOS natívan, vagy hivatalos alkalmazásokon keresztül nem tud.

  129. Az miért volt, hogy jb után újraindítottam a telót és nemkapcsolt be? csak almalogó világított…

  130. @Bártfai Péter: Előfordulhat hogy be van állítva passcode (vagy touch id). Jailbreak után nekem ilyen gondom volt, közvetlenül az után hogy visszaállítottam biztonsági mentésből és beállítottam passcode-ot…
    Ha ez a gond akkor Restore, jailbreak majd a biztonsági mentés visszaállítása után közvetlenül újra kell telepíteni a Cydia Installer-t, ahogy Pangu twitterén is írja: “before installing updates to this package (which will require a reboot), if, after the first time you ran Cydia on this device, you used the iTunes “restore from backup” feature (or otherwise used iTunes or iCloud to put old data back on your device), please now reinstall Cydia Installer (by going to that package and tapping Modify, Reinstall, and Confirm) to make sure your device can safely reboot with a passcode enabled.”

  131. Most feltettem az AppSynch IOS 8 at és ugyanúgy nemengedi a tört dolgokat felrakni de miért?

  132. Sziasztok,

    Az ifile sajnos nem működik teljes körűen még, mert nem lehet belépni az “Application” mappába. Esetleg valami 5let, hogy addig mit tudnék használni.
    Még 1 kérdés: ipad air2 igen gyorsan merül. Ez általános jelenség és majd meg fog javulni, vagy nekem kellene újra pakolnom a padot?

    Köszi a válaszokat,

  133. működik az appsync? vagy kell még valami progi mert nem aktiv az igo ikonom..

  134. Sziasztok!
    7.1.2 JB alatt volt egy tweek ami letevő gombot csinált ha hívtak. Aki a pontos nevét írja meg legyen szíves.
    Köszönöm!

  135. Aki varezol az nézze meg: Én AppSync Unifield Beta -t használtam iFunboxxal. Működött.

  136. I6 plusz függetlenítésről valaki valamit? r-sim…vagy netes imei….?kössz

  137. sziasztok tudnátok segíteni ipad airt h aljak neki mert még soha sem csináltam ient előre is ködszi

  138. @byron: azért nem tud elvben belépni a mappába, mert már nem ott vannak a fájlok. majd frissíti a fejlesztő az iFile-t.

    @Mazo: ehhez nem kell sem jailbreak, sem tweak: http://szifon.com/2014/01/15/gyakori-kerdesek-bejovo-hivasok-elutasitasa-lezart-kepernyon/

    @zsolto: gyakorlatilag kijelenthető, hogy nem érdemes függő készüléket venni, ha azt amúgy másik kártyával használnád.

    @Philip Moriss Nagy: az alkalmazás pontosan leírja, hogy mit kell tenned: rádugod, és rákattintasz az egyetlen gombra, és vársz. miért van szükséged egyáltalán a jailbreakre?

  139. @Jadeye: Köszönöm, ezeket ismerem. 😉 Én viszont azon földhözragadt maradi, konzervatív kevesek közé tartozok, akik mindig látni szeretnek két gombot amikor hívják 😉 Nem szeretem a kikapcsoló gombot használni, sőt nagyon várom már a CCQickPro-t (meg is vettem 7.1.2 alatt) mert akkor már mindent megoldok képernyőről.

  140. @Jadeye: nagyon köszi! Esetleg addig valami alternatív megoldás? Esetleg egy másik app, hogy ne kelljen a géppel összekötni?

    Köszi szépen!

  141. Sziasztok!
    2 kérdésem lenne: iP5S készülék, JB, 8.1-re. A JB után, a Telenor helyén denevér alak jelenik meg felül. Ezt hogyan lehetne kiszedni, ill. miért van ez ott? Egy kicsit zavaró.
    Másik: iGO telepítve, és a régebben elmentett user.upoi file-t kellene rátenni az újhoz. Hova kellene ezt bemásolni, hol van ez a könyvtár? Root, var?

    Köszi!

  142. @byron: passz, legegyszerűbb megvárni, vagy géppel.

    @TBurjan: mit értesz az alatt, hogy denevér alak jelenik meg? mutass már róla egy képet! nem lehet, hogy feltettél valami grafikus logót?

    az iGO esteén ugyanoda kell másolni, ahonnan korábban elmentetted ezt a fájlt, várhatóan az alkalmazás Documents könyvtára lesz, de ezt neked kell tudni, honnan mentetted le.

  143. @Jadeye:
    Köszi!
    Tényleg egy alkalmazás módosította a kijelzést. A Zeppelin volt.
    Mivel az user.upoi-t régen szedtem le, ezért nem is nagyon tudom, honnan volt. Mivel tudnék a Documents könyvtárba belépni?

  144. Sziasztok!
    Na, még egy kérdés: honnan, milyen App-okat lenne érdemes feltenni, amelyik kompatibilis az iOS8-al? Pl. Winter board, Mobius stb. Vagy milyen App-al lehetne az aktuális időjárást feltenni, amelyik állandóan megjelenne felül.
    Köszi!

  145. @ccrackk: végigolvastad a fenti cikket? mert ez ott van a végén.

  146. Napokkal ezelőtt, amikor olvastam, még nem volt benne,
    update-ként pedig nem láttam. Persze nem is fontos, senkit nem érdekel… 😉
    De köszi a melótokat! 🙂

  147. @ccrackk: napokkal ezelőtt nyilván nem láthattad benne, hiszen csak tegnap jelent meg a Mac-es verzió – amit aznap már bele is tettünk a cikkbe.

  148. @Jadeye:
    Minden világos, az egész mondandója annyi lett volna,
    hogy máshol azóta megjelent kiemelt hírként, itt meg nem.
    Nem is értem. Pedig a szifon.com-ról beszélünk. Szégyen… 😉

  149. Félreérted, nincs vele problémám. 🙂
    Nem akarok ám vitázni róla, de fordított helyzetben ezt én valahogy építő jellegű visszajelzésnek venném.
    (Személy szerint se FB-t, se twittert nem használok, és még biztos vannak így néhányan.)
    Eddig szinte mindent megtaláltam az oldalatokon, remek munka,
    most viszont kicsit csalódás volt, hogy “Magyarország legnagyobb Apple közössége”,
    de ez nem hír rajta.
    Na mindegy, hajrá!

  150. @ccrackk: hír, de ha már van róla egy részletes cikk, amiben minden lényeges benne van, teljesen felesleges egy gyakorlatilag egy fél mondatos változásból (megjelent Mac-re is) külön cikket írni, hiszen ennyi az egész, hogy már megjelent Mac-re is. direkt ezért tettük ki újból a közösségi oldalakra. aki meg azokat nem követi, az ennél a cikknél láthatja a frissítést.

  151. @Jadeye:
    Elmagyarázom, figyelj, hátha tanulságos lesz:
    Azt kéne megértened, hogy nem feltétlenül nézik az emberek nap mint nap újra és újra a már olvasott cikkeket, hogy van-e benne frissítés. Elolvassák, megértik és kész. Eddig megvan?
    A hsz-eket viszont nézik (ha változik a számuk), éppen ezért érdemes lehet egy mondatban ott jelezni a változást, lássa az is, aki csak ránéz az oldalra. Ki mondta, hogy ehhez külön cikket írni???
    Örömel dobtam be az infót, amikor (érintett lévén) olvastam, erre jössz, mintha idióta lenne a postoló, hogy “olvastad-e a cikket, mert benne van…” Aztán még magyarázod is, hogy miért jó ez így.
    Figyelsz? Nem azt mondtam, hogy bármit is rosszul csinálsz, hanem azt, hogy lehet hatékonyabban.
    ui: És kérlek, ezt a visszajelzést ne bafogatásnak vedd. 😉

  152. @ccrackk: “nem feltétlenül nézik az emberek nap mint nap újra és újra a már olvasott cikkeket, hogy van-e benne frissítés”
    mint írtam, éppen ezért tettük ki időközben többször is a közösségi oldalainkra. teljesen felesleges lett volna egy fél mondatos cikk róla, pedig semmi mást nem lehetett volna leírni benne, mint azt, hogy már Mac-en is elérhető.

  153. Kedves Jadeye:
    Mint írtam, van olyan, aki
    — se a közösségi oldalakat nem nézi,
    — se a cikket nem olvasgatja újra, ha nincs jelölve a változás.
    Ezzel az apró trükkel (jelzés a kommentek között) megkönnyítenéd az oldal látogatóinak dolgát, mi több, tán többen is járnának ide tájékozódni.
    Hidd el nekem tökmindegy, de ha már a többit olyan ügyesen rendszereztétek, miért hagynátok ezt így?

  154. @ccrackk: “ha nincs jelölve a változás”
    jelölve van: külön bekezdés szól minden egyes új verzióról.

    “Ezzel az apró trükkel (jelzés a kommentek között)”
    sokan nemhogy a hozzászólásokat, de még a cikket sem olvassák el. így a hozzászólásokban pláne hiábavaló bármit is jelezni.

    mindegy, száz szónak is egy a vége: szerinted külön cikk kellett volna róla, szerintem meg nem lett volna miből cikket írni, mert ez összesen fél mondat. kapott egy külön bekezdést a cikkben frissítésként, és kitettük facebookra és twitterre. akit érdekel a kérdés, az úgyis elolvassa, ha nem is facebookon vagy twitteren, de legalább a cikkben. ez van, ebben nem értünk egyet, de hát nem is vagyunk egyformák.

  155. Van azóta valami új hir a pangu-ról? a többiek még nem csinálták meg a jailbreak-et?
    AppSync működik rendesen?
    Megnéztétek pl: lock screen, cstomls, hiddensettings7-8, convergance, jellylock működik?
    igo megy nektek?

  156. Ha nem jailbreakelt a telefon, hogy lehet rátenni tört appot? Mert mindig azt írják, hogy ennek nem feltétele a jailbreak, de azt sehol nem találom, hogy kell.

  157. Azt nem tudja veletlenul vki hogy az iOS 8.1.1-et is nyito JB mikorra varhato ?

  158. @Ragadoz0: erről nincs még információ, hiszen a 8.1.1 jelenleg csak beta állapotú. illetve az már ismert, hogy a Pangu által kihasznált hibát javította az Apple a 8.1.1 előzetes verziójában.

  159. 8.1 van a készülékemen és megjelent, hogy van 8.1.1 OTA-n. Ezt hogy lehet eltüntetni? Régen volt olyan szifonos program, ami nem engedte, hogy OTA-n frissítést keressen. Most nem találok hasonlót.

  160. 8.1 van a készülékemen és megjelent, hogy van 8.1.1 OTA-n. Ezt hogy lehet eltüntetni? Régen volt olyan szifonos program, ami nem engedte, hogy OTA-n frissítést keressen.

  161. @giannni: nem volt ilyen szifonos program, ellenben biztosan van olyan tweak, hogy “no OTA badge” vagy hasonló. a jailbreakelt készülék egyébként nem fogja tudni feltenni az OTA frissítést technikai okokból, szóval attól nem kell tartanod, hogy magától frissülne. ha esetleg valahogyan mégis letöltené a frissítést, az települni nem fog tudni, illetve törölheted: http://szifon.com/2014/02/06/torolhetoek-lesznek-a-letoltodott-ota-frissitesi-fajlok-ios-7-1-tol-kezdve/

  162. Régen volt olyan, hogy nem tudott a készülékj szoftverfrissítést keresni OTA-n.

    Már rájöttem mi a baj. Visszatettem a jailbreakelt 8.1-re a 8.1.1 mentésem, gondolom azért dobhatta fel a jailbreakelt 8.1, hogy van 8.1.1 is. Most csináltam egy restore-t gyorsan és jailbreakeltem, beállítottam új iPhone-ként, így f@sza.

  163. Nekem amikor letöltötte a frissítést , törlést nem ajánlott fel, csak telepítést. Na mindegy, már meg van oldva.

  164. @giannni: mert törölni nem ott tudod, ahol letölteni és telepíteni, az egy másik menüpont.

  165. @Jadeye:

    Értem.

    Tudsz ajánlani olyan Cydiás tweaket, amivel a felső 4-5 ikonsorokat el tudom mozgati úgy, hogy üres maradjon a helye? Mert widgetet szeretnék oda tenni, de így csak az ikonokra tudom rátenni. Előre is köszi.

  166. @giannni: leginkább passz, de korábban volt valami iEmpty, amivel még jailbreak nélkül is meg lehetett csinálni, az nem tudom, most működik-e még. de még talán a Winterboard esetén is kell legyen valami opció, amivel ezt meg kellene tudni csinálni.

  167. @Jadeye:

    Kösz.

    Van rá valami mód, hogy egy másik iPhone Safari böngészési előzményeit megnézzem Apple ID-val és jelszóval? Ha belépek az icloud.com-ra, ott ilyen funkció nincs, hogy meg lehetne nézni.

  168. @giannni: nem tudok róla, hogy lenne erre bármi opció.

  169. Ha iphone 4S-t jailbreakeltem akkor azt el lehet rola teljesen tuntetni, mert nem fuggetlen es nem fogadja el a sim kartyamat, ezert szeretnem ha hivatalosan fuggetlenitenek. 7.1.1 volt rajta és azt jailbreakeltem, és ezután rátettem a 8.1.1 -et. akkor igy eltünt a jailbreak is??? tudom hogy nem ide tartozik, de nagyon jól jönne a segítség. köszönöm

  170. @florinho: ha gyári firmware-t teszel egy készülékre, akár restore, akár update használatával, az törli a jailbreaket. a jailbreak egyébként nem befolyásolja a hivatalos függetlenítést.

  171. Jailbreakelt iPhone 6 7.1-gyel az AppStore nem akar frissíteni a telefonon appokat, sem letölteni nem tud semmit. A hiba a Cydiás tweakekkel van összefüggésben, arra már rájöttem. Először azt hittem konkrét tweak okozza a problémát, mert amikor leszedtem valamit és resetet csináltam jó volt. De aztán feltettem valami másik tweaket és rögtön ismét rossz lett és akkor már kevés volt eltávolítani, amit feltettem, mert a hiba megmaradt ugyanúgy. Most pl. már minden tweaket leszedtem, nincs a telón csak maga a jailbreak, resetet is csináltam, de ugyanúgy nem frissít.

    Külföldi oldalakon is olvastam a hibáról, nem egy embernél előfordult.

    Van valami ötleted, mit tudnék vele csinálni? Köszönöm előre is. Emiatt sajnálom feláldozni a jailbreaket.

  172. @giannni: iPhone 6 esetén nem lehet rajta 7.1, mert arra a legelső iOS-verzió a 8.0 volt, korábbi nem volt rá. ha rájöttél, hogy valami cydiás tweak okozza, akkor azt kell lepucolni. valószínűleg a tweak feltett függőségként egy olyan csomagot, amit az eltávolításakor nem szedtél le.

    a jailbreaket emiatt nem kell feláldozni, mert egyrészt ott van a Semi-Restore:
    http://szifon.com/2014/11/22/frissult-a-semi-restore-ios-8-1-hez/

    másrészt pedig:
    http://szifon.com/2014/11/29/taig-ujabb-kinai-jailbreak-immar-ios-8-1-1-tamogatassal/

  173. 8.1-gyet akartam írni, az van a telómon, bocs.

  174. @Jadeye:

    OS 8 Lite nevű Cydiás tweak b@szta el az App Store-os letöltést a telón. Olyasmi program, mint az iCleaner, de erre azt írta a fejlesztő, hogy nem töröl olyan cuccot a telóról, ami problámát okozhatna, de ezek szerint mégis.

  175. iOS 8.1.1 esetén mi a teendő? Szeretnék Jailbreakelni (sajnos iphone 5 után Note 3-ra váltottam, szégyellem is) én még leragadtam az Evasion-nál vagy amik általam ismertek a Snowbreeze, Redsnow, Limerain (szóval a régi módszerek) Minden hasznos hozzászólást köszönök 🙂

  176. Sziasztok! Ipad air 2 wifi 16 gb készülékem van, létezik, hogy 1.2.1 Pangu Jb után mindössze 7 Gb szabad hely marad csak, úgy hogy csak 10 kép volt az ipaden jb előtt minden alakalmazást töröltem? Mert ez így vicces nem hinném ennyi helyet foglal a Jb.

  177. Szép Estét Urak,

    Egy kis problémába ütköztem, remélem valaki tud segíteni.

    iPhone 5S ios 8.1 – alig van rajta valami, pár alkalmazás –

    Pangu-val szeretném jailbreakelni és a következő hibaüzenetet kapom,
    egyből a folyamat elején: “Unable to get the jailbreaking resources, please check your network”

    Amiket megcsináltam:

    Tűzfal off
    Rendszergazdaként indítom
    AirPlane mode on

    Esetleg valaki tudna segíteni megoldani ezt a problémát? 🙂

    Előre is köszönöm és szép estét kívánok!

  178. Hello Urak,

    Továbbra is várnám az építő jellegű hozzászólásokat…

    Amit még hozzátettem, hogy kikapcsoltam a find my iphone-t,
    de így sem sikerült a jailbreak. =(

  179. @penge111: a jailbreak nem foglal ennyi helyet – ellenőrizd, hogy mi az, ami a helyet elhasználja, Beállítások, Általános, Használat alatt látnod kell.

    @KillerTeam: érdemes lenne feltenni a 8.1.2-t, majd a Pangu helyett a TaiG használatát megpróbálni. látatlanban a leírtak alapján ez valami hálózati gond: vagy az internetkapcsolatoddal nem oké valami, vagy szerver oldalon nem stimmel a dolog, de hogy ennek mi az oka, az jó kérdés. nyilván a legfrissebb Pangut használd. az AirPlane módot felesleges bekapcsolni, inkább csak gondot okozhat, minthogy haszna lenne.

  180. @Jadeye:

    Köszi Uram,

    Holnap nekifutok akkor a TaiG-nak. Csak próbáltam volna
    kitartani a Pangu-nál, hamár saurik azt igazolta vissza.

    De ha te azt mondod mehet, az nekem már “more than enough”.

    Köszönöm a segítséget!


Add a Comment