fbpx Skip to content

Két héttel az előző béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.3, a tvOS 11.3 és a macOS High Sierra harmadik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.3 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 11.3 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió, de a watchOS 4.3 esetén nem érkezett új build.

iOS 11.3 beta 3

Az új build verziószáma 15E5189f.

Újdonságok

Az iOS 11.3 beta 3-ban az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

  • Ez a verzió a jelek szerint nem tartalmaz szemmel látható újdonságokat.
  • Ez a verzió már az iPod touch 6G-hez is elérhető.

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.3 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 11.3 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 11.3 beta 3

Az új build verziószáma 15L5186e.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.4 beta 3

Az új build verziószáma 17E160e.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. szuper ! ????

  2. iPhone 5-re is megjelent?
    (A link szerint)

  3. Feloldási animáció szaggatás megszűnt ???? iPhone SE

  4. @Roland Ronyai: Na ugye, 1xcsak jó lesz minden. Lesz ebből még sztem 11.5.x is mire jön a 12, de hát legyen, csak csinálják meg rendesen és akkor jó alap lesz a következőhöz, ha el nem rontják megint vhol útközben.

  5. Feloldási akadás nekem is megszűnt????✌️6s

  6. Én már azt se tudom, hogy milyenek az animációk. Sajnos nekem túl régi telefonom van, úgyhogy már hónapok óta ki van kapcsolva az animáció. Én annak örülnék ha nem indúlna naponta 2-3x újra a telefonom, vagy az imessage nem fagyna be, vagy esetleg a billentyűzet nem laggolna állandóan… multitaskingról nem is beszélve… bár az ios10 is szar volt. Egy őskövület iPhone 7 használó voltam.

  7. @adammov: Ez érdekes, mert az 5S sem csinálja ezeket, akkor ott vmi mással lehetett bibi.

  8. Már cserélve is lett…DFU, reset, tiszta clean… minden. Macbook es néha lefagy, igaz az is tavalyi. Pro 13” 2017

  9. @Roland Ronyai: csak aztán maradjon is úgy, mert nekem szintén SE-n anno a 11.2 béta 3-ban is megszűnt, sőt abban a YouTube app és az Instagram lagg is eltűnt. Viszont a végleges verzióban megint produkálta ezeket a hibákat.

  10. @adammov: Pedig erre megint csak azt tudom mondani, hogy eléggé egyedi eset a tied, mert nem ez a jellemző, főleg hogy én az SE-n mindig minden beta-t OTA tolok fel és eddig semmi fagyásom nem volt mióta kijött a 11 második beta-ja, mert az elsőn a tárcsázóval volt gond, de hát az egy első beta volt és azon kívül minden jól működött benne. Meg most eddig a beta-ig az előzőből az óra kapcsolatban volt egy kicsi bibi, mikor válaszoltam imessage-re akkor azt sms-ben akarta küldeni, de most ezzel a beta-val megjavult, pedig azt hittem ezért az órán lévő beta felelős. Ebből is látszik érdekes anomáliák lehetnek és ott ahol nem is gondolná az ember, lehet nálad is vmi olyan okozta ami eszünkbe sem jut és nem feltétlenül az IOS verzio.

  11. Ja azt ki is felejtettem majdnem, hogy ez már a második hasonló eset, hogy a telón lévő beta miatt hibázik az óra, a multkorira már nem tudom pontosan mi volt a jelenség, de akkor is a telora kijövő újabb beta oldotta meg, mert a watch-ra később jött az új, ergo mivel a hiba a kettő között megszűnt mint most is, nem az óra beta-ja volt érte felelős, ahogyan számomra logikusnak tűnt.

  12. hat az hogy ujraindul a telefon az biztos nem normalis, azt en addig csereltetnem amig jo nem lesz.. logot ki tudjak olvasni a telorol hogy tenyleg megtortent es meg tan okot is latjak… belaggolasra azt tudom elkepzelni hogy vakami app szivat a hatterben. amikor bemegy hatterbe egy app par (regen 8 volt talsn) percig van meg joga futni.

  13. Mostmár igazán megoldhatnák, hogy ne csak wifiről legyen hajlandó frissítést, vagy a cloud-ba félretett appokat leszedni 🙁
    Piszkosul idegesítő.

  14. Elérhető a public beta is.

  15. Messengerrel még mindíg újraindul????

  16. Feloldáskori akadás megszűnt nálam is???? 6s
    Viszont Ipad air2 messengerben való görgetéskor ujraindul

  17. Ez publik beta? bárki felteheti? be lehet aktiválni simán? köszi

  18. Ide illik legjobban a kérdésem.
    i7 ios11.0.3 van fent. Olyan gondomm, hogy nem egyszer fordult elő az eset miszerint nem mutatja a számomat a másik félnek. Néztem a neten, hogy ez ios 11 hiba ? Azért nem frissítettem egyedül, mert 11.2 nél lett ugye a botrányos akku figyelő rendsszer betéve és várok a 11.3-ra. Ios frissítés megoldja vagy van valami más megoldás is ?

  19. @benceg A publikus bétát bárki felteheti. De mivel béta ezért lehetnek benne hibák.

  20. Bocsánat! Az előző hozzászólás @cfman nak szól és nem @benceg nek

  21. Sajnos ez a frissités olyannyira jol sikerült hogy a mini 3 -on konkrétan már majdnem használhatatlan lett az infuse videólejátszó egy film elinditása 3-4 másodpercet vesz igénybe mert ha pause állapotbol rányomok a playre akkor csak várakozik. A filmekbe való előre hátra tekerés szánalmas lett. 720 p mkv filmröl van szó.

  22. @boki1981: épp az ilyen hibák miatt béta. jelezd ezeket az Apple felé a megszokott módon, hogy javíthassák.

  23. @mravi: köszi. a kérdés az volt hogy ez az e? Vagy csak fejlesztői profillal aktiválható

  24. @cfman: a cikkben lévő IPSW-k a fejlesztői bétáé, ahogyan a cikk írja is, hogy a fejlesztői központból tölthetőek le. a nyilvános béta csak OTA telepíthető, nincs hozzá IPSW. amióta van nyilvános béta, jellemzően nincs fejlesztői profilos aktiválásos vacakolás.

  25. @Jadeye: jelezném,csak én nem tudok angolul, ők meg nem tudnak magyarul. Szóval így jártam 🙂

  26. Köszönöm

  27. @Jadeye: az elemzés menüben be van kapcsolva,hogy küldje av visszajelzést az apple-nek és az alkalmazás fejlesztőknek. Ez nem elég? Elvileg igy is megkapják a készülékröl és az appokról a visszajelzést. V vagy ez a beta ios-nál nem működik?

  28. Benne van ebben a verzióban az Üzenetek iCloudra mentése opció?
    Eltűnt a képeim jelentős része a telóról a 11.2.6-ra frissítés után (iCloud-ban meg iPad-en minden OKs). Kellene egy “clean install”, gondoltam, iCloud backupot is kihagynám, csak visszatöltenék mindent felhőből, de az üzenetek nélkül nem akarom. Időm sajnos nincs a backupokat szerkesztgetni…

  29. Sziasztok! Gyors kerdesem lenne! Lehet foglalkoztatok vele, de meg nem volt idom elolvasni minden kommentet es remelem kapok ra valaszt is! Felfrissitettem a telefont, azota 80%-ban nem mukodik a fokepernyon levo hangszorom, tehat ha hivast kezdemenyezek, semmit se hallok (engem hallanak), de ha kihangositom minden rendben. Valamikor teszek egy probat, aztan mukodik 2 telefonalasig a hangszoro majd a harmadik telefonalasnal megint csak kihangositva hallom a masik felet. Kb 10 kikapcsolas, kb 5 hard reset es 2 visszaallitas sem oldotta meg a hibat, es ez az uj frissites ota van, vagyis tegnap ota (akkor frissitettem). Iphone 6

  30. iPad air 1-en nagy valtozást hozott. Kezelhetőbb alkalmazások. Gyorsabb animáció. Eddig az iPad feloldása akadozott és a multitsaking is használhatatlan volt. Ezzel a frissitéssel javítva lett.


Add a Comment