fbpx Skip to content

Három héttel a harmadik fejlesztői béták közzététele után az Apple elérhetővé tette az iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 és macOS Sonoma negyedik bétáit.

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 17 beta 4

Az új build verziószáma 21A5291h.

Miért nincs már béta profil vagy IPSW letöltési link a cikkben?

Egyrészt az Apple még 2022 nyarán lépett a letöltési linkeket megosztó oldalak ellen (bár a letöltés bejelentkezéshez kötése egyszerűbb lett volna), másrészt pedig az iOS 16.4 megjelenésével át is alakította a bétákhoz való hozzáférést, jelentősen egyszerűsítve azt.

Ráadásul ennek folyományaként a cég most már a fejlesztői bétákat is odaadja bárkinek, ha az illető egyszer már bejelentkezett a developer.apple.com-on az Apple ID-jával és elfogadta a fejlesztői feltételeket (ehhez korábban ki kellett fizetni a fejlesztői program éves díját). Ezután egyszerűen a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Ez utóbbiról bővebben: Változtatott az Apple: már az éves díj nélkül is elérhetőek a fejlesztői béták!

iPadOS 17 beta 4

Az új build verziószáma 21A5291h.

Az iPad esetén a Beállítások appban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

watchOS 10 beta 4

Az új build verziószáma 21R5320i.

Az Apple Watch esetén az iPhone-on a Watch appban a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

tvOS 17 beta 4

Az új build verziószáma 21J5318f.

Az Apple TV esetén a Beállításokban a Rendszer > Szoftverfrissítések alatt megjelenő Bétafrissítések letöltése opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Az Apple TV-khez emellett még elérhető egy fejlesztői béta profil is, ami ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

macOS Sonoma beta 4

Az új build verziószáma 23A5301g.

A macOS Ventura 13.4 és újabb verziók esetén a Rendszerbeállításokban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 17 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 17 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés.

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 17-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 17-ről szólóakat itt, a watchOS 10-ről szólókat meg itt, a tvOS 17-ről készülteket itt, a macOS Sonoma kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. 13 mini mindjart felgyullad tole. Eddig se voltak hidegek az eddigi betak de ez tulmutat mindenen.

  2. Avatar for Czo Czo says:

    Az Inteles, 13"-as MacBook Pro-m 5-10 perccel a beta3 telepitese utan makkant meg, alaplapcsere lett belole :smiley: remelem, itt semmi hasonlo nem lesz :smiley:

  3. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor most ezt nem kellene eröltetnem? (12mini+watch4) :thinking:

  4. Avatar for Czo Czo says:

    Nalam Xs Maxon nem tunik rosszabbnak. Sott, lehet, hogy placebo, de mintha rovidebbre lennenek veve az animaciok, igy mintha, pattogosabb lenne.

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Köszi szépen! Majd ma napközben kiderül, kinek milyen és akkor este majd feltolom, nem égető a dolog, a beta3 is jól funkcionál.

  6. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Engem továbbra is az érdekelne, hogy javult-e az óra fogyasztása?

  7. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    fél napja sem érhető még el, mégis hogyan vársz erről érdemi információt? :slight_smile:

  8. Avatar for Czo Czo says:

    A beta3 problemamentes volt ebbol a szempontbol (S4LTE), 8-kor leveve a toltorol, jelenleg 93%-t ir toltottsegnek. Szerintem, ezzel sincs baj.

  9. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Ha jól rémlik az elő betak kb zabálták az aksit gondolom az fel napnal mar jól látható :upside_down_face:

  10. Mar multkor is irtam (beta 1-nek), de ugy latszik nem olvastad, tok oke. Nekem nem merul jobban mint nem betaval.

    Tegnap este toltottem 87%-ra, most van 56-on.

  11. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nekem nem zabálta érdemben az akkut egyik béta sem. egy frissítés nem ér véget azonnal a készülék felbootolása után, egy csomó dolog történik még a háttérben.

  12. Avatar for gunar gunar says:

    A melegedéssel mi a helyzet nálad? Csak mert tolnám fel a 12 mini-re.

  13. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    miért kell másra hagyatkozni, aki eleve teljesen másképp használhatja a készülékét, mint te? csinálsz egy mentést, felteszed az iOS 17-et, kipróbálod, látod, hogy milyen, és ha nem tetszik, visszateszed az iOS 16-ot, és visszaállítod a frissítés előtti mentésből az adataidat. kizárólag a saját készülékeden kipróbálva fogod megtudni, hogy a saját készülékeden, a saját környezetedben mit produkál. mindenki más véleménye, tapasztalata irreleváns.

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Igen részben igazad is van, csak nem szeretek feleslegesen dolgozni, főleg hogy most perpillanat az időm is kevés.

  15. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a másokra való hagyatkozás a felesleges, hiszen csak akkor lehet releváns bármi, ha valaki pontosan ugyanúgy használja az ugyanolyan készülékét, ugyanazokkal az appokkal, beállításokkal, mint te. ilyen pedig nem lesz, ezt csak te magad tudod kipróbálni.

  16. Avatar for gunar gunar says:

    Tudom ezt mindet, csak remélni mertem, hátha vki még rám dob egy üzit neki milyen is a 12 minin v hasonlót. Én meg ha neki is bibis akkor elnapolom egy ráérősebb napra.

  17. @Jadeye -al ertek egyet, a hasznalat modja mas. De nem fazok mikor hasznalom. :wink:

    Cserebe CarPlay kozben normalis, eddig ez volt para…

  18. Avatar for gunar gunar says:

    Tudom, közben beizzítottam egy másik gépet és mentettem és feltettem és nem meleg már, csak közben sütött kicsit. Nálad mikor-mitől hősugároz?

  19. Avatar for alali alali says:

    Jött frissítés az iOS 17 beta 4, és iPadOS 17 beta 4-hez.

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Igen érdekes, mert beta 4 is van fent, gondolom találtak valamit, ami nem várhatott.

  21. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nekem a iMessages Notik rendszeresen nem jönnek meg az órára… Valaki találkozott ilyennel?

  22. Avatar for gunar gunar says:

    Az normális, hogy a bejövő hívást amikor felveszem, csak a bal felső sarokban az óra zöldsége jelzi a folyamatot és semmi más. Valami visszaállt alaphelyzetben és eddig nem így használtam (mióta iPhone-t használok nem volt ilyen) vagy ez egy bug?
    UI: Na bug volt, mert az új beta, az 5. javította és kiderült ez a 12 mini-é volt, mert pl az XR nem csinálta publikus beta esetében.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for alali Avatar for Czo Avatar for Szifon Avatar for Hacsi Avatar for Jadeye Avatar for gunar